2668
-
Ja. A 2enk valahogy más a hangulata. kicsit komorabb,de azért kurvajó. :D Pont most vettem elő és hajtok a platinum trophyért. :P -
decoy #2067 nekem is megvan a skate emg a skate 2 is...sztemis igen állat játék bár a második részben nekem a helyek nem jönnek be...a 3 mat énis tuti emgveszem ha kijön:D -
get real -
meg ez 1 sokkal ujjab generációs játék, régen azért a Tony Hawk sorozat is milyen nagyszám volt már. (amugy a tegutolsó része pc re az American Wastelend(vagymi) abba anyi bug van Pl: csuszol egy korlátot és mikor vége a korlátnak elkezd zuhanni és olyankor még lehet Ollie z ni ésmég a pattanó hangot is adja
, mondjuk abba azvolt a jóhogy lehetett multizni vele)na mind 1
else tudom képzelni 10 év mulva milyen deszkás játékok lesznek, hamár ezis tiszta fasza.
-
Nekem meg van az 1 és a 2 is. :P Meg a három is meglesz. De sztem a skate 2 az eddigi legjobb deszkás játék. 1-2 ponton nem reális de ez valamennyire kell is hiszen ez csak 1 játék de pl a Tony Hawk sorozatnál milliószor reálisabb.(pl nem lehet a nagyfeszültségű kábeleken grindolgatni[és főleg nem kilométereket]) Na csak ennyit akartam hozzátenni a dologhoz. :D -
itt van még egy fasza Vid EZt Érdemes megnézni
elég valósághű game főleg egy fasza tévén .
-
skate 3 asszem Májiusban jön én már régóta akarok venniu egy Box ot decsak a Skate miadt akkora kemény játék lehet már több száz videót megnéztem róla meg sokat tudok róla , Állat game lehet , aki ismerősök játszottak vele mind azt mondta nagyon király, amugya skate 3 még komolyabb lessz. 
itt van két video:
-
igen -
Az EA Skate 1,2,3 csak Xboxra meg PS2,3-ra van? -
De az gondolom nyilvánvaló, hogy melyik időtállóbb.:] -
amugy 30 ezerből egy ilyet lehet csinálni mert mi akartunk csináni csak a rétegelt lemez vagy osb lap a drága a többit Raklapbol meg néhány deszkábol meglehet oldani nemkell ilyen "tipikus " amerikaiak igy csinálják hogy végilécezik az alját.
-
Max csinálni lehet, a vállalkozók meg csillagászati árakat kérnek el érte:] De ha csinálod, úgyis kb 150ből jön ki egy kisebb. Ami csak fa, és azt még illő összerakni faszán. De ha van rá pénzed, akkor csak rajta;):D
Bár a neten semerre sincs eladó félcsöü:D -
?????? 

Ilyenre gondolsz?
nem hinném hogy kapsz, ha igen akkor is nem olcsó mulatság. -
thebunny #2055 Tudtok valami eladó minifélcsövet? csá am :D -
Ez egy divat lett már , 2, 3 . éve kezdték
semmi éltelme ,amugy én mindig forditgatom hogy egyenletesen kopjon és nekem már össze vissza van mert pl a hátsó kerekeim jobban kopnak meg abal első is valahogy jobban kopik szentem a fordulástol ,vagy rivört eknél nemtom.
errül beszéltem:
-
SZerintem meg tökmindegy hogy hogyvan a kerék:) Ígyis-úgyis gurul:D Úgyteszed fel, ahogy Neked jólesik, sehogy nem fognak kinevetni:D -
Nekem is úgy van. De én csak azért fordítottam meg mert a külső oldala gyorsabban kopott. Minta meg már rég nincsen rajta. :P :D -
decoy #2051 én figyeltem:D ezek félcső lapok. és szélesek. am sztetek hülyénnézki ha a kereket úgy rakom a függőre h a minta van bellül?mert sok videóban láttam olyat de nem akarom h kiröhögjenek XD -
láttam egyszer egy amcsi deszkás videoba egy deszkásnak tiszta nagy deszkálya volt igy derékig ért neki olyan 1 m hosszú lehetett, az ember sem volt kicsi (egy pad mellet ált, indult neki a lépcsőnek) ha nemis volt 1 méter de nagyon nagynak tünt. Amugy nemtom figyeltétek e már a X games Big air en is milyen nagy és Széles deszkákkal mennek.
-
hknora #2049 Köszönöm a válaszokat! -
8,25 hüvely a legszélesebb deszka, azaz kb 22 centi lehet.
Valami játékboltban (mint itt Kisvárdán) is biztos lehet kapni nagyon széles deszkákat,a minek csak az egyik oldalába van hajlítás:) -
van 8,25 is , annál nagyobbat nem láttam még -
hknora #2046 Nem gördeszkázni. :)
A kisfiam mozgásfejlesztéséhez kell, és mivel elsősorban ülni és hasalnia kell a deszkán, stabilabb és kényelmesebb a minél szélesebb deszka. -
Nem nagyon van nagyobb. A 8 inch-es a legszélesebb. -
mire kell ha szabad kérdezni? -
hknora #2043 Sziasztok!
Kérdezni szeretnék Tőletek. Minél szélesebb gördeszkára lenne szükségem. A neten nézelődtem, de mindenhol 20-21 cm széleseket árulnak. Létezik ennél szélesebb gördeszka? Előre is köszi. -
decoy #2042 igen a tiédre értettem:D -
Akkoris a Tiédre értette:D -
de az Blind ADS?:ADS -
Nyilván Neked, a Te lapod feketés:D -
ezt kinek írtad? -
decoy #2037 am kinek mi volt a legjobb trükkje/trükkjei amit beadott?(gondolok itt combo-kra is) -
decoy #2036 jó dekk bár sztem túl fekete XD.am én is cliché vel tolom és eddig egész jól bevált.a fűggőm venture.az is igen jó és nekem sem kell a tőcsavrt huzogatni.a kerekem emg element volt csak mr nem látszik :D nem tom ezt mér írtam le.kicsit éljen a fórum:D -
Sziasztok,
tudnátok segíteni hol tudnék venni ilyen alkarvédőt?
Átnéztem egy csomó sport bolt oldalát,de ehhez hasonlót nem találok sehol.
-
oks:D -
Szép darab(már láttam msnen). Majd írd meg h mi a véleményed a Blindről. ;D -
elfelejtettem képet rakni a dekkről:D
-
pufók niga hogy adja már
ez fasza video hogy siklanak azon a wooodward parkon.
-
mindegy lényeg hogy tudjátok miről skerázok:D -
Egy márkás függőnél testúly nemszámít, évekig lehet őket használni.
Pesten, Zoneban (neten Coreshop) a lentebb említett
Film függőket 5k ért meglehet venni darabját
Láttam egysrácnál ilyet, és gecijolnézki, meg úgyfaszaahogy van:]
Egyébként a a lap sézlessége a 7.5 től 8.175 ig terjed általában, ez kb másfél centi eltérés lehet, max kettő, szalvégülis nemproblem ha éppen kisebb a függő:]