2668
-
#2428 hát lehet kapni erre való ilyen ragasztót, de nemtom hogy hol kapni de láttam műár vhol ilyet. Amugy Sima fa ragasztó,
VAGY: egyik haveromnak úgy volt hogy Pillanat ragasztót, meg ilyen faforgácsot, vagy faport kevert össze és avval csinálta, majd lecsiszolta kerekre és teljesen jó volt. -
Ádiikkkaaa #2427 Vallaakkiii Neek Niincss 5000ft ér lappjjaa Ellado?:D -
Ádiikkkaaa #2426 Kösszii Széppen.:D
A Pepperskatnél 11k -
#2425 simaskate.hu -
Ádiikkkaaa #2424 Télleg lehet venni 8-9 ezerér seven ply lapot.
Ha igen hol?
Lécci Segitsetek:D -
#2423 tegnap este feltört a deszkám tailje , lerepült a grip egy kis része meg a fából is ment vmennyi, azzal mit lehet csinálni? elég randán néz ki, és így csak tovább fog hullani -
Ádiikkkaaa #2422 Szziiasztok!
Eladnám Kryptonics Desszkámta. 15ezerér vettem a gokerbe.
3szor használtam.Cssak A Tail Egy Kiicsit Van Megkopva.(smit nem jelent)
9-10 ezerér eladnám egybe de külön is ha érdekel.
Lap:5000ft
Függő:2000ft
Kerrék:1000ft
Ha Bárkit Érdekell Itt Irjatok Vagy Veggyetek Fell Msn-re --> [email protected] -
Ádiikkkaaa #2421 vegyéél fel msn enre:D [email protected]
Ott megbeszéljjüük.:D -
#2420 hát nem az enyém, majd még megkérdezem, am azis alig használt, a tail van megkopva vagy 1, 1.5 centire, amugy semmi baja.
vmi ilyesmi ahogy a grafikájára emlékszem, de majd teszek róla képet -
Ádiikkkaaa #2419 6000ft ér érdekellne annyiéér nemadod?:D -
#2418 én tudok egy alig használt Element lapot 8 ért, az új ára 16 volt szintén ettől a gyerektől akitől a függőm van. -
Ádiikkkaaa #2417 5000ft környékén használt lapja van valakinek?:D -
#2416 -
#2415 egy Alig használt Iron függő mennyit érhet kb ? mert egy kisgyereké volt megvette, tudott olliezni meg shovit ,meg az alaptrükk, és kicsit megvan kopva ,mert próbálhatott csúszni. am szinte semmi baja, annyi hogy hiányzik 1 db tengelycsavar.
-
Ádiikkkaaa #2414 Csaakk Annyii KérdéésCipőő még elmegy, De desszka nélkül hogy akarssz tanulni?:D:D -
#2413 Valaki vállalná, hogy megtanít ollie-zni??? Nincs deszkám és deszkáscipőm sem... értékelném, ha lenne rám jelentkező... :) -
#2412 Ezek nagyon komoly high rebound urethane-ből és mély maggal készülnek,
jelenti ez azt, hogy terhelés alatt jó minőségű betonon, sík felületen, ha jól meglöki az ember és kiáll rajta
30-35 métert is elgurul közép szintű csapággyal,
viszont ennyit akkor sem ér.
Az Orangatang kerekek meg még drágábbak, de azok inkább DH-ra és Slide-ra jók.
Nemzetközi speed-cruise, urban-cruise szakik szerint 85 mm fölé nem is érdemes menni, mert a kezdő sebesség rovására megy.
Kár, h Mo-on MÉG nincs lehetőség csapágy és kerék tesztelésre.
Bors Lacinak mondom is majd. :)
Rohadt nagy business lenne, mert ugyan bukik szezononként 100-150 ezret a cég az 1-1 tesztpéldányokba befektetés miatt, de az összes deszkás nála próbálná ki, melyik csapágyba, kerékbe érdemes beruházni, így bőven visszajönne az ára. -
#2411 32 962.6688 Hungarian forints
ha annyira kéne esztergáltatnék 10 ed annyi áron. -
#2410 úristen -
#2409 106 USD + 60 USD szállítás
x 210-zel (jelenlegi USD árfolyam)
#2408 10 rongy ? -
#2407 107 mm átmérőjű "szörny". :)
Jövőre kerül kereskedelmi forgalomba.
Jelenleg "csak" 97 mm-es verzióban kapható külföldön.
Tippeljétek meg mi péééézbe kerül egy ilyet 4db-os szettben behozatni. :) -
Ádiikkkaaa #2406 Szerriintetek A 15ezres Kryptonics Vagy a 15ezres Tony Hawk's a jobb?
-
#2405 nah az nem akad el a kis kövekben, meg repedésekben -
#2404 elég fura:D -
#2403 Láttatok máááá' ekkora kereket deszkán?
-
#2402 oldalra:D mintha 180-t kezdeném -
#2401 Oldalra. Lábával mozgatja el:D -
#2400 Milyen irányba fordul? Flipbe vagy előre/felé? -
#2399 nekem meg magas ollienál mire leérkezek elfordul a deszka egy 45 fokot, multkor egy 5 lépcső után szépet borultam belőle..:S:D -
#2398 köszi akkor majd szétkapom megpillantom ;) -
#2397 függő,
am nekem meg olyan van hogy jobbra könnyeben kanyarodik mint balra, szentem azért van mert alapból a trükköknél, pl az ollienál is érkezéskor, a jobb oldalára érkezek kicsit és az járódott be jobban, vagy nemtom. :)
pogácsa -
#2396 Szevasztok...új deszkás vagyok és az a problémám hogy a deszkám jobbra húz még ha balra is dőlők... nem tudjátok miért van ez? -
#2395 Ja, igen, pü-ben felmerült
Grátisz = ingyen, költségmentesen
-
#2394 Kedves ajánlat, de nekem nincs rá szükségem. :) -
#2393 Van egy fehér 7ply 55mm 98 duro 4db-os kerékszettem.
Az sg.hu deszkás fórum tagjai közül bármelyikőtök elviheti, akinek szüksége van rá
- Grátisz -
1-szer használtam anno. A fehér azóta flóraszeptes tisztítás miatt besárgult.
Ha valamelyikőtöknek kell, pü és elmondom, hová gyere érte.
-
#2392 nekem a fs 180-am 2x akkora mint az olliem :DD -
#2391 Hát én sehogy. :S A shoveit-om kétszer akkora minta az olliem. Shoveitban ugrálom át a dolgokat is _D De amúgy sztem tegyél ki egy flakont és olliezgast át. Minden nap csináld kb 30 percig és biztos hogy jó lesz ;) -
#2390 ti hogy gyúrtok az olliera?:D próbálom magasítani, de sehogyse akar fejlődni... pedig ha az menne stílusosan akkor már boldog lennék:D -
#2389 Kérdésedre nemtudok válaszolni, csak sötétben tapogatózni:D