Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már azt hittem hogy én vagyok a hülye.....<#idiota>#idiota>
de tényleg osztálytársnõim között meg csupa idióta van,...de tényleg már kezdtem azt hinni hogy csak én vagyok az ilyenekkel így, látom hogy a velemegykorúak mirõl beszélgetnek meg miket csinálnak, hát komolyan kész vagyok tõle....😄DD
xD
nézd meg ...! 😄DD
(mi is csorgathatjuk a nyálunk 1 kicsit ...😄DD )
én is utálom ha 2 km-terrõl már érzem a szagát...😄D
fúú nem egyszer volt olyan hogy el mentem az uccán egy viszonylag jó srác mellett, és még méterek után is éreztem az illatát....😄DDDD
öcsémnek is hiába mondom ne fújjon magára olyan sokszar de hát beszélhetek én neki.....<#idiota>#idiota>
Egy pici kell nem több, lányoknál is láttam már ilyenre példát, hogy minden szünetbe bemegy a lány wcbe és befújja magát, aztse tudjuk olyankor hogy meneküljünk elõle...😄
az meg természetes hogy megnézünk ezt azt...😄 hát ha a fiúk nézhetnek minket akkor mi is nézhetjük õket.....😄DD
xD
a nõk ált. megnézik a férfiak fenekét , szemét,száját és a kezét is ... na és azt ,hogy -ha szegényes is az öltözete -,öszhangban van és illik-e a srác stílusához és tiszta-e ... természetesen ez nem azt jelenti ,hogy fürdés helyett pacsulit használ ,azt utálják a nõk ,ha büzlik a Brut -tól vagy w.c.frissítõtõl ...(fújj ,de utálom annak a szagát 😄DD )<#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
én se bírom a csontra hízott pasikat...😄DDD 😛
ettõl fügettlenül elõzõ btom is hótt sovány volt, amikor meg szakítottam vele.....utána láttam most vagy 3 hónapja, úgy meghízott, fúú de tényleg jó kövér lett....😄DDDDD
xD
a férjemmel is ez volt és most pár kilóval nehezebb (kicsit macisabb lett ) és imádom megfogni a fenekét ...vagy beleharapni ... <#finom>#finom><#eljen>#eljen><#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe><#wow1>#wow1><#buck>#buck>
de azért az sem árt nem? : )
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
bizti félsz ,végül is itt állandóan vigyorognál akkor és kiszáradhatnának a fogaid ...jézusom ,ha belegondolok már kész múmia lennel ...<#idiota>#idiota><#wow3>#wow3><#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#vigyor5>#vigyor5>
(bocsi ,csak jó kedvem van ... )
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
de igen, értem mi a kérdés. igen : )
ez idén készült egy nagyon szarul sikerült versenyemen : )
Én is keresek!Csak most az internetszolgáltóval küzdök mert hol a fele a sávszélességem hol meg bontja a vonalat (t-com)
mellesleg én már raktam fel képet magamról, de ha kell rakok föl megint. de csak ha mindenki megigéri, h nem fog röhögni...! ; D
De csak akkor ha Te is meg rorr is! 😄D
Tényleg rorr neked mi az igazi neved?? 😄
xD
azt is úgy kellett kinyomoznom múltkor, h fiú vagy e? ; D
milyen idõs vagy pl... + 1 képet is beszúrhatnál ide, had õrjöngjenek a lányok.