44078
-
#9710 Ezt olvastátok?
PPff
-
#9709 Nézzétek meg! A szavazást is! -
#9708 Pirlónak is, így van! -
#9707 Szerintem akár Pirlonak is nagy esélye van, nehogy már megint 1 meccsről szóljon, ki volt a legjobb.... -
a zsírkereskedő #9706 ha zidane megint kettőt vág még a sima aranylabdát is megkapja nem csak a vb-set:D -
#9705 Akkora változás nem létezik!!!
Max. Buffon parádé és ő kapja. -
#9704 A VB Aranylabda várományosai:
Thierry Henry (FRA)
Patrick Vieira (FRA)
Zinedine Zidane (FRA)
Michael Ballack (GER)
Miroslav Klose (GER)
Fabio Cannavaro (ITA)
Gianluigi Buffon (ITA)
Andrea Pirlo (ITA)
Gianluca Zambrotta (ITA)
Maniche (POR)
Sztem Cannavaro kapja, hacsak valami gyökeres változás nem lesz :) -
#9703 te tudod, inkább hagyjuk a témát
lényeg hogy már jól van -
#9702 hallottad már azt a kifejezést, hogy ,,jó gyerek"? Tehát a ,,gyerek" szó sztem egyáltalán nem jelent tiszteletlenséget. -
#9701 olyan értelemben,hogy egy csepp tiszteletet nem mutattál iránta -
#9700 most mi a gond vele? csak úgy mondtam... milyen értelemben erős? -
#9699 akár vissza is olvashatsz
"ez a Pessotto gyerek" meg nem erős szerinted? -
#9698 Had kérdezzem már meg, nem hallottátok még sehol, hogy az úristenbe eshetett ki ez a Pessotto gyerek az ablakon?? -
#9697 ezt én is olvastam, itt a teljes cikk -
#9696 ,,Méghogy szervezett bűnszövetkezet! Hogy létezhetne bármilyen szövetkezet olyan emberek között, akiknek teljesen mások az érdekeik? - tette fel a költői kérdést még szerda este Cesare Zaccona, a Juventus egyik védőügyvédje a római Stadio Olimpico nagyaulájában zajló perben, majd így folytatta: – A bizonyítékoknak normálisaknak kell lenniük. Egy átlagember mondhatja azt a telefonlehallgatásokra, hogy azok normális bizonyítékok? Nyilván nem. A Juventus nem közvetlenül felelős a történtekért, legfeljebb az objektív felelősséget lehet neki felróni, Luciano Moggi ugyanis sohasem képviselte jogilag a klubot, és Antonio Giraudo ügyvezető igazgató esetében is csak objektív, és nem közvetlen a Juve felelőssége. Az ügyész által kért büntetés miatt veszélybe kerülhet a Juventus bevételeinek csaknem nyolcvan százaléka, márpedig az egyesület mögött nincs egy mindent vállaló mecénás. A B-ligába sorolás és néhány pont levonás megfelelő büntetés lehet.” -
#9695 OLASZORSZÁG
LA GAZZETTA DELLO SPORT: „Repülj, Olaszország, repülj!”
A világ legismertebb sportnapilapja szerint az olasz válogatott megérdemelten győzte le a németeket, akik történetük során először szenvedtek vereséget Dortmundban. Az osztályzatok alapján Grosso (8) és Cannavaro (8) volt a csapat legjobbja Lippi szövetségi kapitánnyal együtt (8), míg a legalacsonyabb osztályzatot Camoranesi (6) és Toni (6) kapta. A lap külön is kitért arra, hogy a kékek a futballbotrány tárgyalásáról érkező hírek ellenére remekeltek.
LA REPUBBLICA: „Az egység jutalma”
A legnépszerűbb olasz politikai napilap szerint a németek elleni siker elsősorban a védelem érdeme, amely két óra alatt mindössze három helyzetet engedélyezett a hazai csatároknak. „Aztán a hosszabbításban kidomborodott a squadra azzurra jobb fizikai állapota, a játékosok nagyobb önbizalma, érződött, hogy az olasz válogatott a tizenegyesek előtt döntésre akarja vinni a dolgot” – fogalmazott a lap.
CORRIERE DELLA SERA: „Ellenállhatatlan Olaszország”
A legismertebb olasz napilap szerint a válogatott keddi teljesítményét csak a ’70-es vb-elődöntőben és a ’82-es vb-döntőben nyújtott játékához lehet hasonlítani. „A játékosok jelentős részének egyik lába a B-ligában, a másik lába a vb-döntőben van – hívja fel a figyelmet a helyzet ellentmondásosságára az újság. -
#9694 továbbra is csak a találgatások vannak,de szerintem hülyeség is lenne ha elkezdenék faggatni -
#9693 okok nem derültek ki? -
#9692 Conte is bent volt Pessonál,nagyon megörült a győzelemnek.a döntőn már szurkolhat otthonról a csapatnak -
#9691 ok, tudom, kösz -
#9690 én bescannelhetem, de 30-40 mega lesz és hatalmas nagy
ha meg kicsinyítem ugyanott vagy, akkorát a netről is lehet leszedni, jobb minőségben. -
#9689 Másik meg amivel jönnek, hogy ugye nehéz továbbjutás, könnyű csoport
Csoportelsőként ugye "kapott gól" nélkül és ha a vilagranglistabol indulunk ki, akkor az egyik legnehezebb csoportbol jutottak tovabb (Csehek: 2. , USA: 5.)
-
#9688 a corriere dello sport szerint,Mutu átigazolhat a Fiorentinához -
#9687 oks, nem tudtam, hogy 2 oldalas, bocs. csak nálunk már a megjelenés napján sem lehet kapni :))) -
#9686 EGy kétoldalas posztert?
Tudod mekkora lenne az?
Amúgy most nincs it -
#9685 Please scan it! Vagy hogy van az h szkenneld be? -
#9684 A tegnapi Képes Sportban Olasz vállogatottról van poszter -
#9683 8 Juvés a döntőben,no comment -
#9682 én is ugyanezt mondom,meg mondtam Grossonál is ott még Jézus is rájátszott volna az esetre pláne a 94. percben -
#9681 thuram mekkorajo volt
amugy henry eséséről anyit hogy hozzáért carvalho,most az más kérdés hogy mehetett volna tovább is,de más is ugyanigy elesett volna -
#9680 aha
csak azért furcsállom,mert eddig szinte minden sajtótájékoztatón elmondta,hogy csak a francia válogatottal foglalkozik egyenlőre -
#9679 Na azt hiszem ezentúl Francia drukkerek egy szót sem szólhatnak az állítólagos kamu 11-esünkről...... -
#9678 Itt olvastam:
Link -
#9677 linket tudsz adni? -
#9676 Thuram nyilatkozta hogy mindenképpen marad -
#9675 Del Piero nagyon jo focista volt, most mar oreg es nem annyira utos mint regen, de ott a helye az olasz csapatban, a golja pedig csodalatos volt. Szep volt Olaszorszag. Ennek az olasz gyozelemnek azert is orulok, mert egy nemet lap az olaszokat parazitaknak hivta. Ez volt a nemes bosszu. -
#9674 „Nagyon igazságtalan lett volna, ha nem mi nyerjük meg a mérkőzést, vagy ha tizenegyesekkel esünk ki – kezdte a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Marcello Lippi. - Ma este jobban játszottunk mint a németek, a hosszabbítás elején kétszer is eltaláltuk a kapufát, és a mezőnyben is jobb teljesítményt nyújtottunk. A házigazdák ezt nem vonhatják kétségbe.
Az olasz szakember szerint hatalmas fegyvertény, hogy a hazai pálya előnyét élvező németeket az utolsó pillanatban sikerült két vállra fektetnie a csapatának.
„Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy annak ellenére megvertük Németországot, hogy hatvanezer ember szurkolt ellenünk. Ez az, ami megmutatta a csapatom igazi erejét. Nagyon magabiztosan játszottunk és jól tartottuk a labdát. Rettentően elégedett vagyok, és biztos vagyok benne, hogy minden olasz szurkoló boldog.”
Lippi végül elmondta, hogy nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy a hosszabbításban még egy csatárt becserélt, és úgy látta: az olasz együttes a mérkőzés végéhez közeledve egyre jobban játszott.
„Az idő múlásával egyre jobban játszottunk, mindezek ellenére azonban fejben már felkészültünk a tizenegyesekre is. Többet birtokoltuk a labdát, ami miatt magabiztossá váltunk, és ez még akkor is igaz, ha nem tudtunk sokszor helyzetbe kerülni. Nagyon elégedett vagyok, hogy Alessandro Del Piero volt az egyik játékos, aki segített eldönteni a mérkőzést. Most azonban már csak arra kell várnunk, hogy kivel kell megvívnunk a döntőt, de ezzel kapcsolatban nincs semmilyen kívánságunk, hogy melyik megoldás lenne jobb.”
-
#9673 Match Highlights
GER 0:2 a.e.t (0:0) ITA
Match 61, Dortmund
[URL=http://cosmos.bcst.yahoo.com/scp_v3/viewer/index.php?pid=16891&rn=458044&cl=571912&ch=458046&lang=enf',&39;playerWindow&39;,&39;width=793,height=608,scrollbars=no&39;))]klikk[/URL] -
#9672 "Del Piero szemében már a meccs előtt láttam a tüzet"
Az öreg Lippi még mindig szerelmes Alexbe. :D -
#9671 Jürgen Klinsmann
Nagyon csalódott vagyok, de a csapatom minden dicséretet megérdemel, mert még nagyon fiatal. Csapatom bátorsága csodálatos, a vébén büszkévé tették az országot. A fiúk csak ülnek és próbálják lenyelni a keserű pirulát. Volt lehetőségünk a vezetés megszerzésére. Az olaszok minden dicséretet megérdemelnek, sok sikert kívánok nekik a döntőben.
Marcello Lippi
Megvalósult az álmom. Mi uraltuk a mérkőzést, és a végén reszkíroztunk egy kicsit, miközben ötvenezer német fanatikus ellen kellett játszanunk. Meg akartuk úszni a tizenegyeseket, mert az lutri. Del Piero szemében már a meccs előtt láttam a tüzet, amikor becseréltem, mondtam a kispadon ülőknek, hogy döntő gólt szerezhet.