Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja. A 2enk valahogy más a hangulata. kicsit komorabb,de azért kurvajó. 😄 Pont most vettem elõ és hajtok a platinum trophyért. 😛
PSN ID: csizmaziakiki
nekem is megvan a skate emg a skate 2 is...sztemis igen állat játék bár a második részben nekem a helyek nem jönnek be...a 3 mat énis tuti emgveszem ha kijön😄
meg ez 1 sokkal ujjab generációs játék, régen azért a Tony Hawk sorozat is milyen nagyszám volt már. (amugy a tegutolsó része pc re az American Wastelend(vagymi) abba anyi bug van Pl: csuszol egy korlátot és mikor vége a korlátnak elkezd zuhanni és olyankor még lehet Ollie z ni ésmég a pattanó hangot is adja<#buck>#buck>, mondjuk abba azvolt a jóhogy lehetett multizni vele)na mind 1
else tudom képzelni 10 év mulva milyen deszkás játékok lesznek, hamár ezis tiszta fasza.<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor3>#vigyor3>
else tudom képzelni 10 év mulva milyen deszkás játékok lesznek, hamár ezis tiszta fasza.<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor3>#vigyor3>
Nekem meg van az 1 és a 2 is. 😛 Meg a három is meglesz. De sztem a skate 2 az eddigi legjobb deszkás játék. 1-2 ponton nem reális de ez valamennyire kell is hiszen ez csak 1 játék de pl a Tony Hawk sorozatnál milliószor reálisabb.(pl nem lehet a nagyfeszültségû kábeleken grindolgatni<és fõleg nem kilométereket>és fõleg nem kilométereket>) Na csak ennyit akartam hozzátenni a dologhoz. 😄
itt van még egy fasza Vid EZt Érdemes megnézni
elég valósághû game fõleg egy fasza tévén .<#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
elég valósághû game fõleg egy fasza tévén .<#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
skate 3 asszem Májiusban jön én már régóta akarok venniu egy Box ot decsak a Skate miadt akkora kemény játék lehet már több száz videót megnéztem róla meg sokat tudok róla , Állat game lehet , aki ismerõsök játszottak vele mind azt mondta nagyon király, amugya skate 3 még komolyabb lessz.<#wow1>#wow1>
itt van két video:
itt van két video:
amugy 30 ezerbõl egy ilyet lehet csinálni mert mi akartunk csináni csak a rétegelt lemez vagy osb lap a drága a többit Raklapbol meg néhány deszkábol meglehet oldani nemkell ilyen "tipikus " amerikaiak igy csinálják hogy végilécezik az alját.<#bee1>#bee1>
Max csinálni lehet, a vállalkozók meg csillagászati árakat kérnek el érte:] De ha csinálod, úgyis kb 150bõl jön ki egy kisebb. Ami csak fa, és azt még illõ összerakni faszán. De ha van rá pénzed, akkor csak rajta😉😄
Bár a neten semerre sincs eladó félcsöü😄
Bár a neten semerre sincs eladó félcsöü😄
??????<#pardon1>#pardon1><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Ilyenre gondolsz?
nem hinném hogy kapsz, ha igen akkor is nem olcsó mulatság.
Ilyenre gondolsz?
nem hinném hogy kapsz, ha igen akkor is nem olcsó mulatság.
Tudtok valami eladó minifélcsövet? csá am 😄
Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)
Ez egy divat lett már , 2, 3 . éve kezdték
semmi éltelme ,amugy én mindig forditgatom hogy egyenletesen kopjon és nekem már össze vissza van mert pl a hátsó kerekeim jobban kopnak meg abal elsõ is valahogy jobban kopik szentem a fordulástol ,vagy rivört eknél nemtom.<#vigyor3>#vigyor3>
errül beszéltem:
semmi éltelme ,amugy én mindig forditgatom hogy egyenletesen kopjon és nekem már össze vissza van mert pl a hátsó kerekeim jobban kopnak meg abal elsõ is valahogy jobban kopik szentem a fordulástol ,vagy rivört eknél nemtom.<#vigyor3>#vigyor3>
errül beszéltem:
SZerintem meg tökmindegy hogy hogyvan a kerék😊 Ígyis-úgyis gurul😄 Úgyteszed fel, ahogy Neked jólesik, sehogy nem fognak kinevetni😄
Nekem is úgy van. De én csak azért fordítottam meg mert a külsõ oldala gyorsabban kopott. Minta meg már rég nincsen rajta. 😛 😄
én figyeltem😄 ezek félcsõ lapok. és szélesek. am sztetek hülyénnézki ha a kereket úgy rakom a függõre h a minta van bellül?mert sok videóban láttam olyat de nem akarom h kiröhögjenek XD
láttam egyszer egy amcsi deszkás videoba egy deszkásnak tiszta nagy deszkálya volt igy derékig ért neki olyan 1 m hosszú lehetett, az ember sem volt kicsi (egy pad mellet ált, indult neki a lépcsõnek) ha nemis volt 1 méter de nagyon nagynak tünt. Amugy nemtom figyeltétek e már a X games Big air en is milyen nagy és Széles deszkákkal mennek.
Köszönöm a válaszokat!
8,25 hüvely a legszélesebb deszka, azaz kb 22 centi lehet.
Valami játékboltban (mint itt Kisvárdán) is biztos lehet kapni nagyon széles deszkákat,a minek csak az egyik oldalába van hajlítás😊
Valami játékboltban (mint itt Kisvárdán) is biztos lehet kapni nagyon széles deszkákat,a minek csak az egyik oldalába van hajlítás😊
van 8,25 is , annál nagyobbat nem láttam még
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nem gördeszkázni. 😊
A kisfiam mozgásfejlesztéséhez kell, és mivel elsõsorban ülni és hasalnia kell a deszkán, stabilabb és kényelmesebb a minél szélesebb deszka.
A kisfiam mozgásfejlesztéséhez kell, és mivel elsõsorban ülni és hasalnia kell a deszkán, stabilabb és kényelmesebb a minél szélesebb deszka.
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék Tõletek. Minél szélesebb gördeszkára lenne szükségem. A neten nézelõdtem, de mindenhol 20-21 cm széleseket árulnak. Létezik ennél szélesebb gördeszka? Elõre is köszi.
Kérdezni szeretnék Tõletek. Minél szélesebb gördeszkára lenne szükségem. A neten nézelõdtem, de mindenhol 20-21 cm széleseket árulnak. Létezik ennél szélesebb gördeszka? Elõre is köszi.
igen a tiédre értettem😄
am kinek mi volt a legjobb trükkje/trükkjei amit beadott?(gondolok itt combo-kra is)
jó dekk bár sztem túl fekete XD.am én is cliché vel tolom és eddig egész jól bevált.a fûggõm venture.az is igen jó és nekem sem kell a tõcsavrt huzogatni.a kerekem emg element volt csak mr nem látszik 😄 nem tom ezt mér írtam le.kicsit éljen a fórum😄
Sziasztok,
tudnátok segíteni hol tudnék venni ilyen alkarvédõt?
Átnéztem egy csomó sport bolt oldalát,de ehhez hasonlót nem találok sehol.

tudnátok segíteni hol tudnék venni ilyen alkarvédõt?
Átnéztem egy csomó sport bolt oldalát,de ehhez hasonlót nem találok sehol.

Szép darab(már láttam msnen). Majd írd meg h mi a véleményed a Blindrõl. ;D
pufók niga hogy adja már <#mf1>#mf1>
ez fasza video hogy siklanak azon a wooodward parkon.<#buck>#buck>
mindegy lényeg hogy tudjátok mirõl skerázok😄
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Egy márkás függõnél testúly nemszámít, évekig lehet õket használni.
Pesten, Zoneban (neten Coreshop) a lentebb említett
Film függõket 5k ért meglehet venni darabját
Láttam egysrácnál ilyet, és gecijolnézki, meg úgyfaszaahogy van:]
Egyébként a a lap sézlessége a 7.5 tõl 8.175 ig terjed általában, ez kb másfél centi eltérés lehet, max kettõ, szalvégülis nemproblem ha éppen kisebb a függõ:]
Pesten, Zoneban (neten Coreshop) a lentebb említett
Film függõket 5k ért meglehet venni darabját
Láttam egysrácnál ilyet, és gecijolnézki, meg úgyfaszaahogy van:]
Egyébként a a lap sézlessége a 7.5 tõl 8.175 ig terjed általában, ez kb másfél centi eltérés lehet, max kettõ, szalvégülis nemproblem ha éppen kisebb a függõ:]
általában a függõkhöz odaírják milyen laphoz javasolt
Szevasztok!
Tudnátok adni egy-két instrukciót, hogy milyen méretû lapokhoz milyen méretû függõt és kereket kell párosítani??? Ugyanis lúzer kezdõ vagyok, kinéztem a SimaSkate-en egy 7.5-ös lapot és nemtom milyen függõ kell hozzá...130mm? (Ill 185 cm magas vagyok 70 kilóval, ehhez mit ajánlotok? Valami normálisabb hárdvert szeretnék, a Tecskós f0sokból elég...)
Köszi és üdv, AA.
Tudnátok adni egy-két instrukciót, hogy milyen méretû lapokhoz milyen méretû függõt és kereket kell párosítani??? Ugyanis lúzer kezdõ vagyok, kinéztem a SimaSkate-en egy 7.5-ös lapot és nemtom milyen függõ kell hozzá...130mm? (Ill 185 cm magas vagyok 70 kilóval, ehhez mit ajánlotok? Valami normálisabb hárdvert szeretnék, a Tecskós f0sokból elég...)
Köszi és üdv, AA.
Megint clichém van. A 2007es széria de kurvajó. 😄 A régi az kis darabokra szakadt. :S
szerintem ez is olyan mint a "firm" függõk,bár a firmeket a cliché gyártja de mégse a legjobbak:/
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
állítólag core is elégjó , csak mo.-n nem vmi elterjedt.
Rendben😄
Nekem Royal függõim vannak, és amióta megvettem egyszer meghúztam a tõcsavarokat
azóta hozzá se kelett nyulni. nagyon gecijok:] Szerelmeim😄
Nekem Royal függõim vannak, és amióta megvettem egyszer meghúztam a tõcsavarokat
azóta hozzá se kelett nyulni. nagyon gecijok:] Szerelmeim😄