44078
-
#9385 van egy olyan érzésem hogy a vezetőség úgy gondolja,Blasi hatalmas tehetség és a világtörténelem legnagyobb baklövése lenne most eladni... -
#9384 Örökbe nem kell senkinek ezek szerint:D -
#9383 egyszerűen érthetetlen
és a kölcsönszerződés lejárta után röhögve adják vissza a lilák -
#9382 minek adtuk kölcsön?Fejlődni már úgysem fog,ahogy ismerek max visszafejlődni... -
#9381 Blasi csak kölcsönbe ment a fiorentinába
a faszom kivan már ezekkel a kölcsönadásokkal,addig adjuk kölcsön az összes játékosunkat míg kiöregszenek és nekünk kell fizetni hogy elvigye valaki -
#9380 elkészült a Mondo Juventus,ezentúl itt fog felkészülni a csapat.érdekesség hogy ezt a minden igényt kielégítő edzőcentrumot még anno a Moggi-Giraudo-Bettega hármas álmodta meg
-
#9379 Gasbarroni 100%-ig miénk! megvettük az 50 %-os tulajdonrészét a Palermonak
nagyon jó kis szélső,tud bal ill. jobb oldalon is játszani,nagyon ördöngős szóval szerintem jó lesz -
#9378 igen ő rá van a legnagyobb esély,még a válogatott kispadját is elutasítaná -
Zséé #9377 Az igaz, hogy Deschamps lehet az új edzőtök?
nb1.hu írja, de ott írnak mindent össze-vissza, azér kérdem itt... -
#9376 jóvan a calciomercatora nem szoktunk adni:) -
#9375 haver most mondta msn-en,ő meg a fiorentina.it-en olvasta,de azt mondja,h a fiorentina.it is a calciomercatoról tájékozódik -
#9374 forrás?
egyébként a legújabb hírek szerint a Milan van a legnagyobb bajban utánunk,akiknek ugyancsak volt egy Moggiékhoz hasonló ám kisebb szervezete -
#9373 Juve in B, le altre in A con penalizzazione -
#9372 Maresca-Di Vaio kettősben 1000%-ig biztos vagyok hogy nem jön vissza
Marescanak tökéletes helye van a Sevillánál
Volpatot is ki lehetne már próbálni -
#9371 én mindig is a fiatalítás mellett voltam
Vissza kell hívni:Masiellot,Palladinot,Marescat,Bartoluccit,Di Vaiot(ő nem fiatal,de visszajöhet)
Primaverából pedig szintén jöhetnének,nagyon jó játékosok játszanak ott is(pl. kis Bettega stb.)
Biztos mindent megtennének a Juve-ért! -
#9370 egyáltalán nem volt könnyebb nyernünk de ezt a témát hagyjuk
Thuram azt is mondta,hogy most kizárólag a válogatott érdekli,ezt a nyilatkozatot akár úgy is értelmezhetjük,hogy számára a Francia válogatott most az egyetlen csapat
(persze kell hozzá egy kis jóhiszeműség) -
#9369 jó,ok,csakhát egy juvés árulózza kedvenc csapatának játékosait,én meg ezért mondtam.
persze nekem tökmind1,h ki hová megy a juvéból,meg h a vagy b ligás lesz e a juve,nekem annyira mind1,bár azért nem szép őket árulózni,gondolom ugyanúgy edzettek,mint a többi csapat játékosai,ugyanannyit tettek a győzelemért,stb.
csakhát annyi a különbség,h könnyebb volt nyerni,de a játékosok attól még ugyanúgy készültek,hisz ők nem tudták,h a bíró minden meccsen velük van,esetleg csak sejthették
thuram meg most megutálta a vezetőséget,és gondolom ezért mondta,h mi az a juve?... -
#9368 az ő kijelentése volt hogy "árulók"
azthiszem tettek ezek az emberek annyita csapatért,hogy ne árulózzuk le őket -
#9367 nem Juventus,de sztem jobban járna a csapatotok,ha fiatal olasz játékosokat kezdenének beépíteni.Thuram meg egyébként sem a kedvencem.Sry -
#9366 #9135 ezért mondtam h is -
forzajuve #9365 chievo -
#9364 tulajdonképpen te milyen szurkoló vagy? -
#9363 is? nem kell egyenlőre jelentőséget tulajdonítani neki,lehet barokkos túlzásokba esett az újságíró -
#9362 egyetértek veled... -
forzajuve #9361 lehet egy ocsmány módon kiragadott szövegfoszlány is egy nyilatkozatból. látni kéne az egész nyilatkozatot. bár ilyet akkor sem mondunk dá dá dá -
#9360 thuram is áruló lett?? -
#9359 szép :( -
gergelyanevem #9358 engem már nem érdekel ez sem...jöjjenek a fiatalok -
#9357 Thuram furcsa szavai
Vajon távozik a francia védő?
Érdekes szavak csúsztak ki Lilian Thuram száján a Dél-Korea elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.
Arra a kérdésre, hogy mi lesz ha a Juventust a Serie B-be sorolják, hogy folytatja e zebramezben a pályafutását, ezt válaszolta: "A Juve az meg mi?"
Thuram 34 esztendős, a Lyon, a Manchester és a Milan is szeretné megszerezni magának. Lehet, hogy a mondatot csak az idegesség szülte a franciák gyenge szereplése miatt, de lehet, hogy tényleg jelent valamit? -
#9356 eh,ez kemény,nem akarom elhinni...megkérdezték Thuramot a jövőjével kapcsolatban,aki erre azt válaszolta: Ki az a Juve?
ezek után megkérdezték Zambrottat,aki válaszolt Thuramnak,valami olyasmi kijelentéssel hogy a Juve egy futballcsapat,a legnagyobb a világon
Thuram: "La Juve chi?"
19 06 2006
Curioso (e significativo?) episodio durante una conferenza stampa tenuta da Lilian Thuram nel ritiro della squadra francese ai Mondiali.
A precisa domanda sul suo futuro in bianconero, in particolare dopo le note vicende dello scandalo calcio che potrebbero portare la Juventus in Serie B, il francese avrebbe risposto in modo sibillino "Juve chi?".
Ricordiamo che Thuram, 34 anni, è nel mirino di diversi club, come Lione, Manchester United e, come sarebbe emerso nelle ultime ore, Milan: resta da verificare se la risposta data nella conferenza stampa sia rivelatrice di una volontà del francese di lasciare il club italiano. -
#9355 van egy olyan érzésem,ha történik valami akkor csak rajtunk akarnak példát statuálni -
#9354 [URL=http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=115837&]"Vége az ügyészségi vizsgálatnak a bundabotrányban"[/URL] -
#9353 Szamuráj összeállítás -
#9352 Tényleg nem kellett volna, bár előtte csúnyán talppal érkezett az amerikai, igaz nem találta őt el. -
#9351 ok:D-jól tetted:D -
zambrotta #9350 gólhelyzet volt igen és jól is esett
a mi térfelünk közepén történt, szöglet után kontra, én is elől voltam fejelni és ott értem utól a gyereket és én nem bírtam volna elviselni, ha így kapunk gólt
-
#9349 de te akkor gólhelyzetet akadályoztál meg nem???vagy csak azért rúgtad le,mert éppen unatkoztál ott hátul?Ez a pálya közepén történt,semmi értelme nem volt.Én elhiszem,hogy olykor elborul vkinek az agya,nekem is szokott,de sztem ez most nem volt indokolt tőle. -
zambrotta #9348 "véletlenül" én is rúgtam már le ellenfelet utolsó emberként a 80. percben csapatkapitányként -
#9347 persze persze,elborult az agya.ez oké,de legalább akkor boruljon el amikor van rá valami oka,de ez mondjuk akkor is csúnya volt tőle.(pedig sportszerű játékos sztem) -
#9346 Isten éltesse