Mitől szexi egy fiú?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben igazad van ...
én nem ugyanarra a személyre gondoltam ,hanem hogy másoktól is kapsz ilyen jelzéseket ...😊
én nem ugyanarra a személyre gondoltam ,hanem hogy másoktól is kapsz ilyen jelzéseket ...😊
na persze nem így adtam szegénynek elõ mint ahogy leírtam.....de hát most itt szószerint nem írom le....😄DD
xD
hát nekem nem.........ma meg kérdezte nyíltan hogy akarok-e vele járni......hát mondtam neki hogy bejön mint barát de se több se kevesebb.....😄
És szegényen láttam hogy rosszul esett neki, teljesen össze tört, de most jobb tisztázni, minthogy jáccak az érzéseivel.....😊 az meg nem a stílusom, szóval....😊
mondjuk azért remélem hogy haverok még attól maradunk.......ez csak rajta áll végül is....😊
És szegényen láttam hogy rosszul esett neki, teljesen össze tört, de most jobb tisztázni, minthogy jáccak az érzéseivel.....😊 az meg nem a stílusom, szóval....😊
mondjuk azért remélem hogy haverok még attól maradunk.......ez csak rajta áll végül is....😊
xD
akkor ez jó vagy nem ...?<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
sok ilyen üzenetet ...<#puszi>#puszi>
sok ilyen üzenetet ...<#puszi>#puszi>
<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor> mondjuk engem nem az alsógatyája érdekel egy fiúnak....😄DD😛
jajj ma olyan szar is volt meg jó is....😄
egyrészt görcsölt a hasam, de görcsoldót nem szoktam bevenni mivel akkor még rosszabb mert az összes mellékhatása kijön rajtam az meg még rosszabb,......na de viszont jó volt az ügyeletesség, meg kaptam kabátot is...😄
meg az egyik srác meg bnõmmel üzente hogy tetszek neki...<#idiota>#idiota> (fiatalabb nálam, és én kisebbekel nem kezdek...😄 mondjuk tök jó barátom, de akkor se járnék vele meg ilyesmi, azért annyira nem jó...😄)
jajj ma olyan szar is volt meg jó is....😄
egyrészt görcsölt a hasam, de görcsoldót nem szoktam bevenni mivel akkor még rosszabb mert az összes mellékhatása kijön rajtam az meg még rosszabb,......na de viszont jó volt az ügyeletesség, meg kaptam kabátot is...😄
meg az egyik srác meg bnõmmel üzente hogy tetszek neki...<#idiota>#idiota> (fiatalabb nálam, és én kisebbekel nem kezdek...😄 mondjuk tök jó barátom, de akkor se járnék vele meg ilyesmi, azért annyira nem jó...😄)
xD
utána pedig te lennél a takaró ?
amikor pedig haza kellenne menni vennél 1 másik bugyit a lánynak ? 😄DD
amikor pedig haza kellenne menni vennél 1 másik bugyit a lánynak ? 😄DD
Azért Én is szivesen kidumálgatnék egy-két jelenlevõ hölgyet picike tangájából vagy éppen a tundrabugyijából is!!!!<#crazya>#crazya>
örülök neki ...😊
szegény 'rorr', teljesen kidumáljuk még az alsógatyából is (amit nem láttunk...)de elképzelni még izgisebb lehet ...<#taps>#taps><#nyes>#nyes>
szegény 'rorr', teljesen kidumáljuk még az alsógatyából is (amit nem láttunk...)de elképzelni még izgisebb lehet ...<#taps>#taps><#nyes>#nyes>
<#nyes>#nyes> bizony bizony.......<#eljen>#eljen><#whatever>#whatever><#taps>#taps>
most olyan jó kedvem van....😊)
most olyan jó kedvem van....😊)
xD
Akkor mostmár én is tom, eddig nem tudtam eldönteni mibajod van amikor ezt írtad.......<#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5><#puszi>#puszi>
xD
ez mit is jelent ?- buta vagyok ...😞...nem értem <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
ez az ... ne szomorkodjen mert mi szeretjük a Kicsi lányt ...<#worship>#worship><#hehe>#hehe><#puszi>#puszi>
nem az a baj, h 28 éves, hanem az, h FIÚ <#wilting>#wilting>
illetven nem baj, csak azt írtad, h "fiatal,vonzó Nõ vagy!!!" de Te tudod... : )
illetven nem baj, csak azt írtad, h "fiatal,vonzó Nõ vagy!!!" de Te tudod... : )
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
persze,dontse el.de egy 28 eves ferfi jobban eltudja donteni h ki illik hozza.egy 18 alatti fiatalkoru,vagy egy felnött nö.nem?😊
Alah Alik Ya Sidi!