2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#2235 muhahahaha
-
Puntigamer #2234 naja:D
simán:)
-
#2233 ja ... :DDDDDDDDDDDDDDDD -
Ben C #2232 Természetes, egy puncigémer ne buzuljon. ^.^ -
#2231 lehetséges...:D -
Puntigamer #2230 ezt mondtam én is, csak nem biztos hogy sikerült olvasnod a sorok közt:D -
#2229 egy pasi is lehet szexi...:DD
és itt mi nem a buzikra gondolunk..:PPP
mert az oké, egy csaj szokott az lenni, ez tény, de fiúkra is szoktuk mi is mondani hogy szexi...:D -
Puntigamer #2228 a csajok szemébe is szoktak sexy-k lenni a pasik...
állítólag, bár én semmilyen pasit nem tudok elképzelni sexy-nek, mivel pasi vagyok, s szerintem ez így helyes...
de ki tudja a csajoknak mi milyen:) -
n1ght #2227 szexi egy fiú?:O én azt hittem egy lány tud szexi lenni, egy fiú meg helyes, de lehet hogy buta vagyok:D -
Puntigamer #2226 ahham, hát jó
igazság szerint ez az ami izgatja a fantáziám:)
Szőrtelenítő krém -
Daráló #2225 hmm
-
#2224 Nekem azok sose használnak.....
de azzal hogy kipróbálod nem vesztesz semmit, max ha nem jön be akkor többet nem használod és kész, ez végül is ember függő is meg termék függő is,........ -
Puntigamer #2223 üdv!
viszonylag régóta szenvedek a szőrtelenítéssel, lássátok be néha itt ott kell...
namost a borotva némely helyeken necces, ti mit tudtok a szőreltávolitó krémekről?
van olyan ami műxik?
-
#2222 oh koszi:) -
#2221 Oké...:))) -
#2220 ne magyarázd neki ,hiosz Ő is férfi ... csak Ő nem tahó ...:) -
#2219 a jól nézkiben benne van hogy jóképű, és a többirésze is jó, vágod? :D
-
#2218 A kurva jól nézett ki kifejezesben nincs benne az, ha jokepu ?Ha nincs benne akkor szted mit jelent ha jol nez ki ?? -
#2217 jajaja, a külső sosem mutatja hogy milyen ember belülről vki......
csomó embert úgy ismertem meg hogy elsőre kinézetre tök unszimpi volt mert volt benne vmi ami irritált (nem csúnya volt, félreértés elkerülése végett), csak nem tom olyan bunkónak vagy közönségesnek tűnt aztán amikor beszélgettem vele, kiderült hogy abszolút nem olyan.....tehát ezért nem szabad előítéleteket hozni.....
pénteken is láttam egy srácot, k*rva jól nézett ki meg még az arca is olyan kedvesnek tűnt aztán ugyan arra a buszra szállt fel amelyikre én, és hogy milyen bunkó volt mindenkivel meg lenéző.....kicsit el volt szállva magától a csávó..... -
#2216 Az én hibám volt ,hogy nem figyeltem oda eléggé ,mert sokat güriztem és utána csak azt figyeltem ,hogy "milyen szexi és aranyos " pedig csak jó színész volt .
Akkor megtanultam ,hogy 1 férfiban nem a külsőt kell egyből nézni ,de bizonyos téren figyelembe kell venni ... -
#2215 nahát.. és mond nem érezted magadban, hogy vmi nem stimmel azzal a fiúval vagy a kapcsolatotokban? Én fiú vagyok, de ennek ellenére tök jó megérzéseim vannak, a párommal szemben és a kapacsolatomban. -
#2214 Én sem nyilvánosság előtt intéztem ,hanem ő követte el azt a hibát ,hogy panaszkodni kezdett és elmondott mindent a haveroknak és mindenkinek és így saját magát közröhejjé tette ...utána a barátait küldte hozzám postásként és azért ,hogy béküljek és 1-2 haverja közölte vele ,hogy megérdemelte ,amit kapott és megérdemli azt ,ha nem békülnék ki vele sőt ,ha kibékülnék akkor ők fognak lebeszélni róla ... -
#2213 Nem vagyok bosszúpárti.
Sosem intézem nyilvánosság előtt az ügyeimet. -
#2212 Ügyes csajszi vagy, kitűnően megoldottad......;)) -
#2211 Hát szar érzés volt de az jó érzés volt ,amikor a haverja előtt jól pofán vágtam és utána lejárattam a barátai előtt is és láttam sírni ,hogy bocsássak meg neki és elküldtem az anyukájába ...:DDD -
#2210 Uhh, szar érzés lehetett.....
De jó hogy rájöttél és nem használt ki.....:) -
#2209 Hát ja......
mondjuk itt kihagytam a jót, vhogy így akartam "..van egy jó pár.."
na de ez az általánosítás annyira de annyira idegesít,.....de .....na mind1..:DD
-
#2208 Az a baj ,hogy most már a (szexi) hapsik is megnézik a lány pénztálcáját és azt is ,hogy apuciék mennyire vastagok ,van-e a lánynak lakása és persze a csaj "baba " legyen és mellette a csaj lóvéjából még k@rvázni is tudjon ...
(személyes tapasztalat,mielőtt még férjhez mentem volna megtörtént velem...csak sz@pott mert a szülők nem voltak pénzesek és én a pénzemet nem költöttem rá és még jól meg is szívattam -amikor megtudtam és a haverjával dumáltak róla és nem hallotta ,hogy beléptem az ajtón, - és utána p@fán is vertem -de jól esett és utána még ő sírt ,hogy bocsássak meg -)
Ennyit a nagyon és túl szexi hapsikról ...
nézni jó ,de kipróbálni semmi pénzért és most már nekem a férjem a legszexibb -
#2207 sőt ,az a pár már soknak számít ...:(
de az a jó ,hogy van olyan is ,aki nem a pénzre megy
a rossz csak az ,hogy a hapsik általánosítanak és abból kiesnek azok ,akik nem a pénzre buknak ...:( -
#2206 Ja, van egy pár ilyen aki csak a pénzre megy........... -
#2205 "mitől szexi egy fiú?" <- sok lány szerint ha sok a $ -
#2204 Kezd kihalni a topik! ....:/ -
holleanyó #2203 -
#2202 de azért befizetted az emeltdíjas sms-t érte! grat! -
Egzol #2201 -
#2200 ha 2 hapsi smárol ??? (enyha hányinger ,de embere válogatja ...kinek a pap ,kinek a papné )
2 nő az még oké (azon nem esek gondolkodóba ) -
domtam #2199 Barátnő szerint aranyos, ha két fiú csókolózik...!
Szerintem meg fújjj!!!
Gusztustalan... -
#2198 értem ... -
#2197 A Herceg Én vagyok! :) -
#2196 most teljesen összezavarodtam ...mennyi Hercegem is lett ...