Gördeszka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyat lehet vhol venni?😄

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

csgery
Kézbe:]
Másik alternatíva a deszkatartós táska😉
Sziasztok.Most akarom elkezdeni a deszkázást,de bejárós vok Bp-re és vmiben szállítanom kéne,de sehol nem találtam táskát vagy vmi hasonlót.
Ti miben szoktátok vinni?

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

csgery
Zone shop, vagy hasonlók:]
Garage Store-t messzire kerüld, ha gördeszka lapról van szó!

ÉS ne komplett gördeszkát vegyél, mer nem csak hogy iszonyatosan drága (sokkal drágább, mint azok az alkatrészek külön külön megvéve, amibõl áll), de nemis olyan jók azok:/.

Gördeszka lap: Sima skateboart (www.simaskate.hu) 10680 ért nagyon nagyon jó lapot kapsz griptappel(ami a tetején van).
Zone shopban tudsz venni függõket (tengelyt) Márka szerint "Film" függõket, amelyek nagyon jók, és darabjuk 4 ezer.
Kerékkel meg csapággyal gondolom nincs gondod<#wink>
Kellemes deszkázást😉
Helosztok!
Kezdõ gördeszkás vok vettem régebben egy deszkát 8000ftér és hát 1hónap alatt a tengelye elferdült.. tehát kuka.Tudtok nekem ajánlani boltot budapesten ahol lehet kapni deszkát ami nem annyira drága de azér jól bírja a terepet?
Elõre is köszönöm.

csgery
Nekem nem tetszik az az uccsó srác, jonehéz trükkök de nekem vhogy nem az ilyen freestlye jön be😄
Második srác alatti számot legalább 2hétig kerestem..xD
skate00

utolsó srác adja<#nyes><#nevetes1><#wave>

Új AWS deszka 2x használva eladó 15tel bolti ár alatt. További infó: http://www.expressz.hu/sport/gordeszka/komplett/hirdetes-16489907/
Új AWS deszka 2x használva eladó 15tel bolti ár alatt. További infó: http://www.expressz.hu/sport/gordeszka/komplett/hirdetes-16489907/
kovacsgellert
Valószínû, hogy ez volt a baj, de alig voltma itthon, és a deszkámat itthon felejtettem...😞 Eznetúl megpróbálok mindne nap legalább egy, vagy két órát deszkázni, de nem biztos, hogy lesz idõm.

csgery
Mer nem 4naponta egyszer kellett vna gyarkorlni, hanem 1 naponta 4x😄
kovacsgellert
Én is gondoltam, hogy nagyobbat kéne fotfaljak, de ha sikerül,akkor leesek... 😞 Na sebaj, gyakorlom szorgosan, de elég nehezen mennek nekem az ilyen tanulások(onnan tudom, hogy nyár eleje óta deszkázom, kb. 4 naponta egyszer és van egy csomó ismerõsõm, akik ugyanakkor kezdték és már simán 70 centis az olliejuk, beadják a varial kickflipet, meg még pár ilyen bonyolultabb trükköt, én meg itt szenvedek a bs ollieval...)

csgery
ezekre inkább rákell érezni, ha elméletbe tudod a dolgokat😉
a bs ollieba sztem nagyobbat fordulj testtel, a kickflipnél pedig a hajlításnál a lábad magad mögé menjen, így nemrugod el, hanem alád pörög
kovacsgellert
Megint felvetõdött bennem egy kérdés: a kickflipnél mit csináljak, hogy ne vessem ki magam alól a deszkát, hanem alattam maradjon? És a bs ollienál a deszzka mindig megfordul jól, de én nem eléggé, vagy ha igen,a kor jól leesek... Ezeket gyakorlással meg lehet oldani, vagy vmit rosszul csinálok?

kovacsgellert
Akkor jó. 😊

csgery
Semmitõl. Ígyvan és kész:]
kovacsgellert
Aha. Ennyivel is többet tudok. 😊
És megtudjátok mondani, mért van az, hogy a barátaim mind megtanulták a popshovitot, nekem meg egyáltalán nem megy, viszont megy a frontside shovit, ami meg nekik nem megy egyáltalán.Mért van ez? Mind a 3-man goofyk vagyunk.

kikix12
A bs az azt jelenti hogy merre fordulsz. Van bs(backside) és fs(frontside). A bs ollie azt jelenti h 180 ollie amiben hátrafelé fordulsz.

PSN ID: csizmaziakiki

kovacsgellert
MIlyen kihalt a fórum... 😞
Amúgy emg mit jelent az, hogy bs?(pl. bs ollie)

Cindas
hát az biztos😄

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

csgery
aznembaj, chris cole féle fullcabokat kevés ember ad😄
Cindas
de nem tiszta 360 fok ám, csak kb 300 a többit meg ráhúzom;d

csgery
sw 360 olliet irigylem nagyon<#wink>
Cindas
akkor már én is:
simából: kick,heel,bsflip,tre flip,dupla kick,fs shov,bs biggspin,fs shov revert,bs 360 ollie,fs ollie,fs heel,bs heel,
fakie:kick,heel,bs kick,fs kick,heel,tre,biggheel,shovitok,bs 360 ollie,fs 360 ollie,bs heel,
nollie: ebbõl csak shoveitokat tudok bár egyszer összejött a nollie tre😄
switch: heel,néha kick,shovitok,bs ollie,fs 360 ollie

csgery
sw nocomply nekem lehetetlen trükk😞 meg a sima no comply is:/
kikix12
Ja és a popshoveitokból ugyanazok mint a shovitokból. 😄

kikix12
Na akkor én is felsorolom: sima/fakie ollie, fakie/bs/fs ollie 180, bs/fs/nollie/switch/fakie shove it, sima/fakie heelflip, switch no comply 180, indy, boneless, fs boneless 180, boneless shoveit, néha 360 flip. Asszem ennyi. 😄<#circling>

Hello! Használt profi gördeszka eladó áron alul! érdeklõdni a [email protected] címen!
kovacsgellert
ÁÁÁÁÁ. Nem 254 centi, hanem 25, csak félrenyomtam.<#idiota><#idiota><#idiota>

kovacsgellert
Én, mivel csak hobbiból deszkázom, nagyon lassacskán tanulgatok.
Egyelõre ott tartok, hogy megvan a stabil 254 centis oliem és ki tudom pörgetni a kickflipet,de mindig mellé érkezem. És néha néha a popshovit is összejön, de csak véletlenül. 😛

csgery
Ki milyen trükköket tud? Kezdem én a felsorolást😄

kickflip, heelflip, fakie kick, fakie heel, mindenféle shoveit (fs, bs - nollie- sw - fk ), varial kickflip, nollie 350fs/bs shoveit, fs/bs popshoveit, sw fs, bs pop shoveit, nollie/fakie bs bigspin + fakie fs bigspin, treflip, sw tre egyre jobban megyeget:$ , sw 360 bs 360 shoveit, nollie fs fullcab, fakie fs 360shoveit, mindenféle 180 (bs/fs, fakie nollie (kivéve nollie fs), half cab flip, és manapság gyakorolgatom a half cab heelt:$

Ja, egyébként érdekesmódon, felénk a nollie bs az hátrafele forog, másfele elõre.. hogyisvanez?😄
leho94
csak ugy tesz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

kikix12
Elaludt a topic. :S

kikix12
Csak poénkodok. 😄

csgery
Igen, sajnos ígyvan😄
kovacsgellert
😛 De azért nem kell egybõl csúfolódni! Csgery legalább berkaja linken, mert elõre tudja, hogy elcseszi. 😊)

kikix12
Nekem sem. :S Tiszta Csgery... 😄😄😄

kovacsgellert
Ez mi? Nekem nem jön be semmi...

skate00

csgery
Semmi baj😄
Én egész éjjel fennvoltam Pesten, haverokkal mentünk ki inni a Deék térre😄
kikix12
Am bocs hogy nem búcsúztam el de jött az esõ és a Nagyházi rögtön elkezdett rinyálni hogy mennünk úgyhogy elmentünk. :S És ti meddig maradtatok?

kovacsgellert
Kár, hogy én nem mehettem. Tudjátok kicsit messze vagyok Mo.-tól. 😊

csgery
Jajam, rettenet faszajovolt, csak picit sokan voltunk, így nemalegélvezetesebb:/.
Sok pózer leült mindenhova és nem lehetett tõlük deszkázni...
kikix12
Huh. Nagyon király volt az OSG. 😄 2X is kikaptam skatebe. 😊

csgery
bb :]
Kiki:
én meg kb 7-8 kisvárdi, meg környéki megy.
Sajna én deszka nélkül😞 de majd haver ideadja, arrébb lehet majd úgyis vmi jot csinálni😄
Remélem emlékezetes lesz, fõleg hogy nincs hol aludnunk<#wink>
Hello mindenki!!!
Fúúúderég woltam itt.Már el is felejtettetek mi???? Látom nagyban zajlott itt az élet...
Úgynézki h mi is megyünk -e kapcsán is jutott eszembe ez a fórum,még a jelszót is úgy találgattam kb 20adszorra engedett be.Nem is lopom itt a napot megyek is ki gurulni.Megse tom mondani h mikor álltam utoljára deszkán
nah bb

kikix12
Mi 10 körül. PÜben küldtem én is a számom. Majd akkor 11-körül hívlak. Amúgy te is hozod fél Kisvárdát? (csak mert én a fél környékkel jövök. 😄 Annyi volt hogy szóltam néhány havernak aztán már az õ haverjaik haverjai is jönnek) xD

csgery
Igen megyek, 11 re leszek fenn😄
kikix12
Én megyek. 😄
Te jössz?
Ha igen akkor küld el PÜ-ben a tel. számod, hogy biztosan találkozzunk. 😄