Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt már én is láttam. Király. Meg egyszer asszem és game of skate döntõs is volt.
PSN ID: csizmaziakiki
ügyes a gyerek😄 vane gy videó hogy bead egy 720 flipet😄(nem talajról)
November 11. e körül ha minden jól megy, kijön elsõ kisfilmem, melyet majd fellökök youtube-ra is. Még van hátra 5napunk, ezalatt kéne keményen videozni és felvenni a maradék trükköket. Szurkoljatok<#wink>#wink>xD
De egyébként.. télleg jobbválasztás egy ilyen kryptonics, lap, átgondoltam a hsz em, és azért mégis csak kisgyerek...<#smile>#smile>
Az tény, hogy én is tescos lappal kezdtem, és érdekes módon egyáltalán nem fejlõdtem úgy, mint az uncsim aki tõlem kétévvel idõsebb, és most egy éve hogy deszkázik, és bigspinflipekkel, meg heelvarialokkal hasít.
A közeg változatlan, annyi a külömbség, hogy õ azóta egy Venture függõvel van, az alkatrészek pedig mind mindig jók, amik nagyon sokat segítik. Nagyon sok ember azért hagyja abba, mer esik, törik vmi a deszkán, és nem fogja kicserélni.
Meg persze a közeg is számít, és azhogy ki mennyire veszi ezt komolyan. Persze, csak ötéves, ráadásul minõségileg jó deszka van alul összeválogatva (többi se rossz), de sztem aki ráun a deszkára(kortól függetlenül, az nem is gondolta komolyan.
A közeg változatlan, annyi a külömbség, hogy õ azóta egy Venture függõvel van, az alkatrészek pedig mind mindig jók, amik nagyon sokat segítik. Nagyon sok ember azért hagyja abba, mer esik, törik vmi a deszkán, és nem fogja kicserélni.
Meg persze a közeg is számít, és azhogy ki mennyire veszi ezt komolyan. Persze, csak ötéves, ráadásul minõségileg jó deszka van alul összeválogatva (többi se rossz), de sztem aki ráun a deszkára(kortól függetlenül, az nem is gondolta komolyan.
<#idiota>#idiota>mikor elkezdtem isné még nemvolt az üzeneted kikix<#idiota>#idiota>
19:10-20:01 ig <#vigyor3>#vigyor3> 50 percig irtam<#vigyor3>#vigyor3>am mert nem jutott eszembe az oldal cím ezért keresgetni kellet <#idiota>#idiota>
19:10-20:01 ig <#vigyor3>#vigyor3> 50 percig irtam<#vigyor3>#vigyor3>am mert nem jutott eszembe az oldal cím ezért keresgetni kellet <#idiota>#idiota>
ez mind nem kell !!
mivel õ nem Sekler ezért elég neki egy kezdõ deszka hiszen lehet 1 honap és megunja,például a kezdõk szeretnek fékezni a tail vagy hasonlók ( manual tanulásnál leér a tail) ezért ne egy Jart vagy hasonló lapot koptasson.
ezért ajánlanám egy ilyen kriptonycs ot
vagy itt vannak még deszkák de azért olyan 10 000Ft árkategóriában nemkel neki egy 30 000 Ft os deszka de azért ne is egy 3 000 Ft legyen.
mivel õ nem Sekler ezért elég neki egy kezdõ deszka hiszen lehet 1 honap és megunja,például a kezdõk szeretnek fékezni a tail vagy hasonlók ( manual tanulásnál leér a tail) ezért ne egy Jart vagy hasonló lapot koptasson.
ezért ajánlanám egy ilyen kriptonycs ot
vagy itt vannak még deszkák de azért olyan 10 000Ft árkategóriában nemkel neki egy 30 000 Ft os deszka de azért ne is egy 3 000 Ft legyen.
Én még annyit tennék hozzá, hogy érdemesebb elõször egy komplett deszkát venni ami ha nem is olyan jó minõségû, de legalább nem veszik kárba olyan sok pénz, ha gyorsan ráunna. Viszont itt meg kell jegyezni hogy nem érdemes megvenni bármilyen gagyi deszkát mert azzal nem lehet trükköket csinálni. Szerintem a legmegbízhatóbb a Decathlonos(igen mindenkinek ezt mondom <#vigyor3>#vigyor3>, mert én is azzal kezdtem) és ha tényleg komoly az elképzelés akkor megéri venni rá újabb dolgokat. Remélem én is segítettem. 😄 Üdv.
Nos, ez egy nagyon pozitív hozzáállás, ha a szülõ segíti a gyereket ebben😉 Bárcsak nekem is ilyenek lettek vna😞.
Deszkánál vannak olyanok, hogy külön méretben kaphatóak, hazánkban legjobbak talán ezek a lapok, 6800 ft ért rendelhetõek itt. Nagyon jó, megbízható lap, hosszabb ideig nem lesz vele gondja:]. Egyébként a lap abban külömbözik a többitõl, hogy keskenyebb. Hosszúságra kb. ugyanaz, viszont keskenyebb, ezért ha a lurkó késõbb flipeket akar csinálni, a kis lábaival könnyebben tudja belerúgni a flipet.
Viszont, egy gördeszka nem csak ebbõl áll, kell még hozzá pár dolog: az egyik a függõ. Két darab kell belõle, áruk picit borsos, de garantált hosszú élettartama van. Szal két, három évig (ha nem tovább) is jó egy függõ, mert szinte törhetetlenek:] Példaául, néhány felfüggõ.
A felfüggõkre kellenek csapágyak, melyek mindegy milyenek, csak legyen benne vmi:] Van a csapágyaknál egy ún. "ABEC" (Annular Bearing Engineers Committee) szám, amely minõségi besorolás tulajdonképpen. Van ABEC 1,3,5,7,9 . Abec 9es csapágyat már felesleges venni, mer egy átlag ember szite már ki se használja azt a pluszt amit nyújt (azokat nemnézve ugyanolyan mint egy ABEC 7es csapágy), ráadásul sokkal, sokkal drágább:]. egy ABEC 3 as csapágy nagyon is jó lesz neki:] . Márka pedig bármi lehet. Ebbõl kell 8 darab.
Utolsó dolog pedig a kerék. E nélkül meg sem mozdul a deszka<#wink>#wink>.
A legolcsóbb kerekek ezek, melyek minõségben nagyon jók, és legolcsóbbak. Egy szettben 4 darab van, és nem is kell már más:].
Ezeket pedig összekell rakni, csavarokat mellékelnek hozzá.
Érdemes a csavarokat áthúzgálni hetente, mer ha kilazul nagyon rossz vele deszkázni, és nehezebb is megállni rajta. (nagyobb sebességnél beimbolyog az egész).
Nem kötelezõ jelleggel bukósisak, könyökvédõ:]. Térdvédõt azért nem ajánlom, mer ha a kissrác majd ugrálgatni is tanul vele, akkor nagyon fogja zavarni, hogy egy trükk elõtt nemtud beleguggolni, mer a térdénél ottvan az a bigyó.
Kellemes deszkázást neki😉 hello<#wink>#wink>
Deszkánál vannak olyanok, hogy külön méretben kaphatóak, hazánkban legjobbak talán ezek a lapok, 6800 ft ért rendelhetõek itt. Nagyon jó, megbízható lap, hosszabb ideig nem lesz vele gondja:]. Egyébként a lap abban külömbözik a többitõl, hogy keskenyebb. Hosszúságra kb. ugyanaz, viszont keskenyebb, ezért ha a lurkó késõbb flipeket akar csinálni, a kis lábaival könnyebben tudja belerúgni a flipet.
Viszont, egy gördeszka nem csak ebbõl áll, kell még hozzá pár dolog: az egyik a függõ. Két darab kell belõle, áruk picit borsos, de garantált hosszú élettartama van. Szal két, három évig (ha nem tovább) is jó egy függõ, mert szinte törhetetlenek:] Példaául, néhány felfüggõ.
A felfüggõkre kellenek csapágyak, melyek mindegy milyenek, csak legyen benne vmi:] Van a csapágyaknál egy ún. "ABEC" (Annular Bearing Engineers Committee) szám, amely minõségi besorolás tulajdonképpen. Van ABEC 1,3,5,7,9 . Abec 9es csapágyat már felesleges venni, mer egy átlag ember szite már ki se használja azt a pluszt amit nyújt (azokat nemnézve ugyanolyan mint egy ABEC 7es csapágy), ráadásul sokkal, sokkal drágább:]. egy ABEC 3 as csapágy nagyon is jó lesz neki:] . Márka pedig bármi lehet. Ebbõl kell 8 darab.
Utolsó dolog pedig a kerék. E nélkül meg sem mozdul a deszka<#wink>#wink>.
A legolcsóbb kerekek ezek, melyek minõségben nagyon jók, és legolcsóbbak. Egy szettben 4 darab van, és nem is kell már más:].
Ezeket pedig összekell rakni, csavarokat mellékelnek hozzá.
Érdemes a csavarokat áthúzgálni hetente, mer ha kilazul nagyon rossz vele deszkázni, és nehezebb is megállni rajta. (nagyobb sebességnél beimbolyog az egész).
Nem kötelezõ jelleggel bukósisak, könyökvédõ:]. Térdvédõt azért nem ajánlom, mer ha a kissrác majd ugrálgatni is tanul vele, akkor nagyon fogja zavarni, hogy egy trükk elõtt nemtud beleguggolni, mer a térdénél ottvan az a bigyó.
Kellemes deszkázást neki😉 hello<#wink>#wink>
Sziasztok!
Az 5 éves gyermekem a fejébe vette, hogy gördeszkázni akar. Mivel az egész deszkázásról halvány lila gõzöm sincs kérném a hozzáértõket, hogy sötétítsetek fel. Milyen deszka kell a kölöknek? Gondolok itt a méretre, minõségre stb. A környéken az egyik kis srácnak van valami deszkája - kb. 40 cm hosszú - de elég kicsinek tûnik. Azon próbálgat menni, de már az ugratásokon töri a fejét :-)
Az 5 éves gyermekem a fejébe vette, hogy gördeszkázni akar. Mivel az egész deszkázásról halvány lila gõzöm sincs kérném a hozzáértõket, hogy sötétítsetek fel. Milyen deszka kell a kölöknek? Gondolok itt a méretre, minõségre stb. A környéken az egyik kis srácnak van valami deszkája - kb. 40 cm hosszú - de elég kicsinek tûnik. Azon próbálgat menni, de már az ugratásokon töri a fejét :-)
3.03 nál . szegény halacska😞 😄
jolvan...nem vitatkozom
de azér jó lenne mert nagy valószínûségben aki tud tre t az tud flipet meg 360 pop ot.ha meg nem akkor elég ügyes mert ha kitudja pörgetni a 360 pop ot egy flipel akkor flip nélkül mérnem😄?
Az #1892-es hozzászólásban le vannak írva azóta is csak 1-2 trükkel tudok többet. Meg most sajnos le is álltam 1 kicsit mert sokat kell tanulni nekem is meg a többieknek is akikkel ki szoktam járni.
a 360flip, meg a flip és a 360 popshoveit nagyonnem ugynaazok a trükkök, nyugodtan lelehet írni:].
Nem kell ahhoz tudni pl a 360popshoveitot, hogy menjen a tre(360) flip. (énsetudom).
Nem kell ahhoz tudni pl a 360popshoveitot, hogy menjen a tre(360) flip. (énsetudom).
na valaki írjon má valamit😄 elfog törni a bam's or bust os lapom😄(element)de van már új cliché. am Kikix vagy mineved XD te milyen trükköket tudsz(ilyen ollie meg shuvitot ne sorolj fel) mondjuk ha tudsz 360 flipet akk ne mond tucc még flippet meg 360 pop shuvit😄 mer hosszú lenne a lista😄
Van egy FBS paszta nevû anyag(igazából szilikon 😄). Ami ilyen krém szerû és amikor rákened a cipõre akkor gumi lesz. Vagy próbálhatsz kevésbé durva griptapet. Sajnos csak ennyit lehet tenni. A deszkáscipõk gyorsan fogynak. Ezért érdemes valami olcsóbbat venni és nem 18000ft-sat. Ennyi. ;D Am te merre lax?
úgy gondoltam h valami kérdés vagy téma vagy akármi😄 kicsit megvan halva a fórum😄 de ha senki sem kérdez akkor nekem az lenne a kérdésem hogy hogy nincs vmi módszer hogy hogy lehetne kicsit a deszkás cipõk élettartamát meghosszabítani?(orrrész)és a cipõfûzõ is eléggé...2 lyukkal feljeb teszem de akkor is lemegyek skateparkba 3 és fél-4 vagy több órára kb. ötször azt már elszakad.
valaki nem ír valamit😄?
gellért küldte linkbe a wandalsquadot.nem rossz de én rühellem emrt egyenes vonalat 4 edik próbálkozásra tok húzni😄inkább a stylewars.hu-t javaslom de ott reggelni kell
csõ.én most írok ide elõször😄én szeretek graffiti rajzolni ceruzával😄és egész jókat csinálokXD köztetek van Mosonmagyaróvári deszkás?
Tudom, hogy nem túl új dolog, de nekem elég jól bevlik. Eõbb itt megtervezem nagyjából a dolgokat,aztán próbálgatom falon is. Egyelõre csak tervezgetek. 😊
<#mf1>#mf1>
Én még kezdõ vagyok, egyelõre csaka teget nyomom, de van pár graffitim is, csak gyengécskék még.
Én a szám.gépen szoktam gyakorolni.errõl az oldalról lehet letölteni egy nagyon fasza progit hozzá. 😊
Én még kezdõ vagyok, egyelõre csaka teget nyomom, de van pár graffitim is, csak gyengécskék még.
Én a szám.gépen szoktam gyakorolni.errõl az oldalról lehet letölteni egy nagyon fasza progit hozzá. 😊
Én szoktam graffitizni, de csak fõleg füzetbe. Már lassan a falakra is elkezdek.(persze csak ilyen lepukkant gyárépületek falára amibõl tatabánya külvárosában nincs hiány) A legelsõ(és eddigi egyetlen) "rendes" graffitim az a mamámék régi tyúkólának a falán van. 😄 😄 😄
Nálunk se sokan. TUdom én is, hogy teljesen független a deszkázástól. 😊
Én a gördeszkapályánkon, márha nevezhetõ annak az a lyukasra használt félcsõ, grindbox és fanbox, szokatam próbalgatni a grafitizést. Tegelni visznot akárhova, ami nem magántulajdon.Pl. házak fal meg autók. Csak a kukákra meg a sulinak a kapujára. 😛
Én a gördeszkapályánkon, márha nevezhetõ annak az a lyukasra használt félcsõ, grindbox és fanbox, szokatam próbalgatni a grafitizést. Tegelni visznot akárhova, ami nem magántulajdon.Pl. házak fal meg autók. Csak a kukákra meg a sulinak a kapujára. 😛
Teljesen független a gördeszkától.
Most az, hogy egykét hip hop arc deszkázik pl, és tologálja a graffokat a falra, az egy dolog.
Én pl nem grafitizek, tagelni szinte nemistudok, (tudok rajzolni, de ahhoz nincs érzékem). Emiatt nézik le mindegyik deszkást, mer párhuzamot vonnak, hogymi "rongáljuk" a várost...
Most az mindenkinek szíve joga, hogy hova graffel, de plz olyan helykre csináld, mintpl egy építkezési paraván...😄 vagymiatökömaz.
Mellesleg itt Kisvárdán egyik deszkás sem tagel, senem graffel:]
Most az, hogy egykét hip hop arc deszkázik pl, és tologálja a graffokat a falra, az egy dolog.
Én pl nem grafitizek, tagelni szinte nemistudok, (tudok rajzolni, de ahhoz nincs érzékem). Emiatt nézik le mindegyik deszkást, mer párhuzamot vonnak, hogymi "rongáljuk" a várost...
Most az mindenkinek szíve joga, hogy hova graffel, de plz olyan helykre csináld, mintpl egy építkezési paraván...😄 vagymiatökömaz.
Mellesleg itt Kisvárdán egyik deszkás sem tagel, senem graffel:]
Mostanában minig csak én kérdezõsködöm. 😛
De megint eszmbe jutott valami a graffitizés és a tegelés csak az én mániám vagy ez a deszkásoknál megszokott?
De megint eszmbe jutott valami a graffitizés és a tegelés csak az én mániám vagy ez a deszkásoknál megszokott?
Ti milyen magasak vagytok? Nem tom mért kérdem, csak úgy eszmbe jutott...
Én 180-183 centi körül vagyok.
Én 180-183 centi körül vagyok.
jah télleg nem vettem észre,köszi
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic