Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meglesz semmiperc alatt, ha másból nem, csinálok kartonból. 😄😄😛😛
Közben kiderült, hogy nincs raktáron olyan lap amit akartam venni, ezért a rendelésem változik egy powell mini logo lapra, aminek ugynezek a mértei, mint a seven PLY-nak. 😊
Közben kiderült, hogy nincs raktáron olyan lap amit akartam venni, ezért a rendelésem változik egy powell mini logo lapra, aminek ugynezek a mértei, mint a seven PLY-nak. 😊
Én még nem tudok olliezni rendesen, de ha megtanulok, akkor egybõl megyek slideolni, meg csúszkáléni össz-vissza. 😄
Húú a korlátokról tudok mesélni. Én egyszer boardslide közben estem majdnem hanyatt mert kicsúszott alólam. <#idiota>#idiota>
PSN ID: csizmaziakiki
Nekem még egy lapom sem tört el. Mondjuk a réginek totál szögletesre kopott a vége. 😄 Azért regizhettek is a likre. <#worship>#worship><#idiota>#idiota>
hát enyémsem egy nagy szám , de elbír , igaz 57kg vagyok , de akkoris bírja 😄 Ma sikerült összehozni egy esést , home made korláton csuszkáltam korival , gondoltam deszkával is megpróbálom , fel ollieztam de nemtommi vhova beakadt és egy az egyben hassal ráestem a korlátra , onnan meg a betonra 😄DD Kb 20 percig fetrengtem , de már nem fáj annyira 😊
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
amúgy tudsz már valamit ?😄 Mert én nagyon kula deszkával 2 nap alatt megtanultam olliezni meg manualozni 😄
Nem volt türelmem várni. 😊
Kértem kölcsön pénzt a tesómtól és meg is rendeltük. 😊
Mostmár csak azt várom, hogy megérkezzen.
Én viszont nem graffitizni fogok az aljára, hanem tag-elni. <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor>#vigyor>
Kértem kölcsön pénzt a tesómtól és meg is rendeltük. 😊
Mostmár csak azt várom, hogy megérkezzen.
Én viszont nem graffitizni fogok az aljára, hanem tag-elni. <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor>#vigyor>
Még pár napja hogy deszkát kaptál, az hiszem ennyi tapasztalattal azért nem igazán tudhatod mi a jobb. Mind1 nem kezdek el ovis vitázni, inkább rád hagyom. 😛
Irányítás szempontjából tökmindegy, a keskenyebb lap flip rúgásnál jobban pörög (a keskeny lapokat flip lapnak nevezik).
Kb ennyi a külömbség😊.
Lábtól függetlenül lehet használni mindenfélét. Nekem volt már a 45 ös lábam alatt flip lap is, meg mindenféle.
Kb ennyi a külömbség😊.
Lábtól függetlenül lehet használni mindenfélét. Nekem volt már a 45 ös lábam alatt flip lap is, meg mindenféle.
Ja és sokat segítenétek ha mindenki 1X regizne ide. Nem kell semmit sem megadni magadról csak mindenhova beírod h :asdfghjkl oszt beírod a kódot. Bocsi a reklámért meg offért de jó lenne ha regiznétek. 😉 THX
Nekem most valami kamu-deszkám van. Kiszámoltam és kb. 8,13 hüvelyk jön ki. 😛 😄
Jó lesz nekem az a 8 hüvelykes. 😊
Holnap után meg is rendelem. 😊
Jó lesz nekem az a 8 hüvelykes. 😊
Holnap után meg is rendelem. 😊
Nincs rá nagyon mód hogy kiszámold hányas kell. Megnézed a mostani lapod hogy keskeny vastag vagy pont jó és ahoz viszonyítasz. A lapról nem nagyon tudok véleményt mondani, ha tényleg az kell akkor siess mert 1 db van már csak. :-) Ja és nekem 7.8-as van sztem mert cm-re annyi jön ki, nekem ez pont jó.
Én is utánanéztem, és 1 inch 2,48 cm, de ez most nem olyan lénygees.
43-as lábam van. Tehát akkor a 8 inch nagyjából 20 cm. Akkor lehet, hogy olayt fogok veni. MIt szólsz ehhez?
43-as lábam van. Tehát akkor a 8 inch nagyjából 20 cm. Akkor lehet, hogy olayt fogok veni. MIt szólsz ehhez?
7.35 az nagyon keskeny. Akár 8-ast is vehetsz, de ez attól is függ hogy mekkora a lábad. Ja és utánanéztem: 1 inch = 2.5 cm, így kiszámíthatod hogy neked mi a jó. ;-)
Tehát, akkor a 7.35 az nem elég?
Akkor megint nézhetek magamnak új lapot. 😞
És, hogyha 8 hüvelykes, az már túl széles? 😊
Akkor megint nézhetek magamnak új lapot. 😞
És, hogyha 8 hüvelykes, az már túl széles? 😊
Tudtommal egyelõre még nem értessz hozzá, úgyhogy légyszi ne írd a hülyeségeket, mert még elhiszem...
A keskenyebbet pont hogy nehezebb irányítani. Nekem asszem 7.6-os a lapom. Általában 7.5-tõl 7.8-ig vannak lapok.
keskenyebb - könnyebb irányitani meg blabla.. mentem már széles deszkával is nagyon ratyi volt -sztem legalábbis<#vigyor4>#vigyor4>
Aha. Akkor jól gondoltam. 😊
Nektek milyen széles a deszkátok? A szélesebb vagy a keskenyebbb jobb?
Nektek milyen széles a deszkátok? A szélesebb vagy a keskenyebbb jobb?
Ez ezzel jár.
Kapahtnék választ a kérdésemre?
A gördeszka méretei mit jelentenek? Elöl van szélesség és utána a hosszúság? És milyen mértékegységben van megadva?
Kapahtnék választ a kérdésemre?
A gördeszka méretei mit jelentenek? Elöl van szélesség és utána a hosszúság? És milyen mértékegységben van megadva?
Egyedül is nagyon jó deszkázni😊. Amikor egyedül nyomom, akkor egy 10percig megy az mp3 a fülembe, de utána kikapcsolom, és csak magamba. Jo, mer nemszólnak oda, tudsz koncentrálni, meg minden..
itt egyetlen jó spot a város közepén egy járda, ha egyedül deszkázom, akkor is vannak körülöttem emberek, és végülis joazígy..😄
Utcánkba is szoktam nyomni, csak ennek egyetlen hátránya, hogy ha valami nagyot adsz be, akkor senki sem látja.
Engem ismerelnek tapsoltak már meg, de röhögtek is rajtam -.-xD
itt egyetlen jó spot a város közepén egy járda, ha egyedül deszkázom, akkor is vannak körülöttem emberek, és végülis joazígy..😄
Utcánkba is szoktam nyomni, csak ennek egyetlen hátránya, hogy ha valami nagyot adsz be, akkor senki sem látja.
Engem ismerelnek tapsoltak már meg, de röhögtek is rajtam -.-xD
Íííígyvaan 😄 Én ami sport tetszik , azt egyedül ugyanúgy élvezem mint társaságba , sosem unatkozom deszka vagy bmxezés közben..
Igaza van Gellértnek. Amikor megkaptam a deszkámat akkor egész héten minden szabad percemben azt nyúztam.
az element magyar oldalán van egy jó kis táblázat ami mutatja hogy kinek milyen kell😄
A méretei a deszkána inch-ben vannak megadva?
És ha 43-as lábam van,a kkor elég a 7,35 szélességû?
És ha 43-as lábam van,a kkor elég a 7,35 szélességû?
Tehát akkor vehetek olyat?
Nekem azért tetszett mewg , mert nincs összefirkálva mindenféle hülye rajzzal me gilyesmit. De nekem teljesen mind1, hogy mi van az alján, vagy van-e egyáltalán valalmi, amíg barbie babák nincsenek rajta, azt ki nem állhatom. <#falbav>#falbav><#wow3>#wow3>Ezt csinálnám velük:<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Nekem azért tetszett mewg , mert nincs összefirkálva mindenféle hülye rajzzal me gilyesmit. De nekem teljesen mind1, hogy mi van az alján, vagy van-e egyáltalán valalmi, amíg barbie babák nincsenek rajta, azt ki nem állhatom. <#falbav>#falbav><#wow3>#wow3>Ezt csinálnám velük:<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Nem feltétlenül😊.
Girl lapok 16k ba kerülnek, de mégis "széthullanak".
MiniLogo lapok viszont jo kis lapok (kezdõknek ideális) nem nagyon válnak le róla darabok, mint a Girl lapról. Vagyis, egy tézis szerint a Girl lapok csak sima tra valók.. kérdem én, hol van METRO vagy Praktiker féle talaj Magyarországon?<#smile>#smile>
Girl lapok 16k ba kerülnek, de mégis "széthullanak".
MiniLogo lapok viszont jo kis lapok (kezdõknek ideális) nem nagyon válnak le róla darabok, mint a Girl lapról. Vagyis, egy tézis szerint a Girl lapok csak sima tra valók.. kérdem én, hol van METRO vagy Praktiker féle talaj Magyarországon?<#smile>#smile>
Igen, külömben a függõ a lapot fogja basztatni minde érkezésnél, és eleinte hajszálrepedések, majd ígytovább majdígytovább...8)