Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lány-fiúnál mehet a puszi, meg lány-lány-nál is mehet a puszi....😄D
úristen én reggel mindig negyedóráig csak puszikat osztok...😄D
mindenkinek 3.....aztán osztályba lévõ bnõimnek akkor a suliban lévõknek(osztályon kívül)...😄 suliba csak 1 fiúval vagyok puszi viszonyba....😄D
amúgy meg haverok között van egy pár...😄D
xD
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Biztos finom a pofid!
Ha lehet.... (megpróbálja...hátha)
xD
jajj ma azt bírtam egyik fiúhaveromnak adtam puszit (tod ez a három pofira puszi) na és úgy bírtam olyan puha pofija van....tök édi.....😄DDD
xD
márhogy mitõl vagyunk szexik...
Azt ,hogy ti mitõl azt Mi tudjuk...
Én mondjuk még szexi férfit nem láttam.... Nem vagyok meleg talán azért.... 😊
egyre jobban kezdem észrevenni hogy lefoglaltuk ezt a topikot meg a "Miért hazudnak a nõk?" topikot, és nem a témához kapcsolatosan szólunk hozzá....😄D
xD
jó illatú, az lehet...😄 mivel most tegnap is meg ma is kénytelen voltam meg mosni...😄 imádom amikor frissen meg van mosva, sokkal dúsabb, 3 nap után már lapul lefele, a képen is már tök lapos volt....😄DD
Na de most karácsonyról rendezek egy kis fényképezkedést......😄DDD
xD
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
xD
Kapsz karácsonyi ajándékként....<#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1>
xD
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
(akik ismernek azok tudják ,hogy normális vagyok és bizonyos téren józan ... )
Amikor megláttalak Én is jókedvû lettem.
Baró ez a Mátrix utánérzés rajtad! 😊
persze így is én vagyok itt a legszerényebb... ; DDD
de visszatérve a témára, örülök, h tetszek nektek : ) de ti is küldhetnétek ám igazán vmi képet magatokról. : )