Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és hova xarjunk b+?

Breki33
Hát pedig õ játszott nálunk :-)
DONGUBA
Dehogynem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Breki33
Tényleg senkise ismeri Ian Rush-t? :-)
Breki33
Köszi, hogy ezt megosztottad velünk.
BADE
Hát megmondom õszintén,hogy eddig szinte senkit sem igazoltunk(fõleg nem a kezdõbe).

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Di Vaio a Valenciáé.Remélem Gilát leigazoljuk!

Scholes18
eppen olaszbol o.bol irok. sajna ezekbe a netcafekba nincsen ekezetes bill.

Glory Glory Man United!!

Pletykák a mercatoról
Ezen az oldalon is többször kifejeztük az értetlenkedésünket azzal kapcsolatban, hogy Enzo Marescát a fél olasz mezõny szeretné megszerezni, a Juve viszont nem nagyon ragaszkodik hozzá. Nos, a tehetséges középpályásnak újabb kérõje van: a torinói szurkolók által különösen gyûlölt Fiorentina. A Serie A-ba most feljutó firenzeiek állítólag nem is esélytelenek Maresca leigazolására.
Di Vaio távozása is érik: egyes források arról beszélnek, hogy a Valencia Mistát, a legutóbbi spanyol gólkirályt adná érte. Az olasz lapok szerint azonban Mutu vagy az interes Cruz pótolná az egykori parmai csatárt. Cruz már csak azért is illene a képbe, mivel õ megfelelõ helyettese lehetne Trezeguetnek, míg az Internél Vieri és Adriano is hasonló stílusú, mint õ.
Újabb hírek Campbell-lel kapcsolatban: az angol sajtó szerint a Juventus kész lenne Thuramot, Appiaht és Tudort ajánlani az angol védõért. Persze Campbellnek megvannak az alternatívái is: Ujfalusi és Kuffour neve is felmerült a régóta emlegetett Cannavaro mellett.
Ha Emersont nem sikerülne megszereznie a Zebráknak, akkor C. Zanettit pórbálnák megvenni az Intertõl. A játékos már dolgozott Capelloval a Románál: közösen nyerték a fõvárosiak utolsó bajnoki címét. Mindenesetre a Juve állítólag megtette az utolsó ajánlatát Emersonért: 10 millió euró és Maresca.
Jankulovskiért folyik az alkudozás: 5 milliót kér érte az Udinese, a Juve 2 milliót, Parisit és a Palermonál játszó Gasbarroni játékjogának a felét kínálja. (Ez egyébként együtt valószínûleg jóval többet ér 5 milliónál...)

juventusfc.hu

Matthewpamer
el is indulhatsz már 😛

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

BADE
Ha Kapot kölcsönadjuk begyújtom a Juve székházát!😊

BADE
Jó ez a mez!Nagyon tetszik a szponzor logója!

gercse
Bergkamp nem játszott a juvéban?

Breki33
hát szégyen

úgy láccik

Breki33
szép képek

tényleg olyan nehezet kérdeztem?
Pavia - Juventus 2 - 4
Juvés gsz-k.: Kapo, Zalayeta, Miccoli, Tacchinardi

Breki33
Az korábban volt
Najó nem azt mondtam, hogy Angol....

És Csatár

Liam Brady? 😊

Breki33
1987-1988 azt hiszem
gercse
rég játszott ez a játékos a juvéban?

Breki33
1. Neveket nagybetûvel irunk
2. Egy éve kb azt hangoztatjuk, hogy Legrohelyett rendes védõ kell
3. Minek jársz ide ha nem olvasod amit írunk?

Amúgy kiváncsi vagyok ki tudja melyik híres britt játékos játszott a Juve-ben
Matthewpamer
pedig nektek olyan csodás védõitek vannak mint legrotájje,meg montero,meg huliánó
nem kell ide védõ,ja meg zebina.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Breki33
Juventus: védõkeresõben
2004 júl. 18 20:03 - Forrás: sportforum.hu

Az újjáalakulóban lévõ Juventus Torino már egy hónapja bevallottan egy klasszisvédõt keres a defenzív csapatrészébe. Korábban felmerült az olasz válogatott csapatkapitány Fabio Cannavaro megszerzése, azonban Roberto Mancini Milánóba érkezésével meghiúsult a milánói bekk szerzõdtetése.

A legújabb kiszemelt: Sol Campbell. A torinói vezetõség egy része Londonba utazott, hogy kipuhatolják, az Arsenal milyen kondicíók között engedné el az angol válogatott védõt.

Amennyiben nem járnak sikerrel, az olaszok a második számú 'célpontot' is megjelölték - Tomas Ujfalusi, a cseh válogatott és a Hamburger SV védõjének személyében.
Új kiszemelt a védelembe

A vezetõk felvették a kapcsolatot a Bayer Leverkusen brazil védõjének, Juannak a képviselõjével.

A Juventus korábban már megpróbált a gyógyszergyáriaktól játékost elcsábítani, de a szintén brazil Lúcio megvásárlása nem jött össze. Juan jelenleg a Copa Americán tartózkodik, Moggiékat viszont ez nem akadályozta meg abban, hogy beszéljenek a játékos ügynökével, Gilmar Rinaldival. A focista árát 7 millió euróban állapította meg a klubja. Juan tavaly 29 mérkõzésen lépett pályára a Bundesligában és két gólt lõtt.

õ az:

úgyis megvesszük, ha nem most akkor az átigazolási szezon lejárta elött fél nappal 😛

Matthewpamer

Emerson nyilatkozott

"Egyáltalán nem vagyok boldog, mert a klubom nem akar elengedni a Juventushoz, mert az Internazionale és a Real Madrid is több pénzt ígért értem. De én akkor is Torinóba akarok menni. Emiatt depressziós lettem, és jelenlegi csapatom elsõ edzésén nem fogok megjelenni, orvosi igazolást is hozok róla."

"Vagy a Juventus vagy kihagyok egy évet!"

Pletyka, pletyka hátán

Di Vaio, Bonera, Oddo, Maresca - többek közt õk a fõszereplõi a legfrissebb átigazolási híreknek.

Marco Di Vaio megy vagy marad? Senki sem tudja. Capello állítólag ragaszkodik hozzá - akárcsak az Inter új edzõje, Mancini. Sõt, a legfrissebb pletykák szerint a Barcelona sem felejtette még el a Juve támadóját.
Bonerával kapcsolatban Moggi kijelentette, hogy nem a Juve nem érdeklõdik iránta - a Zebrák menedzserét ismerve könnyen lehet, hogy ez azt jelenti, hogy a parmai védõ hamarosan Torinóba költözik. Különösen úgy, hogy egyes információk szerint a játékos már meg is egyezett a Juventusszal, és a klubjával is közel a megállapodás - a tisztázandó pont Gilardino, aki Moggi szerint mard Parmában...
Moggi Oddot nevezte meg, mint kiszemeltet, akiért játékosokkal fizetne a Juve. Iulianot emlegetik, mint lehetséges ellentételezést. A Lazio szívesebben látná Marescát, aki azonban könnyen lehet, hogy Udinében köt ki, mégpedig a Jankulovski transzfer részeként. Marescát egyébként a fél Serie A, és több angol klub is szívesen látná, és egyes hírek szerint Capello is fontos szerepet szán neki. Ezek után mondja meg valaki, hogy mi lesz a fiatal középpályás sorsa...
Emersonnal kapcsolatban Moggi azt mondta, hogy csak készpénzzel fizetnek érte, nincs szó arról, hogy a torinóiak néhány játékost átengednének a fõvárosiaknak. Ehhez képest a Gazzetta dello sport szerint 7 millió euró és Brighi, illetve Iuliano vagy Maresca a Juve utolsó ajánlata.
A sok pletyka után valami biztosabb információ: a Juventus kölcsönadta a Sienának Davide Chiumientot.

fhsasa
oks.
az effektet nem én csináltam...

milyen háttérre gondoltál?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

na retrózzunk egy kicsit 😄

1925-ös bajnokcsapat

Breki33
nem igazán ilyen effektre gondoltam
a sárga szegély jó
címer és felirat is

háttérképeket viszont cserélhetnéd
Matthewpamer

fhsasa

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Breki33
én csak kérdeztem tudom hogy nem ilyenkor van vége P
dehogy! Július 1-tõl Augusztus 31-ig tart a hivatalos átigazolási idõszak

Kaplan
Remélem!
A mostani Juventus visszafogja venni a hatalmat a Milan-tól!!!
Nagyon utáltam õket.. Most revansot veszünk.
Remélem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
Akkor most összeállt a keret?
Mikor van vége az átigazolási idõszaknak?
Torino-Juventus 2002/03

Toro Torooooo

Matthewpamer
ez az adriano egy balhátvéd igaz?mert a managerbe õt vettem meg 😛

Palermo
eddigi biztos érkezõk:
Adriano (v, Gremio)
Gonzalez (k, Racing)

Kölcsönbõl visszaérkeztek:
Budan (Atalanta), Codrea (Perugia), Brienza (Perugia), Maniero (Brescia), Vannucchi (Empoli), Andersson (Ancona), Santana (Chievo), Morrone (Chievo), Rossi (Siena), Abate (Taranto), Ferri (Ascoli), Modesto (Ascoli), Ongfiang (Cesena), Rinaudo (Salernitana), Zaccardo (Bologna), Ciaramitaro (Livorno)

Fiorentina
biztos érkezõ:
De Vezze (k, Ascoli)

meg pletykálnak Baggioról, Batistutáról, Rui Costáról

BADE
Fiorentináról + a Palermoról van valami hír?Mármint átigazolások terén.Szimpatikus csapatok!

Breki33
amint lesz szebb mint a mostani
gercse
mikor lesz uj banner

Breki33
miért tömöd tele "nemzetközi" xaral ezt a topic-ot?

Van saját topicod nem? P
Matthewpamer
ugy mint tavaly a juve az intert

gercse
ja tényleg a Fiorentina is leveri az intert