2668
  • kikix12
    Hát írd be youtubere, hogy "how to skateboarding" vagy vmi hasonlót. Am Az egyszerűbb, hogy a kutyával huzatod magad.(ez persze a kutya méretétől is függ) Az egyik haverom néha így jár ki deszkázni. :D xD
  • lightjack
    tudnátok mutatni vmi internetes vidit vagy oldalt lehetőleg magyar vagy angol nyelven ami segít h hogyan tanuljam meg az alapokat? tök kezdő vok, de mivel van egy régebbi gördeszkám, eszembe jutott h azzal is lehet kutyát futtatnixD:D nah vmi ötlet??? alapok...nagyyyon alapok...
  • Muttley
    Csak az Andrássy-ra ne menjetek vele, mikor van egy bizonyos felvonulás. ;)
    Neked, mint "nem olyan pro"-nak, "nem olyan, hanem ilyen" :), mi a véleményed a #2327-ben linkelt deszkáról? A design nekem teccccc, csak a funkcionalitás egy nagy kérdőjel számomra.
  • csgery
    Nemtudom kié...:D

Ez csak úgy jön, semmi szponozorkeresés, nemvagyunk még olyan pro-k :]
  • Muttley
    Mondd, h Vásáry André autója és értek mindent. ;)
    Szponzorokért nyomjátok a filmet, vagy simán az egyéni népszerűség?
  • csgery
    Vanni van;)
    Kiki, úgyvan:D 0:26körül egy trénél láthatsz, 0:33 esek egy flipben, 0:36 ramped slowmozott flip:D
  • Muttley
    A Fócvágen rendszámnak-e van-e jelentősége-e?
  • skate00
    ja meg elég sokat ugrálgattam rajta fejjel lefelé, ugy is hogy a 2 függőn áltam, de csak rugózik, csak lekoppan a földig ha erőseben ugrálok rajta, de semmi baja.
  • skate00
    most majd lehet veszek egy másik JArt lapot, egy keményebbet,
    mert nemntom hogyvan de az én lapom egy régebbi vagy 2007 ben vásároltam, Jart Logo Series 3. sárga színű, eddig semmi baja, talán kicsit kopott, sehol nincs megnyílva vagy ilyesmi, ez egy elég ruganyos lap, eléggé hajlik, meg elég szépen megvan munkálva, a szélei levannak kerekítve, szinte félkör alakúak
    de van egy olyan 2009 ben vásárolt, nemtom milyen Jart lap,
    ilyen a grafikája
    ez sokkal merevebb lap, a szélei szinte szögletesek, egész más érzés vele menni, (a legtöbb lap ilyen , olyannal mint az enyém még nem nagyon találkoztam másnál )
    nem tudod miért van ez, de pedig nem kímélem, volt már párszor hogy 70, 80 centis magasságokról, szinte teljesen a Tail re érkeztem, de semmi baja.
  • kikix12
    A két kickflippes(amikor elesik a fekvőrendőrnél meg amikor átugorja a parkolónál a füvet) ;D ha jól láttam :D
  • Muttley
    te oszt' te melik vagy te? :)
  • csgery
    Jövőre megjelenő filmünk trailere:D tessék csemegézni:A

• csgery
    kb egésznap nézek:D
  • leho94
    "the tre flip is complicated like a girl maan":D
  • skate00
    hogy nézzetek is néha jó videókat
  • leho94
    most kellően megutáltam a kickflipet:D
  • kikix12
    Flip tricks 4 life :D
  • Muttley
    Szokott vki közületek cruise-olni
    vagy mindenki csak trükközik?
  • lightjack
    hello! én régebben görkoriztam, meg korcsolyáztam(tudom h ez gördeszka forum de a görkori eléggé kihalt), de egy ideje abbahagytam. és most hogy múltkor láttam párszor a tv ben a kutyákkal suttogó c. sorozatot a national geographic-on észrevettem h a kutyakiképző csávón amikor görkorizni megy a kutyákkal egy érekes görkorit húz fel. a neve landroller...tud vki erről valamit?? mert nekem is van kutyám, hasonlónan szeretném használni, persze nem csak a kutyához kéne:D hallottam h 45000ft körül van ami sztem marha sok. nem tud vki vmi olcsóbb helyet ahol meg lehet venni? v vki esetleg használt már ilyet?:O
  • Muttley
    hát nem trükközésre találták ki az biztos ;)
  • leho94
    nem igazán jönnek be ezek, de 1x azért kipróbálnám:D
  • Muttley
    EHHEZ mit szóltok?

• Bmx01
  • leho94
    de a minőség is számít:D
  • Ádiikkkaaa
    De 4000ft ér a garagebe már abec9 est lehet veni.:D
  • leho94
    most elkezdek gyúrni a 180-ra, nem elég magas :D
  • leho94
    nekem lesz eladó csapágyam, abec5 abec7 is ha érdekel.. abec 7 az színes, mind más színű viszont azt még nem használtam most jön amcsiból, ezért drágább lenne egy picit mint 4000:D
  • Ádiikkkaaa
    Szerintetek hol vegyek jo csapágyat 2000-3000-4000 ft ér?:D
  • kikix12
    Háhá :D Tegnap fel bs heeleztem padkára :D Am csak rá kell érezni és menni fog ;)
  • Ádiikkkaaa
    Mijet vegyek?:S:S
  • Ádiikkkaaa
    Hát.
    Heel flip, klikc flip,shovite,:D
  • leho94
    milyen trükköket adsz?

ui.: most a bs heel-el szarakszom de felbasz:D
  • Ádiikkkaaa
    De nemvagyok kezdő és eltört. Miett vegyek?:S
  • kikix12
    Kezdőknek még szerintem az abec5 is simán jó.
  • Ádiikkkaaa
    Szasztok!
    A csapágyam nagyon hangos abec 7 3honapot használt most bezsiroztam, és van egy abec 5 ős vadiuj szerintetek meiket használjam?:D
  • csgery
    Ha már Choke, akkor Mini Logo.
  • DarkRopEE
    Oké és melyiket ajánlanátok a Choke deszkák közül? Vagy esetleg ebben az árban más deszkákat?
  • Rasztiman
    kezdésnek teljesen jó, én is olyanon tanultam meg olliezni meg a leglényegesebb dolgokat. aztán majd lehet venni egy jó szettet.
  • kikix12
    Hát azok elég selejtek :S
  • DarkRopEE
    szerintetek a Choke gördeszkák elég jók?
    elég kezdő vagyok még. van egy deszkám de kezdek rájönni, hogy nem túl jó.. eddig csak manualoztam meg reverteztem, az ollie-t meg csak tanulom.