Gördeszka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgellert
Gondolom ma Mo.-n i szép idõ volt, mert enm írt ide senki. 😊
Én is szinte egész nap kinn voltam.

kikix12
Van még a goker is de ott csak jart lapok vannak. Én is ezeket ismerem.

PSN ID: csizmaziakiki

kovacsgellert
Szia!
www.zone.hu
www.pepperskate.hu
www.ocean-earth.hu

Én csak eyeket ismerem. Reméljük találsy kedvedre valót. 😊

csgery
A Zoo York csak ruházati termékeket gyárt, de lehet kanp Zoo Yorkos lapokat. pl skateamerica. com on <#smile>
Helló.Nem tudjátok h Zoo York lapot hol lehet kapni Csongrád megyében?Vagy vmi webáruházat is ha tudnátok mondani azt megköszönném😊

kikix12
cs 😄
reméljük jeferson nem talál vissza 😄
nem kéne még egy vita<#gonosz3>

skate00
<#mf1><#ejnye1><#worship><#falbav><#kerdes>

nekem az elözõ Plan-B lapom nagyon jól bírta nagyobbak voltak a konkávok mint az átlagos deszkán. a mostani element lapomon nem annyira nagyok de viszont keményebb a lap, de tudom ajánlani az INC(status) lapokat ha valaki ismeri azok is igenjók.

kikix12
Én egy elementen gondolkozok, csak az a baj hogy 15000 alatt nemigen van. :S Bár nem vagyok nagy lapnyúzó ezért lehet hogy azt veszek. : )

kovacsgellert
Nekem semmi tapasztalatom nincs a lapokkal, mivel még egyik se volt, de az Elementrõl sokkal többet hallottam, mint a BlanB-rõl.

De mind a kettõrõl sok jót és kevés rosszat.

Jah

Az enyém THRIFTWOOD -ez egyébként a legegyszerûbb.Azért vettem ilyet mert más nem volt(Árkád Gyõr,Funsport).Az Almost-ot kipróbálnám.Plan B-rõl csak jó emlékeim vannak,ilyen volt az elsõ márkás deszkám,sok trükköt megtanultam vele.Kb 2 hét mulva megyek venni vagy Element-et vagy Plan B-t.Hogy melyik lap e jobb?háát én az Element-et részesitem elõnyben.

kovacsgellert
Asszme félreértettél. 😊
Deszkás cipõbhen deszkázom(WINK márka...LOL)
Sportcipõben járok. 😊

Értem én.Csak az a gond az egyszerûbb sport cipõkkel hogy ha picit magasabb lépcsõrõl vagy szintrõl ollie-zol vagy flip-pelsz le hogy nem tompitsa a landolás erejét szóval fááááj.Még régebben egyszerûbb cipõm volt és egy 3as lépcsõrõl elrontottam a flipet és totál megfájdult a bokám,és nem tudtam lépcsõzni 1 hónapig...

kikix12
Megvan. Nagyon jó a deszkád meg a cipõd. Én is gondolkozom egy element lapon. A tied milyen? (featherlight, fiberlight, push, stb.)
Melyik lap jobb: element, almost, plan b?

kikix12
Hová tettél fel képeket? (lehet h le vok maradva? 😄 )

kovacsgellert
Én normális sportcipõben járok, deszkásat, csak deszkázáskor veszem fel. Valami WINK, vagy ilyesmi a márkája. Én úgy gondoltam, ha már úgyis hamar elkopik,a kkor nem érdemes nekem drágábbat és márkásabbat vennem. 😊

Persze, ez csak az én véleményem.

kovacsgellert
Szegélyek biztos nem....<#idiota>

leho94
nekemis ilyen csukám van csak fekete fûzõt raktam bele 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

látom tiasem vagytok szegélyek<#fejvakaras><#conf>

nagy bilegge

THX nézzétek meg a képeket tettem fel.Csak kár hogy már tönkre van az Element.No nem baj nemsoká veszek újat.<#wink>

csgery
HBD 😉 a 360flip legyen Veled😛<#wink>
Kösssssssz srácok thx mindenkinek!!!!!!!!!!

kikix12
Boldog szülinapot!<#wave>

kovacsgellert
Én is ép most láttam. 😊

Ugyanezt kívánom. 😊

leho94
happy birthday..

kovacsgellert
Nem azt mondtuk, hogy nem néz ki jól, hanem azt, hogy csalás...

Nemtom nem láttam a filmet (még<#vigyor3>)

am tényleg énis megnéztem vagy 5 ször de akkoris tiszta faszán néz ki <#gonosz1>

nagy bilegge

kovacsgellert
Kiváncsi lettem erre a filmre. 😊
Le is töltöm még ma. 😊

kovacsgellert
Tényleg... Elõször nem nagyon figyeltem, de mostmár én is látom, hogy elõször ferepül a levegõbe és utána patint. 😊

csgery
Ez a Girl - Yeah Right! c. filmjébõl van, és Beastsk8ernek igaza van, ez egy kamu, kivágták a kidobót aparkoló óra alól😊. És a filmben még sok ilyen jelenet van, pl. amikor a soksok padot egymásba rakva ollizza át helybõl.
Nézzétek meg jól, hogy mikor emelkedik a lap, és h mikor kezd pattintani a csávó<#wink>.
Szerintem ez 1 nagy KAMU

dekemény ez a videó

1:32 nél a Gyerek Ollie ból Fs 180 ba átugorja Parkolóórát _NAH ott szartam be <#merges2><#mf1>

nagy bilegge

Freestyle LEvi XD
Ezeknek a Tokayiaknak volt egy videjuk a Fuck Yeah
az ugy kezdõdött hogy egy Öreg csávó mondta hogy

A KOLÓNIA SZKÉT MÉSÖN PIKCSÖRSZ ... BEMUTASSA...A FÁÁKKK JEEHH CÍMMÛ VIDEÓJÁT<#hehe>

nagy bilegge

Itt a Nyíregyi park

szentem ez a legjobb PArk Magyaor.o. on<#smile>
de amugy Meglátszik hogy hol épült Nyíregy a legfaszább város M.o. on
szerintem.<#hehe>Ott laknék a legszivesebben<#worship>

nagy bilegge

kikix12
Ez kib*szottnagy!<#ijedt>
Tényleg megéri kimenni ennyiért. Én már ott laknék.,<#idiota>

csgery
Hozzánk legközelebbi skatepark, a 47km re lévõ Nyíregyházán van:
Katt😉. azt a 300 forintot + 680ft a vonat returba megéri, igaz az elemek picit nagyok, és néha rettenet sok a bmxes nyomoronc, de faszajodolgok vannakbenne😄
kovacsgellert
Mivel én nem Mo.-n élek, ezért csak a netrõl tájékozódhatok: Link

leho94
kecskeméten is van , ez nem is rossz bmxel ,de deszkával nem az igazi

kikix12
Magyarországon csak Budapest környékén van 5-6, Balatonvalamin 1 meg még van néhány elszórtan az országban.

kovacsgellert
Nálunk erdélyben úgy van. hogy az összesn 4 városnak van rendes skateparkja. Itt Szentgyörgyön, ahol lakom(70 000 lakos), van egy félcsõ, ami már teljesen szét van b*szva és egyt fanbox ami sszintén alighasználható állapotban van...

Ennyi az itteni "skatepark"... Pedig használó akdna elég, de mindenki kényt4elen utazni 50 km-t, hogy eljussunk Brassóig, mert ott van egy normálisabb pálya.

kikix12
<#unalmas><#sniffles>

kikix12
De külön is vannak. Nekem is jó lenne egy mini félcsõ a kertbe. <#nevetes1>

leho94
hát nekünk csak 1 box kéne meg 1 korlát , nem full skatepark😄D

kikix12
Nézzétek meg a görland.hu-n. Ott biztos találtok olyat amilyen kell. <#wink> Csak az a gáz h nincs sehova kiírva az ár. <#vigyor5>

leho94
Hát lajosmizsén ha lenne , akkor nagyon ellennénk , ígyis a crewban 8 bmxes , 6 trialos , 3 koris , 1 deszkás van . De sztem majd összedobunk bár flatbarra meg boxra pénzt és haver udvarában építünk

kovacsgellert
Minden harmadik? Mért nem minden EGYES városban?
Legalább egy félcsövet és egy fanboxot mindenhol fel lehetne állítani. Már az is valami szerintem.

csgery
Ezt az indítványt énis támogatnám😄
kikix12
Tatabányán már van egy de az akkora sz*r hogy hihetetlen. Van egy rossz félcsõ egy negyedcsõ meg két box. Ráadásul én streetes vagyok.

leho94
Követelmény : Minden harmadik városban vadonatúj skatepark 😄