Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát.
Heel flip, klikc flip,shovite,:D
Heel flip, klikc flip,shovite,:D
milyen trükköket adsz?
ui.: most a bs heel-el szarakszom de felbasz:D
ui.: most a bs heel-el szarakszom de felbasz:D
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
De nemvagyok kezdõ és eltört. Miett vegyek?:S
Szasztok!
A csapágyam nagyon hangos abec 7 3honapot használt most bezsiroztam, és van egy abec 5 õs vadiuj szerintetek meiket használjam?:D
A csapágyam nagyon hangos abec 7 3honapot használt most bezsiroztam, és van egy abec 5 õs vadiuj szerintetek meiket használjam?:D
Oké és melyiket ajánlanátok a Choke deszkák közül? Vagy esetleg ebben az árban más deszkákat?
kezdésnek teljesen jó, én is olyanon tanultam meg olliezni meg a leglényegesebb dolgokat. aztán majd lehet venni egy jó szettet.
Jah Live!
szerintetek a Choke gördeszkák elég jók?
elég kezdõ vagyok még. van egy deszkám de kezdek rájönni, hogy nem túl jó.. eddig csak manualoztam meg reverteztem, az ollie-t meg csak tanulom.
elég kezdõ vagyok még. van egy deszkám de kezdek rájönni, hogy nem túl jó.. eddig csak manualoztam meg reverteztem, az ollie-t meg csak tanulom.
Oksaa kérdezd meg:D
én tudok egy Element lapot eladót, alig használt, kb 2 hétig volt használva, meg Kompletten is eladó, árat még nemtok majd megkérdezem.
Nekem kéne lap ojan kb 5000-6000 ft ér ha vkinek van irjon:D
omg. Nem tudom hogy csináljátok, de nekem még nincs egy éves a lapom és már olyan szinten áll szegény, h örülök neki hogyha nem esik szét magától. Pedig sztem a cliché elég jó meg még van benne epoxy erõsített réteg is. :S
PSN ID: csizmaziakiki
durva:D nekem már eléggé repedezik felfelé a blind lap, de még bírja semmi baja
nemértem minek beszélgettek ilyen baromságokról. Nekem van egy JART lapom kb 3 éve, semmi baja nincs megnyílva, kicsit levan kopva a Tail de azonkívül tökéletes.
Meg onnan tudod, hogy ha kiadnak egy 2010 es Team lapot, azt valószínû nem "nyócvan kettõbe" csinálták.
Inkább deszkázzatok, mint hogy ilyen hülyeségekrõl beszéltek.
Meg onnan tudod, hogy ha kiadnak egy 2010 es Team lapot, azt valószínû nem "nyócvan kettõbe" csinálták.
Inkább deszkázzatok, mint hogy ilyen hülyeségekrõl beszéltek.
Thx.
Elvileg ennek elkerülésére enyhén nyirkos levegõjû helységben, állandó hõmérsékleten kell tartani, kerülve a száraz közeget és túlzott levegõáramlásnak való kitettséget (fûtõtest, huzatos szoba stb.) - Bár beb.szna, ha laboratóriumi körülmények kellenének egy nyamvadt lapnak, :)) mégis
1) Van-e olyan technika, anyag, bármi, amivel kezelni lehet/ kell a fafelületet (fõleg, arra gondolok, ahol lakkréteg sérült és nyitott a faszerkezet), hogy tartósan megõrizze a rugalmasságát?
2) Hogyan lehet elkerülni, hogy az XY bolt ne b.sszon át azzal, hogy õskövület lapot kapsz tizenezrekért?
3) Állítólag íratlan szabály, hogy webshopból nem rendelünk, mert ott a kromanyoni õsember korában gyártott lapot teszik neked a csomagba - helytálló ez?
4) Ebbõl megint egy következtetés: Mi a biztosíték arra, hogy az okos magyarországi xy bolt a megrendelése során nem veterán korú lapokat kap?
5) #2290: Saját tapasztalat, vagy logikus, más hibájából tanulunk feltételezés?
Elvileg ennek elkerülésére enyhén nyirkos levegõjû helységben, állandó hõmérsékleten kell tartani, kerülve a száraz közeget és túlzott levegõáramlásnak való kitettséget (fûtõtest, huzatos szoba stb.) - Bár beb.szna, ha laboratóriumi körülmények kellenének egy nyamvadt lapnak, :)) mégis
1) Van-e olyan technika, anyag, bármi, amivel kezelni lehet/ kell a fafelületet (fõleg, arra gondolok, ahol lakkréteg sérült és nyitott a faszerkezet), hogy tartósan megõrizze a rugalmasságát?
2) Hogyan lehet elkerülni, hogy az XY bolt ne b.sszon át azzal, hogy õskövület lapot kapsz tizenezrekért?
3) Állítólag íratlan szabály, hogy webshopból nem rendelünk, mert ott a kromanyoni õsember korában gyártott lapot teszik neked a csomagba - helytálló ez?
4) Ebbõl megint egy következtetés: Mi a biztosíték arra, hogy az okos magyarországi xy bolt a megrendelése során nem veterán korú lapokat kap?
5) #2290: Saját tapasztalat, vagy logikus, más hibájából tanulunk feltételezés?
Just do it :)
Többet hajlik a kelleténél, reccsenések következnek ezután, neadjisten simán eltörik.
Néha elfordulnak vele a függõk, nem arra megy a deszka amerre szeretnéd, a deszka simán a földön nemérinti mind a 4 kerekével a talajt.
Nagyon nem látszik, de kb egy akasztás a lapnak, ha vetemedik:D
Néha elfordulnak vele a függõk, nem arra megy a deszka amerre szeretnéd, a deszka simán a földön nemérinti mind a 4 kerekével a talajt.
Nagyon nem látszik, de kb egy akasztás a lapnak, ha vetemedik:D
Ha nem repülöd át vele rendszeresen az Erzsébet-hidat, van-e ennek a vetemedésnek a felhasználás során jelentõsége?
Még egy:
Tartósságban ill. összességében melyik a jobb lap?
7Ply vagy az ATM Minilogo?
Tartósságban ill. összességében melyik a jobb lap?
7Ply vagy az ATM Minilogo?
Thx.
Más:
Egy deszka-veterán mondta: "egy lap = kb. fél év, haladóknál fõszezonban = 1 hónap, profiknál = 1 hét/ lap"
Az a része nem érdekel, ki hogyan szexuálja szét a trükkök során, az viszont sokkal inkább, 'hogyaszongya': "ha elveszti a falap nedvességtartalmát, akkor ha belenézel, látsz benne egy ívet"
Kép linket pls, hogyan néz ki egy ilyen kiszáradt lap fotón.
Más:
Egy deszka-veterán mondta: "egy lap = kb. fél év, haladóknál fõszezonban = 1 hónap, profiknál = 1 hét/ lap"
Az a része nem érdekel, ki hogyan szexuálja szét a trükkök során, az viszont sokkal inkább, 'hogyaszongya': "ha elveszti a falap nedvességtartalmát, akkor ha belenézel, látsz benne egy ívet"
Kép linket pls, hogyan néz ki egy ilyen kiszáradt lap fotón.
Ügyesek a srácok + a video egészében rad! :)
Két kedvenc trükk 0:33 és 0:53 -nál.
A sörös rekesz csúszástól + guruló csõ grind-tól kész vóóótam. :)
Más:
Deszkalap hozzáértõk, Achtung-Achtung!
Mi van akkor, ha a normál konkáv lapot fafûrésszel megvágjuk?
a) a ragasztott rétegek megmaradnak egymáson, s tetszés szerint lehet vagdalni, majd lesmirglizni a széleket.
b) a rétegek egymástól elválhatnak.
Két kedvenc trükk 0:33 és 0:53 -nál.
A sörös rekesz csúszástól + guruló csõ grind-tól kész vóóótam. :)
Más:
Deszkalap hozzáértõk, Achtung-Achtung!
Mi van akkor, ha a normál konkáv lapot fafûrésszel megvágjuk?
a) a ragasztott rétegek megmaradnak egymáson, s tetszés szerint lehet vagdalni, majd lesmirglizni a széleket.
b) a rétegek egymástól elválhatnak.
azjooh:D
nekem kriptonics lap meg függöö,és bdk keréék:D
nekem kriptonics lap meg függöö,és bdk keréék:D
blind ethernal life lap,core 5.0 függõ,abec 7-es színes nemtommilyen csapágyak:D, TGM sárga kerekek
Nekem: cliché lap, silver függõk, zoo york csapágyak, decathlon :D kerekek. :D
Nektek mijen dezskátok van?:D
Jaja igazad van :D Nem kell a neten lógni, ha lehet kint deszkázni is :p És amúgy a kriptonics az szerintem egy olyan elmegy kategória. Szóval kezdõknek tökéletes.
Ember nyugi van már, ha valaki vágja a deszkát az majd biztos válaszol, nem kell óránként megkérdezni......
Jah Live!
Csokii!!
Szerintetek mijen a kriptonics desszka? Most vettem egyet.:D
Szerintetek mijen a kriptonics desszka? Most vettem egyet.:D
Sziasztok!
Most vettem egy kriptonics deszkát a gokerben szerintetek mijen?
Most vettem egy kriptonics deszkát a gokerben szerintetek mijen?
Oke koszi :)
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Szerintetek A speedomarko gördeszka lap az jo?
Hali!
Lenne egy kerdesem;egy atlagos deszka hany kg?
Lenne egy kerdesem;egy atlagos deszka hany kg?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Na megtaláltam: [email protected] Nem tudom, hogy még mûködik-e (úgyértem használja-e az illetõ) Sok sikert. ;)
Tegnap találtam emailt, de ma meg már nem találom. :S A gördeszkamag fórumán volt egy bejegyzés. Hnap majd megkeresem, de lehet h te elõbb megtalálod.
Szépen és igényesen dolgozik.
A bajom az, h cirus.hu weboldal nem mûködik, a cirusskateboards.com pedig blank oldal, nulla elérhetõséggel.
Tudsz hozzájuk e-mail címet, tel. számot, bármi közelebbit?
A bajom az, h cirus.hu weboldal nem mûködik, a cirusskateboards.com pedig blank oldal, nulla elérhetõséggel.
Tudsz hozzájuk e-mail címet, tel. számot, bármi közelebbit?