Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaaaaaa, igen <#idiota>#idiota>nem nagyon néztem hogy mirõl is van szó , vagyis elfelejtetem hogy Longboardot akar <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#worship>#worship><#violent>#violent><#sniffles>#sniffles><#idiota>#idiota>
aza lényeg veszel vmi lom deszkát, mind1 milyen.
megtanulsz vele menni, meg Olliezni, meg manuálozni, meg shovitozni.
ezért nem érdemes minõségi deszkával kezdeni, mert hiába sokkal erõsebb lap de ugyanugy elkopik.
megtanulsz vele menni, meg Olliezni, meg manuálozni, meg shovitozni.
ezért nem érdemes minõségi deszkával kezdeni, mert hiába sokkal erõsebb lap de ugyanugy elkopik.
Hát igen, de szerintem lehetne vele közlekedni, bár tény, hogy nincs semmi gördeszkás tapasztalatom, és csak így gondolom most.
szerintem a magyar utakon deszkával közlekedni elég bonyolult😄 legalábbis lajosmizsén/kecskeméten
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Ööö, inkább csak ezzel közlekednék nyáron. Amerre járok, ott általában nincsenek hegyek, meg éjszaka is jobb lenne egy ilyennel gurulni fél órát, mint várni a buszra, meg azzal utazni.
Ez mennyire lehet "jó"? Sajna a következõ árkategória a 30ezer forintos deszkák, olyat meg max akkor vennék, ha tudom, hogy használnám eleget.
From wiki: "The ollie is a no-handed, aerial skateboarding trick, invented by Alan "Ollie" Gelfand in 1978, and refined by Rodney Mullen in 1982 to be performed on flat ground.<1>1>"
am le vannak valahol írva hogy pl. az ollie-t ki adta be elõször?
szerintem nagyon vagány. közben több videót is találtam róluk.
a lényeg, hogy valóban mész vele és kész, de sokkal kisebb helyen elfér, gyorsabban lehet vele menni, mint egy deszkával, és praktikusabb mint egy görkori, és egyedi dolog.
de ez csak az én véleményem.
ui: a gördeszka az milyen találmány?
a lényeg, hogy valóban mész vele és kész, de sokkal kisebb helyen elfér, gyorsabban lehet vele menni, mint egy deszkával, és praktikusabb mint egy görkori, és egyedi dolog.
de ez csak az én véleményem.
ui: a gördeszka az milyen találmány?
hát ez mekkora szar.
ez megint egy hülye amerikai "találmány", lehet hülyeségbõl kipróbálnám, de kb semmire nem való menni lehet vele oszt kész, hameg ilyesmit akarsz akkor
GÖRKORIZZÁL,
ez megint egy hülye amerikai "találmány", lehet hülyeségbõl kipróbálnám, de kb semmire nem való menni lehet vele oszt kész, hameg ilyesmit akarsz akkor
GÖRKORIZZÁL,
mármint õk:
http://www.youtube.com/watch?v=vPAn8xRRXd4
http://www.youtube.com/watch?v=vPAn8xRRXd4
megvan! ez az! õk voltak azok..
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vPAn8xRRXd4&hl=hu_HU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vPAn8xRRXd4&hl=hu_HU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vPAn8xRRXd4&hl=hu_HU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vPAn8xRRXd4&hl=hu_HU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
itt is😄 de van az a másik fajta ami ilyen mûanyag szerû, na azt nemtom hogy hívják , sztem az is snake
szerintem nem snakeboard volt, mert a két láb abszolút külön mozgott egy-egy lapon..
szentem sz nem olyan jó cucc.
Én egyszer majd egy Longboardot szeretnék.
egy olyat amit 0:40 nél van. Nagyon állat else lehet mondani, mindenkinek ajánlom ha lessz rá lehetõsége próbáljon ki eggyet.
Én egyszer majd egy Longboardot szeretnék.
egy olyat amit 0:40 nél van. Nagyon állat else lehet mondani, mindenkinek ajánlom ha lessz rá lehetõsége próbáljon ki eggyet.
sziasztok!
szombaton az Andrássy úton Budapesten láttam két srácot, akik egy számomra ismeretlen eszközzel gurultak. Olyan volt, mintha ketté vágtak volna egy gördeszkát. A lábukkal egy egy külön mozgó (szerintem) fa lapon álltak, amiknek 2-2 kereke volt.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mi is ez pontosan, mert nagyon érdekelne. elég vagány volt, és még nem láttam ilyet sehol.
a segítséget elõre is köszi!
Árpi
szombaton az Andrássy úton Budapesten láttam két srácot, akik egy számomra ismeretlen eszközzel gurultak. Olyan volt, mintha ketté vágtak volna egy gördeszkát. A lábukkal egy egy külön mozgó (szerintem) fa lapon álltak, amiknek 2-2 kereke volt.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mi is ez pontosan, mert nagyon érdekelne. elég vagány volt, és még nem láttam ilyet sehol.
a segítséget elõre is köszi!
Árpi
elkezdeni szerintem jó, bár kicsit drágának tûnik
Hali! Azt szeretném tudni, hogy amit lehet venni pl Hervis-ben deszkát 5-9000 Ft-ért azok mennyire bírják? Érdemes azzal elkezdeni deszkázni? AKi tudja milyen az szernit meddig tarthat ki??<#vigyor3>#vigyor3>
Hát nekem ez a stílus nem igazán jön be. :S De azért jó látni h ott nem csak tizenévesek deszkáznak. 😄
PSN ID: csizmaziakiki
nektek mennyi idõ volt kb megtanulni a 360 shove-itot?😄 mert állandóan elém érkezik, nemvágom mivan, kickflipnél meg kiforogja meg minden de mire leér már lenn van a lábam😄 magasabbra kéne ugrani vagy rúgjam még jobban lefelé?😄
1:08 az a trükk mi akar lenni? mert nagyon faszán néz ki.<#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2><#vigyor3>#vigyor3>
hamarosan

de ha nincs egy 7.5-es lap mellette a képen nem tudok viszonyítani.
ha van a képen 2 függõ mibõl látnám h mekkora?<#vigyor>#vigyor>
mérjem le a monitoron XD
nem M 1:1-es méretarányba mutatja az.
mérjem le a monitoron XD
nem M 1:1-es méretarányba mutatja az.
Nincsenek olyan nagy különbségek a méretekben. Sztem ha nincs odaírva akkor is látod a képen h mekkora.
de ha tudnám a méretezését a függõknek.....
Jah, amcsin belül de ide se sokkal drágább habár ennél nem írja magyarországot de nem elõször rendelek innen. 😄
Ja csak amcsin belül ingyenes. Ha Magyarországig elhozatod, akár 10.000 Ft-ot is kérhetnek a szállításért...
Nézd meg a shipping informations(vagy vmi hasonló fül van)-nál hogy be lehet-e állítani hungaryt. Ha igen akk kiírja a kiszállítási költséget mellé.
jah nem a függõ az silver XD
azért kössz 😄
ép most találtam ebay-en zsír új komplett deszkát, full Plan B az egész, 17000-ért amcsiból ingyenes kiszállítás 😄
ép most találtam ebay-en zsír új komplett deszkát, full Plan B az egész, 17000-ért amcsiból ingyenes kiszállítás 😄