Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz,fifa.com tuti adja.
16:00 írnak. azt nemtom, h közvetítik -e valahol
nemtod véletlenül hogy hánykor és adja-e valamelyik csatorna?
igen, holnap
ja,most 3 gólt kéne lõnie az ellenfélenk,szal juve benn van már.holnap lesz a sorsolás?
1-3
Nedved mester
Nedved mester
inkabb juve mint inter de ezt mar mondtam parszor
HAJRÁ MILAN MANUTD BARCELONA
most mit akrsz nyalni a juvésoknak?ne égesd már magad légyszi.
1:2 a juvénak trezeguett
vezetünk 1-2
Trez
Trez

:-) remélem nem juttok be,akkor nagyobb az esélye hogy mi nyerjük a bl-t!
upsz! 1-1
😮
😮
mi az, hogy sajna? el lehet ám húzni ha nem teccik valami!
sajna, del piero lõtte a gólt.
na elkezdõdött! Állítólag esik az esõ, ami ugye nem könnyíti meg a támadójátékot
Forza Juve!
Forza Juve!
de nincsen Adrianotok!beee :-)
ide megyünk
tom elég gyengus kép, de csak ilyet találtam
tom elég gyengus kép, de csak ilyet találtam
fenéket esünk ki! jáccik Nedved mester, nagy baj nem lehet 

na kiestek ma?akkor nagyot röhögök...
mekkora pangááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás
hát ez az 😞((((((
piff! vége!
maradt a 2-2
ekkora szívást 😞
maradt a 2-2
ekkora szívást 😞
túl kóma vagyok a regeléshez :S
😊
😊
gyere fel a juventusfc.hu-ra és ott a chatre
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
percek óta semmi érdemleges, pedig azt hittem, h jól összezuhannak a svédek az egyenlítés után, de semmi...
tiszta ideg vagyok, fasz kivan ezekkel "öreg" vagyok én már az ilyen izgalmakhoz :|
2-2 jelenleg,de a 2 kapott gól is szégyen.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
faszom kivan márrr! igazolni kell! baxxa meg a k**** i*****

na jólvan elég az offtopicolásból!
Mutu nem igazol a Juventushoz
A játékos ügynöke a ma esti órákban kijelentette, hogy pártfogoltja továbbra is a Chelsea labdarúgója lesz - a két klub tudniillik továbbra sem tudott megegyezni egymással. Úgy tûnik tehát, hogy az üzlet nem köttetik meg, pedig a hírek szerint Mutu már a Chelsea mai edzésén sem jelent meg.
Mutu nem igazol a Juventushoz
A játékos ügynöke a ma esti órákban kijelentette, hogy pártfogoltja továbbra is a Chelsea labdarúgója lesz - a két klub tudniillik továbbra sem tudott megegyezni egymással. Úgy tûnik tehát, hogy az üzlet nem köttetik meg, pedig a hírek szerint Mutu már a Chelsea mai edzésén sem jelent meg.
muhaha. guba, nem vagy te egy kicsit pofátlan? ha nem lennél gykaran alpári tahó, akkor talán nem bannoltak volna ki.
nekem is volt már ilyen hogy nem tudtam belépni de aztán elmúlt akkor lehet engem is bannoltak,á nem hiszem csak virusos volt a gép 😊
😄DDDDDDDD
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Miattad bannoltak es kesz tehat imtezkedj kosz.Ha nem irtad volna be hogy rajuk bizod a dontest akko nem lett volna ez.
na figyu! töröltettem 2 beröfögésedet, arról én nem tehetek, h a múltbéli tevékenykedéseidhez hozzáadódva ez már bannt ért valakinél.
Hat akko megkernelek hgy vetesd le a bant rolam ha mar ilyen kedves voltal.
nem akartam kibannoltatni, csak töröltettem 1 hszét és 1et meg a modokra bíztam (azt is törölték). bár lehet, h vki priviben reklamált valakinél és ennek hatására kapott bannánt (ez neménvótam)
énvoltam
Gyerekek ez nem esett jol....valaki arulkodott a moderatoroknak es bannoltak sg-rol.Csak lenne ember es mondna meg hgy en voltam.
huzzá má innen a picsába a milánt a topikjában dicsérgessed,és nem kell a szólásszabadság duma,ezért van mindennek külön topikja
az IQnuku hadtest újra megtalálta a JUVÉS topicot...
lehet ám innen húzni! megvan a topic az ostoba beröfögésetek nélkül is.
lehet ám innen húzni! megvan a topic az ostoba beröfögésetek nélkül is.