2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#2115 vigyáznunk kell az alakodra ezért nekünk is segítenünk kell ezeknek a finomságoknak az elpusztításában ...:DDDDD -
#2114 na igen??? és mit fogok?? :DDD Jó hogy szólsz! :DDD :P
Mondjuk én mára sztrájkot terveztem, a pörkölthöz a nokedlit azt megcsinálom aztán slussz....:D úgy is ha elmennek a vendégek pakolok, de aztán tényleg semmi.....ledőlök az ágyba és.......és........és itt leszek....:DDD
vagyis hát még ha felébredt hugom akkor elhúznak anyámmal sétálni és akkor én kiporszívozok.........de ez még bele fér....:DDD
Meg amúgy is annyi minden van még hogy felesleges akármit is sütnöm, van még a pogiból, meg van keksz, torta...meg van még csoki is, vagyis hát abból már csak 2 db van....:DDD de van bőven rágcsálni való...:P:DDDDD -
#2113 Naná!!!!!Még Ő sem tudja de fog :) -
#2112 sütni fog ?:)
én is kapok? :) -
#2111 Aludjon is legalább 10-ig mert ha dunnyus lesz ,jajj Nekünk :) Nem lesz süti.....:) -
#2110 megtudlak érteni ...:)
most remélem pihizik mert szüksége van rá ...nem szeretném ,ha valami baja lenne a kimerüléstől ... -
#2109 Nem edzettem,az élet hozta így.... Nem így terveztem az estét .....:( Szerettem volna máshogy tölteni Valakivel....Akit ismersz... -
#2108 elég furcsa edzés tervezet ... -
#2107 itt vagyok!!! másfél órán keresztül toltam -3 fokban az egyik rokonom autóját á-ból b-be ez ám az edzés gyerekek.... -
#2106 majd jön, ne aggódj ,jól van.....:) beszéltem vele...:) -
#2105 mi van a 'rorr'-ral ? -
#2104 hát jó......:)) -
#2103 már neked is ? -
#2102 megértem ...húú :))) -
#2101 én sem vagyok ilyen téren osztozkodós típus ...de nem kell tőlem tartanod én már "megkomolyodtam" :DDD -
#2100 jaja, gyere Drága msn-re! :) -
#2099 Mizujs Drága?msn? -
#2098 cuki fijú ....:)
-
#2097 nem csoda! -
#2096 eredetileg képként akartam, csak lányos zavaromban még ezt is elfelejtettem
-
#2095 omg
http://www.lovebox.hu/users/26/22/0004/pic-00802155-17d703.jpg -
#2094 én is leszek......:)
remélem....:D -
#2093 akkor asszem nem lennénk bnők!! :D nem osztozkodok!! :P -
#2092 délután leszek ... -
#2091 akkor tudom ki "Ő"... és gonosz vagyok mert irigyellek ...ha fiatalabb lennék és hajdon ...hááát...mi is történne ...??? -
#2090 Sziasztok !!!Mi ez a lírai hangulat Én is imádlak Brigi!!!!!!!!!!!!!! -
#2089 még pedig (majdnem) annyira mint én....:DDD:P -
#2088 háát a zene most engem is megsíratna ...
ismerem a virtuális úrat ? -
#2087 én is -
#2086 jó is lenne.....:DD De egyenlőre van virtuális Pasim!
jajj hallod én mostanába olyan nagyon romantikus hangulatomba vagyok.........nem bírok magammmal esküszöm....:DDD egy jó szép szövegű számon elbírnám magam sírni.....:DDDD -
#2085 igaz -
#2084 ebben igazad van ...
én nem ugyanarra a személyre gondoltam ,hanem hogy másoktól is kapsz ilyen jelzéseket ...:) -
#2083 de. kegyetlen! -
#2082 nem kegyetlen REÁLIS.............:) -
#2081 na persze nem így adtam szegénynek elő mint ahogy leírtam.....de hát most itt szószerint nem írom le....:DDD -
#2080 Te kegyetlen : DDDD -
#2079 hát nekem nem.........ma meg kérdezte nyíltan hogy akarok-e vele járni......hát mondtam neki hogy bejön mint barát de se több se kevesebb.....:D
És szegényen láttam hogy rosszul esett neki, teljesen össze tört, de most jobb tisztázni, minthogy jáccak az érzéseivel.....:) az meg nem a stílusom, szóval....:)
mondjuk azért remélem hogy haverok még attól maradunk.......ez csak rajta áll végül is....:) -
#2078 akkor ez jó vagy nem ...?
sok ilyen üzenetet ... -
#2077 mondjuk engem nem az alsógatyája érdekel egy fiúnak....:DDD:P
jajj ma olyan szar is volt meg jó is....:D
egyrészt görcsölt a hasam, de görcsoldót nem szoktam bevenni mivel akkor még rosszabb mert az összes mellékhatása kijön rajtam az meg még rosszabb,......na de viszont jó volt az ügyeletesség, meg kaptam kabátot is...:D
meg az egyik srác meg bnőmmel üzente hogy tetszek neki... (fiatalabb nálam, és én kisebbekel nem kezdek...:D mondjuk tök jó barátom, de akkor se járnék vele meg ilyesmi, azért annyira nem jó...:D) -
#2076 IGAZ...:)))))