Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én toltam már flipet oldschool deckel is:D
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
hát az nekem még odébb lesz:DD még a sw ollie se megy, igaz nem is gyakorlom sokat
én akkor már inkább egy 720 flippel villognék:D
Ja.
Ezzel trükk nuku. Baromi széles, nehéz (a trükk deszkákhoz képest), és nem konkáv.
Szerény alig 2 hónapos, de annál intenzívebb és termékenyebb deszkás tapasztalatom hasonló alapján sokban osztom a véleményed.
A konkáv lap, amirõl elöl-hátul lelóg egy picit a sarok ill a lábujj (tényleg csak (!) egy picit) a legirányíthatóbb és legagilisebb deszka fajta. Mondom ezt úgy, h van itthon egy cruzer is. Utóbbi túl kényelmes, kevésbé agilis és majdhogynem helyettem csinál mindent. Maj' 20 év múúúúúva jó lesz. :)
Az új hobbim, hogy exkluzív lapokat gyûjtök, DE olyat, ami KONKÁV. Nálam a Zig-Zag push a menõ, alapszintû trükkökkel. Ezt a célt szolgálja ki a legjobban a jelenlegi 7.75 trükk-lap alatta 76mm 82A kerekekkel.
A Screaming Foot-nak egyedüli pozitívuma, hogy ha vki feltûnésre vágyik, ezzel tutira megkaphatja. :) Egyébként remek lap-gyûjteménybe való szobadísz lenne max. 12-ért csak a lap. Dehát nem annyi. ;)
Ezzel trükk nuku. Baromi széles, nehéz (a trükk deszkákhoz képest), és nem konkáv.
Szerény alig 2 hónapos, de annál intenzívebb és termékenyebb deszkás tapasztalatom hasonló alapján sokban osztom a véleményed.
A konkáv lap, amirõl elöl-hátul lelóg egy picit a sarok ill a lábujj (tényleg csak (!) egy picit) a legirányíthatóbb és legagilisebb deszka fajta. Mondom ezt úgy, h van itthon egy cruzer is. Utóbbi túl kényelmes, kevésbé agilis és majdhogynem helyettem csinál mindent. Maj' 20 év múúúúúva jó lesz. :)
Az új hobbim, hogy exkluzív lapokat gyûjtök, DE olyat, ami KONKÁV. Nálam a Zig-Zag push a menõ, alapszintû trükkökkel. Ezt a célt szolgálja ki a legjobban a jelenlegi 7.75 trükk-lap alatta 76mm 82A kerekekkel.
A Screaming Foot-nak egyedüli pozitívuma, hogy ha vki feltûnésre vágyik, ezzel tutira megkaphatja. :) Egyébként remek lap-gyûjteménybe való szobadísz lenne max. 12-ért csak a lap. Dehát nem annyi. ;)
Just do it :)
+1, ha meg csak gurulni akar az ember arra ott egy olcsó deszka..
Õszintén, semmilyen szempontból nemtetszik, ha ilyenem lenne, hajítanám a kukába. Össze vissza van gyengítve a lap, ráadásul nagyon széles, 9,3 as amire még az én 44 es lábam is ráférne, plusz mellé két mars csoki.
Egy flipet se lehet vele sztem kipörgetni, oldskool, wallrideozós kalapos szûknacis punk széttetováltaknak jó, másnak nemajánlom:D
Mellesleg az árából tucatnyival jobb deszkát lehet összerakni.
Amint látom grip van rajta, de semmi pozitívum:D
Egy flipet se lehet vele sztem kipörgetni, oldskool, wallrideozós kalapos szûknacis punk széttetováltaknak jó, másnak nemajánlom:D
Mellesleg az árából tucatnyival jobb deszkát lehet összerakni.
Amint látom grip van rajta, de semmi pozitívum:D
Az nem számít semmit. Az a lényeg h úgy hajtassz, hogy az egyik lábad rajta van(elöl) a másikkal meg lököd magad. Az meg csak töled függ h meik lábaddal hajtassz(ez mindenkinek más.
PSN ID: csizmaziakiki
csak még annyit hogy hogyan álljak rá a deszkára? melyik láûbat hogyan? jobb lábas vok ha ez számít vmit...
ma nem tudom. holnap kérdezz rá hátha akkor tudom hogy tegnap hol tudtál volna venni -.-"
Jah Live!
akarok venni fullcapat 5000 ft környékén hol tudnék ma venni?:D sztetek?
Hát írd be youtubere, hogy "how to skateboarding" vagy vmi hasonlót. Am Az egyszerûbb, hogy a kutyával huzatod magad.(ez persze a kutya méretétõl is függ) Az egyik haverom néha így jár ki deszkázni. :D xD
tudnátok mutatni vmi internetes vidit vagy oldalt lehetõleg magyar vagy angol nyelven ami segít h hogyan tanuljam meg az alapokat? tök kezdõ vok, de mivel van egy régebbi gördeszkám, eszembe jutott h azzal is lehet kutyát futtatnixD:D nah vmi ötlet??? alapok...nagyyyon alapok...
Csak az Andrássy-ra ne menjetek vele, mikor van egy bizonyos felvonulás. ;)
Neked, mint "nem olyan pro"-nak, "nem olyan, hanem ilyen" :), mi a véleményed a #2327-ben linkelt deszkáról? A design nekem teccccc, csak a funkcionalitás egy nagy kérdõjel számomra.
Neked, mint "nem olyan pro"-nak, "nem olyan, hanem ilyen" :), mi a véleményed a #2327-ben linkelt deszkáról? A design nekem teccccc, csak a funkcionalitás egy nagy kérdõjel számomra.
Mondd, h Vásáry André autója és értek mindent. ;)
Szponzorokért nyomjátok a filmet, vagy simán az egyéni népszerûség?
Szponzorokért nyomjátok a filmet, vagy simán az egyéni népszerûség?
Vanni van;)
Kiki, úgyvan:D 0:26körül egy trénél láthatsz, 0:33 esek egy flipben, 0:36 ramped slowmozott flip:D
Kiki, úgyvan:D 0:26körül egy trénél láthatsz, 0:33 esek egy flipben, 0:36 ramped slowmozott flip:D
ja meg elég sokat ugrálgattam rajta fejjel lefelé, ugy is hogy a 2 függõn áltam, de csak rugózik, csak lekoppan a földig ha erõseben ugrálok rajta, de semmi baja.
most majd lehet veszek egy másik JArt lapot, egy keményebbet,
mert nemntom hogyvan de az én lapom egy régebbi vagy 2007 ben vásároltam, Jart Logo Series 3. sárga színû, eddig semmi baja, talán kicsit kopott, sehol nincs megnyílva vagy ilyesmi, ez egy elég ruganyos lap, eléggé hajlik, meg elég szépen megvan munkálva, a szélei levannak kerekítve, szinte félkör alakúak
de van egy olyan 2009 ben vásárolt, nemtom milyen Jart lap,
ilyen a grafikája
ez sokkal merevebb lap, a szélei szinte szögletesek, egész más érzés vele menni, (a legtöbb lap ilyen , olyannal mint az enyém még nem nagyon találkoztam másnál )
nem tudod miért van ez, de pedig nem kímélem, volt már párszor hogy 70, 80 centis magasságokról, szinte teljesen a Tail re érkeztem, de semmi baja.
mert nemntom hogyvan de az én lapom egy régebbi vagy 2007 ben vásároltam, Jart Logo Series 3. sárga színû, eddig semmi baja, talán kicsit kopott, sehol nincs megnyílva vagy ilyesmi, ez egy elég ruganyos lap, eléggé hajlik, meg elég szépen megvan munkálva, a szélei levannak kerekítve, szinte félkör alakúak
de van egy olyan 2009 ben vásárolt, nemtom milyen Jart lap,
ilyen a grafikája
ez sokkal merevebb lap, a szélei szinte szögletesek, egész más érzés vele menni, (a legtöbb lap ilyen , olyannal mint az enyém még nem nagyon találkoztam másnál )
nem tudod miért van ez, de pedig nem kímélem, volt már párszor hogy 70, 80 centis magasságokról, szinte teljesen a Tail re érkeztem, de semmi baja.
A két kickflippes(amikor elesik a fekvõrendõrnél meg amikor átugorja a parkolónál a füvet) ;D ha jól láttam :D
Jövõre megjelenõ filmünk trailere:D tessék csemegézni:A
http://www.youtube.com/v/wwpfA2MpVws&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>
"the tre flip is complicated like a girl maan":D
hogy nézzetek is néha jó videókat <#vigyor4>#vigyor4>
http://www.youtube.com/v/_mHVs0Vfchc&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
most kellõen megutáltam a kickflipet:D
hello! én régebben görkoriztam, meg korcsolyáztam(tudom h ez gördeszka forum de a görkori eléggé kihalt), de egy ideje abbahagytam. és most hogy múltkor láttam párszor a tv ben a kutyákkal suttogó c. sorozatot a national geographic-on észrevettem h a kutyakiképzõ csávón amikor görkorizni megy a kutyákkal egy érekes görkorit húz fel. a neve landroller...tud vki errõl valamit?? mert nekem is van kutyám, hasonlónan szeretném használni, persze nem csak a kutyához kéne:D hallottam h 45000ft körül van ami sztem marha sok. nem tud vki vmi olcsóbb helyet ahol meg lehet venni? v vki esetleg használt már ilyet?:O
nem igazán jönnek be ezek, de 1x azért kipróbálnám:D

De 4000ft ér a garagebe már abec9 est lehet veni.:D
most elkezdek gyúrni a 180-ra, nem elég magas :D
nekem lesz eladó csapágyam, abec5 abec7 is ha érdekel.. abec 7 az színes, mind más színû viszont azt még nem használtam most jön amcsiból, ezért drágább lenne egy picit mint 4000:D
Szerintetek hol vegyek jo csapágyat 2000-3000-4000 ft ér?:D
Háhá :D Tegnap fel bs heeleztem padkára :D Am csak rá kell érezni és menni fog ;)
Mijet vegyek?:S:S