Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Siena - Juventus 0-3

Osztályzatok:

Buffon 7
Zebina 7+
Thuram 6-
Cannavaro 7
Zambrotta 6
Camoranesi 7
Emerson 7.5
Appiah 6/7
Nedved 5
Del Piero 7.5
Ibrahimovic 6+
---
Zalayeta 6.5
Kapo 6+
Tacchinardi s. v.
---
Capello 7+

gercse
ja és eddig Del Piero 53' 60'
Camoranesi 63'

gercse
3-0 még pár õperc van a mecsbõl

ok, kösz, hogy benéztél!

"a köcsög németekkel"

Szégyen volt ez a Buyern elleni meccsünk. Már azon filóztam, h biztos lebeszéltük a köcsög németekkel a 0-0as végeredményt, de mondom akkor mit "erõlködnek"? Miért nem ülnek le egymással szemben a gyepre és nézik egymást 90 percen át?😊 Aztán ugye jött a gólunk, ami ugye 3 pontyot jelentett nekünk, aminek örülök, de erre az antifocira nem lehetünk büszkék, nem lepõdnék meg ha a kövi torinói meccsünkön négy jegyû lenne a nézõszám...

Kaplan
NYERTÜNK! NYERTÜNK! Mi nyerjük meg a BL-t tuti .

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ott van del piero nem látod?

gercse
Del Piero?????????hol van?vagy vak vagyok??még majdnem gólt is lött csak lecserélték,de szerintem Zalayeta nem volt jobb

Breki33
JUVENTUS (4-4-2): 1 Buffon, 27 Zebina, 21 Thuram, 28 Cannavaro, 19 Zambrotta, 16 Camoranesi, 8 Emerson, 20 Blasi, 11 Nedved, 9 Ibrahimovic, 25 Zalayeta (22 Bonnefoi, 15 Birindelli, 2 Ferrara, 3 Tacchinardi, 18 Appiah, 24 Olivera, 23 Kapo). All. Capello
BAYERN (4-4-2): 1 Kahn, 18 Gorlitz, 3 Lucio, 25 Linke, 15 Rau, 13 Ballack, 16 Jeremies, 8 Frings, 11 Zè Roberto, 9 Hashemian, 10 Makaay (22 Rensing, 5 Kovac, 6 Demichelis, 7 Scholl, 20 Salihamidzic, 21 Zickler, 33 Guerrero). All. Magath Arbitro: Mejuto Gonzales.
Breki33

Szép volt
Trezeguet-t megoperálták
2004 okt. 19 17:54 - Forrás: sportforum.hu

Túl van a vállmûtéten a Juventus francia válogatott csatára, David Trezeguet. A játékos az október 3-i, Udinese elleni bajnoki találkozón sérült meg úgy, hogy csak az operáció segíthet már rajta. A játékost Franciaországban operálták.

Az olasz klub tájékoztatása szerint Trezeguet mûtétje 45 percen át tartott, és a játékos jól van az operációt követõen. Az orvosok szerint a mûtét sikeres volt, de feltehetõleg még három hónapot igénybe fog venni a lábadozás. Trezeguet ugyanakkor a szurkolóknak megígérte, februárig visszatér a pályára, és megpróbálja ott folytatni, ahol most abba kellett hagynia.

Breki33
Állítólag jó formában van
és ha jön nem kell Vieri
BADE
Akkor nekünk lõttek😊
Legnagyobb megmozdulás az volt,amikor lesérült.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
Énis olvastam hasonlót az Index fórumán
Rudee
Azt olvastam egyik külföldi oldalon, hogy Salas visszatér Torinóba.

Januárban érkezik, igaz csak kölcsönbe.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
azt tudom
de már a fönõknek is mondtam
ezaz Fabiooooo!

Capello csatárként fogja játszatni Kapo-t

Oliver Kapo a nyáron érkezett a Juventus-hoz, azóta még nem kapott játéklehetõséget.

Kapo a francia bajnokságban 120 mérközésen 19 gólt lõtt.
Trezeguet sérülése miatt szüksége van Capello-nak még egy csatárra, így került képbe Kapo. Capello szerint a francia játékos nagyon gyors és a megfelelõen tudna játszani Ibrahimovic mögött és Nedved mellett.
Kapo eredeti posztja szélsõ középpályás, de mivel idén még nem bizonyíthatott, így ha kell még csatárt is hajlnandó játszani, csak végre pályára léphessen.

juventusfc.hu

általános -> moderátor figyelmébe

Breki33
jó akkor kinek írjak?
Hentes Bill
1000.

ide nem tok

Boldog Karácsonyt!

Breki33
beraknád a 895-öt bannernak?

tudom hogy imádod berakni P
Hentes Bill
del piero is sérült

Boldog Karácsonyt!

lol,zlatan 😄 zalayeta

ott van ibra+del piero+zlatan

Trezegol kés alá fekszik jövõhét kedden = 3-4 hónapos kényszerpihi

jesszus! 😞((

nyilván, BL-ben már játszott a Romában 😞

Breki33
Vieri-t ne

Cassano meg csak a bajnokság?
gercse
majd rakd be a képet(tökönszúrás),de inkább ne legyen igazam
Vieri csicska,inkább Cassano

gercse
az enyémen a hátulján is egyenlõ vastag mind a három csík,nekem az jobban tetszik mint ez,de ez sem rossz

egy hete Mutu vagy Morientes címû mesét hallhattátok Keves gyerekek ma pedig a

Cassano vagy Vieri? címût 😊

Januárban valószínûleg új csatár érkezik a Juventus-hoz.

Miután a Roma új edzõje Luigi Delneri lecserélte Cassano-t az Inter elleni rangadón, megromlott köztük a viszony. Ezért lehetséges, hogy a csatár még a télen elhagyja a Roma-t. Moggi azt nyilatkozta "Segíthetnénk Cassano-n. Rendkívüli játékosnak tartom de ha hozzánk igazol változtatnia kell a viselkedésén és követni az itteni szabályokat amik a klub érdekét szolgálják". A Juve mellett a Milan is meg szeretné szerezni Cassano-t. Egy másik lehetséges érkezõ Vieri, mivel a játékosnak Április 4.-e óta nem sikerült betalálnia az Inter színeiben, ezért Cannavaro-hoz hasonlóan valószínûleg az új környezetben, Capello keze alatt ismét magára találhatna. Mivel a milánói klub hátvédgondokkal kûzd ezért a csatár-t Iuliano-ra vagy Legrottaglie-re cserélnék.

Cassano jöhet, viszont ha Vieri jön én biz' isten tökön szúrom magam😊)

Breki33
Breki33
Cucu13
júúve

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Breki33
naszép eddig nem rakta be
Breki33
Breki33
Breki33
Na e kellemes közjáték után készítettem egy bannert

még nem végleges, de szerintem egész jó lett

robotnyk
lol 😄
Rudee
Topicot tévesztettem, lehet törölni 😄

Rudee
Egy jó meccs .:Raúl:. ellen

Hosszabbítás után nyertem (nem szeretek a Real ellen jáccani)

Breki33
nem õ fukar is P
Rudee
Mint Perez 😄

Breki33
Hát Mogi elég hülye
Rudee
Szerintem a Juve azért nem tud nagyot alakítni mostanság, mert mindig ugyanazokat akarja leigazolni, de sose sikerül. Már nyáron is elõkerült e két név, mégse lett belõle semmi. Bár most hogy Mutu összeveszett Mourinho-val, talán elmegy Londonból.

Breki33
azért egy Morientesnek örülnék.

Újra téma Morientes és Mutu

Del Piero és Trezeguet sérülése következtében egy csatár igazolását tervezi a Juventus, így került ismét képbe Morientes és Mutu.

Morientes-t a nyáron már megkörnyékezte a Juventus, de végül maradt a Real Madrid-ban, ahol azonban Owen érkeztével kevés játéklehetõséget kap.
Morientes a Real színeiben pályára lépett BL mérközésen, így ezt már más csapatban nem teheti meg.
Mutu a nyáron már csomagolt, hogy Torinóba költözzön (kölcsönbe) azonban az orosz tulajdonos megakadályozta az üzlete, így végül London-ban maradt, ahol Drogba érkeztével kevés játéklehetõséget kap. Mutu idén még nem lépett pályára BL mérközésen.
Összeségében mindkét csatár minõségi igazolás lenne, azonban nagyon magas ára van a két játékosnak, így szinte biztos, hogy csak kölcsönbe érkezhetne egyikük. Mutu elõnyösebb igazolás lenne, hiszen számára nem ismeretlen az Olasz foci, valamint BL mérközéseken is szerepelhetne a Juventus színeiben. Legkorábban januárban érkezhet Mutu vagy Morientes.

nem teccik nekem ez a ha XY csapatnál nem kellek, akkor megyek a Juvébe felfogás

hmmm... csak bajnokira? miért ne?😊 így legalább a Trez,Ibra,DelPi trióból valaki pihizhetne hétvégenként😊)

Rudee
Nem, de ha el akart volna menni, akkor nyáron ment volna. Ráadásul már jáccott BL meccsen, a Juve csak bajnokikra igazolná? Egyébként már nyáron is ajánlottatok érte egy kis pénzt meg Thuramot, de akkor se ment Torinóba.

mondta neked? vagy mi?