2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#2635 "Na jó ez erps hasonlat volt.Igazából nekem nem számít" - Szerintem egyiket sem.
#2622: Mondja az, akinek fogalma sincs a tiszteletről. -
#2634 Te melyiket felét használod a mondásnak a barátnődön? -
Retsu #2633 Fantomlovag: látható h ez is 1 sztereotípia. Nem azért de magam is rendelkezem olyan 130 körülivel, mégis edzek.
Más kérdés h kinek mi tetszik. A túlzásba vitt macho-stílus is lehet rossz, ahogy a"lányos-emos" is. Amúgy hölgyek nevében nem nyilatkozhatok nyilván, de 1 fiú szvsz úgy igazán nem is lehet még szexi, 1 férfi már igen. -
Retsu #2632 Valaki(k)nek biztos. Sok manapság rajtunk a nyomás, trendek jönnek-mennek. Nekem is volt olyan időszakom, h külsőleg majdnem emo-nak néztem ki. Szerintem tényleg jobb az ilyet kinőni. Lehet h 1 ideig működhet bizonyos lányoknál, de nagy az esély rá h az ilyen stílusú 1 idő után a "haveri" körbe kerül csajnál. Annál bosszantóbbat személy szerint nem tapasztaltam. Mert szvsz az nem természetes h 1 idő után haver-barátból lesz vmi más is. Fordítva már vmivel jobb. -
#2631 nem genyóság, csak tényszerűség.
-
Slinky Cyle #2630 tudom hogy nincs sok férfiasság bennük, de szerintetek az emo fiúk szexik? -
Slinky Cyle #2629 de genya vagy -
#2628 az ilyen eleve nem fog csajozni. szerintem:) azért ne kösse fel magát, csak maradjon meg a lapát+vödör kombónál a homokozóban. akkor nem lesz baja. és nem kell buzulni sem. ha majd nagyfiú lesz, mehet a szoknya után is. ha nem nő fel, akkor ne tegye, mindkét nem képviselője jobban jár. -
#2627 Általában meleg szokott lenni az ilyen,de nem mindig.Vannak csajok akik a kisfiús fiúkra buknak. -
Slinky Cyle #2626 .. hmm és hogyha egyáltalán nincs önbizalma, és nem magabiztos.. meg még egyáltalán nem férfias.. inkább lányként kezelik..?
az ilyen fiú mit csináljon? akassza fel magát?
-
kisdaru #2625 Szerintem attól, hogy van belső kisugárzása. Ez közhelyesen hangzik, de tényleg így van. A magabiztosság, egészséges önbizalom nagyon férfias tud lenni. Emellett, ha ad a külsejére, azaz az öltözködése és a frizurája rendben van, stílusos és divatos, és ápolt is, akkor szerintem nem számít, hogyha nem is túl szép. A lényeg, hogy legyen benne valami plusz, ami másban nincs meg. -
#2624 ahha. -
#2623 Én megadom mindenkinek az alap tiszteletet.Ezen felül ha azt szeretné jobban tiszteljem azt ki kell érdemelni. -
#2622 attól még másokkal is tisztelettel kell bánni:) -
#2621 Húha.Pedig van a mondás hogy a kurvával királynőként, a királynővel kurvaként kell bánni:)Na jó ez erps hasonlat volt.Igazából nekem nem számít mert van bnőm. -
#2620 majd megunja egyszer, azt tojik a fejedre utána. ha akarod a csajszit, viselkedj vele rendesen. ezek közül max a laza stílusod és az, hogy őszinte vagy vele jöhet be neki, de az nagyon. senki nem szereti, ha nyíltan és nyilvánosság előtt küldik el a búsba. -
#2619 Külső megfog,belső megtart.Voltak olyan haverjaim akik nagyon de nagyon arany emberek voltak minden téren de nem voltak olyan külső adottságaik és a kutyának nem kellettek.Ennyi.A lányok-az olyan lányok nagy része esélyt sem ad a picit átlagos vagy átlag alatti fiúknak.
Más.Van egy oszt társam,akivel úgymond,nem vagyok egy szinten.Ő modellkedik meg hasonlók,én meg átlagos vagyok.A fiúk rendszeresen jaj de gyönyörűzik meg a kedvesek vele én meg a laza stílusommal osztom,elküldöm a picsába ha ez a véleményem és megmondom neki az igazat.Ez olyan szinten bejön neki, hogy folyamatosan keresi a társaságom meg ilyenek.Facebook-on rámír sokszor,megkérdezi hogy vagyok,meg ilyenek.Érdekesek ezek a nők. -
Slinky Cyle #2618 még szerencse..
viszont azt se felejtsük el, hogy nagyon sok rendes fiú van, akik sok értékes belső tulajdonságaik ellenére a kutyának sem kellenek, mert épp a természet nem áldotta meg őket szépséggel.
Dehát ez van, ne legyünk álszentek, és ne hazudjunk magunknak.
Az élet olyan amilyen.
Az ember mindig a jobbat választja magának, akár miről is van szó.
-
#2617 igen, talán azért van így, mert nem csak a külső alapján dönt egyik nem sem(még szerencse). -
#2616 hozzászólásoddal teljes mértékben egyetértek.
Mindenféle fiút láttam már mindenféle lánynál érvényesülni. -
#2615 olyan biztos ez? nem kellene ilyen biztosan kiállni az ilyen kijelentések mellett.
inkább egyezzetek ki annyiban, hogy egyéni ízlés dolga melyik kategória bejövős valakinek. -
#2614 butaság.a fiatalabb csajok jobban szeretik a nyálgépeket és később is bejön a csajoknak a kissé kisfiúsabb fiúk. -
Slinky Cyle #2613 minden lány undorodik a kis nyálas lányos emo fiúktól?
persze nem minden fiú olyan férfias..és most akkor azoknak a fiúknak le kell mondaniuk azokról az előnyökről, amik a férfias, erős fiúknál alapszolgáltatás?
-
12alpi12 #2612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyilván én vagyok az, csak nem célom isteníteni magam. :) -
12alpi12 #2611 Én ismerek olyant, aki elég magas (137-es) IQ és szín ötös média mellett napi 1-2 órán át edz. -
#2610 Ha rólad van szó simán...az lennék :) -
#2609 Alapvetően igen. A legtöbb embernél már elég fiatalon eldől, hogy a bicepszeit gyúrja vagy az IQ-ját.
Jómagam maradok az IQ-mnál. Hasznosabbnak érzem... -
#2608 Ha nem feltekenykedik -
#2607 Enyémben elő ne gyere!
^^ -
csernok #2606 Én vok az álompasi^^ -
Agunesu #2605 Ez igaz, de eddigi tapasztalataim alapján a kigyúrt srácok IQ-ja jóval alacsonyabb volt a vékony srácokénál. Persze tisztelet a kivételnek (mert biztos van ilyen is, csak még nem futottam össze vele). -
#2604 nyet. a mosolygós. -
#2603 Akkor pókerarc a nyerő? :) -
#2602 nekem aztán nem baj, csak ilyen tekintető embereknél valahogy fokozottan filozofálok azon, hogy vajon tényleg azt mondja-é, amit gondol. :D nemtom miért. -
#2601 sunyi módon bújna be mellém az ágyba? hmmmm :DDD -
Zigdris #2600 és az baj? nekem is sunyi :) amúgy ték :p -
#2599 szépszemű, de valahogy sunyi tekintete van. :D -
#2598 Akkor a vége döntetlen lett. :) -
#2597 Jah. Na azért volt benne egy fáin kiccsaj, aki mindig vetkőzött/öltözött, paskolták, gyűrték, miegymás. Meg egy idősebb hölgy is, az is jóak bőr volt szvsz., jó kis combfixben, miegymásban, szal. kárpótoltak a buzulásért azért... -
#2596 Csak nézőpont kérdése. Ha két csaj csókolózott volna másfél méterre tőled, nem is emlékeznél a csúcsjelenetre.