44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
  • 9csöves9

• Breki33

• Breki33
  • Breki33
  • 9csöves9
    nagyon jó képek
  • Breki33

• Breki33

• Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • BADE
    Ha mi megyünk a B-be,jöjjön a Milan is kéremszépen!:)
  • BADE
    B liga+9 pont már túlzás!
  • forzajuve5
    Most látom hogy nyert az 1954es csapatunk a szavazáson
  • Breki33
    Vádemelés elnapolva
    A főbűnös Juvét egyesek a harmadosztályba helyezték, mások a B-ligába kilencpontos levonással, míg a másik három együttes ,,csak” a Serie B-be került.
  • gabber_saviola
    22/06/2006 19.17.42
    DEFERITE JUVE LAZIO MILAN FIORENTINA
    Deferiti Juve, Lazio, Fiorentina e Milan.
    I quattro club sono stati deferiti alla Caf dal procuratore federale Stefano Palazzi per violazione dell’articolo 1 e/o 6 del codice di giustizia sportiva.
    Deferiti trenta tra dirigenti e arbitri.

CALCIOPOLI: JUVE IN B E REVOCA SCUDETTI
    Juventus in B con 9 punti di penalizzazione e revoca di due scudetti (2004-2005 e 2005-2006).
    Lazio e Fiorentina in B, con esclusione dalle coppe europee
    Milan penalizzato di 15 punti, da scontare nel prossimo campionato

Queste le indiscrezioni sulle richieste di condanna che sarebbero state avanzate dal procuratore federale Stefano Palazzi, dopo le indagini svolte dal responsabile dell’Ufficio indagini della Federcalcio, Francesco Saverio Borrelli.
  • Kit--Kat
    Aprították 1mást a klub csapattagok, Milánosok, Juvésok egyaránt.
  • Breki33
    nagyon jól játszott mint ahogy a többi Juve-s is
  • Breki33
    Nedved
  • hunbasser
    nedved még mindig milyen gyors...
  • Breki33
    ez sima volt

Ghána remélem megteszi a kötelességét
  • forzajuve5
    góóóóóóól
  • antijuve
    bocs,lemaradtam 1-1nél.sry.akkor télleg nagy a baj.
  • Kaplan
    Jól áll? 2-1 Ghánának. Az semmiképp se jó nekik.
  • antijuve
    Hát ez valszínű elment!Nedvednek igaza lehetett...Bár a másik meccs jól áll,dehát a cseheknek kell egy pont mindenképp
  • Kaplan
    Kiestek, ennyi.
  • antijuve
    már 1-0:(.nemigaz,még a végén kiesnek a csehek
  • forzajuve5
    nem lesz egyszerű megverni ezt a cseh csapatot
  • gabber_saviola
    jaj ne, mert elmegy a 3000 forintom :)
  • antijuve
    Egyetértek!Legyen mondjuk mindenhol X,azt jóvan:D
  • Kaplan
    Én is úgy érzem, bár én nagyon szeretném, hogy a csehek is bejussanak. Szóval legyen az X vagy CSEH győzelem :)
  • gabber_saviola
    Olasz győzelem lesz szerintem
  • Kaplan
    Szóval az a lényeg, hogy GHÁNA ne nyerjen és a CSEHEK vagy nyerjenek vagy xeljenek. Nem is olyan kilátástalan ez a helyzet. Bár én szívem szerint az OLASZ győzelemnek örülnék nagyon, de ha ez az ára, hogy bejusson CSEHORSZÁG is ám legyen.
  • antijuve
    én is pont ezt számoltam
  • Breki33
  • antijuve
    Remélem mindketten továbbjutnak(mármint az olaszok meg a csehek)
  • 9csöves9
    hát ha Pavel ennyi önbizalommal várja a meccset,akkor kiváncsi vagyok a többi játékosukra
  • Breki33
    'Nincs túl nagy esélyünk'
    2006.06.22. A csehek aranylabdása már csak a csodában bízik. Mi már abban sem. Az MF Dnes interjújából szemezgettünk. Interjú Pavel Nedveddel.

Mi történt a Ghána elleni meccsen?
    Semmi különös. Kikaptunk. Van ilyen.

Mi lehetett a vereség oka?
    A gyors gól. Az eredeti taktikát egyszeriben elfelejthettük, és bele kellett mennünk egy olyan rohanós, le-föl játékba, amit az atlétákból álló ghánaiak jobban bírtak.

A hetvenedik percben már görcsei voltak...
    Három éve nem fordult elő, hogy begörcsölt volna a lábam meccs közben. Amikor egycsatáros rendszerben játszunk, mindig megvárjuk, amíg előrejön az ellenfél. Most viszont a gyorsan bekapott gól miatt nekünk kellett letámadni őket. Erősebbek voltak, ez tény.

Amikor 3:0-ra verték az amerikaiakat, sokan titkos esélyesként kezdték emlegetni a cseheket.
    Pedig mi akkor is tudtuk, hogy még csak az első meccsen vagyunk túl. Most pedig a mi helyzetünk a legrosszabb a csoportban. Ghána ellen nem szereztünk egyetlen pontot sem, és a továbbjutásért meg kell vernünk a kvartett legerősebb csapatát, Olaszországot. Ráadásul Koller sérült, Baros sincs teljesen rendben, Lokvenc és Ujfalusi pedig eltiltás miatt nem játszhat. Csodának kellene történnie.

Pesszimista szavak.
    Az olaszok ellen nehéz lesz játszanunk. Semmit sem adnak majd ingyen, de persze előre nem adjuk fel. Amíg minimális esélyünk van a továbbjutásra, addig küzdeni fogunk.

Minimális esély?
    Hát... nincs túl nagy esélyünk.

Pedig a saját kezükben a sorsuk. Ha megverik az olaszokat, továbbjutnak.
    Ghána ellen is a saját kezünkben volt a sorsunk. Ha megvertük volna Ghánát, továbbjutottunk volna.

Tíz éve az Európa-bajnokságon kevesen hitték, hogy Csehország legyőzheti Olaszországot.
    Hasonló helyzetben voltunk akkor is, ez igaz, de ne felejtsük el, hogy azon a meccsen azért óriási szerencsénk is volt. De hagyjuk magunkat meglepni. Hátha mégsem ez lesz az utolsó válogatott meccsem.

Ha nem jutnak tovább, akkor lemondja a válogatottságot?
    Elképzelhető. Tulajdonképpen azzal a 96-os olaszok elleni meccsel kezdődött a válogatottbeli pályafutásom, és lehet, hogy az olaszok ellen ér véget.
  • antijuve
    nah,még a végén elsózzátok
  • 9csöves9
    most olvasom,hogy lehet mégsem járunk rosszul.állítólag a liláknak opciójuk van,hogy jövőre 4,5 millióért megveszik