2668
-
itsnotmymusic #2148 szerintem nem snakeboard volt, mert a két láb abszolút külön mozgott egy-egy lapon.. -
az a shove-it laza:D -
szentem sz nem olyan jó cucc.
Én egyszer majd egy Longboardot szeretnék.
egy olyat amit 0:40 nél van. Nagyon állat else lehet mondani, mindenkinek ajánlom ha lessz rá lehetősége próbáljon ki eggyet.
-
snakeboard -
itsnotmymusic #2144 sziasztok!
szombaton az Andrássy úton Budapesten láttam két srácot, akik egy számomra ismeretlen eszközzel gurultak. Olyan volt, mintha ketté vágtak volna egy gördeszkát. A lábukkal egy egy külön mozgó (szerintem) fa lapon álltak, amiknek 2-2 kereke volt.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mi is ez pontosan, mert nagyon érdekelne. elég vagány volt, és még nem láttam ilyet sehol.
a segítséget előre is köszi!
Árpi -
elkezdeni szerintem jó, bár kicsit drágának tűnik -
zolika1994 #2142 Hali! Azt szeretném tudni, hogy amit lehet venni pl Hervis-ben deszkát 5-9000 Ft-ért azok mennyire bírják? Érdemes azzal elkezdeni deszkázni? AKi tudja milyen az szernit meddig tarthat ki??
-
Hát nekem ez a stílus nem igazán jön be. :S De azért jó látni h ott nem csak tizenévesek deszkáznak. :D -
éledhetne már a topic:
-
Magasabbra ugorj, és picit előre. -
amint látom nollie inward heel. -
nektek mennyi idő volt kb megtanulni a 360 shove-itot?:D mert állandóan elém érkezik, nemvágom mivan, kickflipnél meg kiforogja meg minden de mire leér már lenn van a lábam:D magasabbra kéne ugrani vagy rúgjam még jobban lefelé?:D -
1:08 az a trükk mi akar lenni? mert nagyon faszán néz ki.

-
Bmx01 #2135 hamarosan
-
Egy fasza skatepark
-
egyszer mindenki felnő
-
jajj, idetaláltál?:SSS pepperskate.hu -
www.ocean-earth.hu/
www.simaskate.hu/
Clude shop
www.coreshop.hu
Garage store
ittvan néhány...:D -
Valaki Deszka Webshopot tudna linkelni? -
Robber #2129 de ha nincs egy 7.5-es lap mellette a képen nem tudok viszonyítani. -
Arányaiban azért csak látod. :S -
Robber #2127 ha van a képen 2 függő miből látnám h mekkora? 
mérjem le a monitoron XD
nem M 1:1-es méretarányba mutatja az. -
Nincsenek olyan nagy különbségek a méretekben. Sztem ha nincs odaírva akkor is látod a képen h mekkora. -
Robber #2125 de ha tudnám a méretezését a függőknek..... -
Robber #2124 Jah, amcsin belül de ide se sokkal drágább habár ennél nem írja magyarországot de nem először rendelek innen. :D -
Ja csak amcsin belül ingyenes. Ha Magyarországig elhozatod, akár 10.000 Ft-ot is kérhetnek a szállításért... -
Nézd meg a shipping informations(vagy vmi hasonló fül van)-nál hogy be lehet-e állítani hungaryt. Ha igen akk kiírja a kiszállítási költséget mellé. -
az csak amcsin belül ingyenes úgy tudom:D -
Robber #2120 jah nem a függő az silver XD -
Robber #2119 azért kössz :D
ép most találtam ebay-en zsír új komplett deszkát, full Plan B az egész, 17000-ért amcsiból ingyenes kiszállítás :D -
Megmondom neked az őszintét, poénból írtam:D Én eddig egyszer vettem pro függőket, és azt egyszeren rátettem a lapra. (boltban vettem).
Úgyh ebben nemtudok segíteni, hogy milyen van meg hogyan van:D -
Robber #2117 ugyanaz? mert Coreshopon ilyen van írva h 5.0 máshol meg 129mm meg 135 mm
írnak én meg nem tom hogy kell mérni mindig csak úgy szereztem a függőket h 7.5-es laphoz kell.
-
7.5 ös:D -
Robber #2115 Hali, lenne 1 kérdésem.
Én még sosem rendeltem netről és nem nagyon tudom a függő méreteket, a 7.5-ös laphoz mekkora függő való? -
Akkor már azt is leírhatnád, hogyan rakjam be a videót... :)
Amúgy ma valami szerencsétlen kisgyerek elém ugrott miközben ollieztwm le két lépcsőről és lezúztam szegényt. :P
Mellékesen nekem meg kiment a bokám. :(( -
Nem, amit lementel, az egy 10mp ig tartó kép. Tehát te nem a videót raktad be, hanem a képet:D Minden snapshotolt képet (meg bármilyen képet) autómatán 10mp ig jelenít meg. -
ÁÁÁ, nehéz megmagyarázni. :))
Jobb oldalon vannak az elemek, amiket be lehet tölteni és utána hozzá lehet adni a Projekthez. Na oda beraktam a videót, megnyomtam a +-t(hozzáadtam a projekthez), meg is jelent szépen ott az idősávon10 mp-nyi helyet elfoglalva(pedig a videó csak 7 mp...) és ott baloldalon a lejátszóban megnyomtam, hogy játsza le projektet erre egy állókép jelent meg és ott állt 10 mp-ig.... A kép ami megjelent az a videó kezdőképe volt, erre mondtma, hogy a videót képként kezelte...
-
Hát ezt én így hirtelen nagoyn nem értem, hogy mit is akarsz mondani:D
Szóval: megcsinálod a képet, és beteszed utána a videot, de azt állóképként kezeli?
-
A Nero Vison-nel hogy is kell? :)
Az a bajom, hogy mikor belemegyek a Videó Készítése(vagy mittoménmi) menübe, ott meg is találom a Snapshot gombot, de mikor a videómat akarom hozzáadni a projekthez (.avi) , akkor nem ismeri fel és képként kezeli, tehát a videó legelején lévő kép jelenik csak meg, méghozzá eléggé gyenge minőségben... Esetleg tanács? :) -
Leszedem az Ulead VideoStudio-t, remélem boldogulok majd vele. :)