44078
-
Monoton #9750 Cannavaro ban se legyél biztos -
#9749 ja, oks, nem tudtam, h döntős kezdő, azt hittem dream team abból a keretből. -
Redvin #9748 Meg jo hogy elhagyja, de ennyi erovel a legtobb jatekos is patkany mert nem hiszem hogy Cannavaron es Del Pieron kivul mas maradna a harmadosztalyban (es szerintem ok sem maradnanak ha mondjuk 25 evesek lennenek). Capello az egyik legjobb edzo a vilagon, ti sem gondolhatjatok komolyan hogy egy harmadosztalybeli klubot kene iranyitania, bar mekkora multu klubrol is van szo. -
a zsírkereskedő #9747 hát ez a döntős kezdő azért nincs benne:)
meghát henry trezeguet is játszott
egyébként tényleg nincs legjobb csapat
akiket nem láttam nem tudok józanul mgítélni én 98-óta nézek focit és azóta nem szorították meg az első helyen őket nálam(a mostani csapat se gyenge de közel se olyan erős - pl giuly-mexes-cisse-pires hiányzik különböző okok miatt)na mindegy majd ma talán kiderül ki a jobb
szurkolni nem szurkolok csak anak h jó meccs legyen meg zidane kezdjen ne úgy mint figo tegnap -
#9746 beletelt egy kis időben,amíg végigolvastam a heti termést amig nem voltam itthon
Capello egy patkány,sosem szerettem,amikor a Roma edzője volt érdekes megjegyzéseket tett a csapatra,most meg elhagyja a süllyedő hajót.
Forza Juve!
-
#9745 ITALIA elírtam -
#9744 Minden idők EGYIK legjobb csapata: 2006 Olaszország, szerintem. Akármi lesz ma este, de remélem győzni fogunk. FORZA ITALAIA! -
#9743 kérdés,hogy mennyi pénzt
na meg ha lesorolnak minket,kiváncsi vagyok mennyire fog hajtani ha tudja hogy visszatérhet a Fiorentinához -
Oszi #9742 Szerintem Bojinovval sokkal jobban jártatok tehetségesebb mutunál és ha még pénzt is kaptok akkor jó transfer volt -
#9741 Pesso láza tegnap újra felment,nem nézheti a döntőt -
#9740 Most megy a sporton a Juve-Manu meccs
Pessotto-t most hozták be -
#9739 hát őszinténszólva nem tetszik P
Nem nagyon szeretjük a franciákat, de a 84-es csapatuk feledhetetlen
Itt egy video Platini-ről Juve gólokkal
link
Maga Zidane nyilatkozta, még Juvésként, hogy ő sohase lesz akkora játékos mint Platini
Platini legnagyobb sikerei
Európa-bajnok: 1984
VB-3.: 1986
VB-4.: 1982
BEK-győztes: 1985
KEK-győztes: 1984
Európai Szuperkupa-győztes: 1984
Interkontinentális Kupa-győztes: 1985
Francia bajnok: 1981
Olasz bajnok: 1984, 1986
Olasz Kupa-győztes: 1983
Olasz gólkirály: 1983, 1984, 1985
Aranylabdás: 1983, 1984, 1985
EB-gólkirály: 1984
Legtöbb válogatott gól Michel Platini : 41
És Olasz származású !!!
Aki látta ezt a csapatot
Franciaország: Bats - Battiston (Amoros, 73.), Bossis, Domergue - Fernandez, Le Roux, Tigana, Giresse, Platini - Lacombe (Genghini, 80.), Bellone
Illetve középpályáját játszani azt tudja, hogy a 98-as csapat pusztán iparosok gyülekezete hozzájuk képest.
Persze aki nem látta őket annak lehet a legjobb csapat, de minden idők egyik legjobb válogatottja túlzás szerintem.
Főleg ugye most, hogy az Aranycsapat nyert az ezirányű szavazáson. -
#9738 Canna,a hajlíthatatlan nádszál -
#9737 létrejött a transzfer
Bojinov és Mutu hivatalosan is helyet cserélt egymással,a violák által fizetett összegről még nincs hír -
#9736 FORZA ITALIA!!! -
#9735 Imádtam azt a csapatot, bár Blanc azért kezdőcsapatban. -
#9734 a legjobb védőnk egy bizonyos Fabio Cannavaro -
#9733 áhhh -
a zsírkereskedő #9732 kinek mi!:)
nekem Fabien Barthez; Lilian Thuram; Frank Leboeuf, Marcel Desailly, Bixente Lizarazu; Christian Karembeu; Didier Deschamps, Zinedine Zidane, Emmanuel Petit; Youri Djorkaeff; Stephane Guivarc'h csereként meg Boghossian, Vieira, Dugarry+ott volt még Henry +Trezeguet +Blanc +Candela... na ha ez nem tetszik vkinek...
nekem ők a válogatott és a 84es csapatot nem is ismerem annyira h az jobban tetszhessen én őket láttam nekem ők z idolok ezért írtam h az egyik legjobb(nálam az a legjobb, de nem akartam másokat rábeszélni a véleményemre mert minek?) -
#9731 esetleg a 84-es francia
az klasszisokkal jobb csapat -
a zsírkereskedő #9730 jó-jó de nem a legjobb! vb döntőben annak kell lenni sztem
más kérdés ha fel is gyógyulna mlyen formában lenne bár sztem akkor is hozná a kötelezőt
én pártatlan leszek mert mindekét csapatot imádom
pl ztsem minden idők egyik legjobb válogatottja a 98-as francia de ez csak az én véleményem -
#9729 Én még bízok a csodában, a legjobb védőnk!!! -
#9728 eddig is sikerült pótólni Nestat,nagyon jó így is a védelem -
a zsírkereskedő #9727 jóarc nagyon
hát majd meglátjuk ki mit tud...
a szavazás alapján 70%olasz győzelmet mond én ennyire nem vagyok biztos ebben-főleg nesta nélkül... -
#9726 Del Piero interjú
A legjobb része az interjúnak:
– Ha visszasorolják a harmadosztályba a csapatot, akkor is marad?
– Erre a kérdése mindig ugyanazt válaszolom: egy lovag sosem hagyja el szíve hölgyét.
-
#9725 állítólag-írni kell valamit,kevés a hír -
#9724 "állítólag"
ez egy szép szó a sportban, csak azt nem vágom, hogy mit jelent :P -
#9723 állítólag,nagyon közel van a Mutu üzlet létrejötte.pénzt kapnánk+Bojinovot kölcsönbe csak valahogy kétlem,hogy a C ligába hoznánk Bojinovot... -
#9722 én is elhiszem neki,de lehet nem leszünk olyan helyzetben,hogy megtehetjük hogy marad -
#9721 ez az, amit még bőven a végső ítélet elött erősen kétlek -
Monoton #9720 Baldini Cannavaro, Zambrotta és Emerson átigazolásának ügyében tárgyalt a Juventus vezetőivel és állítólag megállapodásra is jutottak a felek. -
#9719 Én - lehet, hogy nem kéne -, de hiszek Cannának. Ő mondta h marad. -
#9718 egyáltalán nem kell beleegyezniük,egy nyilatkozat nem jár semmi későbbi kötelezettséggel és ha észrevetted teljesen más olykor a nyilatkozat és a tett
én THuramban szinte biztos vagyok hogy elmegy,Cannara sem látok túl nagy esélyt pláne ha ő lesz a vb legjobbja -
#9717 Ebben is van igazság, bár a Genoa az eredményt manipulálta, az ellenfél játékosainak lefizetésével, volt erről egy cikk a mi botrányunk elején. Az állítólag azért volt súlyosabb eset. -
a zsírkereskedő #9716 sheva azért elég jó...:D
de ingyen lehet majd alkudozni...
gondoljatok bele micsoda aláírási pénzek meg fizetések lesznek...
sztem nem mindegyik játékos jár majd rosszul:D -
#9715 hááát azért más stár pléjára is fordithatták volna... -
Monoton #9714 sztem nekik teljesen mindegy :) -
#9713 én azon gondolkodom a Cselzi milyen hülye volt....51 milla seváért mikor most inyen is el tudta volna hozni:DDDD(ha kizárják őket...) -
#9712 az eddig nem jutott sok embernek eszébe,hogy a serie B-ben jövő évtől bevezetik a fizetési sapkát.tehát csak meghatározott összeg alatt lehet a játékosok összfizetése.mint az NBA-ben.Teahát Del Piero,Thuram,Cannavaro azt nyilatkozták ők maradnak,plusz jön Marchioni és Cristiano Zanetti tehát nekik biztos h bele kell egyezniük fizetési csökkentésbe.A Milant nem tudom hogy állnak ezzel de sztem Maldini biztos nem megy el a többiekről meg nem hinném h B ligában maradnádnak.feltéve persze ha őket egyáltalán száműzik,mert ugye az ügyvédjük azt mondta ők ártatlanok.hát persze...
ha visszasorolnak soroljanak mindenkit aki érintett.Sztem a Juvéból ők fognak elmenni:
Buffon,Zambrotta,Zebina,Chiellini,Balzaretti,Camoranesi,Emerson,Vieira,Mutu,Trezeguet,Ibrahimovic,Zalayeta,Miccoli,Robert Kovac meg Nedved visszavonul.ha kihagytam valakit sorry -
a zsírkereskedő #9711 az inter végre olaszosabb lehetne és a roma is bajnokesélyes lehet
igaz, hogy ennek hatalmas ára lenne...
4klub! a legjobbak közül!
ez kb olyan mint a mostani tour de france...
ez sajnálatos esemény de ha belegondoltok h a genoa 1 meccs miatt 2osztályt lement... jogos és következetes