Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most hallottam, hogy bejelentkeztünk morientesert? ami mostani helyzetünkben jó, de ha felépülnek a többiek, itt is csak negyedik számú csatár lesz
miccoli nem kellett volna elküldeni kedves don
miccoli nem kellett volna elküldeni kedves don
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
hát ezt nem veszem ki 😊
mármint hogy mi lehet a képen, mert nem jeleníti meg.
én 8 éves korom óta vagyok az.
mármint hogy mi lehet a képen, mert nem jeleníti meg.
én 8 éves korom óta vagyok az.
Avanti Italia!
tényleg Breki te is juvés vagy. naggyon jó 😊
bár sajna már az elején szarul áll a helyzet a csapatnál
bár sajna már az elején szarul áll a helyzet a csapatnál
Avanti Italia!
jajj! 😞(( remélem nem ismétlõdik meg a tavalyi szereplésünk. Bár ha DelPi meggyógyul akkor már nem lesz olyan gázos a helyzetünk, addig meg nem lesznek annyira nehéz ellenfeleink. Csak ugye a BL, jön a buzibájern 19.én õket jó lenne agyon alázni 

Trez meg megint megsérült,ha mûtik(váll),akkor 4 hónapra harcképtelen lesz.Ha minden összejön,akkor csak Zalayeta lesz az egyetlen csatárunk.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
nah! de csönd van...
nyertünk 1-0ra Udinében Zalayeta góljával. Mindenki örüljön!
Üröm az örömben, h eltílthatják Ibrát mivel lekönyökölt egy udinei védõt(?),a bíró nem vette észre de hát sajna utólag, videó alapján is eltílthatják. reméljük nem így lesz😊
nyertünk 1-0ra Udinében Zalayeta góljával. Mindenki örüljön!
Üröm az örömben, h eltílthatják Ibrát mivel lekönyökölt egy udinei védõt(?),a bíró nem vette észre de hát sajna utólag, videó alapján is eltílthatják. reméljük nem így lesz😊
nem kell csak egyedi
mást meg nem kérek meg olyanra amit énis meg tudok csinálni
Fõleg nem egy Reálost P
mást meg nem kérek meg olyanra amit énis meg tudok csinálni
Fõleg nem egy Reálost P
nem akarok beleszolni,de miért kell mozgóképet csinálni?kérd meg garciat,olyan zsír képet csinál...
Ez a költözõs téma olyan izé. Közönség szórakoztatóan kell jáccani és akko' jön a nép 😊
A megoldás csak az lenne,ha a csapat délebbre költözne...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
az se sok
ehhh! 6494 jegyet adtak el elõvételben, valójában 21000 nézõ volt össz. Sorry!
szép dolog az optimizmus DE 6500 ember elött jáccani akkor is a világ legnagyobb szégyene
annyi ember volt tegnap este a Delle Alpiban
6494 

JUVENTUS (olasz)-MACCABI TEL-AVIV (izraeli) 1-0 (1-0)
Torino
V: Hamer (luxemburgi). G: Camoranesi (37.)
JUVENTUS: Buffon - Thuram, Tudor, Zebina, Zambrotta - Tacchinardi, Emerson, Nedved, Camoranesi - Ibrahimovic (Olivera, 79.), Trezeguet
MACCABI TEL-AVIV: Strauber - Strool, Mishaelof (Mbamba, 76.), Pantsil, Nigar, Giovanini - Reis, Mesika, Cohen - Addo, Biton (Bounfald, 69.)

Torino
V: Hamer (luxemburgi). G: Camoranesi (37.)
JUVENTUS: Buffon - Thuram, Tudor, Zebina, Zambrotta - Tacchinardi, Emerson, Nedved, Camoranesi - Ibrahimovic (Olivera, 79.), Trezeguet
MACCABI TEL-AVIV: Strauber - Strool, Mishaelof (Mbamba, 76.), Pantsil, Nigar, Giovanini - Reis, Mesika, Cohen - Addo, Biton (Bounfald, 69.)

na megjöttem németo.-bol,vettem egy juve mezt,nagyon királyul néz ki,tetszik ez a skysportos támogato is,kira nagyon
kéne nekem ilyen Juve címeres zakó 😄
Juve-Palermo 1-1
osztályzatok:
Buffon 6.5
Zebina 6+
Thuram 6/7
Cannavaro 7
Zambrotta 7+,
Camoranesi 6-
Emerson 6/7
Blasi 6+
Neved 7-