Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy az lehetséges hogy a nagyon gagyi deszkáknak olyan a lapja hogy az alig pattan és a smirgli rajta pedig nem tapad és emiatt még olliezni sem lehet rajta? vagy szinte akármelyik deszkával lehet olliezni? (tom hogy hülye kérdés csak azért teszem fel mert nekem nem nagyon ment az ollie az olcsó gagyi deszkával)
amúgy a függõhöz alapból adnak tõcsavart? vagy ezt is külön kell megvenni?
vagy a csavarszethez adják?
vagy a csavarszethez adják?
hát jah...nekem összesen 64-be fájt a psp 😄 és a gumipogácsa az mire kell? azt nem kell vennem hozzá?
Elméletileg, de gyakorlatilag Illusion flip (egy hardflip és egy vele együtt fordulós body varial).
De am fs flipnek indult :]
De am fs flipnek indult :]
Jah amúgy nem rossz cucc az a PSP csak nem ér annyi pénzt....
Kell hozzá:
1 deszka
1 griptape (smirgli a tetejére)
2 felfüggesztés
4 kerék
8 csapágy
8 csavar
+ cipõ
1 deszka
1 griptape (smirgli a tetejére)
2 felfüggesztés
4 kerék
8 csapágy
8 csavar
+ cipõ
Beast jogos...hogy õszinte legyek énse vennék mégegyszer 😄 ska megkérdeztem 😄 amúgy mi minden kell egy deszkához,ha én akarom összerakni?
Jó a vidi<#circling>#circling>
köszi minden segítséget, most már csak a deszkás cipõ fog hiányozni.
tudtok viszonylag olcsó de jó cipõt? hol érdemes a cipõket megvenni? tanácsok
tudtok viszonylag olcsó de jó cipõt? hol érdemes a cipõket megvenni? tanácsok
Szép <#eljen>#eljen><#wink>#wink> Az elsõ trükk az egy Fs Flip? (asszem ez a neve) Lassan én is nekiállok egy normális vidinek.
PSN ID: csizmaziakiki
Én kb 2 éve akartam venni PSP-t de meg gondoltam magam.Sztem nem ér annyit (gondolom nem üzleti áron akarod eladni,de sztem nem ér az annyit).Azon a pénzen már lehet venni Xbox360-at és az 100x jobb.......
skacok innen nem kell valakinek egy 3004-es slim PSP? fekete 😊 nem hírdetek,csak gondoltam megkérdezem,hátha érdekel innen valakit 😊
Nekem az element jobban tetszik<és talán jobb is>és talán jobb is>, de igazából a cliche-rõl még nem sokat hallottam.
az összerakás a legkisebb baj,
ha úgy vesszük "csak" 10e a különbség, de profi deszkám lesz,ami elvileg nem esik szét túl hamar (ennyit megér hogy többet használhassam)
ez a két lap közül szerintetek melyik éri meg jobban, melyik a jobb:
http://www.pepperskate.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=157_87_152&products_id=1059
http://www.pepperskate.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=157_87_155&products_id=990
ha úgy vesszük "csak" 10e a különbség, de profi deszkám lesz,ami elvileg nem esik szét túl hamar (ennyit megér hogy többet használhassam)
ez a két lap közül szerintetek melyik éri meg jobban, melyik a jobb:
http://www.pepperskate.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=157_87_152&products_id=1059
http://www.pepperskate.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=157_87_155&products_id=990
az gáz
de a speed demons az ugye jobban bírná?
minden cliché deszkán film függõ van?
télleg a saját összeállítás tûnik a legjobbnak,
nehéz magát a deszkát összerakni?
de a speed demons az ugye jobban bírná?
minden cliché deszkán film függõ van?
télleg a saját összeállítás tûnik a legjobbnak,
nehéz magát a deszkát összerakni?
hát ismerõsnek 1 hét alatt tropára ment a film függõje .. Pedig csak olliezgatott
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
ha a nem legjobbak alatt azt érted hogy eltörik, de ugrásokhoz jó, akkor a jó a komplett deszka, aztán ha eltörik a függõ akkor veszek jobbat,
de így is nehéz döntés, azért egy 10e-res különbség van
de így is nehéz döntés, azért egy 10e-res különbség van
csak a clichén film függõk vannak .. nem a legjobbakat hallottam róla
Thunder ? Én nem láttam még Thunder függõt szóval fogalmam sincs h milyen.Sztem inkább Silver-t vegyél ez tuti h jó.
Nekem 53-as 98-as keménységû Element kerekeim vannak.Javaslom ne vegyél nagyobbat.
Az Elementes Csapágyak jó árban vannak a pepperen (abec 5)
Tehát lássuk csak:
PL:
Deck-17e ft
Truck-2x8e ft
Kerekek-5e ft
Csapágyak-3e ft
Csavarkészlet-1e ft
Az annyi mint:42e ft-ez 1 profi deck
De van a pepperen komplett Cliché az 30e ft
Nekem 53-as 98-as keménységû Element kerekeim vannak.Javaslom ne vegyél nagyobbat.
Az Elementes Csapágyak jó árban vannak a pepperen (abec 5)
Tehát lássuk csak:
PL:
Deck-17e ft
Truck-2x8e ft
Kerekek-5e ft
Csapágyak-3e ft
Csavarkészlet-1e ft
Az annyi mint:42e ft-ez 1 profi deck
De van a pepperen komplett Cliché az 30e ft
tudok egy 8-as Antihero decket , igaz az 40 ezer
most úgy néz ki, hogy ha akarok 8-as lapot akkor azt csak úgy tudom elérni, hogy én rakom össze deszkát (ha csak nem tudtok valami komplett 8-ast vagy 7.75-öst) megnéztem a lapokat a pepperskatenél- és szinte minden 8-as vagy 7,75-ös lap ugyanannyiba kerül, akár cliché akár element, csak ezekhez nagyobb függõ is kell- pl. a thunder függõkrõl mi a vélemény?, és a kerekeknél számít a méret vagy hasonló? a csapágy hova/milyen kéne? Megnéztem és ez elég drágán jönne ki. tényleg nagyon rossz ha kis lapom van a nagy lábamhoz, mert most elakadtam, és nem tudom mi tévõ legyek
Megtörtént az elsõ laptörésem. Sajnos nem alattam tört szét, de ott voltam az utolsó pillanatainál. <#idiota>#idiota> Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet úgy felszerelni a deszkát a falra hogy az alja látszódjon? Ja és lehetõleg a falban sem keletkezzen nagyobb kár 1-2 fúrásnál.
ÉS még valami: a csapágy se mindegy: ha most kezdessz, akkor én az abec5-öt ajánlanám, majd ha már úgy érzed lecserélheted abec7-re.
És a kerék: hát ez teljesen tõled függ. Elõbb döntsd el, hogy az utcán fogsz menni, vagy a félcsõben(half-pipe).
Valószínûbb, hogy az utcát választod így azt le is írom: kicsi, de nagyon kemény kerék, vagy nagyobb és puhább. A kemény kerék nagyon hangos, ha nem tükörsima az út, ezért inkább ajánlom az 52-53 mm átmérõjû puhább kereket(a híresebb gyártók általában ilyet forgalmaznak, mint pl. Element, Alien Workshop stb.)
És a kerék: hát ez teljesen tõled függ. Elõbb döntsd el, hogy az utcán fogsz menni, vagy a félcsõben(half-pipe).
Valószínûbb, hogy az utcát választod így azt le is írom: kicsi, de nagyon kemény kerék, vagy nagyobb és puhább. A kemény kerék nagyon hangos, ha nem tükörsima az út, ezért inkább ajánlom az 52-53 mm átmérõjû puhább kereket(a híresebb gyártók általában ilyet forgalmaznak, mint pl. Element, Alien Workshop stb.)
persze ho adok a véleményedre 😊 köszi mindenkinek aki segít!
Ha adsz valamit a véleményemre, akkor Jart lapot veszel,de az Element is nagyon profi 😊, szerintem a függõ nem olyan lényeges: Lehet Tensor, Venture, vagy akár Speed Daemons, csak az a lényeg, hogy egy már jól ismert cég gyártsa. Az Element függõt én sem ajánlom.
köszönöm 😊
Csumi!Az Element deszkák nagyon jóók de a függõi nem.Elementes függõt ne wegyél.Inkább Silver-t wagy Tensor-t.De ez nem fér bele a 35e ft-be.
Cliché és az Antihero komplett neked szerintem jóó lenne <#circling>#circling>
Többiek???????
Cliché és az Antihero komplett neked szerintem jóó lenne <#circling>#circling>
Többiek???????
vagy esetleg nincs valakinek valami régi használaton kívüli deszkája,ami jó egye kezdõnek? 😊
üdv srácok! az a helyzet,hogy én most szeretnék elkezdeni deszkázni...de nincs deszkám 😊 csak valami profi deszkát szeretnék,mert az strapabíróbb és jobb gurulni is vele. Ti mit ajánlotok? Vegyek valami komplettet vagy rakjak össze egy deszkát? Kb 35-30.000 -em lenne rá. Szerintetek az ilyen cliché és antihero komplett deszkák milyenek? Mert ha értenék hozzá,én egy full Elementes deszkát szeretnék összerakni 😊 köszi elõre is a segítséget! 😊
Nemtom hogy ti hogy vagytok vele de nekem a 7.5túl kicsi a 8as meg túl nagy->nekem 7.75x32 a tökéletes deck (43-as lábam van).
Xela neked azér tényleg kéne az a 8as lap.A pepperskate-n a Cliché-k jóó nagy méretekben vannak (ettõl nagyobb nemigen van) de duplája a speed demons-nak<#pardon1>#pardon1>
Xela neked azér tényleg kéne az a 8as lap.A pepperskate-n a Cliché-k jóó nagy méretekben vannak (ettõl nagyobb nemigen van) de duplája a speed demons-nak<#pardon1>#pardon1>
az ocean earth-i speed demons deszkák mind egyforma jók, vagy van valami különbség a színeken kívül? lehet egy olyat veszek,( mondjuk van egy amelyik 7,6-os) ha nincs valami ötletetek hogy honnan szerezhetek olyan 8-as körüli méretet.
kb az összes komplett deszkához 7,5-ös vagy 7,6-os méret van írva, vagy lehet ott is méret alapján rendelni csak nem találom?
háát ahoz hogy élvezd a deszkát nagyon sokat kell gyaxizni .. korival meg elég sok bátorság kell hogy nekiindulj a magasabb lépcsõknek , korlátoknak stb .. Mondjuk a deszka is hasonló lehet , de mivel deszkát nem küldöm annyira jól nemtudom hasonlítgatni😄
mondjuk sztem a deszkázás élvezetesebb, viszont korizni csak úgy a városban az jobb
attól függ melyikhez van "tehetséged" én anno elõször mikor kori volt rajtam , elsõre tudtam vele menni , másnap már lépcsõket ugrottam le stb 😊 Nekem a kori jobban megy mint a deszka .. De nemtudom te melyikben lennél jobb .. Sry hogy nemtudok segíteni😄
melyiket könnyebb ûzni az agresszív korizást vagy a deszkázást? neked van tapasztalatod, én még gondolkodok koriban is
nagyon köszi az eddigi segítséget
nagyon köszi az eddigi segítséget
😄DD Hát én múltkor 8 lépcsõfokot ugrottam le korival 180-ban , leérkeztem megakadt vmiben a kerék , hanyatt estem , persze lendületbõl meg minden , fejem be a hátam mögött lévõ patkába karom meg alám csavarodott 😄 Igaz nemvolt semmi komoly csak púpos lett a fejem😄
Én már kezdem szégyellni magam, mert egyetlen szép eséssel sem rendelkezem...CSak néha vetem el magam alól a deszkát, de akkor sem esek le, csak megtántorodok.... De azért vannak esések is, csak nem olyan sok. 😊
ja énis korival szépeket esek , 1-2 nyílt törés no prablem .. 😄