Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL nekem ilyenem ingyen van. Apám egyik barátja vasakkal dolgozik és 1 nap alatt összedobott egyet, csak a méreteit kellett megadni. 😄
PSN ID: csizmaziakiki
apán egy délután alatt hegeszt meg emgcsinál egy ijet ha kell le is festi hogy eredetinek tünjön
Ha jól meg tudod csinálni, akkor vicc nélkül érdemes házilag legyártani, vagy veszel pár darab olyan alakú vasat elviszed valami mûhelybe és ott potom pénzért összeheggesztik neked.
láttam énis 😄 Lehet egyszerûbb ha kivágom boltunk elõl a cuccost , aztán lekicsinyítem😄
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
én láttam 25ért,hát annyi pénzbõl mér lopok csöveket aztán összehegesztem aztán ott a csõ😄
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
amugy element flat bar-ról mi a véleményetek ? Mert most deszkázom , bmxezem és agresszív korizom is , gondolkoztam azon hogy veszek és akkor mind a 3al tudom használni . megéri-e?😄
de õknagyon bénék voltak , gurulni is alig tudtak , akkor minaknek manuáloznak ?nemértem<#nemtudom>#nemtudom>
remélem már itt lesz 3 napon belül <#kuss>#kuss>,nálunk már látt fiatalabb 13-14-15 éves srácokat deszkázni , próbáltak manuálozni de nemjött össsze nekik xD<#kocsog>#kocsog><#duhos2>#duhos2>
Akkor úgy látom rárendelek a Yashimára.<#vigyor>#vigyor>
Jah és köszi mindenkinek a segítséget<#worship>#worship>
Jah és köszi mindenkinek a segítséget<#worship>#worship>
Mondtam hogy nekem nem volt ilyen csak a mások véleményébõl ítélve: az elsõ az rossz a második az ebben a kategóriában(minõségi) jónak mondható a harmadikról pedig még nem hallottam de Gellért az írta h nem jó.
Az elsõ kettõ jó. A pumpkin úgylátszik nagyon sok embernek bejön. 😊
A harmadikat viszont nem ajánlom, sok panasz volt már rá.
A harmadikat viszont nem ajánlom, sok panasz volt már rá.
Igen, tényleg a precizitást jelenti, csak gondoltam egyszerûbb, ha úgy magyarázom, hogy jobban gurul. 😊
Az ABEC 7 nem a "jobb gurulást" jelenti, hanem azt, hogy mennyire precízen van összerakva: ) Gurultam már le ABEC 7 es csapággyal rendelkezõ deszkát ABEC 3-assal<#smile>#smile>
Meg úgy igazán nincsenek csooportok, meg stílusok a gördeszkázásban (persze a street/halfpipife/fs en kívül), mindenki olyan stílusban deszkázik, ahogy neki jólesik: ).
Meg úgy igazán nincsenek csooportok, meg stílusok a gördeszkázásban (persze a street/halfpipife/fs en kívül), mindenki olyan stílusban deszkázik, ahogy neki jólesik: ).
Ja és sosem láttam még ilyet de még hallani sem hallottam róla. Szerintem jó nagy baromság. 😄
Szerintem a double kick az dupla konkáv akar lenni.
Ezen azért röhögtem 😄 : alváz: csúszásmentes bevonat. LOL akk hogy grindeljen az ember??? 😄
Ezen azért röhögtem 😄 : alváz: csúszásmentes bevonat. LOL akk hogy grindeljen az ember??? 😄
Elég jónak tûnik, bár nem duplakonkáv a lap. A többi része jó.
Mire jó az, ha egy deszka alumíniumból van? Link.
Mire jó az, ha egy deszka alumíniumból van? Link.
Hát igen megnéztem és nagyon sok a ship+vám :-(
Ez milyen lenne? 9 rétegû lap szerintem már elég jó lehet és ingyen le is hozzák nekem.
Igazából az a fajta vagyok, hogy ami megtetszik azt orrvérzésig. Most Ebay-t nézegetem hátha van valami komolyabb darab jó árban, de lehet, hogy veszek valami alapabbat és majd késõbb én is csereberélem az alkatrészeket.
Ja és a decathlonos kb 10k. De egy nap után még nem érdemes újat venni de ha elég elszánt vagy akkor vehetsz.
Hát én nekem is egy decathlonos deszkám volt elõször és nekem nagyon bejött, mindenkinek csak ajánlani tudom. Építeni nem nagyon érdemes mert legalább 35k egy jobb. Inkább vegyél komplettet és fokozatosan cseréld le az alkatrészeket. Én is ezt csinálom és már csak a kerék a régi, de az marad is.
Sziasztok!
Gyorsan belevágva a közepébe. Kipróbáltam a deszkázást a minap és eléggé bejövõs volt, tehát elhatároztam, hogy én is beújítok egyet. Olyan 25k lenne a plafon a komplett deszkára és mivel ez nekem eddig ismeretlen nem tudom mi lenne a jó nekem. Kegyetlen vékony alkat vagyok tehát 60kg-ot kéne elvinnie a deszkának úgy 1 évig ha lehet törés és más komolyabb hiba nélkül. Aki tud egy komplett deszkát, vagy javaslatot, hogy mibõl építsek nagyon megköszönném. Elõre is big <#worship>#worship>
Gyorsan belevágva a közepébe. Kipróbáltam a deszkázást a minap és eléggé bejövõs volt, tehát elhatároztam, hogy én is beújítok egyet. Olyan 25k lenne a plafon a komplett deszkára és mivel ez nekem eddig ismeretlen nem tudom mi lenne a jó nekem. Kegyetlen vékony alkat vagyok tehát 60kg-ot kéne elvinnie a deszkának úgy 1 évig ha lehet törés és más komolyabb hiba nélkül. Aki tud egy komplett deszkát, vagy javaslatot, hogy mibõl építsek nagyon megköszönném. Elõre is big <#worship>#worship>
akkor ma valszeg egésznap deszkázom 😄 Ugyis jó idõ van 😊
ték
ték
hali , ujra elkezdtem deszkázni , megtaláltam régi deszkámat , egy kérdésem lenne 😄 Hiába próbálok olliezni sehogysem megy , lehet én csinálom rosszul , de mint régebben hátuljára erõsebben rálépek , majd felugrok és elõre tolom az elejét , viszont így nem nagyon jön össze 😄D
Képet magamról? <#szomoru1>#szomoru1> Nem akarnám kiröhögtetni magam...
És igen, minfen deszkás nagyjából így néz ki, csak ennek aki képen volt nem tetszett a pólója.
És igen, minfen deszkás nagyjából így néz ki, csak ennek aki képen volt nem tetszett a pólója.
Szerintem minden átlagos deszkás így néz ki. Deszkás cipõ farmer sapka meg valami póló, esetleg kapucnis pulcsi. Én is ilyen vagyok.
Ja egy javaslat: mindenki tehetne fel magáról képet. 😄
Ja egy javaslat: mindenki tehetne fel magáról képet. 😄
enem az hogy "Hip hop gangster csicska repper"
Amugy meg Ien Bõ gatyáma meg aminek lenvan az ülepe nagyon Abba jórosz deszkázni!!!!
Amugy meg Ien Bõ gatyáma meg aminek lenvan az ülepe nagyon Abba jórosz deszkázni!!!!