Gördeszka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kikix12
Ja. A 2enk valahogy más a hangulata. kicsit komorabb,de azért kurvajó. 😄 Pont most vettem elõ és hajtok a platinum trophyért. 😛

PSN ID: csizmaziakiki

nekem is megvan a skate emg a skate 2 is...sztemis igen állat játék bár a második részben nekem a helyek nem jönnek be...a 3 mat énis tuti emgveszem ha kijön😄
leho94
get real

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

skate00
meg ez 1 sokkal ujjab generációs játék, régen azért a Tony Hawk sorozat is milyen nagyszám volt már. (amugy a tegutolsó része pc re az American Wastelend(vagymi) abba anyi bug van Pl: csuszol egy korlátot és mikor vége a korlátnak elkezd zuhanni és olyankor még lehet Ollie z ni ésmég a pattanó hangot is adja<#buck>, mondjuk abba azvolt a jóhogy lehetett multizni vele)na mind 1
else tudom képzelni 10 év mulva milyen deszkás játékok lesznek, hamár ezis tiszta fasza.<#vigyor4><#vigyor3>

kikix12
Nekem meg van az 1 és a 2 is. 😛 Meg a három is meglesz. De sztem a skate 2 az eddigi legjobb deszkás játék. 1-2 ponton nem reális de ez valamennyire kell is hiszen ez csak 1 játék de pl a Tony Hawk sorozatnál milliószor reálisabb.(pl nem lehet a nagyfeszültségû kábeleken grindolgatni<és fõleg nem kilométereket>) Na csak ennyit akartam hozzátenni a dologhoz. 😄

skate00
itt van még egy fasza Vid EZt Érdemes megnézni

elég valósághû game fõleg egy fasza tévén .<#eljen><#vigyor3>

skate00
skate 3 asszem Májiusban jön én már régóta akarok venniu egy Box ot decsak a Skate miadt akkora kemény játék lehet már több száz videót megnéztem róla meg sokat tudok róla , Állat game lehet , aki ismerõsök játszottak vele mind azt mondta nagyon király, amugya skate 3 még komolyabb lessz.<#wow1>
itt van két video:

leho94
igen

kovacsgellert
Az EA Skate 1,2,3 csak Xboxra meg PS2,3-ra van?

csgery
De az gondolom nyilvánvaló, hogy melyik idõtállóbb.:]
skate00
amugy 30 ezerbõl egy ilyet lehet csinálni mert mi akartunk csináni csak a rétegelt lemez vagy osb lap a drága a többit Raklapbol meg néhány deszkábol meglehet oldani nemkell ilyen "tipikus " amerikaiak igy csinálják hogy végilécezik az alját.<#bee1>

csgery
Max csinálni lehet, a vállalkozók meg csillagászati árakat kérnek el érte:] De ha csinálod, úgyis kb 150bõl jön ki egy kisebb. Ami csak fa, és azt még illõ összerakni faszán. De ha van rá pénzed, akkor csak rajta😉😄

Bár a neten semerre sincs eladó félcsöü😄
skate00
??????<#pardon1><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
Ilyenre gondolsz?
nem hinném hogy kapsz, ha igen akkor is nem olcsó mulatság.

Tudtok valami eladó minifélcsövet? csá am 😄

Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)

skate00
Ez egy divat lett már , 2, 3 . éve kezdték
semmi éltelme ,amugy én mindig forditgatom hogy egyenletesen kopjon és nekem már össze vissza van mert pl a hátsó kerekeim jobban kopnak meg abal elsõ is valahogy jobban kopik szentem a fordulástol ,vagy rivört eknél nemtom.<#vigyor3>
errül beszéltem:

csgery
SZerintem meg tökmindegy hogy hogyvan a kerék😊 Ígyis-úgyis gurul😄 Úgyteszed fel, ahogy Neked jólesik, sehogy nem fognak kinevetni😄
kikix12
Nekem is úgy van. De én csak azért fordítottam meg mert a külsõ oldala gyorsabban kopott. Minta meg már rég nincsen rajta. 😛 😄

én figyeltem😄 ezek félcsõ lapok. és szélesek. am sztetek hülyénnézki ha a kereket úgy rakom a függõre h a minta van bellül?mert sok videóban láttam olyat de nem akarom h kiröhögjenek XD
skate00
láttam egyszer egy amcsi deszkás videoba egy deszkásnak tiszta nagy deszkálya volt igy derékig ért neki olyan 1 m hosszú lehetett, az ember sem volt kicsi (egy pad mellet ált, indult neki a lépcsõnek) ha nemis volt 1 méter de nagyon nagynak tünt. Amugy nemtom figyeltétek e már a X games Big air en is milyen nagy és Széles deszkákkal mennek.

Köszönöm a válaszokat!
csgery
8,25 hüvely a legszélesebb deszka, azaz kb 22 centi lehet.
Valami játékboltban (mint itt Kisvárdán) is biztos lehet kapni nagyon széles deszkákat,a minek csak az egyik oldalába van hajlítás😊
leho94
van 8,25 is , annál nagyobbat nem láttam még

Nem gördeszkázni. 😊
A kisfiam mozgásfejlesztéséhez kell, és mivel elsõsorban ülni és hasalnia kell a deszkán, stabilabb és kényelmesebb a minél szélesebb deszka.
kikix12
Nem nagyon van nagyobb. A 8 inch-es a legszélesebb.

leho94
mire kell ha szabad kérdezni?

Sziasztok!
Kérdezni szeretnék Tõletek. Minél szélesebb gördeszkára lenne szükségem. A neten nézelõdtem, de mindenhol 20-21 cm széleseket árulnak. Létezik ennél szélesebb gördeszka? Elõre is köszi.
igen a tiédre értettem😄
csgery
Akkoris a Tiédre értette😄
leho94
de az Blind ADS?:ADS

csgery
Nyilván Neked, a Te lapod feketés😄
leho94
ezt kinek írtad?

am kinek mi volt a legjobb trükkje/trükkjei amit beadott?(gondolok itt combo-kra is)
jó dekk bár sztem túl fekete XD.am én is cliché vel tolom és eddig egész jól bevált.a fûggõm venture.az is igen jó és nekem sem kell a tõcsavrt huzogatni.a kerekem emg element volt csak mr nem látszik 😄 nem tom ezt mér írtam le.kicsit éljen a fórum😄
Trade
Sziasztok,
tudnátok segíteni hol tudnék venni ilyen alkarvédõt?
Átnéztem egy csomó sport bolt oldalát,de ehhez hasonlót nem találok sehol.

leho94
oks😄

kikix12
Szép darab(már láttam msnen). Majd írd meg h mi a véleményed a Blindrõl. ;D

leho94
elfelejtettem képet rakni a dekkrõl😄

skate00

pufók niga hogy adja már <#mf1>

ez fasza video hogy siklanak azon a wooodward parkon.<#buck>

Cindas
mindegy lényeg hogy tudjátok mirõl skerázok😄

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

csgery
Egy márkás függõnél testúly nemszámít, évekig lehet õket használni.
Pesten, Zoneban (neten Coreshop) a lentebb említett
Film függõket 5k ért meglehet venni darabját
Láttam egysrácnál ilyet, és gecijolnézki, meg úgyfaszaahogy van:]
Egyébként a a lap sézlessége a 7.5 tõl 8.175 ig terjed általában, ez kb másfél centi eltérés lehet, max kettõ, szalvégülis nemproblem ha éppen kisebb a függõ:]
leho94
általában a függõkhöz odaírják milyen laphoz javasolt

Szevasztok!

Tudnátok adni egy-két instrukciót, hogy milyen méretû lapokhoz milyen méretû függõt és kereket kell párosítani??? Ugyanis lúzer kezdõ vagyok, kinéztem a SimaSkate-en egy 7.5-ös lapot és nemtom milyen függõ kell hozzá...130mm? (Ill 185 cm magas vagyok 70 kilóval, ehhez mit ajánlotok? Valami normálisabb hárdvert szeretnék, a Tecskós f0sokból elég...)
Köszi és üdv, AA.
csgery
Ja, azok Film függõk😄
kikix12
Ja és szerintem is film. 😄

kikix12
Megint clichém van. A 2007es széria de kurvajó. 😄 A régi az kis darabokra szakadt. :S

leho94
az nem film?<#gonosz1>

Cindas
szerintem ez is olyan mint a "firm" függõk,bár a firmeket a cliché gyártja de mégse a legjobbak:/

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

leho94
állítólag core is elégjó , csak mo.-n nem vmi elterjedt.

csgery
Rendben😄

Nekem Royal függõim vannak, és amióta megvettem egyszer meghúztam a tõcsavarokat
azóta hozzá se kelett nyulni. nagyon gecijok:] Szerelmeim😄
leho94
eddig egy 3000ftos dekkel küldtem xD Elég szar volt vele alig gurul meg stb. de ollie , 180 ollie , kickflip már megy ..

2018# : majd ha megjött akkor tudok csak véleményt mondani😄 Core függõkre is kiváncsi vagyok