2668
-
#2468 nekem általában az utcai cipőim, mind hamarabb elkopnak a talpai, minthogy elhasználódna, vagy megfakulna, megtörne. -
#2467 talp? nálam etniesek talpával még semmi baj sem volt -
#2466 Evribugyi :)
Egy márkás deszkáscsuka talpa
nálatok mindennapos HC használat mellett meddig szokott tartani? -
Ádiikkkaaa #2465 Jahh tudom h kedzzőő kevésvaan itt és csak proobálkozzook de azzéért kössz.;):D -
#2464 szentem aki ide jár a fórumba, az nem kezdők már, szentem inkább próbálkozz otthon eladni vkinek, (mármint ismerősnek vagy ilyesmi) vagy ha sűrűn nézed a topicot akk néha szokott lenne 1, 2 kezdő aki érdeklődik. -
#2463 ez egész jó, pont a méretem -
Ádiikkkaaa #2462 Nemkeell 3000ft ér valakinek kryptonics lap? -
Ádiikkkaaa #2461 offline web shop ba is van.:):D
ott gördeszkák/lapok/plan-B. ittse nagy asszem 4.van.:D -
#2460 plan b lapokat magyarba merre lehet kapni? pepperskate-be szokott lenni de nem nagy választék -
Ádiikkkaaa #2459 Hátt..Igeen éniis attól félek hogy vallami szart rámsoztaakk.
azért vettem mosst element karbpnszálas deszkáát.:):D -
#2458 igen azt tudom, ez a blind is amcsiból volt, komplett deszka volt 25 úgy... de nem tudom nem bízok ebbe az ebay-es rendelésbe, viszont olcsóbb lenne az tény... -
Ádiikkkaaa #2457 Hát lejebbeis van hidd ell. A Jart 7ply nemtudom ha ojan 18ezres be gondolkodz elgondolkozhatnál a karbon szállas almostba sose törik ell.;)
Vaggy meny fel ebay-ra üsd be hogy plan-B ésamerikából postai áral együt 10500ft ér tudssz a magyarországon 17ezer forintos lapot.;)
benézhetnél oda is.:D -
#2456 hát, a pénzt azt megtudom oldani, eladom dolgaim stb., de most azon töröm a fejem hogy melyik lap éri meg , mer ugye a 15-18.000-es csoportba bő a választék:D -
Ádiikkkaaa #2455 Haa van pénzed legjobb;):D -
#2454 Korrekt választás, több jót hallok róla, mint rosszat. -
#2453 végén lehet hogy ez lesz
-
#2452 nehéz dönteni hogy milyen lapot vegyek... element a kedvencem, de sok rosszat hallok róla, enjoi-t is elfogadnám... -
#2451 RIP -
#2450 szerintem is szar volt, de jól bírta.. viszont többet nem veszek ilyet, maga a kiképzése se jött be, más lapokkal lazán adtam amit vele nem -
#2449 attól hogy most látsz egy törött lapot nemtod meghatározni hogy milyen minőségű,
ennyi erővel linkelek neked egy Element Carbon lapot eltörve, de attól még tiszta fasza lap, meg a márka is jó.
am meg szerintem is Fosok a Blind ek. -
#2448 jó kis deszka volt -
Ádiikkkaaa #2447 enyit a blindről..:/ -
#2446 ez hiányzott
-
Ádiikkkaaa #2445 Keell valakkineeek 2000-3000ft ér kryptonics lap?
15ezerér vettem a gokerrbe de kéne a pénz ha keell msn- [email protected]
vaggy irj itt;):D:) SÜRGÖÖSS!! -
#2444 Szinteknél szopás van belőle.
Csavarodás miatt jobban elhajlik, túlságosan is.
Nem gurul egyenesen ha meggurítod pl, meg ilyen apróságok, amik nagyban befolyásolnak mindent;) -
#2443 sztem nem számíthat sokat -
#2442 a lap csavarodásról tudna nekem vki vmit mondani, hogy miért rossz......
Kösz -
#2441 antihero nagyon adja:D elsőre beadtam a számomra durvább trükköket vele, míg a blind-al 3.-4. próbára talán ha sikerül:D lehet hogy a mérettel van a gond, mindjárt összemérem:D -
#2440 kaptam 2 lapot mizsei kissrácoktól hogy tegyek nekik össze deszkákat.. ráraktam mindkettőre függőket, most megyek tesztelni:D egy antihero meg egy enjoi -
Rasztiman #2439 volt már hozzá szerencsém. fúl megtisztított utca volt egy kib*szott kavics kivételével.... :DDD -
#2438 Én a múltkor a haver motorjának a seggét 42 km/h-nál engedtem el.
Hatalmas feeling! :o)
Bárki, aki próbálja csak saját felelősségre.
Csak megfelelő minőségű és takarított betonon, 76-82 duro keménységű kerekekkel, és 96 duro feletti gumipogikkal.
Különben beton-puszi lesz a vége! -
#2437 Nem foglalkoznak ilyesmivel. -
#2436 úristen:DD meg nem próbálnám -
#2435 A trükkök után...
Lassan megy a fiú... -
Ádiikkkaaa #2434 Van egy kryptonics deszkám 15ezerér vettem a gokerbaa
Szerintete a garage store ba vagy valahova be lehet venni és beleszámitják ha vesszek egy lapot?:D -
#2433 én egyedül tanultam meg olliezni, haverom pl. parkourös cipőben, szóval semmi akadálya:D ha nincs deszkád az már más téma -
#2432 Köszi a segítséget!
Nincs egy tökös srác sem?? -
#2431 nem , sötét volt és franc tudja hol esett le :S -
#2430 mert azt a darabot ami letört azt nem hoztad el ? mert akk azt vissza lehetett volna ragasztani. -
#2429 de nekem egy komplett rész hiányzik:D nincs mit ragasztani, majd valamivel kipótolom, aztán arra ragasztok egy kis grip-et