Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A védõfelszerelésnek semmi értelem, amíg csak mész, olliezol,kickflippezel stb.
Mikor elkezdessz csúszkálni, akkor már lehet venni felszerelést, de nem feltétlenül muszáj. Ha mégis akarsz, akkor én egy csuklóvédõt ajánlanék, mert legtöbbször odaesik az ember. A térdvédõ hülyeség. én deszkával még soha nem estem térdre...
Vehetsz speed daemons komplett deszkát 20.000-ért, de ha csak lap kel, akkor itt van egy amit ajánlhatok(45-ös lábnak megfelel😄 )LINK
A méreteknél ki kell választani a 8 X 31.875 méretet és már rendelheted is. 😊
De ha ez nem tetszik, akkor én is Mini Logót ajánlanék, mert a jobb lapok között az a legolcsóbb ezzel a belinkelttel együtt.
De ha esetleg rászánsz 13-14.000-ret akkor vehetsz JART lapot, ami tényleg a profibbak közé tartozik.
Magjegyzem, hogy nekem MiniLogóm van és teljesen meg vagyok vele elégedve, de lehet, hogy csak azért, mert 3 hete használom. 😛
Bocsi, ha túl hosszú...
Mikor elkezdessz csúszkálni, akkor már lehet venni felszerelést, de nem feltétlenül muszáj. Ha mégis akarsz, akkor én egy csuklóvédõt ajánlanék, mert legtöbbször odaesik az ember. A térdvédõ hülyeség. én deszkával még soha nem estem térdre...
Vehetsz speed daemons komplett deszkát 20.000-ért, de ha csak lap kel, akkor itt van egy amit ajánlhatok(45-ös lábnak megfelel😄 )LINK
A méreteknél ki kell választani a 8 X 31.875 méretet és már rendelheted is. 😊
De ha ez nem tetszik, akkor én is Mini Logót ajánlanék, mert a jobb lapok között az a legolcsóbb ezzel a belinkelttel együtt.
De ha esetleg rászánsz 13-14.000-ret akkor vehetsz JART lapot, ami tényleg a profibbak közé tartozik.
Magjegyzem, hogy nekem MiniLogóm van és teljesen meg vagyok vele elégedve, de lehet, hogy csak azért, mert 3 hete használom. 😛
Bocsi, ha túl hosszú...
Egy idõ után az esést is meg lehet szokni. Fõleg abba kell "beletanulni" hogy hogyan kell esni. Én még most is sokat esek.(fõleg azért mert most kezdtem szintezni)
PSN ID: csizmaziakiki
Jéé itt nagyban zajlik az élet<#vigyor4>#vigyor4>
XD imádok esni XD
Én mikor kezdtem 1bõõl eltörtem a kezem xD<#duma>#duma>
XD imádok esni XD
Én mikor kezdtem 1bõõl eltörtem a kezem xD<#duma>#duma>
én estem nagyokat , de imádok esni 😄 Megszoktam agresszív korival
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
nem ilyen egyszerû, az a baj hogy a deszka kb2 keréken megy, kisebb utána olvasás után az derült ki hogy a lapommal van a baj (emiatt kéne új deszka, vagy legalább lap, mert szerintem a többi alkatrészem sem valami jó)
a védõfelszerelés most nem is fontos annyira? Az elején ti nem estetek nagyokat?
a védõfelszerelés most nem is fontos annyira? Az elején ti nem estetek nagyokat?
Ha dülöngél akkor húzd meg a tõcsavart. Ha nagy a lábad akkor érdemes szélesebb lapot venni. A védõfelszerelésrõl nem tudok mondani semmit mert sosem használtam. <#idiota>#idiota>
Az lehet, hogy azért nem megy az egész, mert már egy ideje a deszka dülöngél és emiatt nem stabil. A lap mérete az sokat számít?, olvastam olyat hogy kevésbé szélessel jobban lehet flipet csinálni, viszont nekem 45-ös lábam van. A védõfelszerelést honnan tudnám viszonylag olcsón beszerezni(, azt hiszem szükségem lehet rá) ?
Én azt csináltam h vettem 10 ezerért egy komplettet a decathlonban és utána azon kezdtem el lecserélni a cuccokat. Most már egész jó kis deszkám lett. 😊
nem úgy értettem. hanem hogy saját magad veszed meg az alkatrészeket külön-külön és rakod össze
Ezt a "saját deszkát" arra érted, hogy ami nekünk van azt ajánljuk?
Nekem pl Foundation lapom volt (most nincs), és a Mini logot télleg csak azért ajánlom, mer segíteni akarok<#wink>#wink>
Nekem pl Foundation lapom volt (most nincs), és a Mini logot télleg csak azért ajánlom, mer segíteni akarok<#wink>#wink>
gondolom a saját deck lenne a legjobb, köszi a segítséget
Másfajta cliché nemnagyon van :]
Én személy szerint Minilogot ajánlok (Powell Minilogo/ ATM Minilogo) meg ilyenek :]
Igaz picit dárga, de kezdõknek ideális😄
Én személy szerint Minilogot ajánlok (Powell Minilogo/ ATM Minilogo) meg ilyenek :]
Igaz picit dárga, de kezdõknek ideális😄
a zoneshop féle cliché-kre gondolsz?
ezek szerint mind2, ( a deszka amúgy valahogy magasított, mert a függõi elég vastagok és nehezek, a lap meg elég rozoga már) Milyen deszkát tudtok ajánlani amivel már rendesen is tudok trükközni( ez alatt azt értem hogy viszonylag könnyen) és bírja is?
gyakorold sokat, és a laptól is függ, hogy mennyire pattan meg függ a rajta lévõ griptõl meg a cipõtõl :]
Hello lenne egy kérdésem. Kezdõ deszkás vagyok és egy aktívsportos gagyi deszkával kezdtem. Ezzel a deszkával kb csak olliezni tudok és azt sem valami magasra, ez azért van mert béna vagyok vagy azért mert gagyi a deszka (vagy persze mind2 😊)? elõre is köszi a választ, ezen múlhat hogy veszek-e a jobb deszkát
Álmomból is felkeltenek XD <#buck>#buck>.Hát csak kérdem.Én meg most akarom elkezdeni gyakorolni simán ollie-ból,fakie meg a nollie az megy nekem is.Most sok trükköt megakarok tanulni(pl.hardfip + 180 flipek) persze ezeket megtom csinálni csak nem 1re (kb 15bõl 1szer kijön)
Jó az a freestyle vidi
Jó az a freestyle vidi
Hát fakie frontside bigspin, meg nollie bs bigspin, (nollieból már úgy adom, h ha álmomból felkeltenek akkorismegy:$😄)
Am miért kérded?😄
Am miért kérded?😄
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Gery a bigspin-ek mennek??<#vigyor2>#vigyor2>
Áááá csak azért hogy ne kopjon le róla a grafika
<#wow1>#wow1><#mf1>#mf1>, de mért állnak a keréken befele a képek?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nah Rodney Mullen Magnesium Slider
Nah végre összeállt a deck-em nézzétek meg
7 és fél hónapot bírt alattam egy lap, és kb 8 lépcsõs szintet nyomtam vele (egyiknek kb 44x mentem neki - ennyi videovolt mire leadtam), nemtudom kitõl hallottad ezt a negatívumot, de én kajak megvagyok vele elégedve 😊.
Foundation?? Én ezekrõl a lapokról csak negatívumot hallottam
Türelem behozza
Lécci linkeld még 1X mert nekem sehogy nem akarja behozni.
decoy: látom átlátogattál ide a skate2 topicból. 😊
decoy: látom átlátogattál ide a skate2 topicból. 😊
szép😄 én nemrég törtem el az elementes lapomatxd középen volt néhány rétg megrepedve és kb 40 centi magas szintet olliztam és letörtem a tailtXD
Szép munka <#wink>#wink>
Történt, h a lapomban néhány réteg megint megrecscent (most a lap közepén), így szépen elhelyezem a falon<#smile>#smile>
Egy két kép róla:

Egy két kép róla:
Huh ez kegyetlen.<#zavart2>#zavart2> Szerencsére én sosem leszek ilyen pro úgyhogy velem ez nem történhet meg.<#zavart2>#zavart2><#nyes>#nyes>
Elbasztam, szal ez mindegyiken tultesz:/
Hooopsz! Jav:ez is
Hát abból lehet is.<#zavart2>#zavart2> Hát de ei is benne van a pakliban.
Nekem rontott hard-nál sokszor majdnem 😊
Én már vagy egy hete szinte csak deszkázok. Suliba menet, a suli szüneteiben, és még hazafele is. Már érzem. hogy fejlõdök. : )
Ui.: Nekem is volt majdnem egy golyósom. Egy elrontott heelflip-nél.<#idiota>#idiota>
Ui.: Nekem is volt majdnem egy golyósom. Egy elrontott heelflip-nél.<#idiota>#idiota>