2668
  • kikix12
    A westendben a speedben most a nyári cipők 50%al le vannak árazva. Vettem is ma egy emerica cipőt. ^^) Meg asszem tavasszal volt még a zone-os korszakban olyan, hogy a megmaradt kollekciót hatalmas leárazással a raktárban meg lehetett venni. Az egyik haverom 4k-ért vett etnies new era-t
  • Ádiikkkaaa
    Szeriintetek a 15k tonny hawk"s desszka jo?
  • Rasztiman
    criminalba szokás elég sűrűn az akció emlékszem télen vettem a cipőmet és az is le volt árazva pedig nem régi hogy az miatt szóval biztos lesz valami.
  • leho94
    szerintem nem, legalábbis tavaly nem láttam
  • Muttley
    Aki már több telet megélt deszkásként:

Szokott lenni pepperskate, criminalskate stb. téli leakciózás?
  • leho94
    hmm:D akkor hát irány gyakorolni
  • Muttley
    Igen, ezt sokakkal hitetik el még ma is. :)
    A tehetség, érzék, rátermettség, hívhatjuk, aminek akarjuk - legyen bármiről is szó - 1% előnyt képvisel az elérendő 100%-os végeredmény elérése során. A többi akaratból fakadó szüntelen gyakorlás.
  • leho94
    azért mellé tehetségnek is kell társulni
  • Muttley
    Általánosságban helytálló, hogyha bármit extrém szinten gyakran csinálsz, nemcsak behozhatod azt, aki jóval korábban kezdte, hanem bőven át is léphetsz felette. Miért lenne ez másként a gördeszkával? ;)
  • leho94
    ti fél év után milyen szinten voltatok?:D csak mert jó lenne tudnom van-e esélyem még azér jobb deszkások közé kerülni, vagy már későn kezdtem..
  • leho94
    wow, akkor én gyenge fél évem..:D
  • kikix12
    Kb 2 év 1 hónap :
  • csgery
    Kb. 3 és fél év.
  • Ádiikkkaaa
    Csokii!
    Ti miotta desszkáztok?
  • Muttley
    Még, hogy a gördeszkázás túl egyéni, nem közösségközpontú sport... ;)

• leho94
    valakinek abec 7-es csapágyak?:D bontatlan még..
  • Muttley
    Pár hete találtam, s azéééé esssesemmmmmi :)

• csgery
    Nem véletlenül van az;)
  • leho94
    szinte ugyanolyan volt..:D de azért na, sokkal jobb a konkávval
  • leho94
    zsír:D
  • csgery
    És melyikkel egyszerűbb?
  • kikix12
    Hááááááááá beadtam az Inward Heelt :DD happyvok :DD
  • leho94
    én toltam már flipet oldschool deckel is:D
  • csgery
    Hajlítások oldalt, kb teknő formát adva a lapnak. Fliprúgáshoz kb elengedhetetlen.
  • lightjack
    mi az a konkáv lap??
  • leho94
    hát az nekem még odébb lesz:DD még a sw ollie se megy, igaz nem is gyakorlom sokat
  • csgery
    én egy sw harddal:D
  • leho94
    én akkor már inkább egy 720 flippel villognék:D
  • csgery
    Jogos, villogni tökéletes:D
  • Muttley
    Ja.
    Ezzel trükk nuku. Baromi széles, nehéz (a trükk deszkákhoz képest), és nem konkáv.
    Szerény alig 2 hónapos, de annál intenzívebb és termékenyebb deszkás tapasztalatom hasonló alapján sokban osztom a véleményed.
    A konkáv lap, amiről elöl-hátul lelóg egy picit a sarok ill a lábujj (tényleg csak (!) egy picit) a legirányíthatóbb és legagilisebb deszka fajta. Mondom ezt úgy, h van itthon egy cruzer is. Utóbbi túl kényelmes, kevésbé agilis és majdhogynem helyettem csinál mindent. Maj' 20 év múúúúúva jó lesz. :)
    Az új hobbim, hogy exkluzív lapokat gyűjtök, DE olyat, ami KONKÁV. Nálam a Zig-Zag push a menő, alapszintű trükkökkel. Ezt a célt szolgálja ki a legjobban a jelenlegi 7.75 trükk-lap alatta 76mm 82A kerekekkel.
    A Screaming Foot-nak egyedüli pozitívuma, hogy ha vki feltűnésre vágyik, ezzel tutira megkaphatja. :) Egyébként remek lap-gyűjteménybe való szobadísz lenne max. 12-ért csak a lap. Dehát nem annyi. ;)
  • leho94
    +1, ha meg csak gurulni akar az ember arra ott egy olcsó deszka..
  • csgery
    Őszintén, semmilyen szempontból nemtetszik, ha ilyenem lenne, hajítanám a kukába. Össze vissza van gyengítve a lap, ráadásul nagyon széles, 9,3 as amire még az én 44 es lábam is ráférne, plusz mellé két mars csoki.
    Egy flipet se lehet vele sztem kipörgetni, oldskool, wallrideozós kalapos szűknacis punk széttetováltaknak jó, másnak nemajánlom:D
    Mellesleg az árából tucatnyival jobb deszkát lehet összerakni.
    Amint látom grip van rajta, de semmi pozitívum:D
  • csgery
    Ugyanúgy állj rá, mint ahogy csúszol a jégen.
  • lightjack
    oks jóh majd úgyis kialakul...csak ha nem esne az eső állandóan-.-"...
  • kikix12
    Az nem számít semmit. Az a lényeg h úgy hajtassz, hogy az egyik lábad rajta van(elöl) a másikkal meg lököd magad. Az meg csak töled függ h meik lábaddal hajtassz(ez mindenkinek más.
  • lightjack
    csak még annyit hogy hogyan álljak rá a deszkára? melyik láűbat hogyan? jobb lábas vok ha ez számít vmit...
  • lightjack
    oks kösz!
  • kikix12
    lál :D
  • Rasztiman
    ma nem tudom. holnap kérdezz rá hátha akkor tudom hogy tegnap hol tudtál volna venni -.-"
  • Ádiikkkaaa
    akarok venni fullcapat 5000 ft környékén hol tudnék ma venni?:D sztetek?