Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
skateboard alkatreszek
Az Element deszkák nagyon jóók de a függõi nem.Elementes függõt ne wegyél.Inkább Silver-t wagy Tensor-t.
Ha adsz valamit a véleményemre, akkor Jart lapot veszel,de az Element is nagyon profi 😊, szerintem a függõ nem olyan lényeges: Lehet Tensor, Venture, vagy akár Speed Daemons, csak az a lényeg, hogy egy már jól ismert cég gyártsa. Az Element függõt én sem ajánlom.
hát ismerõsnek 1 hét alatt tropára ment a film függõje .. Pedig csak olliezgatott
http://hbari.gportal.hu/gindex.php?pg=25746506&nid=4145126 - okos dolgok skate-rõl.
Ha ajánlhatok: Baker, vagy Foundaion: )
Foundation lapok mondjuk 15 be fájnak, de nekem elhiheted, hogy rettenet masszív lap, valamere már írtam, hogy kb 5 helyen van egész szépen bereccsenve, de így is mûküdik, és olynan érkezéseket bír😄 eszemmegáltõle:|..
Olcsóbból viszont Baker, vagy Sima.. Simával kapcsolatban rengeteg jót hallottam, a Baker meg egész jolmûküdõ lapocska😊.
gumipogácsák ne a puhábbik fajtából legyenek, mert ha ahhoz hozzászokszok, akkor nehezebb lesz rászokni a keményre pedig az a jobb.
Függõkbõl Venture függõket ajánlanám. Szép színesek (van pink is), megbízhazó, erõs, imbuszkulcsos tõcsavarral asszem mindegy
Just do it :)
ÉS most hogy olvasom, picit kedvet kaptam hozzá (sõt, nagyon is!)
de ha gondolod, segítek összeállítani egy FAQ-t, vásárlási résszel kezdõ, haladó, pro szinten mit igen és mit ne, ill. trükkök video linkkel stb.
Magyar nyelven csak fórum hsz.-ekbõl elvétve lehet innen-onnan összegubizni az okosat + a legtöbbek szemében "suhanc-sport". Én rajta vagyok, h az ellentét oldalát erõsítsem. 😉
A korosztályom pl. fosik, hogy nyilvánosan felsül és mit fognak szólni, így-úgy összetöri magát + az új dolgok iránti tanulási hajlandóság is csökken.
Õk a plebsz 😊
Aki számít és érdekli, úgy is elkezdi korosztálytól függetlenül.
Ha van tehát FAQ, máris egy lépés elõre a szervezettség, rendszerszemlélet irányába.
Nos?
- mindkét oldalra kiállás, jobbos-balos hajtás - Ettõl függetlenül, Goofy vagyok. 😊
- fékezés
- megállás
- mindkét oldalon jobbos-balos kanyarodás
- menet közben mindkét oldalon comb-vádli 90 fokos szöget zárva guggolás
- teljes oldalvást állva a deszkán manual elõkészítéseként néhány lépés elõre (le is gyalultam az egyik szélét a board-nak)
+ 1 kis deck-design munka 😊
@Leho: Szerintem a cliché lapok nagyon jók. Fõleg az epoxysok. Csak a zone - speed szakadás miatt most csak a zone árul és csak 2 féle van. Szal sztem én is vmi új mérka után nézek.
PSN ID: csizmaziakiki
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
12-es kicsi, 13-as nagy és b.szottul rá van húzva.
Zoneshop-ban nem tudtak segíteni.
Csak sehol semmi errõl. Jelentheti ez azt, h új dolog, vagy h divatkaka.
Ez olyan mint a Swifteken a borzasztó hangú kipuff, vagy jelentõsége van a spec formának, tengelyhosszkülönbségnek?
azzal is meg lehet tanulni jól?
De Youtube, több száz videót megnéztem már,
Box ot csak ez a 1 játék miadt vennék.
<#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
28 vagyok. Játszom a Skate 3-mal és megindult a fantáziám.
Érdemes ebben a korban nekifogni deszkázni (gyak.lag a 0-ról) vagy hagyjam, meee máááá úgyis megkövültek a reflexeim? <#idiota>#idiota>
Holnap lenézek Pécsre, hátha találok valami jó helyet ahol akár helyben is össze tudunk rakni valamit.
Ha nem, akkor marad a webshop és amiket ajánlottál!
X360 Arcade + Sony PS3 SLIM 120GB +Apple iPhone 3GS iOS4.0
De ennyiért :
Lap. Seven Ply (simaskate.hu) -> 10680, griptappel, szállítással.
Függõk. Royal függõk, Royallal hajtok kétéve, semmi bajuk (Ocean Earth Kft.) --> 7000, darabkonként.
Kerekek. Girl kerekek. Kemények, jóllehet behúzni a trükköket, ami kezdõknél ideális, és nemszakadnak le a csapágyról (Garage Store) --> a 4 darab kerékért 8000-et kell kicsengetni.
Csapágyak. Végülis tökmindegy, de legyen egy olcsó Speed Demons. (Ocean Earth Kft.)--> lazán 4000 az egész, annyiért a hülyének is megéri.
Ez így összadva potom 37 ezer körül lehet.
És, azthiszem készen is vagyunk😉 Kellemes deszkázást mindenkinek!!
35-38 ezer forintért valami kezdõ deszkát kellene összeállítani, elsõ deszka lenne. Kb. 70 kg vagyok ha ez számít valamit.
Köszi ha valaki tud segíteni!
X360 Arcade + Sony PS3 SLIM 120GB +Apple iPhone 3GS iOS4.0
A hotwheelses nem tûnik olyan rossznak, a 30ezres példányokban ugyan olyan csapágy van, csak azokban kerámia, ebben meg karbon.
Amúgy én mindenkinek a decathlonos deszkákat ajánlom. Elég jól bírják a strapát és nem is olyan gagyik. Én is azzal kezdtem. ;D Ha pedig megtetszik a sport akkor érdemesebb valami komolyabbat összerakni.
üdv: Kiki
Én 15 éves vagyok és egy vidéki deszkás 😄
Szeretnék venni vagy összerakatni egy gördeszkát!
10.000-15.000Ft-ot szánnék a célra!
Ha tudtok boltokat ajánlani ahol ki is szállítják nagyon megköszönném!
és ha meg tudnátok mondani mibõl milyet érdemes venni annak is nagyon örülnék 😉
Elõre is köszi!
Üdv. Sasa