44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    amúgy készül az első juve-bayern közös szurkolói oldal. Kb. 1 hónap és jó is lesz. www.juve-bayern.atw.hu
  • james69holden
    itt a videó: Zlatan's Gum
  • gabber_saviola
    tegnap már szóltam , hogy fejezzétek be az itteni spamelést és flémelést, de látom hogy nem voltam elég meggyőző
  • Monoton
    Forza Juventus! Forza Palermo! Hajrá Ferencváros,Arsenal!
    te meg ezzel mindent elárultál!

egyébként aki nem 3 éves korától szurkol egy csapatnak az nemis szurkoló!

régebben nem érdekelt a külföldi foci csak Raul miatt figyeltem a Madridot mivel ő a kedvenc játékosom!

nahh akkor buááááá!
  • Kaplan
    Mikor elolvastam Breki kommentjét tudtam, hogy pár percen belül jön rá a válasz. Nevetséges, és mostmár én is kezdem únni itt a sok Real Madridost, nektek nincs topikotok?
  • Monoton
    te meg mit lol ozol

smiley miatt elnézem!

vmi problémád van :P
  • Breki33
    lol P
  • Monoton
    drukkolni 3-4 éve!

de előtte is figyelemmel kísértem a csapatot
  • R10
    http://www.nikefootball.com
  • forzajuve5
    egy linket adjon valaki ahol meg lehet nézni!
  • R10
    jaja nagyon kész az a videó
  • hunbasser
    én már láttam,nem semmi!előtte mindenkit megkérdeznek,h sztük sikerülni fog e,nagyon megoszlanak a vélemények,aztán meg szájábavesz egy rágót,dekázik,vissza a szájba,és szépen mondja:joga bonito:)
  • BADE
    a válogatottból Maresca-t hiányolom
  • forzajuve
    elárulod mióta drukkolsz a real madridnak? (minden rosszindulat nélkül kérdezem, csak kivi vagyok)
  • Breki33
    mármint neked?

gyakorolj
  • Monoton
    :DDDDDd ha már labdával nemmegy ...
  • R10
    Zlatan dekázik a rágóval az egyik Jogas videón láttátok már?
  • Monoton
    meglátták!!!

és nemérdekel! ha neki jól esik! ráadásul a juve topityba!

megjegyzem Breki engem szúrt le mert itt Real ozok állandóan!

az meg egy másik dolog hogy lebuzizza a saját játékosát!!

vérbeli juve szurkoló :P

• a zsírkereskedő
    ahogy gabriel cash mondta a tárgyaláson "itt valami qvára bűzlik! ez az egész egy nagy rakás szar!"
    na most ezt csak azért írtam mert nem hinném, hogy elég tökösek azok akik döntenek a kizárásokról...
    5-6 csapatot nem hinném, hogy b-ligába sorolnak vissza... ami érthető is
    ezzel csak az a baj, hogy tavaly a genova megszívta akkor most midegyik csapatnak meg kéne szívnia
    egyébként én kiábrándultam az olasz fociból pedig nagy kedvencem volt...
    cassano sincs a válogatottban mert hülye módon a realhoz ment és ott meg cserepados és onnana a hülye lippi nem hívta be, bár elismerem ő a kapitány és joga van azt vinni akit akar...
    de már ennek se lehet hinni, minden büdös itáliában és ezt nem mossák le magukról
  • forzajuve5
    :DDDDDDDDDDDD
    meglátják a realosok hogy mit írtál...
  • forzajuve
    ha valami normális csapathoz mennének azt mondanám jól van megértem őket. de a reálhoz??? :D reálhoz igazolsz? buzi -e vagy?
  • Zsolti9014
    Figyu, 82-ben botrány után VB cím. Remélem most is!!!
  • Breki33
    Rossi-ugye benne volt aztán ugye a VB-n minden meg lett neki bocsájtva
  • gabber_saviola
    szerintem nem zárnak ki senkit sem, max pontlevonást kapnak az érintett csapatok

idézet a palermo.uw.hu-ról :P
    "A klub érintett a 80-as évek elején kirobbant olaszországi totóbotrányban, ezért 5 pont büntetéssel kezdi az 1980/81-es B ligás szezont!"
  • Kaplan
    Kezd nevetséges lenni az egész, folyamatosan jönnek az infók ki megy, ki marad. De az egészből még semmi konkrétat nem tudunk. Meg különben is.. miért csak minket zárzának ki...logikátlan, akkor jöjjön a Milan, Fio, Lazio trió is.
    DP számomra egy igazi lovag. Ő JUVENTUS játékos. Amíg ő ott van nem lesz nagy gond. Ha most kicsesznek minket feljutunk úgy is jövőre. Aztán visszamegy minden a régi kerékvágásba és a sok 'sztár' akik most elmennek majd, ott fognak kopogni a székház ajtaján..Megbánják még, hogy elmentek.
  • hunbasser
    így van!
  • Monoton
    a jó modi mindenhol ottvan :DDDDDD
  • gabber_saviola
    flém & spam off
  • Monoton

oltás legyen újreg :P

• Breki33
  • Monoton
    amugynemtom minek vagytok így kiakadva!

nálunk még egy hónapig nem dől el semmi!

így addig a real-juve cikkek mind szemétnek mondhatók!

• Zsolti9014
    Ha nem tetszik valami, akkor el lehet menni. Főleg realosoknak, intereseknek, meg milanosoknak. De persze én hangsúlyozom, h egyik csapatot, sem a szurkolótábort nem utálom, ez nem szükségszerű. Csak divat.
  • Zsolti9014
    2010 asszem.
  • hunbasser
    meg persze capello sem :P
  • Zsolti9014
    Na ne!!! Azért árulónak ne nevezd őket. Ha el is mennek, akkor is sokat tettek már a csapatért. Pl. Buffon nélkül hol lettünk volna eddig? Sehol. Trez? volt gólkirály. Nedved? Nehogy már be kelljen mutatni! Thuram? ugyanez. Igaz az nem lenne túl szimpatikus, ha Vieira 1 év után elmenne. Meg természetesen a többiek is maradjanak! De ne árulózz!!!
  • hunbasser
    de most az is kérdés,h mikor jár le ibrahimovic,emerson,és zambrotta szerződése.
    júúúj de bírnám ha pont most
    mondjuk ibrahimovic nem kell
  • Monoton
    psszt nemtőled kérdeztem :D
  • Monoton
    hülye-e vagy! Olyan játékosért aki elkívánkozik azért nem fognak milliokat fizetni!
  • Breki33
    az újság....
  • Monoton
    akkor most kiis emlegeti a Madridot?