44078

ibogldrc.jpg

• Monoton
    Cannavaro ban se legyél biztos
  • Zsolti9014
    ja, oks, nem tudtam, h döntős kezdő, azt hittem dream team abból a keretből.
  • Redvin
    Meg jo hogy elhagyja, de ennyi erovel a legtobb jatekos is patkany mert nem hiszem hogy Cannavaron es Del Pieron kivul mas maradna a harmadosztalyban (es szerintem ok sem maradnanak ha mondjuk 25 evesek lennenek). Capello az egyik legjobb edzo a vilagon, ti sem gondolhatjatok komolyan hogy egy harmadosztalybeli klubot kene iranyitania, bar mekkora multu klubrol is van szo.
  • a zsírkereskedő
    hát ez a döntős kezdő azért nincs benne:)
    meghát henry trezeguet is játszott
    egyébként tényleg nincs legjobb csapat
    akiket nem láttam nem tudok józanul mgítélni én 98-óta nézek focit és azóta nem szorították meg az első helyen őket nálam(a mostani csapat se gyenge de közel se olyan erős - pl giuly-mexes-cisse-pires hiányzik különböző okok miatt)na mindegy majd ma talán kiderül ki a jobb
    szurkolni nem szurkolok csak anak h jó meccs legyen meg zidane kezdjen ne úgy mint figo tegnap
  • BADE
    beletelt egy kis időben,amíg végigolvastam a heti termést amig nem voltam itthon
    Capello egy patkány,sosem szerettem,amikor a Roma edzője volt érdekes megjegyzéseket tett a csapatra,most meg elhagyja a süllyedő hajót.
    Forza Juve!
  • Zsolti9014
    ITALIA elírtam
  • Zsolti9014
    Minden idők EGYIK legjobb csapata: 2006 Olaszország, szerintem. Akármi lesz ma este, de remélem győzni fogunk. FORZA ITALAIA!
  • 9csöves9
    kérdés,hogy mennyi pénzt

na meg ha lesorolnak minket,kiváncsi vagyok mennyire fog hajtani ha tudja hogy visszatérhet a Fiorentinához
  • Oszi
    Szerintem Bojinovval sokkal jobban jártatok tehetségesebb mutunál és ha még pénzt is kaptok akkor jó transfer volt
  • 9csöves9
    Pesso láza tegnap újra felment,nem nézheti a döntőt
  • Breki33
    Most megy a sporton a Juve-Manu meccs
    Pessotto-t most hozták be
  • Breki33
    hát őszinténszólva nem tetszik P

Nem nagyon szeretjük a franciákat, de a 84-es csapatuk feledhetetlen

Itt egy video Platini-ről Juve gólokkal
    link

Maga Zidane nyilatkozta, még Juvésként, hogy ő sohase lesz akkora játékos mint Platini

Platini legnagyobb sikerei
    Európa-bajnok: 1984
    VB-3.: 1986
    VB-4.: 1982
    BEK-győztes: 1985
    KEK-győztes: 1984
    Európai Szuperkupa-győztes: 1984
    Interkontinentális Kupa-győztes: 1985
    Francia bajnok: 1981
    Olasz bajnok: 1984, 1986
    Olasz Kupa-győztes: 1983
    Olasz gólkirály: 1983, 1984, 1985
    Aranylabdás: 1983, 1984, 1985
    EB-gólkirály: 1984

Legtöbb válogatott gól Michel Platini : 41

És Olasz származású !!!

Aki látta ezt a csapatot
    Franciaország: Bats - Battiston (Amoros, 73.), Bossis, Domergue - Fernandez, Le Roux, Tigana, Giresse, Platini - Lacombe (Genghini, 80.), Bellone

Illetve középpályáját játszani azt tudja, hogy a 98-as csapat pusztán iparosok gyülekezete hozzájuk képest.

Persze aki nem látta őket annak lehet a legjobb csapat, de minden idők egyik legjobb válogatottja túlzás szerintem.

Főleg ugye most, hogy az Aranycsapat nyert az ezirányű szavazáson.
  • forzajuve5
    Canna,a hajlíthatatlan nádszál
  • 9csöves9
    létrejött a transzfer

Bojinov és Mutu hivatalosan is helyet cserélt egymással,a violák által fizetett összegről még nincs hír
  • Zsolti9014
    FORZA ITALIA!!!
  • Zsolti9014
    Imádtam azt a csapatot, bár Blanc azért kezdőcsapatban.
  • 9csöves9
    a legjobb védőnk egy bizonyos Fabio Cannavaro
  • Kit--Kat
    áhhh
  • a zsírkereskedő
    kinek mi!:)
    nekem Fabien Barthez; Lilian Thuram; Frank Leboeuf, Marcel Desailly, Bixente Lizarazu; Christian Karembeu; Didier Deschamps, Zinedine Zidane, Emmanuel Petit; Youri Djorkaeff; Stephane Guivarc'h csereként meg Boghossian, Vieira, Dugarry+ott volt még Henry +Trezeguet +Blanc +Candela... na ha ez nem tetszik vkinek...
    nekem ők a válogatott és a 84es csapatot nem is ismerem annyira h az jobban tetszhessen én őket láttam nekem ők z idolok ezért írtam h az egyik legjobb(nálam az a legjobb, de nem akartam másokat rábeszélni a véleményemre mert minek?)
  • Breki33
    esetleg a 84-es francia

az klasszisokkal jobb csapat
  • a zsírkereskedő
    jó-jó de nem a legjobb! vb döntőben annak kell lenni sztem
    más kérdés ha fel is gyógyulna mlyen formában lenne bár sztem akkor is hozná a kötelezőt
    én pártatlan leszek mert mindekét csapatot imádom
    pl ztsem minden idők egyik legjobb válogatottja a 98-as francia de ez csak az én véleményem
  • Kit--Kat
    Én még bízok a csodában, a legjobb védőnk!!!
  • forzajuve5
    eddig is sikerült pótólni Nestat,nagyon jó így is a védelem
  • a zsírkereskedő
    jóarc nagyon
    hát majd meglátjuk ki mit tud...
    a szavazás alapján 70%olasz győzelmet mond én ennyire nem vagyok biztos ebben-főleg nesta nélkül...
  • forzajuve5
    Del Piero interjú

A legjobb része az interjúnak:
    – Ha visszasorolják a harmadosztályba a csapatot, akkor is marad?
    – Erre a kérdése mindig ugyanazt válaszolom: egy lovag sosem hagyja el szíve hölgyét.

• 9csöves9
    állítólag-írni kell valamit,kevés a hír
  • gabber_saviola
    "állítólag"

ez egy szép szó a sportban, csak azt nem vágom, hogy mit jelent :P
  • 9csöves9
    állítólag,nagyon közel van a Mutu üzlet létrejötte.pénzt kapnánk+Bojinovot kölcsönbe csak valahogy kétlem,hogy a C ligába hoznánk Bojinovot...
  • 9csöves9
    én is elhiszem neki,de lehet nem leszünk olyan helyzetben,hogy megtehetjük hogy marad
  • 9csöves9
    ez az, amit még bőven a végső ítélet elött erősen kétlek
  • Monoton
    Baldini Cannavaro, Zambrotta és Emerson átigazolásának ügyében tárgyalt a Juventus vezetőivel és állítólag megállapodásra is jutottak a felek.
  • Zsolti9014
    Én - lehet, hogy nem kéne -, de hiszek Cannának. Ő mondta h marad.
  • 9csöves9
    egyáltalán nem kell beleegyezniük,egy nyilatkozat nem jár semmi későbbi kötelezettséggel és ha észrevetted teljesen más olykor a nyilatkozat és a tett

én THuramban szinte biztos vagyok hogy elmegy,Cannara sem látok túl nagy esélyt pláne ha ő lesz a vb legjobbja
  • Zsolti9014
    Ebben is van igazság, bár a Genoa az eredményt manipulálta, az ellenfél játékosainak lefizetésével, volt erről egy cikk a mi botrányunk elején. Az állítólag azért volt súlyosabb eset.
  • a zsírkereskedő
    sheva azért elég jó...:D
    de ingyen lehet majd alkudozni...
    gondoljatok bele micsoda aláírási pénzek meg fizetések lesznek...
    sztem nem mindegyik játékos jár majd rosszul:D
  • fsgh
    hááát azért más stár pléjára is fordithatták volna...
  • Monoton
    sztem nekik teljesen mindegy :)
  • fsgh
    én azon gondolkodom a Cselzi milyen hülye volt....51 milla seváért mikor most inyen is el tudta volna hozni:DDDD(ha kizárják őket...)
  • Shotogan
    az eddig nem jutott sok embernek eszébe,hogy a serie B-ben jövő évtől bevezetik a fizetési sapkát.tehát csak meghatározott összeg alatt lehet a játékosok összfizetése.mint az NBA-ben.Teahát Del Piero,Thuram,Cannavaro azt nyilatkozták ők maradnak,plusz jön Marchioni és Cristiano Zanetti tehát nekik biztos h bele kell egyezniük fizetési csökkentésbe.A Milant nem tudom hogy állnak ezzel de sztem Maldini biztos nem megy el a többiekről meg nem hinném h B ligában maradnádnak.feltéve persze ha őket egyáltalán száműzik,mert ugye az ügyvédjük azt mondta ők ártatlanok.hát persze...
    ha visszasorolnak soroljanak mindenkit aki érintett.Sztem a Juvéból ők fognak elmenni:
    Buffon,Zambrotta,Zebina,Chiellini,Balzaretti,Camoranesi,Emerson,Vieira,Mutu,Trezeguet,Ibrahimovic,Zalayeta,Miccoli,Robert Kovac meg Nedved visszavonul.ha kihagytam valakit sorry
  • a zsírkereskedő
    az inter végre olaszosabb lehetne és a roma is bajnokesélyes lehet
    igaz, hogy ennek hatalmas ára lenne...
    4klub! a legjobbak közül!
    ez kb olyan mint a mostani tour de france...
    ez sajnálatos esemény de ha belegondoltok h a genoa 1 meccs miatt 2osztályt lement... jogos és következetes