Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is biztos a gangstert választanám, különebn sem szeretem a punk zenét, de az ilyen kockás nadrágokat, meg ilyesmiket ki nem állhatom.
De amíg nem muszáj választani, inkább egyéni stílusban deszkázom. 😊
De amíg nem muszáj választani, inkább egyéni stílusban deszkázom. 😊
A deszkásokat nem lehet 2 osztályra felosztani. Lehetne még raszta rapper rocker stb. Én nem tartozok se a punk se a gangster "osztályba" sem de ha a kettõ lehetne választani akkor biztos hogy a gangstert választanátok.
PSN ID: csizmaziakiki
Az alapvetõ különbség a ruhákban van + a stílusban , itt minden kiderül : http://www.youtube.com/watch?v=-8ged_Er_FY , jah és köszi a tanácsot , és boccs a tudatlanságomért.<#pias>#pias>.Már rendelem is a deszkám 😄
Abec 7 a csapágyra és nem a függõre vonatkozik. Minél nagyobb BAEC szám, annál könnyebben gurul a deszka.
Lehet, hogy hülye kérdés, de4 miaz, hogy gangster stkater vagy punk skater?
És a tiéd se rossz, de nem fogja annyit bírni mint az a tízezres.
Lehet, hogy hülye kérdés, de4 miaz, hogy gangster stkater vagy punk skater?
És a tiéd se rossz, de nem fogja annyit bírni mint az a tízezres.
Csak azét kérdem mert amit mutattál az 10 ezer , ez meg 5400Ft és ebben abec7-es függõk vannak.Vagy ez nemjó?
de az enyém amit akarok az nemjó?Pumpkin Deszka: 9 rétegû juhar, mérete: 80x19, tetején csúszásgátlóval Felfüggesztés : Szinterezett (festett) aluminium Rugózás: poly uretán Kerék: öntött poly uretán (gumi), 50* 36, 90 A Csapágy: ABEC 7 kép : http://img.beta.expressz.hu/02/61/a9/64-main.jpg
JEFERSON én nekem az elsõ Deszkám Chooke Cranifly(asszem) kemény 10 e forint volt Én megvoltam vele elégedve 1 fél évig birta a lap a Csapágyakat Kihígitozva Ujrazsirozva lettek azok is elég jok a voltam
a Fõggõ volt a legjobb benne az birta a legtovább
szal olyan 10 ezerért már kapsz normális Deszkát
ja és ien volt
van itt eladó
dekemény az a Króm kerék
a Fõggõ volt a legjobb benne az birta a legtovább
szal olyan 10 ezerért már kapsz normális Deszkát
ja és ien volt
van itt eladó
dekemény az a Króm kerék
Amugy ti mijenek vagytok gangster stkater vagy punk skater? Én egyikhez sem akarok igazán tartozni<#fogmosas>#fogmosas>
Mindent bele😉
Mondd azt is neki, hogy most akciós, és 2x ennyibe kerül, szal kihagyhatatlan alkalom: )
Mondd azt is neki, hogy most akciós, és 2x ennyibe kerül, szal kihagyhatatlan alkalom: )
Nemmerem anyámat emgkérdezni h had rendelhessek magamnak deszkát.<#rinya>#rinya>,mert leordit<#rinya>#rinya><#schmoll2>#schmoll2>
Akkor úgy látszik nekem még az elsõ próbálkozások sem voltak meg, mert én edig elég kevésszer estem...
akkor majd a jó meleg fûtott szombámban kezdek gyakorolni <#crazya>#crazya> hajnali 3 kor aztán meg csönget a szomszédnéni "mi ez a hangzavar???"<#falbav>#falbav>, majd a hátamra + a hátsómra egy jó dundi párnát odakötök és nemfog fájni + tompitja remélem a hangot is , a derekam reccsenésén kívül<#circling>#circling><#rolleyes>#rolleyes>.Akkkor majd énis megpróbálok a függõkre érkezni akkor biztos nereped be alattam .
Egyébként az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha két függõsen érkezel egy trükkber, akkor lehet akár 200 kiló is, nemfog ártani a deszkának, mivel a terhelés eloszlik a függõkön, azoknak meg bírni kell egy ilyet (persze vannak gagyibbak is, de ez megint pénz kérdése, hogy milyet vesz az ember😊).
Nekem a mostani lapom úgynézki, hogy a nose bevan reccsenve(2helyen), a tauil(hhátulja) is elégszépen "le" van törve, meg a közepében is van egy reccs, de ugyanúgy használom mint eddig, ha sokat gyakorolsz, megtanulsz jól beleérkezni a trükkökbe: ). Alattam (75kilóvagyok) egyáltaán nem hajlik a deszka, de még csak recsegni se lehet, mer fóggõkre érkezek: ). NEked is odakellérkezni - persze sok sok sok gyakorlással😄.
Én majdnem 2 év alatt építettem fel azt, amit most tudok 😊
Mellesleg, a gördeszkázás egy életstílus, szal nemigazán van korhoz kötve. Mint ahogy van 15 de van 40 éves gitáros is pl: ).
Nekem a mostani lapom úgynézki, hogy a nose bevan reccsenve(2helyen), a tauil(hhátulja) is elégszépen "le" van törve, meg a közepében is van egy reccs, de ugyanúgy használom mint eddig, ha sokat gyakorolsz, megtanulsz jól beleérkezni a trükkökbe: ). Alattam (75kilóvagyok) egyáltaán nem hajlik a deszka, de még csak recsegni se lehet, mer fóggõkre érkezek: ). NEked is odakellérkezni - persze sok sok sok gyakorlással😄.
Én majdnem 2 év alatt építettem fel azt, amit most tudok 😊
Mellesleg, a gördeszkázás egy életstílus, szal nemigazán van korhoz kötve. Mint ahogy van 15 de van 40 éves gitáros is pl: ).
Majd kérjük a beszámolót, hogy jól megy-e. 😊
Nyugodtan megmondhatod anyukádnak, hogy amíg gurulni tanulsz,a ddig annyi az esélye, hogy leesel, minthogy neked megy egy galamb és meghalsz. 😊 Kb. 1% esélyed van, hogy leess.
Annyit jegyezz meg, hogy futásból ne ugorj rá a deszkára, mert akkor tényleg el veted magad és ngay baj lehet belõle. Persze késõbb már lehet azt is csinálni, de egyelõre próbáld csak hajtani és közben megmaradni rajta. 😊
Nyugodtan megmondhatod anyukádnak, hogy amíg gurulni tanulsz,a ddig annyi az esélye, hogy leesel, minthogy neked megy egy galamb és meghalsz. 😊 Kb. 1% esélyed van, hogy leess.
Annyit jegyezz meg, hogy futásból ne ugorj rá a deszkára, mert akkor tényleg el veted magad és ngay baj lehet belõle. Persze késõbb már lehet azt is csinálni, de egyelõre próbáld csak hajtani és közben megmaradni rajta. 😊
de a jövöhéten már meglesz az biztos , meg még amuigysem mennáék ki gyakorolni mert hideg van , maximum a nagymamán udvarán , ott régen is volt a nénikémnek deszkája 7-8 éves koromban ott azon gyakoroltam -onnan tudom hogy ott lehet <#hamm>#hamm>
huhh még nemtudom édesanyámmal elötte konzultálnom kell<#falbav>#falbav>, de szerintem hamarosan megbirom rendelni .
egy 5 ezres , ha kibir 3 honapig az király lenne<#buck>#buck>szoval
Maximum olliezni tanulok meg azt kész amig le nem fogyok<#falba >#falba >, én inkább csak gurulni akarok egyenlõre vele hátraesés nélkül <#pias>#pias>,és majd szólok hogy haladok és mjad segitesz hpgy most mien trükköt tanuljak meg[remélem<#vigyor4>#vigyor4>
Maximum olliezni tanulok meg azt kész amig le nem fogyok<#falba >#falba >, én inkább csak gurulni akarok egyenlõre vele hátraesés nélkül <#pias>#pias>,és majd szólok hogy haladok és mjad segitesz hpgy most mien trükköt tanuljak meg[remélem<#vigyor4>#vigyor4>
A rámpa remélhetõleg senki alatt nem fog összetörni soha.
A gördeszka meg fog bírni egy ideig, de nem túl sokáig. Ez atttól is függ, hogy milyen gyakran használod. Kb. 2-3 hónap után már lehet, hogy recsegni fog...
A gördeszka meg fog bírni egy ideig, de nem túl sokáig. Ez atttól is függ, hogy milyen gyakran használod. Kb. 2-3 hónap után már lehet, hogy recsegni fog...
áh értem 😄 amugy láttam neten 120 kilós komát ,, mondta is hogy jóval felette van a megengedettnek mégsem tört alatta szét a rámpa , és ugy deszkázott mint a fene ,szal énsem aggodom 90 kiló miatt.Errõl mi a véleményed? Semmien másfélét nemakarok csinálni , semmi görkori meg ...
Nekem az a tapasztalatom, hogy az igazi deszkázás 15 év fölött kezdõdik. Aki azt mondja, hogy ciki, az csak irigykedik, mert õ sose fog megtanulni egy trükköt sem. Ne is foglalkozz az ilyenekkel. Sportolnak egyáltalán valamit?
A gördeszka sehány évesen nem lesz ciki. Láttam már 12 évest és 35 évest is.
A gördeszka sehány évesen nem lesz ciki. Láttam már 12 évest és 35 évest is.
Szerinted hány éves kor után ciki a gördeszka? Mert ahol én lakom aztmondták h 16évesen ciki , csak dedósok deszkáznak és aligmegy vki deszkával itt.És ha mennek is akkor is ugynéznek rájuk mint akok hülyék.Ez mért van? Neked mi a tapasztalatod?
Nem. Készen küldik, de akárki össze tudja szerleni ha darabokban adják is. Egyáltalán nem bonyolult.
Pumkin gödeszkka : Valaki nagyon árulja neten nemjó szerintetek?
Deszka: 9 rétegû juhar, mérete: 80x19, tetején csúszásgátlóval Felfüggesztés : Szinterezett (festett) aluminium Rugózás: poly uretán Kerék: öntött poly uretán (gumi), 50* 36, 90 A Csapágy: ABEC 7
+ itt árulja a tag + képek is vannak : http://www.expressz.hu/sport/gordeszka/komplett/showAdvert12356689.html szerintetek neméri meg? mert neten 5000 ft itt meg egy 10 ezeré árulja xD
Deszka: 9 rétegû juhar, mérete: 80x19, tetején csúszásgátlóval Felfüggesztés : Szinterezett (festett) aluminium Rugózás: poly uretán Kerék: öntött poly uretán (gumi), 50* 36, 90 A Csapágy: ABEC 7
+ itt árulja a tag + képek is vannak : http://www.expressz.hu/sport/gordeszka/komplett/showAdvert12356689.html szerintetek neméri meg? mert neten 5000 ft itt meg egy 10 ezeré árulja xD
És ha iylet rendelnék ? ez azért már jó
Gördeszka: Concave double-kick, méret: 78*20 cm, vastagság: 12 mm, felfüggesztés: 18 mm-es alumínium, rúgózás: injektált polyuretán, kerék: polyuretán 54*36, csapágy: ABEC 7 - 7 es az biztos jó xD
Na irjatok errõl véleményt. Itt a link is http://www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Pumpkin_gordeszka
Gördeszka: Concave double-kick, méret: 78*20 cm, vastagság: 12 mm, felfüggesztés: 18 mm-es alumínium, rúgózás: injektált polyuretán, kerék: polyuretán 54*36, csapágy: ABEC 7 - 7 es az biztos jó xD
Na irjatok errõl véleményt. Itt a link is http://www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Pumpkin_gordeszka
Látom nem hozza be... Akkor nézd meg itt, hogy mi az az ollie:
http://www.youtube.com/watch?v=Qd6O0f04wvc&feature=PlayList&p=6560B894B853A523&index=0&playnext=1
http://www.youtube.com/watch?v=Qd6O0f04wvc&feature=PlayList&p=6560B894B853A523&index=0&playnext=1
Ugyanekkora, mint amit kinéztél. Elméletileg minden normális gördfeszka ekkora, ha jól tudom. Persze vanna azok a mini deszkák, azok nem jók semmire. Márálltam olyanon és max. ovodásoknak nyújtana hosszabban tartó szórakozást. 😊
90 kiló? Hm....Ezt egy kemény gördeszka sem bírná sokáig...
Szerintem nem a gördeszka a neked való sport, bár kipróbálni mindenképp megéri. Ha nem tetszik, akkor majd próbál görkorcsolyázni, azzal is nagyon fasza trükköket lehet. 😊
Amúgy az ollie azt jelent, hogy egyszerûen felugrasz a deszkával együtt a levegõbe.
Így:

90 kiló? Hm....Ezt egy kemény gördeszka sem bírná sokáig...
Szerintem nem a gördeszka a neked való sport, bár kipróbálni mindenképp megéri. Ha nem tetszik, akkor majd próbál görkorcsolyázni, azzal is nagyon fasza trükköket lehet. 😊
Amúgy az ollie azt jelent, hogy egyszerûen felugrasz a deszkával együtt a levegõbe.
Így: