Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wáááá ma nagyon jóóót deszkáztam
Hahó! Nagyon leállt itt az élet, de ebbõl legalább tudom, hogy senki nem tétlenkedik, hanem deszkázik. 😊)
Nem. Vannak olyan ragasztók,a mik melegítés hatására elválnak a megragasztott felületrõl.
De még minig azt mondom, hogy ne szenvedj a hajszárítóval, egyszerûen tépd le, de úgy hogy ne maradjanak papírfecnik a lapon, utána már rakhatod is fel az újat. 😊
De még minig azt mondom, hogy ne szenvedj a hajszárítóval, egyszerûen tépd le, de úgy hogy ne maradjanak papírfecnik a lapon, utána már rakhatod is fel az újat. 😊
nekem mondtak olyat is hogy pl. kicsi vizet rakokok a tetejére, elkezdem felszedni és közben hajszárítóval fújni kell. akkor ez most baromság?
le tudnátok írni részletesen hogyan kell leszedni griptapet?
találtam egy oldalt ami talán titeket is érdekel ezért belinkelem
extrém sportolóknak közösségi oldal
www.extremefriends.cjb.hu
extrém sportolóknak közösségi oldal
www.extremefriends.cjb.hu
😊 😄 Amúgy a cliché nekem valamiért bejön , bár film függõvel venném , amikrõl sok rosszat hallottam:S
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Cliché
Blind... 😊
Roli10: A Speed Daemons-nak elég jó csapágyai vannak, a lap és a függõk már alsóbb kategóriába tartoznak, de amíg csak olliezni is popshovitolni kell vele, simán bírja. 😊
Roli10: A Speed Daemons-nak elég jó csapágyai vannak, a lap és a függõk már alsóbb kategóriába tartoznak, de amíg csak olliezni is popshovitolni kell vele, simán bírja. 😊
Blind deszkákról mi a véleményetek? Blind vagy Cliché?
Speed demons, hát.. max a függõi.. : )
Am meg nekem 8 rétegû lapom van pl. Mittomén milyen gyártási technikával van csinálva (sok gyártó csinálja ezt), hogy egy + réteget vág bele a lapba. És én megisérzem h bennevan ez a plusz réteg😄
Unkron, télleg jobban járnál egy pro deszkával, persze ezekkel jo kezdeni, mer kezdeni lehet bármivel, csak hát nembírnak olyan sokat.
Szánj rá nagyobb összeget, és pl Minilogo : ) Kezdõknek ajánlatos.
Am meg nekem 8 rétegû lapom van pl. Mittomén milyen gyártási technikával van csinálva (sok gyártó csinálja ezt), hogy egy + réteget vág bele a lapba. És én megisérzem h bennevan ez a plusz réteg😄
Unkron, télleg jobban járnál egy pro deszkával, persze ezekkel jo kezdeni, mer kezdeni lehet bármivel, csak hát nembírnak olyan sokat.
Szánj rá nagyobb összeget, és pl Minilogo : ) Kezdõknek ajánlatos.
hy
1 normálisabb deszkák mind 7 rétegû!
2 mind a két deszka szar
am meg itt (www.gördeszkamag.hu)na Jobb oldalt van egy hirdetés
Speed Demons komplet gördeszka 20 ezer
nemtom hogy milyen
de még akkoris 10 szer jobb mind a AKTIVSPORTOs ratyiszarok
1 normálisabb deszkák mind 7 rétegû!
2 mind a két deszka szar
am meg itt (www.gördeszkamag.hu)na Jobb oldalt van egy hirdetés
Speed Demons komplet gördeszka 20 ezer
nemtom hogy milyen
de még akkoris 10 szer jobb mind a AKTIVSPORTOs ratyiszarok
nagy bilegge
Csumi
Én nem ajánlom ezeket a deszkákat,nem is érdemes ilyeneket venni.Nekem is voltak ilyenek mikor kezdtem,ezek a deszkák bírták de a függõk rajtuk nem nagyon,volt hogy 1 napot sem bírtak ki.Említetted hogy a függõd törött szét,és ha még jó a deszkád akkor érdemes 1 ilyet venned.Ezzel nem lesznek problémák esetleg 1 idõ után ki kell cserélni a gumipogácsákat de szét nem fog törni(a kettõ ára 10000ft szóval olcsóbb mint amit belinkeltél komplett deszkák).Kerekeid vannak szóval azok nem kellenek.És még ha deszkát akarsz venni ajánlom figyelmedbe ezt a linket.Ez már 1 profi deszka.
Én nem ajánlom ezeket a deszkákat,nem is érdemes ilyeneket venni.Nekem is voltak ilyenek mikor kezdtem,ezek a deszkák bírták de a függõk rajtuk nem nagyon,volt hogy 1 napot sem bírtak ki.Említetted hogy a függõd törött szét,és ha még jó a deszkád akkor érdemes 1 ilyet venned.Ezzel nem lesznek problémák esetleg 1 idõ után ki kell cserélni a gumipogácsákat de szét nem fog törni(a kettõ ára 10000ft szóval olcsóbb mint amit belinkeltél komplett deszkák).Kerekeid vannak szóval azok nem kellenek.És még ha deszkát akarsz venni ajánlom figyelmedbe ezt a linket.Ez már 1 profi deszka.
"nem érzem magam jó deszkásnak hogy már 7 rétegût vegyek."
Ezt nem értem. 😊 Mért kéne jó deszkás legyél ahhoz, hogy 7 rétegû lapod lehessen.
Szerintem nagyjából mindegy, hogy melyiket veszed, mindkettõ ugyanannyit tud, csak épp a Worker Lizardban egy fokkal gyengébb csapágyak vannak, emiatt lehet az árkülönbség.
Javasolnék valamit: Ha megvannak az anyagi lehetõségek, vagy van jó sok türelmed, akkor jobban megérné egy profibb deszkát venni, mint ilyen komplett dolgokat(ezek is jók kezdõknek és még haladóknak is valamennyire, de nyomába sem érnek a márkásabb dolgoknak).
De sajnos egy márkás gördeszka kb. 30 000Ft.-nál kezdõdik.
De ne alapoz az én véleméányemre, várd meg a többieket is, mert én még kezdõ vagyok, úgymond zöldfülû. 😊
Ezt nem értem. 😊 Mért kéne jó deszkás legyél ahhoz, hogy 7 rétegû lapod lehessen.
Szerintem nagyjából mindegy, hogy melyiket veszed, mindkettõ ugyanannyit tud, csak épp a Worker Lizardban egy fokkal gyengébb csapágyak vannak, emiatt lehet az árkülönbség.
Javasolnék valamit: Ha megvannak az anyagi lehetõségek, vagy van jó sok türelmed, akkor jobban megérné egy profibb deszkát venni, mint ilyen komplett dolgokat(ezek is jók kezdõknek és még haladóknak is valamennyire, de nyomába sem érnek a márkásabb dolgoknak).
De sajnos egy márkás gördeszka kb. 30 000Ft.-nál kezdõdik.
De ne alapoz az én véleméányemre, várd meg a többieket is, mert én még kezdõ vagyok, úgymond zöldfülû. 😊
Üdv deszkások!
Egy 16 éves BAZ megyei srác a véleményeteket kéri.
Nem rég óta deszkázom de sikerült eltörnöm a deszkám egyik függõjét egyik slide próbálkozás során.
Új deszkát szeretnék venni,szerintetek melyiket érdemes?:
http://www.aktivsport.hu/sportszer-p-9535.html
http://www.aktivsport.hu/sportszer-p-9523.html
Ezt a kettõt néztem ki magamnak,de nem tudok választani,az egyik 7 régetû..hát nemtudom mennyi deszkázás után ajánlható jobban.Ollie,Pop-shoveit,gurulás meg ilyen nagyon alapok már mennek.Én a 9 rétegû Worker Lizard felé hajolok mert hát az a pár ezer forint is pénz,meg annyira nem érzem magam jó deszkásnak hogy már 7 rétegût vegyek.
Köszi elõre is!<#wave>#wave>
Egy 16 éves BAZ megyei srác a véleményeteket kéri.
Nem rég óta deszkázom de sikerült eltörnöm a deszkám egyik függõjét egyik slide próbálkozás során.
Új deszkát szeretnék venni,szerintetek melyiket érdemes?:
http://www.aktivsport.hu/sportszer-p-9535.html
http://www.aktivsport.hu/sportszer-p-9523.html
Ezt a kettõt néztem ki magamnak,de nem tudok választani,az egyik 7 régetû..hát nemtudom mennyi deszkázás után ajánlható jobban.Ollie,Pop-shoveit,gurulás meg ilyen nagyon alapok már mennek.Én a 9 rétegû Worker Lizard felé hajolok mert hát az a pár ezer forint is pénz,meg annyira nem érzem magam jó deszkásnak hogy már 7 rétegût vegyek.
Köszi elõre is!<#wave>#wave>
Kemény a csávó. 😊
Ma nem volt fasza napom... Épp a félcsõben gurultam, mikor ráhajtottam valami kis szar faágra és oldalt kirepültem belõle. Hátamra estem, de a fejem is kapott. De nm történt semmi komoly, csak pár nagyobb horzsolás és egy kis sewb a fejemen. Lehetett volna rosszabb is. 😊
Ma nem volt fasza napom... Épp a félcsõben gurultam, mikor ráhajtottam valami kis szar faágra és oldalt kirepültem belõle. Hátamra estem, de a fejem is kapott. De nm történt semmi komoly, csak pár nagyobb horzsolás és egy kis sewb a fejemen. Lehetett volna rosszabb is. 😊
igen lila lap😊 element Chad Tim Tim-es, a Silver fügõkkel eddig teljesen megvagyok elégedve, jó kis függõk!
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Nekem Nokia 6234-em van, a k310i a haveromé. Õ készítette a képet. 😊
Különben összesen 20 képet csináltunk, amibõl csak ez lett jó. 😊
Különben összesen 20 képet csináltunk, amibõl csak ez lett jó. 😊
OK. Nem is állt szándékomban feladni, mert napról napra jobban megy, csak tudtotokra akrtam adni, hogy még nagyon kezdõ vagyok, ezért nem rakok ki videót, mert MÉG nincs amirõl.
Majd ha egy év múlva még itt lesztek, akkor esetleg. 😊
Majd ha egy év múlva még itt lesztek, akkor esetleg. 😊
Én nem tudok semmilyen trükköt, csak teszem itt a nagyot...
Én tudom hogy a kezdet nehéz,de ez csak jobb lesz idõvel.Nekem is nehéz volt az elsõ 1-2 év alig tudtam flipeket.Az a lényeg hogy ne add fel.Mi is még régebben sokan voltunk kb.15-en és mára csak 4-en maradtunk a TEAMban,háát még vannak 2-3-an akik csak néha-néha kijönnek 1et gurulni...
Én tudom hogy a kezdet nehéz,de ez csak jobb lesz idõvel.Nekem is nehéz volt az elsõ 1-2 év alig tudtam flipeket.Az a lényeg hogy ne add fel.Mi is még régebben sokan voltunk kb.15-en és mára csak 4-en maradtunk a TEAMban,háát még vannak 2-3-an akik csak néha-néha kijönnek 1et gurulni...
Tess : )
Am szépszép<#eljen>#eljen> 😊
Mellesleg nekem is volt k310i-m, és ilyenjoképet sosecsináltxD
NEm így akartam, de mostmár mind1. Az a lényeg, hogy a linkre katintva végre megjelenik a kép. 😊
Én nem tudok semmilyen trükköt, csak teszem itt a nagyot...
Max. arról tudnék videót rakni, hogy hogyan gurulok a félcsõben(half-pipe) le-fel, de az elég unalmas, fõleg a nézõnek...
Ma sikerült elkapnom magma olliezás közben, ez az egyetlen ilyen képem(megjegyzem egy Sony Ericsson k310i-vel készült...)

Max. arról tudnék videót rakni, hogy hogyan gurulok a félcsõben(half-pipe) le-fel, de az elég unalmas, fõleg a nézõnek...
Ma sikerült elkapnom magma olliezás közben, ez az egyetlen ilyen képem(megjegyzem egy Sony Ericsson k310i-vel készült...)

20000
Ejj az a lap lila nemm??????? Mert láttam ilyet.Amúgy a Silver függõk jók?
Ejj az a lap lila nemm??????? Mert láttam ilyet.Amúgy a Silver függõk jók?
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Gyõr/Árkád/Fun Sport
loál
kedvenc képem magamról: gap bs ollie 180
Ja meg te is tehetnél már fel valamit Gellért<#ejnye1>#ejnye1><#zavart1>#zavart1>
kedvenc képem magamról: gap bs ollie 180
Ja meg te is tehetnél már fel valamit Gellért<#ejnye1>#ejnye1><#zavart1>#zavart1>
PSN ID: csizmaziakiki
Húúú ma minden szünetben deszkáztunk haverral(8 évet deszkázott meg szponzorálták) mert sikerült rávennem az újrakezdésre. 😄 Nagyon durva. Nemrég kezdett megint deszkázni de már mellkas magasságú tárgyakról ugrál le nosegrabbe meg ollie 180-ban. Én meg csak ott bénázok,<#gonosz3>#gonosz3> meg basztatom hogy tanítson trükkökre. :S De már elterveztem hogy majd csinálok vmi jó minõségû sulis vidit a haverokkal.<#vigyor3>#vigyor3>
Ui.: Jó a vidid csuri <#hehe>#hehe>
Ui.: Jó a vidid csuri <#hehe>#hehe>
PSN ID: csizmaziakiki
ÁÁÁ már mindenkinek van 1 kis promo vidije,úgy néz ki már csak nekem nincs .Sajna nincs elég anyag meg régiek(kb 1 éves).Majd idén csinálunk mi is valami jó ki vidit(remélem).
Durva. 😊)
MA nehéz nap áll mögöttem. MEgtanultam mnet közben olliezni(5 cm) és az itteni félcsõnek már kimegyek a tetejéig is, ha akarok. 😊
MA nehéz nap áll mögöttem. MEgtanultam mnet közben olliezni(5 cm) és az itteni félcsõnek már kimegyek a tetejéig is, ha akarok. 😊
spanomnak is ilyen sapója van , legalábbis nagyon hasonló😄
Kiráááály xD
Ismét nembírtam magammal és haverral meg az uncsimmal összedobtunk egy kis videot<#smile>#smile>
<#eljen>#eljen> 😊
Ha javasolhatom Ulead Video Studio 11 vagy MAGIX Movie Edit Pro.. ezeket használd videovágáshoz, ne a movie makert, mer az vmi rettenetgagyi <#wink>#wink>
Ha javasolhatom Ulead Video Studio 11 vagy MAGIX Movie Edit Pro.. ezeket használd videovágáshoz, ne a movie makert, mer az vmi rettenetgagyi <#wink>#wink>