2668
  • csgery
    Minthogy gyüjtenél egy normálisra...:D
  • Ádiikkkaaa
    Oksaa kérdezd meg:D
  • skate00
    én tudok egy Element lapot eladót, alig használt, kb 2 hétig volt használva, meg Kompletten is eladó, árat még nemtok majd megkérdezem.
  • Ádiikkkaaa
    Nekem kéne lap ojan kb 5000-6000 ft ér ha vkinek van irjon:D
  • csgery
    Vannak még egybe lapjaim, van amelyik most 6 hónapos is:D
  • Muttley
    Nos?
  • kikix12
    omg. Nem tudom hogy csináljátok, de nekem még nincs egy éves a lapom és már olyan szinten áll szegény, h örülök neki hogyha nem esik szét magától. Pedig sztem a cliché elég jó meg még van benne epoxy erősített réteg is. :S
  • leho94
    durva:D nekem már eléggé repedezik felfelé a blind lap, de még bírja semmi baja
  • csgery
    Foundation All Star Pink lapom második éve van egyben:D
  • leho94
    3 éve? azta kurva
  • skate00
    nemértem minek beszélgettek ilyen baromságokról. Nekem van egy JART lapom kb 3 éve, semmi baja nincs megnyílva, kicsit levan kopva a Tail de azonkívül tökéletes.
    Meg onnan tudod, hogy ha kiadnak egy 2010 es Team lapot, azt valószínű nem "nyócvan kettőbe" csinálták.
    Inkább deszkázzatok, mint hogy ilyen hülyeségekről beszéltek.
  • Muttley
    Thx.
    Elvileg ennek elkerülésére enyhén nyirkos levegőjű helységben, állandó hőmérsékleten kell tartani, kerülve a száraz közeget és túlzott levegőáramlásnak való kitettséget (fűtőtest, huzatos szoba stb.) - Bár beb.szna, ha laboratóriumi körülmények kellenének egy nyamvadt lapnak, :)) mégis

1) Van-e olyan technika, anyag, bármi, amivel kezelni lehet/ kell a fafelületet (főleg, arra gondolok, ahol lakkréteg sérült és nyitott a faszerkezet), hogy tartósan megőrizze a rugalmasságát?
    2) Hogyan lehet elkerülni, hogy az XY bolt ne b.sszon át azzal, hogy őskövület lapot kapsz tizenezrekért?
    3) Állítólag íratlan szabály, hogy webshopból nem rendelünk, mert ott a kromanyoni ősember korában gyártott lapot teszik neked a csomagba - helytálló ez?
    4) Ebből megint egy következtetés: Mi a biztosíték arra, hogy az okos magyarországi xy bolt a megrendelése során nem veterán korú lapokat kap?
    5) #2290: Saját tapasztalat, vagy logikus, más hibájából tanulunk feltételezés?
  • csgery
    Többet hajlik a kelleténél, reccsenések következnek ezután, neadjisten simán eltörik.
    Néha elfordulnak vele a függők, nem arra megy a deszka amerre szeretnéd, a deszka simán a földön nemérinti mind a 4 kerekével a talajt.
    Nagyon nem látszik, de kb egy akasztás a lapnak, ha vetemedik:D
  • Muttley
    Ha nem repülöd át vele rendszeresen az Erzsébet-hidat, van-e ennek a vetemedésnek a felhasználás során jelentősége?
  • csgery
    7Ply.
  • csgery
    Kurvára nemlátszik, egykét millimétert vetemedik, amit csak 3d-s látással látol...
  • Muttley
    Még egy:
    Tartósságban ill. összességében melyik a jobb lap?
    7Ply vagy az ATM Minilogo?
  • Muttley
    Thx.
    Más:
    Egy deszka-veterán mondta: "egy lap = kb. fél év, haladóknál főszezonban = 1 hónap, profiknál = 1 hét/ lap"
    Az a része nem érdekel, ki hogyan szexuálja szét a trükkök során, az viszont sokkal inkább, 'hogyaszongya': "ha elveszti a falap nedvességtartalmát, akkor ha belenézel, látsz benne egy ívet"
    Kép linket pls, hogyan néz ki egy ilyen kiszáradt lap fotón.
  • csgery
    Megmaradnak, de gecire gyengítik az anyagot.
  • Muttley
    Ügyesek a srácok + a video egészében rad! :)
    Két kedvenc trükk 0:33 és 0:53 -nál.
    A sörös rekesz csúszástól + guruló cső grind-tól kész vóóótam. :)

Más:

Deszkalap hozzáértők, Achtung-Achtung!
    Mi van akkor, ha a normál konkáv lapot fafűrésszel megvágjuk?
    a) a ragasztott rétegek megmaradnak egymáson, s tetszés szerint lehet vagdalni, majd lesmirglizni a széleket.
    b) a rétegek egymástól elválhatnak.
  • Ádiikkkaaa
    azjooh:D
    nekem kriptonics lap meg függöö,és bdk keréék:D
  • leho94
    blind ethernal life lap,core 5.0 függő,abec 7-es színes nemtommilyen csapágyak:D, TGM sárga kerekek
  • kikix12
    Nekem: cliché lap, silver függők, zoo york csapágyak, decathlon :D kerekek. :D
  • Ádiikkkaaa
    Nektek mijen dezskátok van?:D
  • kikix12
    Jaja igazad van :D Nem kell a neten lógni, ha lehet kint deszkázni is :p És amúgy a kriptonics az szerintem egy olyan elmegy kategória. Szóval kezdőknek tökéletes.
  • Rasztiman
    Ember nyugi van már, ha valaki vágja a deszkát az majd biztos válaszol, nem kell óránként megkérdezni......
  • Ádiikkkaaa
    Csokii!!
    Szerintetek mijen a kriptonics desszka? Most vettem egyet.:D
  • Ádiikkkaaa
    Sziasztok!
    Most vettem egy kriptonics deszkát a gokerben szerintetek mijen?
  • setuh
    Oke koszi :)
  • Ádiikkkaaa
    Szerintetek A speedomarko gördeszka lap az jo?
  • kikix12
    Durva lehetett ezt megszerkeszteni :O
  • skate00
  • kikix12
    Hi!
    Jó kérdés. :D Kb 2 lehet, de majd lemérem :D.
  • setuh
    Hali!
    Lenne egy kerdesem;egy atlagos deszka hany kg?
  • kikix12
    Nincsmit :)
  • Muttley
    Köszi az infot. :)
  • kikix12
    Na megtaláltam: [email protected] Nem tudom, hogy még működik-e (úgyértem használja-e az illető) Sok sikert. ;)
  • kikix12
    Vagy esetleg még írhatnál neki youtube channelen. ;)
  • kikix12
    Tegnap találtam emailt, de ma meg már nem találom. :S A gördeszkamag fórumán volt egy bejegyzés. Hnap majd megkeresem, de lehet h te előbb megtalálod.
  • Muttley
    Szépen és igényesen dolgozik.
    A bajom az, h cirus.hu weboldal nem működik, a cirusskateboards.com pedig blank oldal, nulla elérhetőséggel.
    Tudsz hozzájuk e-mail címet, tel. számot, bármi közelebbit?