2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#2155 itt a fogazatra vagy az ajakra gondolsz ?:) -
#2154 : ) itt most nekem nem maga a kép a lényeg... -
#2153 Na akkor Engem imádnál...........! -
holleanyó #2152 legyen ápolt egy kis borosta nekem még izgatoan is hat.kellemes friss illata legyen,de még a fűszeresillatu parfüm is belefér.Nekem személyszerin a kreolok nagyon bejönnek.még sorolhatnám a sort.A szája nagyon ápolt legyen -
#2151 Körülbelül 1 hónapja nyaggatod szegényt ezzel a képpel ha akar úgyis küld ha meg Nem hát NEM....... :) Még az enyémet sem láttad de Ő (Krisztike) igen..... :) -
#2150 hmm-hmm... -
#2149 majd meglátom ...:( -
#2148 : ) nincs rólad semmilyen véleményem mert nem ismerlek. csak nem értem, h miért olyan nehéz küldeni egy másik képet.
most nem érdekes h miért kell, csak klüdjél. : ) -
#2147 de ez a topic nem rólam szól ... -
#2146 csak itthon ez miatt vita van ...:(
nem a külsőm alapján kell megítélni ...
kíváncsi lennék arra ,ha olyan csúnya lennék ,-hogy a bányából feljönne a szén ,ha lemegyek -,milyen véleménnyel lennél rólam ? -
#2145 hmm. nem értelek. és akkor mi van, ha azt akarják? örülj neki. -
#2144 de lehet ,hogy csak félreértettem ...
de ,ha a hapsin jönne és én fürdenék épp akkor is magamköré tekernék 1 türit és gyorsan beengedném ...testápolózni pedig előtte is lehet ...max. erotikusabb és érzékibb lesz a hangulat ...:) -
#2143 TE tiszta hülye vagy ...
időre mégy kefélni a barátnődet és kiadja ,hogy az aktus meddig tarthat ?
tudod ,hogy kik osztják így be a szexet ? -
#2142 Hát elég hülye vagy. Én a helyedben biztos nem hagynék ki egy alkalmat sem, függetlenül attól hogy kin múlik. Vagy ha te ilyen jól meg vagy egy nő nélkül, akkor nem is való neked. -
domtam #2141 fúú, de kivagyok...
A barátnőm ma írt egy SMS-t, hogy már nagyon hiányzok neki, meg hogy magányos+szomorú a puncikája, erre az előbb kimegyek hozzá /kb. 1,2 km-re lakik tőlem/, mert ugye úgy volt megbeszélve, hogy akkor engesztelem a magányát 7 órakor... és küldtem neki egy SMS-t, hogy nem e baj, ha előbb megyek, mert előtte főnökömhöz kellett mennem, csak ő nem volt otthon..
Erre : Legalább 20 percet kérek" mert későbbi SMS-éből kiderült, zuhanyzott+testápolózta magát, stb. :-( És ezért én nem mehettem be????????Írtam neki, hogy akkor hazafordulok, aztán ha ráér, csörgessen meg.. épp most hívott..
Most csak azért is 8-fél 9 után megyek hozzá, hogy 9-ig, míg a bátyja meg nem jön, ne legyen már idő semmire.. aztán majd elgondolkodik, hogy ez az este kin múlott..!!! Utállom azt, h egyszer elmegyek, aztán annyi volt egy alkalom..
bocsi, csak most muszáj volt valakinek elmondanom...minél több valakinek.. -
#2140 és talán lesz 1 barom ,aki mindenáron csak végigakarja nyalni a fenekem ,a combom és a melleim ... (volt rá példa )
jobb így nem kell mindenkinek tudnia ,hogy hogy nézek ki ...nem az fontos itt ... -
#2139 sztem amúgy jobban jársz, ha egyszerűen berkod a galériába. így nem kell külön küldözgetni. [a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad : )] -
#2138 kis huncut ... -
#2137 Azért a hátad egyszer beszappanozhatnám? :) Jó a tusfürdő is...... -
#2136 úúú...mikor mondok én ellent ...?:D
na jó nem tudok mindig bólogatni ... -
#2135 Szerintem TE is..... -
#2134 Majd mesélek....Sok minden történt.....:( :) jó is rossz is!!! reggel jó? -
#2133 mi van Veled ?
rég láttalak ...:(
és beszélni sem tudtam veled ...:( -
#2132 nagyon aranyos vagy -
#2131 Naná ,hogy Jól!!! Hercegnő! -
#2130 jó kérdés ...
küldjön inkább Ő képet ...:) -
#2129 kösz ... -
#2128 én már annyi embernek küldtem képet és be is raktam ...szóval belefáradtam abba ,hogy megem mutogassam ...
(kérdezd meg mástól ,hogy kb. hogy nézek ki ...! :) ) -
#2127 Miért? Te nem? :) -
#2126 ahh, gondoltam, fiu vagy :)) -
#2125 Kriszti!!!Nehogy küldj Neki még elcsöppen.................:) -
#2124 Tegnap esti buliban, ahol valtam, lattam egy sracot aki a vallamig sem ert es tette a nagyfiut... Hat ettol falat tudnek kaparni... Nahhh hat ez nem elony, es egyaltalan nem is szexi dolog. (csak ugy leirtam) -
#2123 komolyan mondom nemtom, hogy szemtelenkedsz-e vagy most mivan:)
inkabb kuldj egy kepet!:) -
#2122 nem félsz ,hogy szétszednek itt a NŐK ? -
#2121 tudtam, hogy nem szunyalhatok nyugodtan a heveron, bekapcsolt webkamera mellett :) -
#2120 hogy hogy ? meséld el priviben ,hogy mi is volt ... -
#2119 Megjártam az Egybesült Államokat! Most butább vagyok, mint valaha! -
#2118 szia !:)
hogy vagy ?mi újság körülötted ? -
#2117 szia krisztike! -
#2116 én nektek adom mindet....:D én már nem hiszem hogy eszek belőlük, most diéta lesz jövőhéten...:DDD mondjuk nem is kell olyan nagyon mivel 2 szer tuti hogy nem fogok tudni kajolni....:DD vagyis hát ebédelni, vacsizni meg alapból nem szoktam....:DDD