Gördeszka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeferson
rendben , 90 kilóm alatt az olcsóbb ugyis szétb'a'szodik . 😊 nemistudom mi az az olli. xD elõször azthittem ollóxd<#crazya> , de ha tudtok keresni nekem neten vmi nagyon olcsót és felnõtt deszkát nem gyereket azt megköszönném ,. Amugy hány szor hányas egy felnõtt gördeszka?

kovacsgellert
Az ollie, a legalapabb trükk a gördeszkában, ha azt nem tanulod meg, akkor nem is tudsz deszkázni. 😊
Ha megveszed ezt az olcsóbbat, akkor ki tudod próbálni, hogy milyen is.
Ha viszont megtetszik, akkor azt csinálod, hogy gyûjtöd a pénzt(kutyát sétáltatssz 😛) és utána veszel egy jobbat, drágábban.

Jeferson
akkor tegyem azt hogy vegyek 80 kiló felett egy 5ezreset ha megunom akkor legalább nemkell ujat venni meg nemdobtam rá ki 10k-t.De ha mégis megkedvelem akkor veszek egy jobbat és az szétbaszódik alattam 2 hónap alatt.Akkor micsinálok? Vagy ne ollizzak? Csak guruljak xD

csgery
A gördeszka is olyan sajnos, mint minden más: a minõségért fizetni kell😊.
Ám! attól mert valami drága, nem jelenti azt, hogy JOBB is. Ezért kell róla meggyõzõdni róla vásárlás elõtt., ahogy kovacsgellert is mondta<#wink>
kikix12
Valószínû hogy nem bírná sokáig ez a deszka, de lehet hogy igazad van mert ha nem tetszik akkor csak 5k-t szántál rá és nem 10-et, de ezt már neked kell eldöntened.

PSN ID: csizmaziakiki

Jeferson
szoval ha 80 kg vagyok és veszek egy rossz deszkát az szétcseszõdik? és ha 90 kg vagyok és veszek egy 15 ezreset az nem megy tönkre?

csgery
A gördeszkázást megunni olyan, mint ha én pl nem akarnék levegõt venni...😊 sztem tök megunhatatlan, ha abbahagyod, nem is gondoltad komolyan az egészet😉.

Mellesleg, ez a deszka elég gyengus, de jobb mint egy teszkós akármi: )
kikix12
Gyerek gördeszkák általában 50kg fölött nem bírnak. Rá szokták írni pl. ilyenek a hot wheels-esek meg néhány ehez hasonló.

kovacsgellert
Azért van odaírva, mert 80 kilónál egyszerûen szétmegy a használó alatt.
Na jó. Ezt is eltúloztam. 😛
De ha több vagy, mint 60 kiló, márpedig gondolom a 46-os lábhoz nem 40 kiló társul, akor tényleg nem fogja 1-2 hónapnál tovább bírni. El fognak törni a függõk, vagy a lap reped szét.

kovacsgellert
Hoppá. Közben én is látom, hogy eltúloztam egy kicsit a 400-ret. Elnézést, ha megilyesztettem valakit. 😛

kikix12
Huh ABEC1-es LOL megállsz lejtõn lefele. Nem is tudtam h ilyen szart még gyártanak. Szerintem is megérné többet rááldozni.
Gellért: Én vettem Element ABEC5-ös csapágyszettet 2000-ért. (Amerika Ebay 😛)

Jeferson
miért van aláirva hogy ygermek gördeszka? mert pici? 46,5 ös lábamhoz a 20 cm es deszka az normális? Mert láttam olyan deszkát is ami nagyon pici , meg oylat is ami normál tehát felnõtt-tes . Akkor miért van odairva hogy gyermek? Neharagudj a tudatlanságomért.-

Jeferson
huhh 4000? meg 10 ezer? uramisten ezek nagypénzek ám , és lehet azis hogy nemtanulok meg , vagy megunom és akkor micsinálok 10000 ft ossal , érted?
azért inkább vennék egy ien rosszabbat és ha mjad nagyon megteccik akkor egy 10 ezreset vagy jobbat , errõl mitgondolsz?

kovacsgellert
ÁÁÁ. A csapágyaknál nem 300FT, hanem 3000Ft-ot akartam írni, de azt is visszavonom. Kb. 4000 kell egy jobb csapágykészlethez.

kovacsgellert
Azt a javára írom, hogy a lap duplakonkáv, de a csapácgyak nagyon gyengék. Valószínüleg nem fognak jól gurulni és ha jókat akarsz venni helyettük, akkor arra rá kell szánni még 300Ft-t.
A tengelyek sem a legprofibbak, de kibírják, amíg megtanulsz ollie-zni, vagy lehet, hogy tovább,d e nem jósolok túl nagy jövõt nekik.

Összegezve: Kezdéshez megfelelõ, de kb. 2-3 hónap után rá fogsz jönni, hogy inkább megérte volna befektetni 10 000- 15 000 forintot és akkor sokkal jobbat vehettél voélna.

Én is így jártam meg. Vettem egy NONAME szart, aztán 1 hónap múlva már vehettem az újat... 😞

Jeferson
kb 5 ezret birok rászánni maximum , nemvagyunk pénzeszsákok , még az 5 k is sok 😄 , a neten jólmegnézegettem egyet és az anon teccik , de nemakartam megrendelni nehogy rossz legyen a felfüggesztés vagynemtom , itt a link : irj véleményt pls : http://www.aktivsport.hu/g%C3%B6rdeszka-p-2399.html

kovacsgellert
És ajánlanám, hogy egy kicsit nézz utána mielõtt megveszed, nehogy akkor derüljön ki, hogy nem is tetszik,a mikor már megvan. 😊

kovacsgellert
Ez attól is függ, hogy emnnyi pénz van a zsebedben. 😛

Jeferson
Segítsetek légyszives 16 éves kissé nagydarab fiu vagyok szeretnék jó gördeszkát venni illetve rendelni az interneten segitsetek lécci hogy mekkorát milyet? Mert semmit nemértek hozzá.

kovacsgellert
Nekem is.😛
A lap és a gumipogik használódnak el a leghamarabbb, mindnekinek arra van szüksége. 😊

kikix12
Hát ha valakinek van akkor nekem is szükségem lenne olcsó lapra. 😄

Sugam
hello

érdeklõnék hogy nincs e valakinek ÚJ /kicsit használt lapja , nevesebb dolog érdekelne olcsóbban.. sima lap befeküdt 3 hét alatt, blank lap 1 hét alatt , kicsit felhúz.. minden esetre ha valakinek van valami eladó jó kis lapja az írjon plz!

Pistike 007
fail😄

kovacsgellert
Ez most hogy jön a deszkázáshoz. LOL

skate00
skate00
kovacsgellert
Ha észreveszed, hogy félre húz, akkor rögtön küldd vissza és kérj másikat! És szerintem még várj egy kicsit, hátha a profibbak is válaménytr mondanak.

oké, köszi szépen

kovacsgellert
Kezdésnek jó, bár nem jósolok neki 3-4 hónapnál hosszabb jövõt. Valószínûleg gyenge a felfüggesztés. De az viszont egy jó pont, hogy a lap duplakonkáv.

Hello! Szeretnék elkezdeni deszkázni, és a segítségeteket kérem, hogy megéri-e ezt venni?: http://www.aktivsport.hu/g%C3%B6rdeszka-p-2175.html (bocsi, nem tudok rendesen linkelni, csak olvasni járok ide😊) Elõre is köszi.

Pistike 007
Nemrégiben vettem egyet, nemgyönge😄

kovacsgellert
Készítettem egy Fingerboard-os topikot. Oda is leeht írogatni, márha ûzi közülletek valaki ezt a sportot. 😊

kovacsgellert
Bocsi, de mostanában nem nagyon volt idõm sg-zni. :S
A deszkámról meg inkább nem teszek fel képet, mert fölösleges.
Annyit kell róla tudni, hogy az alja tiszta sárga(én festettem le), a tetején a smirgli már elég kopott, a trengelyek nincsenek lefestve, hanem rendes acélszínûek, a márkájukat továbbra sem tudom.

kikix12
nem túl nagy az érdeklõdés

kikix12
nembaj azért feltehetnél : )

kovacsgellert
Én??? Hát, nem is tudom... Nekem szinte az egész deszkám NONAME, kivéve a függõket, de azoknak sem tudom a márkáját...

kikix12
te is tehetnél fel képet a deszkádról Gellért. 😉

kovacsgellert
Már alig várom.

csgery
Igen, gõzerõvel készülõdik, egykét nyersanyag már van, de ahogy jön a jóidõ, jövünk mi is^^
kovacsgellert
Vettem észre. 😊
Lesz rendes film is?

csgery
Remélhetõleg igen: )

Apropó, videóról jut eszembe:
Egy nagyon, nagyonnagyon elõzetes video: )
Pistike 007
Gondolom õ is a törésig fog dógozni
(videótok)
😊

kikix12
szép eredmény <#eljen>

csgery
Slusssz passz minnyán 5 hónapos: )
kikix12
és mennyi idõs?

csgery
Amikor megvettem a lapom (Foundation) így nézett ki:

Most így:

Egy picit használom csak...: ) egyik függõm már halálán van😄
Cindas
heh kösz😄

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

kovacsgellert
Szerintem te nem jártál erre régen.

kovacsgellert
Húha....Fél napig nem vagyok, és már egy csomó új hozzászólás van...
Cindas, kemény a deszkád, de a tiéd sem rossz kikix12. 😊

Pistike 007
hm topik up és még nincs tavasz(: