44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Totti:"A Juventus megérdemelten nyerte meg az idei és a tavalyi bajnoki címet is. Ha a többi csapat reklamálni kezd, miért nem tették fél éve, vagy tavaly?"
  • gabber_saviola
    várjuk meg a végét
  • jonathanbruins
    nah sz.tem nem zárják ki ilyen fa**ságot igazad van a Lecce lesz a bajnok:D
  • R10
    bakker a végén kiderül h a Lecce lesz a bajnok

hihetetlen mik folynak itt :O
  • R9
    főleg hogyha kizárnak akkor a tavalyi bajnoki címet is elveszik
  • Csacsi
    Ti még akár bl selejtezőt is játszhattok a nemzeti sport szerint.
  • Csacsi
    Azért ha minden igaz, akkor ott van a bundabotrányban a fiorentina, meg a lazio is. Szóval teljesen átalakulhat a táblázat. Lehet, hogy akik elméletileg kiestek, így lehet bent maradnak.

Szóval izgalmas lesz. Az biztos, hogy mindik JUVE drukker leszek....bármi is legyen, és ha kell, akkor 4 év múlva lesz meg a 3. csillag.
  • forzajuve5
    Ha a csalásokat bebizonyítják, a La Gazzetta dello Sport prognózisa szerint a Juventust a B vagy a C ligába sorolják vissza, valamint megfosztják mindkét scudettótól. Ebben az esetben Serie A idei bajnoka a második helyen végzett Milan lehetne, ám mivel a piros-feketék is érintettek a bundaügyben (a játékvezetőkért felelős klubvezető keveredett gyanúba), az olasz sportnapilap azt jósolja, hogy a harmadik helyen zárt Interhez kerül majd a bajnoki a trófea, míg a 2004/2005-ös pontvadászat első helyezett nélkül kerül majd be a jövőbeli évkönyvekbe.

Nem semmi,hogy miket kitalálnak már :D
  • gabber_saviola
    arra nem kaptok csillagot :Dddddddddddd
  • forzajuve
    tényleg! ha jövőre a serie b-t nyerjük meg akkor is megkapjuk a harmadik csillagot? hát bamme' ezt is megértük...
  • Breki33
    ma van DVD melléklet
  • zambrotta
    94
  • gabber_saviola
    92 forint -.-
  • Barni
    van valaki aki hozzáfér a nemzetisport cikkjéhez?
    a címe: "Az Inter lesz a 2006-os bajnok?"
  • Breki33
    "Srácok! Ne marakodjatok! Én vérbeli JUVENTUS drukker vagyok hosszú évek óta. Soha nem mondtam semelyik riválisra semmi bántót. Tartsuk tiszteletben a másik csapatát! Kérek minden "ellendrukkert", hogy ne csalózzon, pláne addig ne, amíg SEMMI konkrétumot nem lehet tudni az ügyről (csak annyit, hogy van valamilyen "ügy", de hogy ki érintett benne és ki nem, az egyenlőre szerintem senki által nem ismert). Sok fórumon megy a "merda JUVE" és a "merda Milan". Mire jó ez? Mindenki kiáll a csapata mellett. Ha visszasorolják a Juventust akár a C ligába, akkor is ők lesznek a kedvenc csapatom. Igaz akkor kicsit késöbb tudjuk felvarni a 3. csillagot... :) Gondolom hasonló esetben egy vérbeli Milan drukker is kiállna a csapata mellett. Ez így is helyes! Kedves Milna drukker sporttársak, próbáljatok belegondolni a helyzetünkbe: van egy csapat , akiket nagyon szeretünk, és akik most az ostoba vezetők hülyeségét fogják sokáig nyögni, bármi is lesz a végkifejlet! Nektek sem lenne jó, hogy a kedvenceiteket támadják mindenhol, holott ők nem tehetnek semmiről! A véleményem erről az egészről az, hogy jelenleg kicsit nagyonn a füstje, mint a lángja, de ha bebizonyosodik, hogy valóban "sáros" a JUVE, akkor inkább büntessék meg őket kellő mértékben (a kizárást túlzásnak tartanám + azt is, hogy másik csapat kapja meg a Scudetto-t), de miután lezárult ez a botrány, senki ne mondhassa, hogy a JUVE így meg úgy! FORZA JUVENTUS FOR EVER!!! "

"Mindig lesznek akik minket támadnak. Ez együtt jár a sikerrel. Tudomásul kell venni. Én azt ajánlom minden Juve-szurkolónak, amit Capello mondott: várjuk meg szépen, hogy mi lesz az ügynek a vége. Egy a lényeg: a csapat mellett minden juventinonak ki kell tartani. Ezek a játékosok végigküzdötték az évet, és újra megszerezték a bajnoki címet. Én büszke vagyok minden játékosra. Ők megtették a dolgukat. Ledobhatnak minket a d-ligába, elvehetik tőlünk a legjobbjainkat, de a Juventus marad. Ha 11 ifivel állunk fel egy hegyi kiscsapat ellen, akkor is mellettük kell állnunk, akkor is büszkén viselhetjük a Juventus-mezt. Most kell igazán kiállni a klub mellett. Addig is reméljük a legjobbakat, és jövőre akár A osztály, akár B vagy más: mindig mi maradunk a legnagyobbak! Sempre Juve! "
  • 9csöves9
    egyébként a Tuttosport szerint is Puma lett az év legjobbja:)
  • 9csöves9
    egyre keményebb hírek vannak...Moggiék rohadjanak meg,szégyent hoztak a Juvera örökre,és legjobban velünk szurkolókkal basztak ki
  • Breki33
    nem unjátok még?

tiszta ovi
  • Kit--Kat
    Nektek ér meg milliókat ez a brilliáns játékos:P
  • bigfoot
    hozzánk nem jön:)
    marad nálatok:P
  • Monoton
    oks kösz!
  • Barni
    23
  • Curesz
    mondjuk ebbe van valami
  • Kit--Kat
    1 meccs a sok közül, kevés...
    Ennyi pénzért csak fogyassza a cselszki bankszámláját.
    Amelllett a jobb játékos ott ült a padon amíg ő bohóckodott. Mondjuk erről csak is Capello tehet.
  • Monoton
    Trez mennyi góllal zárt?
  • Curesz
    azért Ibra elég jól játszott az uccsó meccsen, bárcsak igy játszott volna végig
  • Hegeace
    Hy Juvefans! Végre megvan a abjnoki cím régen vártam már rá!ha jövőre meglesz a 30. bajnoki cím akkor kirohanok torinóba és minden cuccot megveszek amin 3 csillagos juve címer van! nálam a szezon meglepetései : Balzaretti,Chiellini,Abiatti a pozítív Ibra a negatív.
  • Breki33
    elején Trez P
  • Curesz
    sztem Camoranesi is jó volt, csak ő nem kiegyensúlyozottan
  • Barni
    hello!
    na szép volt tegnap!
    amúgy nálam Puma és Alex volt a két legjobb az évben és az új reménység Balzaretti
  • james69holden
    "Szerintetek ki volt a szezon legjobbja?"

Nálam Del Piero :P

padról beszállva meccseket döntött el...
  • forzajuve5
    Cannavaro
  • 9csöves9
    Szerintetek ki volt a szezon legjobbja?

nálam Puma
  • Breki33
    idéztem a foci listáról........

• Monoton
    most mit kezded megint (kérjé bocsánatot alásan :DDDDD)
  • Breki33
    Miis maradunk

ez nem Reklam Margit
  • 9csöves9
    Andrea Agnelli már a csapattal volt,ezzel biztossá vált hogy szerepet vállal majd jövőre

• Monoton
    utólag grat a csapatnak!
  • forzajuve5
    :DDDDDDDD
    még szép hogy marad
  • 9csöves9