44078
-
#9222 igazából nem értem mit írsz
ez egy szurkolói közlemény ami tájékoztatja a többi SZURKOLÓT hogy jöjjön és tartsanak egy demonstrációt,hogy megmutassák ők a legrosszabkor is kiállnak a csapat mellett
a közvéleményre való nyomást meg pont ellenünk csinálják,nézzétek meg majd a Sport 1 egyik előzetesét
undorító -
#9221 Ehh, komoly a baj, ha kell az effajta nyomás a közvéleményre. :)
Hiszen ilyen populáris klubbot nem lehet elítélni, leminősíteni... Jó politika.
De ha ennek a fele igaz, ami a vádban van, akkor kívánom a legrosszabbat mindenkinek, aki bennevolt. Ez nem való ide. -
#9220 A Centro Coordinamento Club DOC békés megmozdulást szervez 2006 július 1.-re, amely délben, a Piazzale Caio Marioról (a Fiat Mirafiori parkolója előtt) indul.
Nem létezik olyan ítélet, büntetés, visszasorolás, amely elvehetné a hitünket, ezért ezekben a nehéz pillanatokban úgy döntöttünk, hogy az utcára vonulunk. Nem azért, hogy valaki ellen tiltakozzunk, hanem hogy együtt, egységesen vonuljunk fel, és mutassuk meg egész Olaszországnak, hogy "A Juve mi vagyunk". Büszkébben, mint eddig bármikor, arra kérünk mindenkit, hogy hozzák el a zászlókat, sálakat, a zebracsíkos mezeket, hogy megmutassuk mindenkinek, mennyire szeretjük a klubunkat.
Külön meghívjük azokat az illusztris személyeket, akik a szórakoztatóiparban, a média világában dolgoznak, és a győzelmek ideje alatt büszkén vállalták juventino mivoltukat. Tudjátok, most eljött az ideje annak, hogy személyesen, és még büszkébben vállaljátok, hogy juventinok vagytok.
A felvonulás útvonala a következő lesz: Corso Agnelli, Via Filadelfia, Corso Galileo Ferraris, végül pedig a Juventis székházánál gyülekezünk. Vállunkon egy győzelmekkel teli hosszú múlttal demonstráljuk hovatartozásunk, mert most éljük a legnehezebb pillanatokat, és ilyenkor a leginkább szükséges, hogy színt valljunk. Ha büszke vagy arra, hogy a Juventus szurkolója vagy, köztünk a helyed, mert "A Juve mi vagyunk"! -
#9219 itt a két tegnapi gól.ezt a Paoluccit nagyon eltudnám képzelni az új Juventusban
Criscito
Paolucci -
BAJNOK A PRIMAVERA CSAPATUNK!
Criscito és Paolucci góljával győztek le egy nagyon jól játszó Fiorentinát
gratula a fiúknak! -
#9217 jó volt újra látni ezeket a gólokat -
#9216 azt megnézzük -
ozsi #9215 Ma 17:00-kor a sport1-en leadják a Juve bajnoki góljait... !!!!!!!!!!!!! -
ozsi #9214 dohó:
nekem megvan :) -
#9213 amore -
#9212 Trez tegnap gólt lőtt a válogatottban,és üde színfoltja volt a meccsnek egy Ribery nevezetű fiú akire kivetettük a hálónkat
iszonyat jó játékos lesz belőle -
Monoton #9211 -
#9210 intim percek az edzőtáborból? -
#9209 -
#9208 jahhh a múlthetiben volt és már Cannavaro tartotta a serleget.... -
#9207 városiak előnyben, én itt a kis falunkban nem tudom megvenni sehol az újságot -
#9206 lehet azt nem néztem -
#9205 sztár sportot vettem
23. szám 2006.június 7-13
gondolom az eggyel régebbi volt -
#9204 Nem Képes Sport sztár sport
A boltan volt egy rá volt írva, hogy Juve poszter és a közepén a játékosok. -
#9203 az enyémben egy darab Juve poszter nincs
most vettem pár perce -
#9202 Scarzanella - Di Cuozno, Rossi, Marchisio, Zammuto - Di Criscito, Cuneaz, Venitucci - Paolucci - Giovinco, De Ceglie
Giovinco szerezte meg a vezetést aztán Paolucci vágott még kettőt
-
#9201 3-2-re nyert a Primavera csapatunk a Palermo ellen ezzel bejutott a döntőbe
a Fiorentina ellen mérkőzünk meg,hajrá fiúk az újabb bajnoki címhez -
Monoton #9200 flém off! :P -
#9199 na látod ezért nem fogom megvenni
[csak viccel] -
#9198 Sztársportban Juventus poszter !!!! -
#9197 már napok óta ilyen -
#9196 kicsit behülyült a rendszer :DD -
#9195 Döntőben vagyunk -
#9194 Hogy állnak a magyarok abban a az izében amit Breki szokott linkelni? -
#9193 -
R9 #9192 ok -
#9191 Primavera Juventus
NOME
BALAGNA Alberto
BETTEGA Alessandro
BIANCO Raffaele
CHIAZZOLINO Giacomo
CRISCITO Domenico
CUNEAZ Andre
DE CEGLIE Paolo
DEL PRETE Lorenzo
DICUONZO Stefano
GIOVINCO Sebastian
LAGNESE Luca
LANZAFAME Davide
MANIERO Riccardo
MARCHISIO Claudio
PAOLUCCI Michele
PISANI Andrea
POZZATO Andrea
RIZZA Giuseppe
RODRIGUEZ Samon Reider
ROSSI Andrea
SCARZANELLA Claudio
VENITUCCI Dario
VOLPE Francesco
ZATTIN Alan
ZAMMUTO Pietro -
#9190 nem drágám,az nem számít -
R9 #9189 serie b is számít? -
#9188 Canna és Trez is részt vett a kihallgatáson,semmi gond nem volt
-
#9187 a Primavera csapatunk bejutott az elődöntőbe,ezúttal a Palermo ellen mérkőzik meg
ez lehet majd zsínórban a 4. bajnoki címük -
#9186 fú basszus mi ment itt
ne mocskoljuk már be ezt a topikot -
#9185 szép óra,de most nem érdemes megvenni,mert jövőre már 3 csillag lesz rajta :) -
#9184 -
forzajuve #9183 huráááá