Gördeszka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgellert
Tõlem cserélhetsz lapot is, de ne csodálkozz, ha a függõid 3 hét alatt atomjaikra törnek. Nekem is ilyen volt az elsõ deszkámon, akkor még 45 kiló voltam és 2 hónap alatt teljesen elgörbültek, pedig csak gurultam velük. LOL

leho94
akkor sztem elõször függõt cserélek 😄 Bár lapot akartam 😄D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

kovacsgellert
Mondom sorban: függõ, csapágy, lap, kerék.

leho94
ilyen :

skate00
FEÉNKÉPEZD LE utána megtudom mondani!!

skate00
Lap, Csapágy

leho94
Õõhm nekem a deszkámat anno még a Hervisben vettük , asszem 4 rugó volt , mind1 , szóval szeretném újítani , mit érdemes elõször cserélni rajta?😄

skate00
Nekem most HIGHT KONKÁVOS Jart logo lapom van 2007-2008 as (má nemtom)

Adták hozzá a JArt Now or Never Oszt az elején mutassa hogy készülnek a Jart lapok Nagy Prés gépeket mutat meg minden...

kovacsgellert
Tényleg úgy néz ki, mint egy zombi. <#hehe>
De elég keményen nyomhatja. 😊)))

kovacsgellert
Ok. Én is azt vennék, ha lenne annyi pénzem rá, cxsakhogy nekem más céljaim is vannak a pénzemmel. 😊

skate00
Ez a kép Itt készült ahol én lakom (--------on) OLYAN A GYEREK MINT EGY ZOMBII<#nyes><#vigyor>(a keze meg .....)

skate00
én a Helyedbe Iron Függõt vennék sokan mondták hogy megéri az árárát (olyan 11 12ezer))

kovacsgellert
Ez most hogy jön az én függõimhez?<#fejvakaras>

skate00
Még régen egy verseny Beszéltem egy JART boltvezetõvel oszt mutatta mien deszkálya van olyan volt hogy AMCSIBÓL HOZTA

a függõ ugy kivolt könyítve hogy Kivolt Furkálva(gyárilag) meg a LAP is Valami full Pro kemény volt
-Megengedte hogy kipróbálja de az olyan könnyû volt az a deszka Else hottem Aztam vele egy Shovit oszt könnyen pörgött meg minden...

Olyan volt a lap hogy (fejjel lefelé Ráugrott lehajlott utána meg Felnyomta a CSávót Tök rugalmas volt meg minden

Am 12 ezerbõl má van olyan függõ Ami Kibír Több évet is (hacsak nem Csúszkálod el teljesen<#zavart1>

----Temeg Jeferson Elmondtam már Kussolj má csak OFF olsz itt ANyit értesz hozzá hogy JAJJ GÖRDESZKA VAN KEREKE MEG GURUL.....

meg Tudod 1 trüknek a nevét hogy UGRATÁS AZ Ollie<#szomoru2>

kovacsgellert
Szerintem is, mondjuk feketén még jobb lenne, de engem a szín nem nagyon izgat, csak rózsaszín ne legyen, a többi mind1. 😄

Jeferson
én sajnos nemértek hozzá , de külsõre jól nézki.

kovacsgellert
Hagyjátok már abba. Inkább beszéljünk arról, hogy most készülök vennio két Venture függõt, mer titt a butikban 40%-os leszállítás van. 😊

Amúgy ateljes neve: Venture TRURW50L 5.0 Low
Mit szóltok hozzá? Érdemes megvenni? A kettõ együtt nagyjából 10.500Ft-ból jönne ki. Már nem emlkészem põontosan az árra

Itt van a kép😞nagyobbat nem találtam...)

kovacsgellert
De vágom. És nekem úgy feketen tetszik.

kovacsgellert
Nem tom hallottál e már deszkás boltokról, de ha nem , akkor ezek azok a bizonyos helyek, ahol olyan téglalap alakú izékért adnak matricákat.

kovacsgellert
Fából? LOL <#hehe><#vigyor5><#idiota>

Jeferson
hol tudok ilyen matricákat beszerezni?

leho94
helyedbe lennék raknák rá matricákat.. DC , Etnies , Vans stb.. Úgy még jól is nézne ki sztem..

Jeferson
de nemvágod hogy az egész deszka alja tiszta fekete? csak lekéne fujni vmivel.

kovacsgellert
Te meg légyszíves ne rakd ki minden hozzászólásod végére azt az üveges szmájlit, mertt odegesítõ. És szerintem is elég nyomi graffiti lesz belõle, ha akkora helyre akarod összepréselni, de az a te dolgod!

Jeferson
éppen ez az<#pias>

kovacsgellert
Ha tovább akartok veszekdni nyissatok másik topikot!
Itt a deszkázásról/deszkákról KÉNME beszélgetni, nem ilyen hülyeségekrõl. Kit érdkel, hogy lefewseti-e a deszkáját vagy sem????

leho94
és az neked miért fáj ha lefesti a deszkáját?<#szomoru1>

kovacsgellert
Állítólag 16 éves, nem 13.

kikix12
Te hány éves vagy?
peace

PSN ID: csizmaziakiki

skate00
-moderalva-

Jeferson
én meg nemszeretem ha borult az idõ azt szeretem ha süt a napocska.=)
Ha borult az idõ akkkor nemmék sehova általában.<#pias>
Leho hát ha van pénz piára-.

leho94
hát én csak üdítõn élek , és szeretek sörözni is 14 évesen :|

kovacsgellert
Én se szeretek sörözni(13 évesen). 😊
Én ásványvízen élek legfõképp, üdítõt se iszok sokat, de ha igen, akkor csakis sprájt, meg monten dúú. 😊

kovacsgellert
letöltöd a képet amit a lgómûhelyben kapsz, majd a beállításaidnál beállítod avatarnak, ennyi.

Jeferson
tudnátok segiteni? Hogyan tudok beilleszteni a nevem heylett egy képet.A logómûhelyben már voltam-?A kép helyett csak ilyen van meg #78695

csgery
Sprite kifejezetten jó deszkázás közben: ) Kóla meg megfeszki a gyomrod, azt még azisfájni fog, ha csak felállsz😄
kikix12
Lol utálom a sört. Én szprájton élek... 😄 Meg néha kóla is... meg ami van...

csgery
Errõl rengeteget tudok mesélni: )

Uncsitesómmal amikor megyünk deszkálni, 1 soboz sör (fejenként) mindig a tatyóban van😊. Fenn a városban amikor a közeli suliban vége a tanításnak, köbö 300diák elmegy.. addig elkortyolgatjuk---> ennek eredménye, a néhai koordináció zavar, pedig csak 1 sör gyerekek!!! De ha gyorsbamegiszod, az a kurva 5% is tud ütnixD.

Nyáron mégjobban megtud nyomni a sör, szal nyáron általában ásvány vííz van😄. Meg ilyenek😊.

Sörözni, (inkább csak sörözni😊) csakis a szkétbording után jó, akkor jó kóstolgatni kimelegedve azt a jéghideg kalászmiujságot<#smile>.
kovacsgellert
Ha ennyi mindent összeiszik, akkor biztos nem.
Gördeszka Kódex:
1. szabály: Csaiks józanon deszkázz!

leho94
jó , lehet megse jön 😄DDD

leho94
ne mond már nekem :|

Jeferson
a francba pedig most lett vége az elvonónak<#falbav> , de néha néha iszomcsak napersze természetesen ez alcoholmentes -szóval csin-csin<#pias>

kikix12
Ejnye már megint iszol. Megint másnapos leszel.<#ejnye1>

Jeferson
amint megkapom a deszkám , leisfestem mert a pumpkinon nincs minta , legraffitizem királylesz remélem , majd ha kész lesz akkor felisrakom a képét.<#pias>

kovacsgellert
A manual nagyon egyszerû és nagyon nehéz. 😊

kovacsgellert
Dehogynem,. a korinak még az ennél is szélesebb a jó, nem tudtad? <#idiota><#vigyor5>

leho94
ilyet akarok összedobni majd , csak vékonyabb csõvel , mert korival ez nem a legjobb😄

kikix12
LOL, itt még a régi szar függõim vannak.

kikix12

Itt jó látszik hogy milyen is.

Jeferson
hátjah tökre igazad van felesleges erre pénztkidobni , ha van valaki a közelben aki összetud dobni egyet<#hehe> , köszi közeli emberek<#vigyor><#kacsint>