44078
-
#9465 Friss hírt találtam:
Focibotrány: semmi büntetés?
Valószínűleg nagyon kicsi lesz a büntetés...
Sok hűhó... semmiért? William Shakespeare művének egyik címét idéztük, ami az olasz focibotrány végeredményét is jelentheti.
Már az elején leszögezzük, a "kicsi" büntetés természetesen relatív, de mindenesetre sokkal kisebb, mint azt mindenki várta a Juve, a Milan, a Lazio, a Fiorentina és 26 ember, közöttük vezetők, játékvezetők és partjelzők számára.
A legnehezebb helyzetben még mindig a Juventus marad a Moggi-Kupola elmélettel, az előző napok szinte biztosra vették, hogy C1, esetleg C2-es visszasorolást kap a zebramezes gárda, de mára kiderült, hogy maximum a Serie B-be lesz visszasorolva a torinói csapat. Sőt, a Juventusnál rendkívüli erőket mozgósítanak a védelemre, és az új vezérkar nevei; Elkann, Boniperti és Tardelli biztosítékot nyújt a döntéshozók számára a tiszta jövőre. A büntetés tehát maximum B-liga lesz, de még ez sem biztos.
A büntetés azért lesz enyhébb a vártnál, mert Moggi inkább saját magának dolgozott, és nem csak a Juve érdekeit nézte: más játékosokat és más csapatokat is foglalkoztatott, hogy cége a GEA minél jobban működjön.
A 2005/2006-os bajnoki cím a Juventusnál marad, míg a 2004/2005-os Scudetto az Interhez kerülhet, vagy csak simán eltörölhetik.
-
#9464 mivan srácok?mentek a serie b-be?MUHAHA -
#9463 hálát adok az égnek hogy lemaradtam róla -
#9462 basszus beléptem a topicba és megszólalt Celine Dion - Stuart little száma -
#9461 ez sem eredmény,csak a gazzetta szerint ez lesz
állítólag,olyan is felmerült hogy a két scudettot "beválthatnánk" az A ligában maradásra
mondjuk kétlem hogy ilyen megtörténne -
Monoton #9460 ezmostmi?
nemugyvolt hogy julius végére lesz erdemény? -
#9459 -
#9458 A goldenfoot.com-ról más legendás mezek is elérhetőek. -
#9457 régi Juve-mezek rendelése
1954-es magyar válogatott Puskás-mez. -
#9456 Katt a linkre, majd a free-re, aztán szavazzatok Del Pieróra. -
#9455 Attól függ, kinek a szempontjából. -
#9454 mondom hogy kár. -
#9453 dehogy kár, itt lett nagy focista a Juve-ban -
#9452 Jah,kár hogy nem maradt a Lazioban.:D -
gergelyanevem #9451 jófej focista, tiszteletre méltó -
#9450 Nedved tegnapi nyilatkozata
“Perhaps it is my last match in football, let alone at international level. I am really tired and worn down, as I’m 34 years old now. I have to run so much in my role, it’s not easy. I enjoy training, but I don’t know if I’m able to play great games anymore. If I do decide to continue, I’d have no problem playing for Juventus in Serie B, as I’d do anything for this club. I’ll have to wait and make a decision with a relaxed state of mind.”
-
#9449 meg focizni sem...
mégis azt csinálom (mármint focizok). -
#9448 itt már bundázni sem érdemes:D -
#9447 Amúgy Alex legalább egy életműdíjat megérdemelne, ha aranylabdás nem lett, 97/98 megérdemelte volna, ezért mondom, az aranylabdát sokszor nem az kapja, aki a legjobban megérdemelné (aki kapja az sem érdemtelen, ne értsetek félre) -
#9446 Azért aztán mehetsz...
Ha bunda lenne itt is, de itt nagyobb a baj, sajnos! -
#9445 najó,magyar foci!A vezetőséget kellene eltakarítani.
Bocsánat az off-ért.
-
#9444 hát ja,a magyar fociért már rég ki kellett volna mennünk -
#9443 igen,én is hallottam olyanokat hogy Magyarországon hogy képzelik ezt stb... -
#9442 jó ötlet csak sokan kritizálnának amiatt,hogy egy külföldi klub miatt csináljuk a felhajtást.Egyébként,ha sokan lennénk mennék én is:) -
#9441 és gyenge volt a vb-n...szerintem is meg kellett volna kapnia akkor -
#9440 Alex is megkaphatta volna,10 gólt lőtt a 1997/98-as Bl kiírásban,megszereztük a Scudettot,ott 21 gólt termelt,csakhát a döntőben kikaptunk.
Simán neki kellett volna kapnia! -
#9439 Tüntetés a Juventusért
Július 1-én Torinóban több százezer embert várnak az utcákra, hogy kiálljanak kedvenc csapatukért. Londonban és Tokióban is ezrek vonulnak majd az utcára, hogy tüntessenek a botrány ellen. Mert ez a harc többet ér 10 BL győzelemnél is: ITT A LÉT A TÉT! Mindenkire szükség van - most kiderül ki az igazi zebra!
TANÁCSOKAT TIPPEKET VÁROK, SZERVEZZÜNK E MI IS BUDAPESTEN EGY CSENDES VONULÁST A VÁROSBAN, MELYNEK VÉGÁLLOMÁSA AZ OLASZ NAGYKÖVETSÉG LENNE. MINDENKI JUVEMEZBEN, SÁLLAL A NYAKÁBAN, ZÁSZLÓVAL A KEZÉBEN A JUVENTUSÉRT.
Kérem, írjátok le, hogy ki jönne, hogy tudjuk hány emberrel kell számolnunk, hogy egyáltalán érdemes e belevágni. Továbbá szívesen fogadok ötleteket, hogyan merre mit csináljunk. Alapterv: vonulás a váci utcán a Ferenciek terétől a Vörösmarty térig, majd kisföldalattival elmennénk a Hősök teréig, ahonnan gyalogosan tovább az olasz nagykövetség elé. Majd ezután szétszéledés. Ha elég sok ember összejönne, engedélyt kérnénk a rendőrségtől és a sajtót is értesítenénk.
FORZA JUVE!
-
#9438 Ez is igaz! -
#9437 A Milan-t sem szeretem,de Schevcsenko megérdemelte szerintem akkor.Ronaldinho meg kapott máskor:D -
#9436 Mondjuk az Aranylabdát gyakran vitatják mások is, a FIFA év játékosa többször tükrözi az igazat, na mindegy, úgysem ide való ez a téma.
FORZA JUVE!!! -
#9435 a közel 10 bl góljáról már nem is beszélve:) -
#9434 De nem azért mert milanos, azt az Aranylabdát már Ronaldinho-nak adtam volna.
-
#9433 Bocsi, elragadtattam magam, igazatok van:
24 - Sevcsenko (Milan)
23 - Gilardino (Parma)
20 - Totti (Roma)
19 - Chevanton (Lecce)
17 - Adriano (Internazionale)
16 - Trezeguet (Juventus)
-
#9432 Ezzel egyetértek. -
#9431 attól hogy Milan játékos,még maximálisan megérdemelte
miért nem Henry vagy Trezeguet? Henryval közel ugyanannyit lőtt,viszont jobb eredményeket ért el a csapata,Treznél meg lényegesen több gólt lőtt akkor -
#9430 Nedved tényleg nagy játékos, Sevával ellentétben ő meg is érdemelte az Aranylabdát.
(Nem ide illik, de nemtom, hogy ha befejezőcsatárnak adnak ilyen díjat, akkor miért nem Henry vagy Trez kapta abban az évben. Ilyen alapon Buffon is kaphatott volna 2-3-t.) -
#9429 megint megmutatta mekkora játékos
egyedül ő hajtott,annyit futott mint a többi cseh összesen -
#9428 szép képek nagyon, de sajnálom Nedvedet -
gergelyanevem #9427 hát jah,...nem rajta múlt
-
#9426 Szegény Nedved!Sajnálom nagyon,hogy nem jutottak tovább...