Gördeszka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgellert
Az meglesz semmiperc alatt, ha másból nem, csinálok kartonból. 😄😄😛😛

Közben kiderült, hogy nincs raktáron olyan lap amit akartam venni, ezért a rendelésem változik egy powell mini logo lapra, aminek ugynezek a mértei, mint a seven PLY-nak. 😊

kikix12
Meg kell valami korlát is xD

PSN ID: csizmaziakiki

kovacsgellert
Én még nem tudok olliezni rendesen, de ha megtanulok, akkor egybõl megyek slideolni, meg csúszkáléni össz-vissza. 😄

kikix12
Húú a korlátokról tudok mesélni. Én egyszer boardslide közben estem majdnem hanyatt mert kicsúszott alólam. <#idiota>

kikix12
Nekem még egy lapom sem tört el. Mondjuk a réginek totál szögletesre kopott a vége. 😄 Azért regizhettek is a likre. <#worship><#idiota>

leho94
hát enyémsem egy nagy szám , de elbír , igaz 57kg vagyok , de akkoris bírja 😄 Ma sikerült összehozni egy esést , home made korláton csuszkáltam korival , gondoltam deszkával is megpróbálom , fel ollieztam de nemtommi vhova beakadt és egy az egyben hassal ráestem a korlátra , onnan meg a betonra 😄DD Kb 20 percig fetrengtem , de már nem fáj annyira 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

kovacsgellert
Mit vársz egy ilyen deszkától 90 kiló alatt. Fõleg ollie-közben. 😛

leho94
lool

kovacsgellert
Olvasd el #1242 hozzászólást és mindent megértessz. 😛😛😛

leho94
amúgy tudsz már valamit ?😄 Mert én nagyon kula deszkával 2 nap alatt megtanultam olliezni meg manualozni 😄

kovacsgellert
Nem volt türelmem várni. 😊
Kértem kölcsön pénzt a tesómtól és meg is rendeltük. 😊
Mostmár csak azt várom, hogy megérkezzen.
Én viszont nem graffitizni fogok az aljára, hanem tag-elni. <#vigyor5><#vigyor>

kovacsgellert
Ok. Csak minket, most nem a te véleményed, haenm a valós tények érdekelnek. 😊

kikix12
Még pár napja hogy deszkát kaptál, az hiszem ennyi tapasztalattal azért nem igazán tudhatod mi a jobb. Mind1 nem kezdek el ovis vitázni, inkább rád hagyom. 😛

csgery
Mellesleg írányításnál a tûcsavarok feszessége döntõ, meg a függõ<#smile>
csgery
Irányítás szempontjából tökmindegy, a keskenyebb lap flip rúgásnál jobban pörög (a keskeny lapokat flip lapnak nevezik).
Kb ennyi a külömbség😊.
Lábtól függetlenül lehet használni mindenfélét. Nekem volt már a 45 ös lábam alatt flip lap is, meg mindenféle.
Jeferson
szerintem a nagyobb akor is szar

kikix12
Ja és sokat segítenétek ha mindenki 1X regizne ide. Nem kell semmit sem megadni magadról csak mindenhova beírod h :asdfghjkl oszt beírod a kódot. Bocsi a reklámért meg offért de jó lenne ha regiznétek. 😉 THX

kikix12
omg
Sok sikert. ;-)

kovacsgellert
Nekem most valami kamu-deszkám van. Kiszámoltam és kb. 8,13 hüvelyk jön ki. 😛 😄

Jó lesz nekem az a 8 hüvelykes. 😊
Holnap után meg is rendelem. 😊

kikix12
Nincs rá nagyon mód hogy kiszámold hányas kell. Megnézed a mostani lapod hogy keskeny vastag vagy pont jó és ahoz viszonyítasz. A lapról nem nagyon tudok véleményt mondani, ha tényleg az kell akkor siess mert 1 db van már csak. :-) Ja és nekem 7.8-as van sztem mert cm-re annyi jön ki, nekem ez pont jó.

kovacsgellert
Hogy kell kiszámolni, hogy nekem mi a jó?

kovacsgellert
Én is utánanéztem, és 1 inch 2,48 cm, de ez most nem olyan lénygees.
43-as lábam van. Tehát akkor a 8 inch nagyjából 20 cm. Akkor lehet, hogy olayt fogok veni. MIt szólsz ehhez?

kikix12
7.35 az nagyon keskeny. Akár 8-ast is vehetsz, de ez attól is függ hogy mekkora a lábad. Ja és utánanéztem: 1 inch = 2.5 cm, így kiszámíthatod hogy neked mi a jó. ;-)

kovacsgellert
Tehát, akkor a 7.35 az nem elég?
Akkor megint nézhetek magamnak új lapot. 😞
És, hogyha 8 hüvelykes, az már túl széles? 😊

kovacsgellert
Tudtommal egyelõre még nem értessz hozzá, úgyhogy légyszi ne írd a hülyeségeket, mert még elhiszem...

kikix12
A keskenyebbet pont hogy nehezebb irányítani. Nekem asszem 7.6-os a lapom. Általában 7.5-tõl 7.8-ig vannak lapok.

Jeferson
keskenyebb - könnyebb irányitani meg blabla.. mentem már széles deszkával is nagyon ratyi volt -sztem legalábbis<#vigyor4>

kovacsgellert
Aha. Akkor jól gondoltam. 😊
Nektek milyen széles a deszkátok? A szélesebb vagy a keskenyebbb jobb?

csgery
Nyilván a nagyobb szám a hosszúságot jelöli. Inchben (hüvely) van megadva.
kovacsgellert
Ez ezzel jár.
Kapahtnék választ a kérdésemre?
A gördeszka méretei mit jelentenek? Elöl van szélesség és utána a hosszúság? És milyen mértékegységben van megadva?

csgery
Egyedül is nagyon jó deszkázni😊. Amikor egyedül nyomom, akkor egy 10percig megy az mp3 a fülembe, de utána kikapcsolom, és csak magamba. Jo, mer nemszólnak oda, tudsz koncentrálni, meg minden..
itt egyetlen jó spot a város közepén egy járda, ha egyedül deszkázom, akkor is vannak körülöttem emberek, és végülis joazígy..😄

Utcánkba is szoktam nyomni, csak ennek egyetlen hátránya, hogy ha valami nagyot adsz be, akkor senki sem látja.

Engem ismerelnek tapsoltak már meg, de röhögtek is rajtam -.-xD
leho94
Íííígyvaan 😄 Én ami sport tetszik , azt egyedül ugyanúgy élvezem mint társaságba , sosem unatkozom deszka vagy bmxezés közben..

kikix12
Igaza van Gellértnek. Amikor megkaptam a deszkámat akkor egész héten minden szabad percemben azt nyúztam.

kovacsgellert
LOL. 😛 Ha egyedül unatkozol, akkor az azt jelenti, hogy nem is tetszika seszkázás. 😊

kovacsgellert
Tudom, már láttam, de az nem a deska szélességére vonatkozik, haenm a hosszúságára...

leho94
Lajosmizse , kecskemét mellett

kikix12
Te merre laksz?

leho94
énis..

kikix12
Én mindig egyedül deszkázok. 😛

Jeferson
nemtudok kivel lemenni deszkázni , egyedül meg nemakarok az uncsi , unatkozom.;(

leho94
az element magyar oldalán van egy jó kis táblázat ami mutatja hogy kinek milyen kell😄

kovacsgellert
A méretei a deszkána inch-ben vannak megadva?
És ha 43-as lábam van,a kkor elég a 7,35 szélességû?

kovacsgellert
Tehát akkor vehetek olyat?
Nekem azért tetszett mewg , mert nincs összefirkálva mindenféle hülye rajzzal me gilyesmit. De nekem teljesen mind1, hogy mi van az alján, vagy van-e egyáltalán valalmi, amíg barbie babák nincsenek rajta, azt ki nem állhatom. <#falbav><#wow3>Ezt csinálnám velük:<#violent><#boxer>

csgery
Nem feltétlenül😊.
Girl lapok 16k ba kerülnek, de mégis "széthullanak".
MiniLogo lapok viszont jo kis lapok (kezdõknek ideális) nem nagyon válnak le róla darabok, mint a Girl lapról. Vagyis, egy tézis szerint a Girl lapok csak sima tra valók.. kérdem én, hol van METRO vagy Praktiker féle talaj Magyarországon?<#smile>
kovacsgellert
Ok. Azt gondoltam, de a minõsig is arányos az árral?

csgery
Mer az elõállításuk is olcsó.
kovacsgellert
Miért olyan olcsók a powell minilogo lapok???

kovacsgellert
Van már itthon és fel is van rakva, csak nem voltam benne biztos, hogy tényleg olyan jó-e. 😊

csgery
Igen, külömben a függõ a lapot fogja basztatni minde érkezésnél, és eleinte hajszálrepedések, majd ígytovább majdígytovább...8)
kikix12
Nem tudom. Még nem próbáltam nélküle. De szerintem vegyél. ;-)