Gördeszka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát.
Heel flip, klikc flip,shovite,:D
leho94
milyen trükköket adsz?

ui.: most a bs heel-el szarakszom de felbasz:D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

De nemvagyok kezdõ és eltört. Miett vegyek?:S
kikix12
Kezdõknek még szerintem az abec5 is simán jó.

PSN ID: csizmaziakiki

Szasztok!
A csapágyam nagyon hangos abec 7 3honapot használt most bezsiroztam, és van egy abec 5 õs vadiuj szerintetek meiket használjam?:D
csgery
Ha már Choke, akkor Mini Logo.
DarkRopEE
Oké és melyiket ajánlanátok a Choke deszkák közül? Vagy esetleg ebben az árban más deszkákat?

kezdésnek teljesen jó, én is olyanon tanultam meg olliezni meg a leglényegesebb dolgokat. aztán majd lehet venni egy jó szettet.

Jah Live!

kikix12
Hát azok elég selejtek :S

DarkRopEE
szerintetek a Choke gördeszkák elég jók?
elég kezdõ vagyok még. van egy deszkám de kezdek rájönni, hogy nem túl jó.. eddig csak manualoztam meg reverteztem, az ollie-t meg csak tanulom.

csgery
Minthogy gyüjtenél egy normálisra...:D
Oksaa kérdezd meg:D
skate00
én tudok egy Element lapot eladót, alig használt, kb 2 hétig volt használva, meg Kompletten is eladó, árat még nemtok majd megkérdezem.

Nekem kéne lap ojan kb 5000-6000 ft ér ha vkinek van irjon:D
csgery
Vannak még egybe lapjaim, van amelyik most 6 hónapos is:D
Muttley
Nos?

Just do it :)

kikix12
omg. Nem tudom hogy csináljátok, de nekem még nincs egy éves a lapom és már olyan szinten áll szegény, h örülök neki hogyha nem esik szét magától. Pedig sztem a cliché elég jó meg még van benne epoxy erõsített réteg is. :S

leho94
durva:D nekem már eléggé repedezik felfelé a blind lap, de még bírja semmi baja

csgery
Foundation All Star Pink lapom második éve van egyben:D
leho94
3 éve? azta kurva

skate00
nemértem minek beszélgettek ilyen baromságokról. Nekem van egy JART lapom kb 3 éve, semmi baja nincs megnyílva, kicsit levan kopva a Tail de azonkívül tökéletes.
Meg onnan tudod, hogy ha kiadnak egy 2010 es Team lapot, azt valószínû nem "nyócvan kettõbe" csinálták.
Inkább deszkázzatok, mint hogy ilyen hülyeségekrõl beszéltek.

Muttley
Thx.
Elvileg ennek elkerülésére enyhén nyirkos levegõjû helységben, állandó hõmérsékleten kell tartani, kerülve a száraz közeget és túlzott levegõáramlásnak való kitettséget (fûtõtest, huzatos szoba stb.) - Bár beb.szna, ha laboratóriumi körülmények kellenének egy nyamvadt lapnak, :)) mégis

1) Van-e olyan technika, anyag, bármi, amivel kezelni lehet/ kell a fafelületet (fõleg, arra gondolok, ahol lakkréteg sérült és nyitott a faszerkezet), hogy tartósan megõrizze a rugalmasságát?
2) Hogyan lehet elkerülni, hogy az XY bolt ne b.sszon át azzal, hogy õskövület lapot kapsz tizenezrekért?
3) Állítólag íratlan szabály, hogy webshopból nem rendelünk, mert ott a kromanyoni õsember korában gyártott lapot teszik neked a csomagba - helytálló ez?
4) Ebbõl megint egy következtetés: Mi a biztosíték arra, hogy az okos magyarországi xy bolt a megrendelése során nem veterán korú lapokat kap?
5) #2290: Saját tapasztalat, vagy logikus, más hibájából tanulunk feltételezés?

csgery
Többet hajlik a kelleténél, reccsenések következnek ezután, neadjisten simán eltörik.
Néha elfordulnak vele a függõk, nem arra megy a deszka amerre szeretnéd, a deszka simán a földön nemérinti mind a 4 kerekével a talajt.
Nagyon nem látszik, de kb egy akasztás a lapnak, ha vetemedik:D
Muttley
Ha nem repülöd át vele rendszeresen az Erzsébet-hidat, van-e ennek a vetemedésnek a felhasználás során jelentõsége?

csgery
7Ply.
csgery
Kurvára nemlátszik, egykét millimétert vetemedik, amit csak 3d-s látással látol...
Muttley
Még egy:
Tartósságban ill. összességében melyik a jobb lap?
7Ply vagy az ATM Minilogo?

Muttley
Thx.
Más:
Egy deszka-veterán mondta: "egy lap = kb. fél év, haladóknál fõszezonban = 1 hónap, profiknál = 1 hét/ lap"
Az a része nem érdekel, ki hogyan szexuálja szét a trükkök során, az viszont sokkal inkább, 'hogyaszongya': "ha elveszti a falap nedvességtartalmát, akkor ha belenézel, látsz benne egy ívet"
Kép linket pls, hogyan néz ki egy ilyen kiszáradt lap fotón.

csgery
Megmaradnak, de gecire gyengítik az anyagot.
Muttley
Ügyesek a srácok + a video egészében rad! :)
Két kedvenc trükk 0:33 és 0:53 -nál.
A sörös rekesz csúszástól + guruló csõ grind-tól kész vóóótam. :)

Más:

Deszkalap hozzáértõk, Achtung-Achtung!
Mi van akkor, ha a normál konkáv lapot fafûrésszel megvágjuk?
a) a ragasztott rétegek megmaradnak egymáson, s tetszés szerint lehet vagdalni, majd lesmirglizni a széleket.
b) a rétegek egymástól elválhatnak.

azjooh:D
nekem kriptonics lap meg függöö,és bdk keréék:D
leho94
blind ethernal life lap,core 5.0 függõ,abec 7-es színes nemtommilyen csapágyak:D, TGM sárga kerekek

kikix12
Nekem: cliché lap, silver függõk, zoo york csapágyak, decathlon :D kerekek. :D

Nektek mijen dezskátok van?:D
kikix12
Jaja igazad van :D Nem kell a neten lógni, ha lehet kint deszkázni is :p És amúgy a kriptonics az szerintem egy olyan elmegy kategória. Szóval kezdõknek tökéletes.

Ember nyugi van már, ha valaki vágja a deszkát az majd biztos válaszol, nem kell óránként megkérdezni......

Jah Live!

Csokii!!
Szerintetek mijen a kriptonics desszka? Most vettem egyet.:D
Sziasztok!
Most vettem egy kriptonics deszkát a gokerben szerintetek mijen?
setuh
Oke koszi :)

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Szerintetek A speedomarko gördeszka lap az jo?
kikix12
Durva lehetett ezt megszerkeszteni :O

skate00
http://www.youtube.com/v/hDtL_5uyLJs&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

kikix12
Hi!
Jó kérdés. :D Kb 2 lehet, de majd lemérem :D.

setuh
Hali!
Lenne egy kerdesem;egy atlagos deszka hany kg?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

kikix12
Nincsmit :)

Muttley
Köszi az infot. :)

kikix12
Na megtaláltam: [email protected] Nem tudom, hogy még mûködik-e (úgyértem használja-e az illetõ) Sok sikert. ;)

kikix12
Vagy esetleg még írhatnál neki youtube channelen. ;)

kikix12
Tegnap találtam emailt, de ma meg már nem találom. :S A gördeszkamag fórumán volt egy bejegyzés. Hnap majd megkeresem, de lehet h te elõbb megtalálod.

Muttley
Szépen és igényesen dolgozik.
A bajom az, h cirus.hu weboldal nem mûködik, a cirusskateboards.com pedig blank oldal, nulla elérhetõséggel.
Tudsz hozzájuk e-mail címet, tel. számot, bármi közelebbit?