Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vegyél valami jó lapot aztán fasza kis dekk lesz
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
silver pro dyrdek rogue black
kép
kép
PSN ID: csizmaziakiki
itt is van
jaja ez az,nekem igen bejönnek ezek a függõk...hát muszáj csúszkálni😄
jól néz ki : )
ezek a la familia függõid? (szerintem igen)
ha igen akkor már rendesen koptattad 😄
ezek a la familia függõid? (szerintem igen)
ha igen akkor már rendesen koptattad 😄
Hát...Nem épp világhírû márka. A neten néztem képeket és én azt mondanám rá, hogy gyenge, de persze kezdõnek megfelelõ.
Tehát ha nem hóz félre és nem törtik el az elsõ ollie-zûstól, akkor neked megfelel. Ha majd széttörik, akkor válassz majd valami híresebb márkét! 😊
Tehát ha nem hóz félre és nem törtik el az elsõ ollie-zûstól, akkor neked megfelel. Ha majd széttörik, akkor válassz majd valami híresebb márkét! 😊
hello,én még csak a héten kezdtem el deszkázni és nem nem vagyok túl tájékozott ezért azt kérdezném,h.a deszkám márkája oxelo és azt szeretném kérni,h.aki ismeri az mondana róla véleményt.elõre is köszi!
szerintem én nem csak addig fogom utálni..
lassan a pop shove-it-om nagyobb mint az olliem 😛
lassan a pop shove-it-om nagyobb mint az olliem 😛
én biztos nem röhöglek ki mert kb akkora mint a tied de lehet h kisebb 😛
utálok olliezni de sajna kell a grindhez
utálok olliezni de sajna kell a grindhez
Én még nem nagyon próbáltam az atlétikát, de sok jót hallottam róla.
Lehet, hogy én is fogok majd járni, csak nem tudok dönteni ez és az úszás között...
Lehet, hogy én is fogok majd járni, csak nem tudok dönteni ez és az úszás között...
Most ezen am annyira lényegtelen fennakadnod, semmibajom nincs vele, úgy hívod ahogy akarod, csak mosolyogtam egyet rajta amikor olvastam😊.
De lehet ezt mondani bárhogy, pl én már "beadandókat" ként is ismertem a "trükköket"... elég élelmes név végülis nekik😄
Deszkázáson kívül.. hmm nemidtudom, atlétika, azonbelül magasugrás (175 perpill) meg futás: ).
De lehet ezt mondani bárhogy, pl én már "beadandókat" ként is ismertem a "trükköket"... elég élelmes név végülis nekik😄
Deszkázáson kívül.. hmm nemidtudom, atlétika, azonbelül magasugrás (175 perpill) meg futás: ).
Inkább trükköknek szokták hívni ; )
A én seretem a Skate-ket, sokkal jobbak mint a Tony Hawk sorozat.
A én seretem a Skate-ket, sokkal jobbak mint a Tony Hawk sorozat.
"cselek"😄
Én amikor játszottam vele, akkor azt se tudtam hogy miért kickflip meg miért varial... sose tudtam megjegyezni.. amikor elkezdtem deszkázni akkor már megértettem rendesenxD.
Én amikor játszottam vele, akkor azt se tudtam hogy miért kickflip meg miért varial... sose tudtam megjegyezni.. amikor elkezdtem deszkázni akkor már megértettem rendesenxD.
Én még közel sem tartok itt. 😞
Egyelõre még menés közben sem tudok ollie-zni, cak helyben és azon kívül nem tudok sznte semmit, csak ilyen kis ovodás cseleket, amiknek még hivatalos nevük sincs...
Egyelõre még menés közben sem tudok ollie-zni, cak helyben és azon kívül nem tudok sznte semmit, csak ilyen kis ovodás cseleket, amiknek még hivatalos nevük sincs...
Ma voltam kinn egyik haverral meg az uncsimmal deszkázni, tegnap meg Nyiregy skateboard tour-on voltunk 12 en..😄
fakiebõl kezdtem el gyakorolgatni, és a 360 flip beis pörög alám, 2x be is adtam ma😄. Meg úgy minden alakulgat fakiebõl, az olliem ugyanakkora, mint simán.
Szal most egész jól haladok😄
fakiebõl kezdtem el gyakorolgatni, és a 360 flip beis pörög alám, 2x be is adtam ma😄. Meg úgy minden alakulgat fakiebõl, az olliem ugyanakkora, mint simán.
Szal most egész jól haladok😄
Talátam még más lapokat is, denekem nagyon gyanús. Ha akarod megnézheted:
http://www.aktivsport.hu/sportszer-p-9544.html
http://www.aktivsport.hu/sportszer-p-9544.html
Bocsi...Elírtam...tegyél a végre mé g egy nullát....És miutána za hozzátetted nézd emg ezt:
http://www.pepperskate.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=157_87_148&products_id=563
http://www.pepperskate.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=157_87_148&products_id=563
Hát nem tom....Amit én láttam legolcsóbb deszkalap az ZONE volt, 1200FT-ért... De ha nem kell jó legey akkor vegyél valami név nélküli komplett deszkát 4000-ért, a függõket rakd félre és a lapot használd.
Lenne egy kérdésem. Melyik deszka(lap) márka a legolcsóbb sima,cirus vagy valami más? Nem kell hogy jó legyen csak amelyik a legokcsóbb Mo-n.
Jah eléggé el lehet felejteni. Én is mikor egyszer 2 hetet kihagytam a popshove it is alig ment pedig az már tökéletes volt
Hûha...Ma szereltem az egyik osztálytársamtól pár gumipogit, amik régiek de még használahtóak és ment 20 percet az utcán....
Már két hónapja nem deszkáztam, de nem hittem volan, hogy ennyire el lehet feléejteni...
Még menni is alig tudtam😛😛😛
Már két hónapja nem deszkáztam, de nem hittem volan, hogy ennyire el lehet feléejteni...
Még menni is alig tudtam😛😛😛
Az enyém valami 93A...aszzem, de lehet, hogy hülyeségeket beszélek.
Amúgy egyáltalán nem baj ha puha a kereked. Ha kezdõ vagy, akkor a puha alegjobb, mert akik még nem gyakoroltak sokat, azok általábban durvábban csapják le a deszkát, és attól egy kemény kerék eltörhet.
Amúgy egyáltalán nem baj ha puha a kereked. Ha kezdõ vagy, akkor a puha alegjobb, mert akik még nem gyakoroltak sokat, azok általábban durvábban csapják le a deszkát, és attól egy kemény kerék eltörhet.
18 vagyok😄
#949: valami noname szar😄 nekem bõven megfelel nem kemény és nem puha se..
#949: valami noname szar😄 nekem bõven megfelel nem kemény és nem puha se..
nekem is noname
és keménységre?
Csak hogy az normális hogy annyira gumis a mostanim h nem is koppan érkezésnél?
és keménységre?
Csak hogy az normális hogy annyira gumis a mostanim h nem is koppan érkezésnél?