Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah jó lehet amerikában. Az egyetlen ami zavarna az az hogy még az 5 éves kisgyerek is simán lenyomna(engem). <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota> Ott már 2 éves korukban deszkáznak a gyerekek. Ráadásul van is hol.<#schmoll2>#schmoll2><#duma>#duma>
PSN ID: csizmaziakiki
Jah én is 1szer eltörtem a kezem egy lépcsõn és ki kellett hagynom 4 hónapot...Én is féltem,de majd idõvel ez elmúlik.Csak iigy tovább😊
Költözz ki az Egyesült Államokba. 😊😛
Vagy nem is kell odáig elmenni. Németország is tele van Skate Parkokkal. 😊
Vagy nem is kell odáig elmenni. Németország is tele van Skate Parkokkal. 😊
Köszi😊
Háát így 2-3naponta 3-4 órát nyomulok😄. Csak nincsen semmi szpot, ahol lehetne vmi jot is csinálni, így csak ezek maradnak...😊
Háát így 2-3naponta 3-4 órát nyomulok😄. Csak nincsen semmi szpot, ahol lehetne vmi jot is csinálni, így csak ezek maradnak...😊
Hát én láttam már olyan gyereket aki 1 éve deszkázott oszt 180 flip eket vert.
de ez attól is függ mennyit jársz deszkázni + hogy milyen ügyes vagy
de amugy jól nyomod (a végén az a Flip szép volt)<#wink>#wink><#wave>#wave><#vigyor3>#vigyor3><#lama>#lama>
de ez attól is függ mennyit jársz deszkázni + hogy milyen ügyes vagy
de amugy jól nyomod (a végén az a Flip szép volt)<#wink>#wink><#wave>#wave><#vigyor3>#vigyor3><#lama>#lama>
Ott törtem majdnem ki a lábam (de télleg) még decemberben, azért félek attól a kurva lépcsõtõl<#smile>#smile>
Jah am köszi mindenkinek^^.
Jah am köszi mindenkinek^^.
Másfél év??Ahhoz képest NEM rossz!!Adhatok 1 tanácsot?NE félj a lépcsõtõl!!Jóó lett...
Elbasztam, bocsássatok meg<#smile>#smile>
Jah aki meg akarja fikázni nyugodtan, negatív kiritkát is elfogadok!
Jah aki meg akarja fikázni nyugodtan, negatív kiritkát is elfogadok!
Egy kis videom, egyelõre ennyijött össze😊.
Remélem betudom linkelni:
<embed src="http://www.youtube.com/v/N6Yfa8iJ7oI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Remélem betudom linkelni:
<embed src="http://www.youtube.com/v/N6Yfa8iJ7oI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Köszi, hogy lefikáztad, ez ilyen új trendi dolog vagymi?<#whatever>#whatever>
A kerék átmérõje, ami annyira nemfontos, de a puhaság, keménység igen.
Méghogy hozzáértõ.. márbocs: ).
A kerék átmérõje, ami annyira nemfontos, de a puhaság, keménység igen.
Méghogy hozzáértõ.. márbocs: ).
Csak hogy tudd kedves HOZZÁÉRTÕ: több kerékméret is van. A méreteket átméróõben határozzák meg: 54 mm, 53, 50 stb.
SAjnos mindenhol vannak parasztok.
A méret nagyon is számít kicsi okoskodó barátom.
Vannak a kicsi kerekek, azok jók street-re és vannak a nagyok azok jók félcsövezésre.
De szerintem nagyjából mind1, hogy melyiket veszed, aztán majd kialakul, hogy neked melyik tetszik jobban.
Annyiban egyetértek Roli-val, hogy ez nem olyan lényeges.
A méret nagyon is számít kicsi okoskodó barátom.
Vannak a kicsi kerekek, azok jók street-re és vannak a nagyok azok jók félcsövezésre.
De szerintem nagyjából mind1, hogy melyiket veszed, aztán majd kialakul, hogy neked melyik tetszik jobban.
Annyiban egyetértek Roli-val, hogy ez nem olyan lényeges.
azért köszi a választ, bár nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a lekezelõ hangnemet. további szép napot.
kérdésem továbbra is áll a többiek felé
kérdésem továbbra is áll a többiek felé
Egy méret van !!!!<#sniffles>#sniffles>
azértz kigalt a topic mert csak oylanok irnak ide Akik alig értenek hozzá TISZTELET A KIVÉTELNEK
amugy meg Teljesen mindegy milyen a kereked (puha,kemény) az a lényeg hogy gurulsz oszt tudsz deszkázni enyi!!
anyira nemértem az ilyeneket akik az ilyen apróságokkal
törõdnek<#pardon1>#pardon1>
amugy meg az a GIN nekem egyáltalán nem tetcik!!!!!
itt a Hammer Time 2 (az elsõ is fasza volt) ez 10 szer jobb mind a GIN(vagy mi a Sz_r)
azértz kigalt a topic mert csak oylanok irnak ide Akik alig értenek hozzá TISZTELET A KIVÉTELNEK
amugy meg Teljesen mindegy milyen a kereked (puha,kemény) az a lényeg hogy gurulsz oszt tudsz deszkázni enyi!!
anyira nemértem az ilyeneket akik az ilyen apróságokkal
törõdnek<#pardon1>#pardon1>
amugy meg az a GIN nekem egyáltalán nem tetcik!!!!!
itt a Hammer Time 2 (az elsõ is fasza volt) ez 10 szer jobb mind a GIN(vagy mi a Sz_r)
nagy bilegge
Nah ma elkezdtem a Fs shovitot is, de folyton mögém pörög. Akkor most a húzó vagy a pattintó lábammal rúgjam erõsebben? A Bs-nél elém érkezik egy kicsivel de az nem annyira zavaró.
Ok. Akkor majd még megkérdezek pár embert. 😊
Végül asszem kicsit fogok venni és puhát. 😊
Nem szeretem, ah nagyon hangos gurulás közben és azt sem ha nagyon kopog.
Végül asszem kicsit fogok venni és puhát. 😊
Nem szeretem, ah nagyon hangos gurulás közben és azt sem ha nagyon kopog.
Nem. Van több féle kerékméret, azt már biztosan tudom, mert olvastam. Annyira nem hinném, hogy lekoptatja, hogy fele akkor legyen mint az én kerekeim. 😊
Asszem 54 mm átmérõjû a legnagyobb, és 36 a legkisebb.
És nem tudom, hogy nagyot vagy kicsit vegyek-e, erre várom a választ. 😊
Asszem 54 mm átmérõjû a legnagyobb, és 36 a legkisebb.
És nem tudom, hogy nagyot vagy kicsit vegyek-e, erre várom a választ. 😊
Mennék én is deszkázni de ma elfújt volna a szél. Meg még beteg is vagyok egy kicsit. Nekem átlagos kerekem van sztem. Elvileg vannak valami dirt kerekek is amik a rosszabb talajon jobbak mert nem akadnak el mindenben.(legalábbis a deszkás osztálytársam ilyesmit magyarázott) A kis kerekek meg(amiket te látsz) lehet hogy azért kicsik mert már kopottak. Lehet hogy most hülyeségeket mondtam de a kerekekhez nem nagyon értek.
Mostanában mindneki deszkázik, vagy mért nem ír senki? 😞(
Én is mennék, csak jönne már meg az új lapom. 😞(
Én is mennék, csak jönne már meg az új lapom. 😞(
Akkor én asszem maradok a középkeménynél ami most is van. 😊
És akkor kisebb vagy nagyobb kell? Én eddig egy csomó embernél láttam kicsit, csak nekem van nagy...
És akkor kisebb vagy nagyobb kell? Én eddig egy csomó embernél láttam kicsit, csak nekem van nagy...
Nekem puha kerékkel 2x 3x messzebre megy a lap... mintkeménnyel. A csapágyak pedig ugyanazok voltak.
a puha épp ez az higy nehezebben gurul...
mert nagyobb felületen megy, meg nyáron a kerék felmelegedik és deformálódik.
a kemény kerék az kavicsos,görönygyös talajon nem jó mert igen rászkódik és zavaró lehet.
mert nagyobb felületen megy, meg nyáron a kerék felmelegedik és deformálódik.
a kemény kerék az kavicsos,görönygyös talajon nem jó mert igen rászkódik és zavaró lehet.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Ezt 1 picit megszeretném cáfolni.
Az igaz hogy nagy különbség van a 2 kerék közt.A puha szerintem csak egyenetlen felületen jobb.A kemény pedig nagyon sima felületre jó (pl.skate park).De csúszkálásra a szerintem kemény jobb (pl. crooked grind).Igaz mindenkinek más más stilusa van tehát mindenki saját maga dönti el hogy milyennel gurul.(ez a véleményem)
Az igaz hogy nagy különbség van a 2 kerék közt.A puha szerintem csak egyenetlen felületen jobb.A kemény pedig nagyon sima felületre jó (pl.skate park).De csúszkálásra a szerintem kemény jobb (pl. crooked grind).Igaz mindenkinek más más stilusa van tehát mindenki saját maga dönti el hogy milyennel gurul.(ez a véleményem)
Mindegyiknek van jo és rossz tulajdonsága.
Puha jobban kopik, jobabn gurul.
Kemény kevésbé kopik, de nem is gurul annyira.
Nekem voltmár mindenfélekerekem (nemrég kemény, csak szétszakadt, mer vmi szarvolt), de visszatértem egy tökpuha kerékhez, és egy lökéssel megyek 15métereket... persze csapágy kérdése is.
Puha jobban kopik, jobabn gurul.
Kemény kevésbé kopik, de nem is gurul annyira.
Nekem voltmár mindenfélekerekem (nemrég kemény, csak szétszakadt, mer vmi szarvolt), de visszatértem egy tökpuha kerékhez, és egy lökéssel megyek 15métereket... persze csapágy kérdése is.
Aha. Kiváncsian várom. 😊
Válaszolnál a kérdésemre?
Puha vagy kemény kerék? Nagy vagy kicsi? Melyik a jobb?
Válaszolnál a kérdésemre?
Puha vagy kemény kerék? Nagy vagy kicsi? Melyik a jobb?
a Gin skate team nem fog tovább mûködni, hanem a "gemo skateboarding" (SEMMI köze az emo-hoz) fog tovább menni, és.. hát... 100x jobbtrükkök meg minden😊. Vannak köztünk félprofi deszkások, meg én meg még egykétember értünk a felvételhez, szal összehozunk egy kibaxott jóvideot, csak jöjjönmeg a joidõ😉
soha
nagy bilegge
Mostmár megy az oldal. Sok érdekes dolgot láttam. 😊
Kérdés: Nagyobb vagy kisebb kerék a jó, vagy a stílustól függ? És keményebb vagy puhább?
Kérdés: Nagyobb vagy kisebb kerék a jó, vagy a stílustól függ? És keményebb vagy puhább?
Nekem valamiért nem hozza be az oldalt: Hiba történt kapcsolódás közben, próbáld újra késõbb. LOL
#1376: Én akkor kezdtem el trükközni, amikor már nagyon jól tudtam gurulni a deszkámmal, tehát akármilyen kanyart bevettem és simán megmaradtam adeszkán teljes sebességnél ios stb. Ha ez megvan, akkor nyugodtan foghatsz neki az llie-nak, pop-shovitnak kickflipnek és így tovább. 😊
#1376: Én akkor kezdtem el trükközni, amikor már nagyon jól tudtam gurulni a deszkámmal, tehát akármilyen kanyart bevettem és simán megmaradtam adeszkán teljes sebességnél ios stb. Ha ez megvan, akkor nyugodtan foghatsz neki az llie-nak, pop-shovitnak kickflipnek és így tovább. 😊
Amikor már biztosan állsz a deszkán akkor kezdhetsz olliezni.(javaslom elõször betonon)
Hétvégét már gyakoroltam végig, 1! nap alatt lejött a deszka és nagyon zsír csak nagyon fárasztó<#buck>#buck>
Meddig gurulgassak és mikortól kezdjek trükközni?(Megjegyzem megpróbáltam olliet ugrani, már rajta is maradok csak a hátulja marad a földön+ még idõm se nagyon volt.)
Meddig gurulgassak és mikortól kezdjek trükközni?(Megjegyzem megpróbáltam olliet ugrani, már rajta is maradok csak a hátulja marad a földön+ még idõm se nagyon volt.)
Hátöö nem a függõ miatt húz el a deszka, hanem a benne lévõ tõcsavar miatt végülis😊.
Nekem 75 körüli kerekem van, és mindenre megfelel😄 Hangja sincs és megy mint a szélvész<#nevetes1>#nevetes1>
Nekem 75 körüli kerekem van, és mindenre megfelel😄 Hangja sincs és megy mint a szélvész<#nevetes1>#nevetes1>
Tényleg jó ez az oldal. Érdekesek a leírások meg a videók is nagyon tetszenek.
Thanks a linket!Most már tuti hogy Tensort fogok venni.Ez a kedvenc márkám amióta gördeszkázom(3 éve most lesz 4edik),igaz hogy még nem volt szerencsém kipróbálni 1et sem de biztos hogy jó.Nekem az a lényeg hogy stabil legyen ne húzzon állandóan valamerre mert igy instabil flipek vannak csak belõle fõleg gyors tempónál.Jah még akarok venni kerekeket ott is van keménységi skála a 99es keménységû megfelel street-re meg lépcsõzésre?Mert most Kryptonics kerekeket használok csak nemtom hogy milyen keménységû(elég kemény,kopognak) csak már elvannak kopva.Vagy te milyet használsz?
BeastSK8er, ajánlom figyelmedbe ezt a linket, hátha találsz valami választ a kérdésedre😉. Sõt, mindenkinek ajánlom az elolvasását, egész érdekes.
Kicsit kevesebbet kéne kötekedni. Már egy "kicsit" túlhaladtunk a vitán, ha nem vennéd észre.
Csõ mindenkinek!Lenne 1 kérdésem vki nem tudja véletlenül h mekkora a különbség a MID és a LOW profilú truck-ek között?Most akarok wenni Tensor függõt és nemtom h milyet wegyek.A régi már eléggé tönkre wan... plz vki irjon
És nem tom te mitõl vagy olyan kemény. Neked se ment minden egybõl ezért légyszíves ne oktass ki ilyen pofátlan modorban. Ha én megtisztellek azzl, hogy szépen beszélek veled, akko te se nézzél le csak azért mert még nem tudok annyit a deszkázsról, mint te vagy akárki más itt a fórumon.
Ebbõl ha lehet ne legyen olyan veszekedés, mint Jeffersonnal, mert semmi kedvem büntetõ pontokat kapni. Am. ha nagyon felidegesítetelek ezzel és ide nem ilõt fogsz válasozlni, akor egyszerûen nem veszem figyelembe és kész.
Ebbõl ha lehet ne legyen olyan veszekedés, mint Jeffersonnal, mert semmi kedvem büntetõ pontokat kapni. Am. ha nagyon felidegesítetelek ezzel és ide nem ilõt fogsz válasozlni, akor egyszerûen nem veszem figyelembe és kész.