Gördeszka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgellert
Egyeszerû: NONAME. 😛😛😛
A csapágyam meg ABEC5-ös.

kikix12
nektek milyen kereketek van

PSN ID: csizmaziakiki

kovacsgellert
Az még egy kcsit korai. Szerintem ráér 7 éves korig.
Az én tesóm annyi és érdekes módon õ is érdeklõdni kezdett a deszkák iránt, mert látja, hogy én nagyon élvezem. 😊

kikix12
én júliusban leszek 16 : )
vén vagy csuri XD
most nagyon sajnálom hogy nem kezdtem elöbb deszkázni, te még jókor kezdted Gellért
nembaj majd a most 1 éves kistesómat már 3 éves korában deszkázni tanítom 😊

kovacsgellert
Ahogy gondoltam, mint általában már megint én vagyok a legfiatalabb. 😊
Bár ez sokszor elõnyösebb...

csgery
A6 múltam, 17 leszek novemberben.
kovacsgellert
Szeretném megkérdezni, hogy ki hány éves?
Én jelenlkeg 13 és fél éves vagyok.

kikix12
Új téma javaslat?

kovacsgellert
Én itt vagyok, csakn nincs semmi hozzáfûzni valóm,a hhoz amit írtál.

kikix12
na mivan senki sem online?

kikix12
nekem azért a régim nem volt ennyire rossz, az még a grindelést is bírta 😄

kovacsgellert
Akarom mondani heti 3 használattal.

kovacsgellert
Nekem is ilyen volt az elsõ függõm...Én csak simán mentem vele és egyszer csak érzem, hogy nagyon inog... Kiderült, hogy jó keményel eltörött, de kesztyûs kézzel bántam vele, ezért a megvásárlástól a törésig 3 hónapot tartott, het 3 használattal.

csgery
Mert gyenge anyagbol volt, meg ilyen vékony szar..😄
kovacsgellert
Hát akkor nem volt túl erõs...

csgery
Uncsim vett egy ilyen "deszkát" és egy pop shoveit ba eltört... 😄
kikix12
De azért reméljük hogy olyan függõket nem árulnak amik egy ollietól eltörnek.(bár az én régimet látva ez sem kizárt)

csgery
Számít, a függõ is, mert egy kezdõ ollie gyakorlásnál nem fog egybõl ráérezni a landolásra, a kezdõk általában püfölöik a lapot leérkezésnél.. egy szarabb függõ ezt nemnagyon viseli el (gondolok a tisztavékony noname függõkre).
kovacsgellert
Röviden ennyi. 😊

kikix12
-A deszkáknak általában reális értékek között(pl: nem 1000 tonna) mindenkit el kell bírniuk. Ezek alól azok a deszkák kivételek amelyeken fel van tüntetve hogy xy(többnyire 50 kg) súlynál többet nem bírnak.
-A csapágyaknál kezdõknek tényleg az ABEC3-as az ajánlott mert nehezebben gurul ki alólad.
-A függõk és a kerekek kezdésnél nem igazán lényegesek
Mint mondtam én valami decathlonosat ajánlok mert az már egy jobb deszka de nem olyan drága(7-15 ezer Ft)

kovacsgellert
Hát sajna asszem egyikünk sem Dunaújvárosi, ezért személyesen nem segíthatünk, de ahogy mondtam ha látsz valamit és konkrétan meg tudod mondsani aza alkatrészeknek a nevét, akkor majd még véleményt mondunk.

Dunaújvárosban lakom, van egy szal össze lehetne itt is dobatni egyet de jobban szeretem kikérni azokn ak a véleményét akik használják is mert ki tudja mit tunkolnak rád a boltban vagy ahogy te is írtad nem tudhatod mit kapsz a netrõl!
kovacsgellert
Hol laksz? Van a közeledben deszkás bolt vagy a netrõl szándékozol rendelni?
Ha netrõl akarsz, akkor nézz szét az aktivsport. hu-n, de szerintem ne komplett deszkát vegyél, haenm alkatrészenként, vay ott helyben a szemed elõtt szereljék össze. Nem tudom mért, de nem szeretem az ilyen készen összeszrelt deszkákat. Nem nagyon tudom ellenõrizni, hogy tényleg az van e benne amit mondanak.

De persze ha találsz valamit, ami nagyon tetszik akkor megveheted.
Szerintem majd még kérd ki a véleményünk(fõleg a csgery-ét, mertt õ itt a profi) ha majd tudsz mndani valami konkrétat, hogy mit szeretnél.

Ja és még egy javaslat: a gumipogácsák ne a puhábbik fajtából legyenek, mert ha ahhoz hozzászokszok, akkor nehezebb lesz rászokni a keményre pedig az a jobb.

Full LOW/amatõr vagyok csak most h megtehetem h veszek egyet nyárra szerválok egyet szal ennek fényében mindenre oda kéne sztem figyelni meg olyan 74 kiló körül mozgok szal körbe kéne nézni alaposan!THX a segytséget
kovacsgellert
Igen. Minnél több kilót bír l egy deszka annál kewéményebb, de ez nem olyan nagyon lényeges. De ha pl. 46 kilós vagy akkor semmiképp se vagyél olyan deszkát, ami 50 kilót bír., Akkor már nkább ajánlanám a 80 kilóst. Amúgy mennyire vagy kezdõ, mert ha nagyon akkor a csapácsakat is nézzed, mert kezdõknek(aki még életében csak 1-2 szer deszkázott) nem kel olyan kemény csapágy, sõt.

Még annyit hogy a deszkáknál fel van tüntetve h hány kilót és h pontosan meddig ajánlott vagy ez inkább a deszka kialakításán minõségén meg a lapoláson múlik?!
kikix12
Hát én sem olyan rég deszkázok de szerintem kezdésnek jók a decathlonos deszkák(én is azal kezdtem).

Hali, tudnátok segíteni abban hogy egy kezdõnek pontosan milyen gördeszka felelne meg illetve milyet ajánlotok valamit egy megbízható helyet ahonnan rendelni/vásárolni lehetne normális áron felszerelést!elõre is kössz
kikix12
A Bonzer is nagyon jól néz ki ; )

csgery
Buli?😄
Ááádehogy^^

nem nagyon éregettem rá, volt rengeteg elintézni valóm.
Most éppen azon fáradozok, hogy a városban egy padot heelmaualba áttoljak... meg sérülésem után asszem mostkezdtem visszarázódni, szal rengeteget mentem deszkálni...
aztán maisakartunk menni, és erre tökhóminden:S
kovacsgellert
Wow. Kemény. 😊
Nekem egy Bonzerre fájna a fogam, az is 1:10 skálán van.

kovacsgellert
Azt hittem, már soha nem fogsz többet ide írni. 😄
Sok buli volt, vagy mi a helyzet?

kikix12
jó nektek nálunk csak ónosesõ esett
kép a kocsiról

csgery
Én ma akartam deszkázni, erre leesett a hó<#eljen>:/
kovacsgellert
Nem találtam róle egy használható képet sem a neten...
Nem tudnál egyet ide kirakni, vagy egy linket róla?

kikix12
nem valami nagy márka de jó kocsi

kikix12
márka:amax
modell:torche

kovacsgellert
Nekem nincs RC autóm, de én járok modellezésre, ahol saját magunknak csináljuk a dolgokat.
Sajnos, ha én csinálom a nagyrészét, még akkor is elég drága egy hajó, repülõ(autót nagyon nehéz készíteni). Eddig enekm egy RC repülõm van, amibõl mindent én csináltam(még az elektronikának egy részét is) a többit meg megvettem egy szakboltból.

Amúgy az autód milyen márkájú?

kikix12
RC(radio control) autózásra
van egy 1:10-es monster truck RC autóm és jó idõben azzal is szoktam nyomulni

kovacsgellert
Az tényleg jó, de addig még sok van.
De azzal az RC-zéssel mire gondoltál?

kikix12
de valamikor jó is
fõleg a mostani nyár lesz király RC-zés, PS3, gördeszka ráadásul 3 hónapig

kovacsgellert
Ilyen az élet. 😄
Néha nehéz, sokszor meg mégnehezebb.

kikix12
hát akkor sajnos várhatsz amig tudsz szerezni egy gumipogácsát

kovacsgellert
Szerintem is.

kikix12
hát ha úgy húz hogy rajta állsz az már nagy gáz 😞

kovacsgellert
Nem hiszem...
De nem tudom, hogyaz mennyire baj ha húz a deszka, mert egyelõre még csak ez történik, ha el akarok indulni vele. Dõléssel nem tudom kiegyensúlyozni és nem akarom, hogy hozzászókjak a rosszhoz, meret utána megint vissza kell szoknom a normálra.

kikix12
és a régid az totál használhatatlan?
lehet h meg tudnád még sufnitunningolni ; )

kovacsgellert
Nálunk is ezt mondják(és látjuk is), de én most sajnos nem deszkázhatok pedig már nagyonhiányzik.....
Amint azt tudjátok a régebbi hozzászólásaimból gumipogácsa hiányban szenvedek... Már sok helyen kértem de az volt a felelet, hogy elfogyott a gumiliszt ezért nm tudnak csinálni.<#idiota>

kikix12
Nálunk csak szimplán meg lehetett fagyni. De azt mondják h már enyhül az idõ-->lehet deszkázni : )

kovacsgellert
Hát nem tom, hogy nálatok milyen idõ volt, de itt Erdélyben esett a hó és fagytunk meg.