Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem mindkettõ megvan. <#crazya>#crazya> Szerintem a 2 az bugos is meg rövid is. De a tony hawk's-oknál tényleg sokkal jobb.
Inkább ps3-at vegyél és akkor együtt nyomulhatunk. <#vigyor3>#vigyor3>
Inkább ps3-at vegyél és akkor együtt nyomulhatunk. <#vigyor3>#vigyor3>
PSN ID: csizmaziakiki
Ea skate ami ujraértelmezi a gördeszkás játékokat.A Tony Hawk összes részét összevetve is 10-szer job (fizikában, grafikába, meg mindenbe.
Ez egy Istenkirály game, és már elkészült a EA SKATE 2 is.
itt egy video az irányításáról Ezmeg ha nem értenétek
csak az a baj hogy XBOX 360,és PS 3,van csak.
de még ebbeazévbe beruházok egy Xboxra
Ez egy Istenkirály game, és már elkészült a EA SKATE 2 is.
itt egy video az irányításáról Ezmeg ha nem értenétek
csak az a baj hogy XBOX 360,és PS 3,van csak.
de még ebbeazévbe beruházok egy Xboxra
Hát erre nehéz válaszoni h mióta deszkázom, mert kb már 11 éves koromba volt deszkám és akkor tanultam meg olliezni, most 14 vok. azóta mindig elkezdtem, abbahagytam és így ment mindig 😄 de kb nyár vége felé kezdtem el komolyabban.
NAh elõször is
HA még menetközbe se tudsz Ollie z ni Minek PRobálsz flip et???(amigy nem tudsz Menetközbe Ollie, 180,shovit pop shovit.......aaig nem érzed a deszkát MAJD 1 hamár ezek menenk akkor Probálgasd NAgyobb trükköket mint pl a Flip ek.
Az mind egy meikkel hajtod KINEK KÉnYELMESEBB (ugyis avval fogod hajtani ameik neked jobb majd meglátod ugy ráál a lábadra
A FAKIE az Ugyan az mint rendesen csak HÁTRA FELE GURULVA csinálod a trükköket
A SWITCH azmeg az ahogy álsz annak az ELLENTÉTJE
én mikor tanultam flip et az elõtt már tudtam Ollie, 180 (bs,meg Fs),
Shovit ,Pop Shovit,És ezeket mind FAkie be is meg Rivört el variálva a 180
HA még menetközbe se tudsz Ollie z ni Minek PRobálsz flip et???(amigy nem tudsz Menetközbe Ollie, 180,shovit pop shovit.......aaig nem érzed a deszkát MAJD 1 hamár ezek menenk akkor Probálgasd NAgyobb trükköket mint pl a Flip ek.
Az mind egy meikkel hajtod KINEK KÉnYELMESEBB (ugyis avval fogod hajtani ameik neked jobb majd meglátod ugy ráál a lábadra
A FAKIE az Ugyan az mint rendesen csak HÁTRA FELE GURULVA csinálod a trükköket
A SWITCH azmeg az ahogy álsz annak az ELLENTÉTJE
én mikor tanultam flip et az elõtt már tudtam Ollie, 180 (bs,meg Fs),
Shovit ,Pop Shovit,És ezeket mind FAkie be is meg Rivört el variálva a 180
a szviccs azt jelenti hogy pl. alapból a bal lábbal pattintasz, akkor utána átt álsz "switch"be és akkor a jobb lábbal pattintassz.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Nem teljesne értem. Az fakie, a nollie és a switch az azt jelent, hogy melyik lába van elöl az embernek nem? Tehátt switch-ben csináljuk a normál cseleket, kakie-ben a fakie cseleket(fakie ollie) és a nollie helyzetben fogalmam sincs, hogy mit csinálunk...
AZ, hogy mindkettõvel tudod, az nem függ össze azzal, hogy keményebb vagy sem😊.
Itt nincs szabvány. Vagy regular vagy, vagy goofie. Regular emberke jobbal hajtja magát. Goofie emberke ballal hatja magát. Természetesen hajtó lábbal pattint, és másiklábbal húz😊.
És remélem tisztába vagy a fakie, nollie, és swtixh jelentésével, de ha nem, akkor részletesen leírom<#wink>#wink>.
Mellesleg az h mindkét lábbal tudom, az most attól függ, h simába megyek, vagy switchbe. ÉS télleg nemfügg össze a nehezebb trükk a helyzettel😄
Itt nincs szabvány. Vagy regular vagy, vagy goofie. Regular emberke jobbal hajtja magát. Goofie emberke ballal hatja magát. Természetesen hajtó lábbal pattint, és másiklábbal húz😊.
És remélem tisztába vagy a fakie, nollie, és swtixh jelentésével, de ha nem, akkor részletesen leírom<#wink>#wink>.
Mellesleg az h mindkét lábbal tudom, az most attól függ, h simába megyek, vagy switchbe. ÉS télleg nemfügg össze a nehezebb trükk a helyzettel😄
És még valami: Ti melyik lábatokkal ahjtjátok a deszkát? És mi a szabványos? Mármiont kezdésnél, emrt tudom, hogy már a keményebb csleknél mind a kettõvel kell tudni. 😊
Ok. Akkor megpróbálok elõre ugrani. 😊
Majd ha megy, akkor szólok, csak lenne már itt az új lapom. 😞
Sajnos elég nehezn jut el ide Romániába, ahol élek...
Sajna, csak húsvétkor kaphatom kézhez, de nem baj, majd azzal megyek locsolni.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Majd ha megy, akkor szólok, csak lenne már itt az új lapom. 😞
Sajnos elég nehezn jut el ide Romániába, ahol élek...
Sajna, csak húsvétkor kaphatom kézhez, de nem baj, majd azzal megyek locsolni.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A heelflipnél ugyanazt kell tenned, amit kick nél, a lábad pattintás után felhúzod, hogy a másik lábaddal köbö egysíkban legyen.
Nem feltétlen a félés miatt teszed le a lábad(elõfordulhat<#smile>#smile>), hanem az, hogy amikor rúgod, akkor hátrafele ugrasz el. Ugyanúgy kell ugrani, mint egy ollienál, annyi külömbséggel, hogy a lábad kitolod<#wink>#wink> Jó gyakorlást😄.
#1340: A menet közben való olliezásra rá kell érezni, egy idõ után rájösz, hogy hogyan kell elõre ugrani. Eleinte úgy csináld, mintha a deszka hátuljáról az elejére szeretnél ugrani. Vagyis pattintás és húzás közben ugorj cseppet elõre, kezeiddel pedig fellököd magad (igen, ez is sokat számít😊.
meg persze függ attól is, hogy honnan pattintol, és hogy honnan húzol😄
Egy 50 centis olliehoz pl már ki kell tolni a lapot, de erre rá fogsz jönni hamar😄. Meg addig nem írom le, míg nem megy menetközben, mer lehet csak bezavarna: ).
Nem feltétlen a félés miatt teszed le a lábad(elõfordulhat<#smile>#smile>), hanem az, hogy amikor rúgod, akkor hátrafele ugrasz el. Ugyanúgy kell ugrani, mint egy ollienál, annyi külömbséggel, hogy a lábad kitolod<#wink>#wink> Jó gyakorlást😄.
#1340: A menet közben való olliezásra rá kell érezni, egy idõ után rájösz, hogy hogyan kell elõre ugrani. Eleinte úgy csináld, mintha a deszka hátuljáról az elejére szeretnél ugrani. Vagyis pattintás és húzás közben ugorj cseppet elõre, kezeiddel pedig fellököd magad (igen, ez is sokat számít😊.
meg persze függ attól is, hogy honnan pattintol, és hogy honnan húzol😄
Egy 50 centis olliehoz pl már ki kell tolni a lapot, de erre rá fogsz jönni hamar😄. Meg addig nem írom le, míg nem megy menetközben, mer lehet csak bezavarna: ).
Engem emg annyira, hogy már vágnám földhöz, de akkor eszembe jut az ára és lenyugszom. 😛
Te mióta deszkázol?
Te mióta deszkázol?
az biztos 😄 csak néha enyhén fel tud idegesíteni 😄 legalábbis engem 😄
biztos h fogsz fejlõdni 😊 kitartás kell 😊
aha, hát akkor nem csak nekem vannak ien gondjaim 😄 menetközbeni ollie meg..hát gyakorlás gyakorlás 😄 elõször sztem csak lassan gurulj és úgy próbáld, aztán mindig gyorsabban. Meg figyelj arra h felfele és elõre ugorj és ne hátra, mert pl. én régebben sokszor azt csináltam 😄😊 de lehet vkinek van ennél jobb tippje, én csak ennyit tok mondani 😄 de egy idõ után tutira menni fog csak ne fééélj 😄
Bocsi, de én még az ollie-nál és a kickflipnl tartok, de nekem is ez a gondom a kick-el... 😞
A deszka még a levegõben van én mg már rég a földön .😞
És nekem is lene kérdésem....HOgyan kell menés közben ollie-zni... NBekem csak helybwn megy, pedig egy csomót gyakrrlom és ígyis menés közben kb. 4 centiset, helybwen 30-at ugrok... 😞
A deszka még a levegõben van én mg már rég a földön .😞
És nekem is lene kérdésem....HOgyan kell menés közben ollie-zni... NBekem csak helybwn megy, pedig egy csomót gyakrrlom és ígyis menés közben kb. 4 centiset, helybwen 30-at ugrok... 😞
helohelo mindenkinek 😄
csak egy kérdésem lenne, mégpedig heelflippel kapcs-ban. Szal a gond az hogy néhányszor már egész szépen kipörgetem, de a hátsó lábamat szinte már a felugrás után rögtön leteszem..akármekkorát ugrok ez mindig így van..ez csak a trükktõl való félés miatt van? mert ezt sok helyen olvasom. Na röviden (röviden?) ennyi lenne 😄 ha valakinek van vmi tippje azt megköszönném 😊
csak egy kérdésem lenne, mégpedig heelflippel kapcs-ban. Szal a gond az hogy néhányszor már egész szépen kipörgetem, de a hátsó lábamat szinte már a felugrás után rögtön leteszem..akármekkorát ugrok ez mindig így van..ez csak a trükktõl való félés miatt van? mert ezt sok helyen olvasom. Na röviden (röviden?) ennyi lenne 😄 ha valakinek van vmi tippje azt megköszönném 😊
az szartse ér !!!
Mikor megvettem a JArt Lapom énis féltetem hogy a függõ összebassza
oszt 2, 3 miliméter vastag gumilapból vágtam ki kockát, és azt raktam alá.
de am a nincs akkor se lesz baja
Mikor megvettem a JArt Lapom énis féltetem hogy a függõ összebassza
oszt 2, 3 miliméter vastag gumilapból vágtam ki kockát, és azt raktam alá.
de am a nincs akkor se lesz baja
MA bementem itt a városi deszkásboltba és a csávó azt álllítja, hogy a reiser fölösleges és hogy õ sose használt...
Szeritem nincs igaza, de egy kicsit meggyengített a hitemben...
Szeritem nincs igaza, de egy kicsit meggyengített a hitemben...
bemész a boltba oszt megveszed.ne rendeljetek onnan szentem is.
am a JArt 10 szer jobb mint a Minilogo
am a JArt 10 szer jobb mint a Minilogo
én pl a Veszprémi stégbõl rendelek cuccokat.megbízhatók.. itt a cim ahol tudsz érdeklõdni: [email protected]
Honna tudod? És ha nem a pepperrõl, akkor honnan? Más weboldal alig található, ahol alkatrészek vannak és nem komplett deszkák...
hú pepperrõl ne rendelj semmit nagy fos minden😄
hát hogy neked valszeg nemkell , meg annyira a padokat stb-t sem kell viaszoznod mert jobban csúszik
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Azért kérdem, mert a Jart-ról még nrm ahllottam semmit, ezzel szemben a Powell lapokról egy csomó jót mondanak. Na halljajm, mért olyan jók azok a Jartok? 😊
És mit jelent az, ha azt írja: "A deszka alja gyárilag viaszozva"???
És mit jelent az, ha azt írja: "A deszka alja gyárilag viaszozva"???
Szólhattál volna hamarabb si. Mért mi bajod van a mini logo-val? Kifejtenéd bõvebben ???
És a Jart mért olyan jó?
És a Jart mért olyan jó?
Báár lehet hogy a mostani deszkám marad , csak függõ+lapot lecserélem..
ÖÖÖÖÖ.....<#szomoru1>#szomoru1>
hát én nem vettem volna meg azt a Mini logo t ANYiért
am meg Egy JArt Lap 12 13ezer
hát én nem vettem volna meg azt a Mini logo t ANYiért
am meg Egy JArt Lap 12 13ezer
Elég jó. 😊
A cliché kemény márka, ha akarod megrendelheted, de amint mondtam jobban ellenõrizhetnéd a minõséget, ha darabonként rendelnéd, de ez is jó!
A cliché kemény márka, ha akarod megrendelheted, de amint mondtam jobban ellenõrizhetnéd a minõséget, ha darabonként rendelnéd, de ez is jó!
De nem úgy értettem, hogy ár szempontjából jársz jól, hanem minõsigi szempontból. Mennyi lenne az a Cliché komplett deszka?
Nekem van 2 Venture függõm, árleszállítással vettem a kettõt 11000 forintért. Most még rendeltem melléjuük egy Powell mini logo lapot, ami szintán 11000, tehát eddig összesen 22000. Még kerekeket kell majd vegyek, mert az nincs nekem itthon, csak valami nagyon szar, az még kb. 8000, tehát az egész deszka összesen kb. 30000-bõl jön ki. 😊
Ok,. azt értem, de sokkal jobban jársz, ha külön külön megveszed az alkatrészeket, ahógy én. pl. Venture vagy Silver függõk, Element lap, Zero csapágy és kerék. 😊
Hát ugy vagyok vele hogy jobban járok ha azt veszem meg , mert gyakorlatilag mindent lekell cseréljek a deszkámon , szóval ígyis-úgyis ott lyukadom ki😄
Komplett desszkát szerintem ne vegyél. Persze megveheted ha akarod. Az árától is függ, hogy megéri-e. 😊