Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄D

gercse
te montad hogy az elsõ négyben lesznek ha nem mondod akkor talán az intert hozom negyediknek

Matthewpamer
INTER,fiorentina,lecce,bologna 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Breki33
szval nem favoritok :-)
gercse
remélem is hogy az elsõ négyben lesznek:Köv idény:JUVE,Milan,Roma,Lazio,inter,...

Matthewpamer
mexés,ferrari,mancini,totti,cassano,talán gilardino,de rossi,van ott rendesen jó játékos,plussz az ifijük rohadt jó,ugyhogy jövõre is elsõ 4-ben lesznek.

Breki33
favorit azt jelenti, hogy a következõ bajnokságban esélyes...
Róma: most meg örülhetnek ha kupás helyen lesznek...

Matthewpamer
a parma most az volt az internek a 4.helyért,a roma nem???megelõzött titeket is!

Breki33
Ezek egyike sem favorit
Matthewpamer
szerintem meg nem 😊
én favoritok közül a romát birom.meg a parmat

gercse
hát persze,mindenki jobban szereti a juvét aki sem az internek sem a juvénak nem szurkol,a juve szerintem szimpatikusabb csapat

DONGUBA
Ha mar valasztani kellene akkor ezerszer a JUVE mint a mocskos inter.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hé! te kis interes! üljél szépen le a seggedre neked nem osztottunk lapot! 😄DDDD

Matthewpamer
bf,ti basztátok el hogy kispadra tettétek,amúgy simán nálatok maradt volna

ha mi paraszt interesek lennénk akkor írogathatnánk, h ÁRULÓÓÓÓÓ, de mi Sporszerû Juve drukkerek vagyunk és ilyen meg sem fordul a fejünkben...

Matthewpamer
hát igen...😛

BADE
Szomorú vagyok hogy Davidsot nem vettük vissza és az õsi ellenségnél kötött ki😞

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

😊

fhsasa
hopp nem így akartam berakni sorry

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa

na 1enlõre...és majd az egyikre csinálok/vagy csináltatok (😄) 1 kis effektet. tippem már van is..

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa
hát nemtom megpróbálhatom dee nem ígérem me nemnagyon szoktam ilyennel foglalkozni 😊

Breki33
nézz fel, mondjuk akkor gif-ben kell

meg sztem jól mutatna a csík szélein a sárga
fhsasa
nem vagyok egy nagy adobe mágus, a címert még megtduom oldani.
milyen effektre gondoltál?

Matthewpamer
te rohadkék kisbetûvel írtad az inert? 😄

Breki33
nemrossz

de a cimer túl nagy, kicsit életlen és jó lenne ha lenne effekt
fhsasa
na uncsiztam, és gondoltam megpróbálok csinálni 1 bannert új címerrel, igyekeztem hasonlót... sztem szar lett ugyhogy.. 😄

Kezdetét vette a nyári felkészülés

Szombaton edzõtáborba vonult a Juventus és megkezdte az alapozást a következi bajnoki évadra.

Július 3.-án hivatalosan is megkezdõdött a 2004/05-ös idény és ugyanezen a napon kihirdették a csapat nyári programját. Az új szezonra való felkészülést immáron Fabio Capello irányításával végzi a csapat a Salice Terme-i edzõtáborban. A nyári edzõtáborozás Július 26.-án ér véget.
Íme a program, amely ugyan hivatalos, azonban még változtatások történhetnek:

Barátságos mérkõzések:
Július 13.- Juventus-Alessandria (Alessandria,18:00)
Július 18.- Juventus – Pavia (Pavia, 20:30)
Július 21.- Juventus – Genoa (Alessandria, 20:30)
Július 24.- Juventus – PSG (Párizs 21:00)
Július 27.- Trofeo Tim – Juventus, Milan, inter részvételével (Milánó 20:30)

Augusztus 3.- Birra Moretti Trofeo – Juventus, Inter, Palermo részvételével (Bari 20:30pm)
Augusztus 6. - Juventus – Cesena (Cesena 20:30)
Augusztus 13. - Juventus – Livorno (Livorno 20:30)
Augusztus 17. - Juventus – Messina (Messina 20:30)
Augusztus 28. - Trofeo Berlusconi – Juventus - Milan (Milano 20:30)

Bajnokok Ligája selejtezõ:
Augusztus 10.-én és 25.-én.

BADE
Attól,hogy te nem tudtál róla hónapok óta tárgyalhattak!A Roma vezetõi is tisztában voltak vele,csak nem hozták nyilvánosságra.

jóvan nem kell a rizsa

Matthewpamer
jó de errõl már 1 éve pletykálnak hogy moratti szeretné,moratti kedvence stb. ez meg csak 1ik napról a másikra ment!

DONGUBA
Ja ennyi erovel.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

áruló mancini...

Matthewpamer
romát ott hagyta

vagy!

DONGUBA
Miert arulo?

Matthewpamer
na az áruló capello

BADE
Van😊

Vieri nagy valószínséggel nem jön hozzánk.
<ÓÓÓ JEEEEE="JEEEEE" VAN="VAN" ISTEN="ISTEN"

Eldõlt: Trezeguet marad

A játékos és a klub szóban már megegyezett, és ahogy a francia játékos hazatér a nyaralásból, alá is írja a szerzõdést.

A támadó eddigi szerzõdése 2005-ig, az új pedig 2008-ig szól, és sokkal jobb anyagi kondíciókat tartalmaz majd, mint a korábbi.
A csapat (mint arról korábban már beszámoltunk) ma kezdte meg a felkészülést. Rossz hír, hogy az orvosi vizsgálatok után Ciro Ferrarának családi gyász miatt Nápolyba kellett utaznia, így õ elhagyta az edzõtábort.

DONGUBA
Ja de en csak informaltalak.

"Az igazi ok a lap szerint, hogy alkalmasabb embert találtak Trezeguet posztjára."

ott a lényeg

DONGUBA
A Több, mint érdekes információ látott napvilágot a mai SPORT internetes oldalán. A katalán napilap szerint a Juventus kapcsolatba lépett Joan Laportaval telefonon, és felajánlotta a Barca elnökének, hogy tárgyaljanak ismét a francia játékos átigazolásáról.

Szinte tényként volt kezelhetõ, hogy David Trezeguet a Juventusnál marad, miután szóban már megegyezett az olasz klub képviselõivel, és csupán az aláírása hiányzik az újabb kontraktusról. A Barcelona vezetõsége tudomásul vette a játékos döntését, és lezártnak tekintette az ügyet….egészen tegnapig.

Akkor ugyanis a Juventus egyik magas rangú vezetõje (a SPORT szerint Bettega a sportigazgató) telefonon hívta Laportat, hogy üljenek le és tárgyalják újra az ajánlatot, amit korábban tettek (12 millió euro-t kínált a Barca Trezeguetért).

A torinóiak hozzáállásának gyökeres megváltozása szerint Luciano Moggi a klub elnöke mégsem akarja megadni az 5 millió euro-s éves fizetést, bár ez - a Gazetta dello Sport szerint - csupán kifogás. Az igazi ok a lap szerint, hogy alkalmasabb embert találtak Trezeguet posztjára.

A kérdés csupán az, vajon kell-e még a Barca-nak a francia csatár, azután, hogy Larsson-t a mai napon hivatalosan is bemutatják?

2004/06/30 09:01

Rosicky a Juventushoz igazolna

A tehetséges támadó középpályás a Serie A felé kacsingat

Tomas Rosicky az EB-n remeklõ csehek oszlopos tagja, és elképzelhetõ, hogy õsztõl már nem csak a nemzeti tizenegyben, hanem a Juventusban is együtt fogja kergeti a labdát Pavel Nedveddel. Utóbbi ugyanis folyamatosan áradozik a torinói körülményekrõl. Rosickyt meggyõzték 2003 Aranylabdásának szavai, és - bár a két milánói óriásklub is le kívánja igazolni - legszívesebben a Zebráknál folytatná pályafutását. A jelenleg még dortmundi focista szerint "Nedved csak jót mesélt a Juventusról", és ez döntõ lehet az esetleges klubváltásánál.

Trezeguet: "BL-gyõztes akarok lenni a Juvéval!"

A francia válogatott korán búcsúzott az EB-tõl, de David Trezeguet becsvágyát ez mit sem érinti.

A támadó hamarosan meghosszabbítja szerzõdését a Juventusnál, így végleg le lehet zárni azokat a spekulációkat, melyek szerint a Barcelonaba vagy a Chelseabe igazol. Trezeguet - mondhatni - pocsék formában játszott az egész Európa-bajnokságon, de a csalódáson hamar túltette magát és új célokat tûzött ki maga elé: "Elõre kell néznem. Thuram és én eldöntöttük, hogy ha már Franciaországot nem sikerült a végsõ gyõzelemre vezetnünk az idei EB-n, a Juvét mindenképpen hozzásegítjük a Bajnokok Ligája trófeájához". Ehhez persze arra is szükség lenne, hogy mindkét focista összeszedje magát, az idei volt ugyanis pályafutásuk talán legrosszabb idénye.

gercse
végülis meg lehet szokni,de szerintem a régi sem volt rossz

Breki33
Nemolyan rossz ez a címer

DONGUBA
Trezeguet nem írt még alá
2004. június 29. 20:30:26

David Trezeguet a Juventus támadója továbbra sem írt alá klubjához, de mint a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, már csak néhány apróságban kell megállapodnia az együttes vezetõségével.

"Még mindig nem írtam alá, de semmi gond nem lesz, tulajdonképpen már mindenben megegyeztünk egymással" - nyilatkozta a francia csatár. "Jó ajánlatot kaptam, és nemsokára leülünk édesapámmal (aki egyben az ügynöke is - a szerk.) megbeszéljük a részleteket. Nincs jelentõsége annak, hogy a vakációm elõtt vagy után írok alá, mert már eldõlt: maradok a Juvénál!"