Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom ma Mo.-n i szép idõ volt, mert enm írt ide senki. 😊
Én is szinte egész nap kinn voltam.
Én is szinte egész nap kinn voltam.
Szia!
www.zone.hu
www.pepperskate.hu
www.ocean-earth.hu
Én csak eyeket ismerem. Reméljük találsy kedvedre valót. 😊
www.zone.hu
www.pepperskate.hu
www.ocean-earth.hu
Én csak eyeket ismerem. Reméljük találsy kedvedre valót. 😊
A Zoo York csak ruházati termékeket gyárt, de lehet kanp Zoo Yorkos lapokat. pl skateamerica. com on <#smile>#smile>
Helló.Nem tudjátok h Zoo York lapot hol lehet kapni Csongrád megyében?Vagy vmi webáruházat is ha tudnátok mondani azt megköszönném😊
cs 😄
reméljük jeferson nem talál vissza 😄
nem kéne még egy vita<#gonosz3>#gonosz3>
reméljük jeferson nem talál vissza 😄
nem kéne még egy vita<#gonosz3>#gonosz3>
PSN ID: csizmaziakiki
nekem az elözõ Plan-B lapom nagyon jól bírta nagyobbak voltak a konkávok mint az átlagos deszkán. a mostani element lapomon nem annyira nagyok de viszont keményebb a lap, de tudom ajánlani az INC(status) lapokat ha valaki ismeri azok is igenjók.
Én egy elementen gondolkozok, csak az a baj hogy 15000 alatt nemigen van. :S Bár nem vagyok nagy lapnyúzó ezért lehet hogy azt veszek. : )
Nekem semmi tapasztalatom nincs a lapokkal, mivel még egyik se volt, de az Elementrõl sokkal többet hallottam, mint a BlanB-rõl.
De mind a kettõrõl sok jót és kevés rosszat.
De mind a kettõrõl sok jót és kevés rosszat.
Jah
Az enyém THRIFTWOOD -ez egyébként a legegyszerûbb.Azért vettem ilyet mert más nem volt(Árkád Gyõr,Funsport).Az Almost-ot kipróbálnám.Plan B-rõl csak jó emlékeim vannak,ilyen volt az elsõ márkás deszkám,sok trükköt megtanultam vele.Kb 2 hét mulva megyek venni vagy Element-et vagy Plan B-t.Hogy melyik lap e jobb?háát én az Element-et részesitem elõnyben.
Értem én.Csak az a gond az egyszerûbb sport cipõkkel hogy ha picit magasabb lépcsõrõl vagy szintrõl ollie-zol vagy flip-pelsz le hogy nem tompitsa a landolás erejét szóval fááááj.Még régebben egyszerûbb cipõm volt és egy 3as lépcsõrõl elrontottam a flipet és totál megfájdult a bokám,és nem tudtam lépcsõzni 1 hónapig...
Megvan. Nagyon jó a deszkád meg a cipõd. Én is gondolkozom egy element lapon. A tied milyen? (featherlight, fiberlight, push, stb.)
Melyik lap jobb: element, almost, plan b?
Melyik lap jobb: element, almost, plan b?
Én normális sportcipõben járok, deszkásat, csak deszkázáskor veszem fel. Valami WINK, vagy ilyesmi a márkája. Én úgy gondoltam, ha már úgyis hamar elkopik,a kkor nem érdemes nekem drágábbat és márkásabbat vennem. 😊
Persze, ez csak az én véleményem.
Persze, ez csak az én véleményem.
nekemis ilyen csukám van csak fekete fûzõt raktam bele 😄
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
látom tiasem vagytok szegélyek<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
nagy bilegge
THX nézzétek meg a képeket tettem fel.Csak kár hogy már tönkre van az Element.No nem baj nemsoká veszek újat.<#wink>#wink>
Kösssssssz srácok thx mindenkinek!!!!!!!!!!
Nemtom nem láttam a filmet (még<#vigyor3>#vigyor3>)
am tényleg énis megnéztem vagy 5 ször de akkoris tiszta faszán néz ki <#gonosz1>#gonosz1>
am tényleg énis megnéztem vagy 5 ször de akkoris tiszta faszán néz ki <#gonosz1>#gonosz1>
nagy bilegge
Tényleg... Elõször nem nagyon figyeltem, de mostmár én is látom, hogy elõször ferepül a levegõbe és utána patint. 😊
Ez a Girl - Yeah Right! c. filmjébõl van, és Beastsk8ernek igaza van, ez egy kamu, kivágták a kidobót aparkoló óra alól😊. És a filmben még sok ilyen jelenet van, pl. amikor a soksok padot egymásba rakva ollizza át helybõl.
Nézzétek meg jól, hogy mikor emelkedik a lap, és h mikor kezd pattintani a csávó<#wink>#wink>.
Nézzétek meg jól, hogy mikor emelkedik a lap, és h mikor kezd pattintani a csávó<#wink>#wink>.
Szerintem ez 1 nagy KAMU
dekemény ez a videó
1:32 nél a Gyerek Ollie ból Fs 180 ba átugorja Parkolóórát _NAH ott szartam be <#merges2>#merges2><#mf1>#mf1>
1:32 nél a Gyerek Ollie ból Fs 180 ba átugorja Parkolóórát _NAH ott szartam be <#merges2>#merges2><#mf1>#mf1>
nagy bilegge
Freestyle LEvi XD
Ezeknek a Tokayiaknak volt egy videjuk a Fuck Yeah
az ugy kezdõdött hogy egy Öreg csávó mondta hogy
A KOLÓNIA SZKÉT MÉSÖN PIKCSÖRSZ ... BEMUTASSA...A FÁÁKKK JEEHH CÍMMÛ VIDEÓJÁT<#hehe>#hehe>
Ezeknek a Tokayiaknak volt egy videjuk a Fuck Yeah
az ugy kezdõdött hogy egy Öreg csávó mondta hogy
A KOLÓNIA SZKÉT MÉSÖN PIKCSÖRSZ ... BEMUTASSA...A FÁÁKKK JEEHH CÍMMÛ VIDEÓJÁT<#hehe>#hehe>
nagy bilegge
Itt a Nyíregyi park
szentem ez a legjobb PArk Magyaor.o. on<#smile>#smile>
de amugy Meglátszik hogy hol épült Nyíregy a legfaszább város M.o. on
szerintem.<#hehe>#hehe>Ott laknék a legszivesebben<#worship>#worship>
szentem ez a legjobb PArk Magyaor.o. on<#smile>#smile>
de amugy Meglátszik hogy hol épült Nyíregy a legfaszább város M.o. on
szerintem.<#hehe>#hehe>Ott laknék a legszivesebben<#worship>#worship>
nagy bilegge
Ez kib*szottnagy!<#ijedt>#ijedt>
Tényleg megéri kimenni ennyiért. Én már ott laknék.,<#idiota>#idiota>
Tényleg megéri kimenni ennyiért. Én már ott laknék.,<#idiota>#idiota>
Hozzánk legközelebbi skatepark, a 47km re lévõ Nyíregyházán van:
Katt😉. azt a 300 forintot + 680ft a vonat returba megéri, igaz az elemek picit nagyok, és néha rettenet sok a bmxes nyomoronc, de faszajodolgok vannakbenne😄
Katt😉. azt a 300 forintot + 680ft a vonat returba megéri, igaz az elemek picit nagyok, és néha rettenet sok a bmxes nyomoronc, de faszajodolgok vannakbenne😄
Mivel én nem Mo.-n élek, ezért csak a netrõl tájékozódhatok: Link
kecskeméten is van , ez nem is rossz bmxel ,de deszkával nem az igazi
Magyarországon csak Budapest környékén van 5-6, Balatonvalamin 1 meg még van néhány elszórtan az országban.
Nálunk erdélyben úgy van. hogy az összesn 4 városnak van rendes skateparkja. Itt Szentgyörgyön, ahol lakom(70 000 lakos), van egy félcsõ, ami már teljesen szét van b*szva és egyt fanbox ami sszintén alighasználható állapotban van...
Ennyi az itteni "skatepark"... Pedig használó akdna elég, de mindenki kényt4elen utazni 50 km-t, hogy eljussunk Brassóig, mert ott van egy normálisabb pálya.
Ennyi az itteni "skatepark"... Pedig használó akdna elég, de mindenki kényt4elen utazni 50 km-t, hogy eljussunk Brassóig, mert ott van egy normálisabb pálya.
De külön is vannak. Nekem is jó lenne egy mini félcsõ a kertbe. <#nevetes1>#nevetes1>
hát nekünk csak 1 box kéne meg 1 korlát , nem full skatepark😄D
Nézzétek meg a görland.hu-n. Ott biztos találtok olyat amilyen kell. <#wink>#wink> Csak az a gáz h nincs sehova kiírva az ár. <#vigyor5>#vigyor5>
Hát lajosmizsén ha lenne , akkor nagyon ellennénk , ígyis a crewban 8 bmxes , 6 trialos , 3 koris , 1 deszkás van . De sztem majd összedobunk bár flatbarra meg boxra pénzt és haver udvarában építünk
Minden harmadik? Mért nem minden EGYES városban?
Legalább egy félcsövet és egy fanboxot mindenhol fel lehetne állítani. Már az is valami szerintem.
Legalább egy félcsövet és egy fanboxot mindenhol fel lehetne állítani. Már az is valami szerintem.
Tatabányán már van egy de az akkora sz*r hogy hihetetlen. Van egy rossz félcsõ egy negyedcsõ meg két box. Ráadásul én streetes vagyok.