44078

ibogldrc.jpg

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Zsolti9014
    Sztem is
  • Breki33

• Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Amúgy sztem a lesgólunknál a fejelő ember hátrábbról indult a mellette lévő volt lesen.
  • Breki33
    ha megint az ugye kettő P

olaszoké szerintem jogos volt
  • a zsírkereskedő
    na ez új hír nekem thx
    elkezdődött az olaszosítás
  • Oszi
    Grosso már az interbe igazolt a vb előtt
  • a zsírkereskedő
    normális esetben azt írnám most h grosso valószínűleg juvés lesz
    de ezt most nem mondhatjuk
    jó döntő volt - alex bevarrta rendesen
    cannavaro meg a legjobb díjat megkakpja egészen biztosan
  • EmIn3m02
    egál..
  • forzajuve5
    Ha valaki az olaszoknak szurkol akkor azt bárhol nyugodtan megteheti :)
  • R9
    te miért itt drukkolsz? -.- ott az olasz foci
    most jó az Interes a háznál mi?
  • Breki33
    góóóóóóóóóóóóóól Mate

ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz
  • Breki33
    Franciák megint kamutizenegyest kaptak.......
  • Zsolti9014
    Nah: FORZA ITALIA PER SEMPRE-asszem ide beírhatom ezt :D
  • forzajuve5
    "Capello egy patkány"-én ezzel nem értek egyet.a világ egyik legjobb edzője. KÉT BAJNOKI CÍMET SIKERÜLT VELE SZEREZNI. ő egy olyan edző akinek az első osztályban a helye, és valószínűleg új kihívást keres magának,ezért igazolt Madridba.Ha a gyenge formában lévő Madriddal sikerül megszerezni a bajnoki címet a Barcelona elől akkor mindenki róla fog beszélni.
  • Kit--Kat
    Háátttt testalkatilag Nesta tökéletesebb védő én jobban is szeretem annak ellenére, hogy Milanos, de lehet Cannavaro jobb.
  • manettino
    hát az kár
  • 9csöves9
    nem
  • 9csöves9
    ahogy gondolod.mindesetre azért már eljutottunk addig,hogy nem közvetlenül a kiesési záradék miatt lépett le

a kizárásól,akár hiszed akár nem mi is tudunk és mi is beletörődtünk
  • manettino
    üdv. nagy juve rajongo vagyok. csak azt kérdezném, ha kizárják öket a serie a-ból, akkor a bajnokok ligájában azért még induhatnak?
  • Redvin
    El, ez egy teljesen normalis resze a szerzodesnek, a legtobb sztar edzo/jatekos szerzodeseben benne van, barmekkora is az esely arra hogy kiessenek. Az meg hogy a Juve nem akadalyozta Capellot a tavozasban valoszinuleg azert volt mert mind1 hogy most megy el es fogadjak el a lemondasat, vagy holnap mikor kihirdetik az iteletet akkor lep eletbe a zaradek. A Juve-t meg minden valoszinuseg szerint kizarjak, ebbe mar ok is beletorodtek, nem veletlenul azert kuzdenek hogy csak a b ligaba kuldjek oket.
  • 9csöves9
    te eltudod képzelni,hogy mikor megkötötték Capello szerződését akkor megfordult a fejükben hogy ki is eshetnek?

és mondom,egyenlőre még mindig mi vagyunk a címvédők és az első osztályban vagyunk,de ha te máshogy tudod akkor mond meg légyszíves.ha lett volna elengedési záradék az akkor lépett volna életbe amikor alsóbb osztályba kerülünk
  • Redvin
    Valoszinuleg nem szamitott arra hogy kizarjak oket a seria a-bol vagy nem tudom, o sem gondolhatta komolyan hogy egy c ligas csapatot iranyitson.

A zaradekrol pedig itt az all hogy ez letezett: nso

„Nem jelent számára problémát, hogy elhagyja a Juventust, a szerződésében ugyanis egy sor záradék van, ami ezt adott esetben lehetővé teszi. A Real Madrid nem fog lelépési díjat fizetni.”
  • 9csöves9
    röviden annyit,hogy mindenképp a Juvenál képzeli el a jövőjét,nem befolyásolja az itélet a döntését,2009-ig ki szeretné tölteni a szerződését stb. még bőven a botrány után is nyilatkozott ezekhet hasonlót.

a kiesési záradék még azért nem állja meg a helyét,mert még nem estünk ki sehonnan ezáltal nem léphetett volna életbe. azért ment ingyen Madridba mert közösen így egyeztek meg a vezetőkkel
  • Redvin
    Mivel nem tudok olaszul nekem ez nem mond semmit, igazan lefordithatnad. Az elnegedesi zaradekrol meg volt egy cikk, ha nem lenne ilyen, akkor nem ingyen ment volna a Real-ba.
  • 9csöves9
    nem mondta egyszer sem?:D

http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/200627/cmc_98303.html

ezt a kiesési-elengedési záradékot meg nem tudom honnan vetted
  • Redvin
    Meg nincs itelet, de ha a Juve is azt keri hogy csak a b-ligaba soroljak oket, akkor valoszinu hogy nem fognak az elso osztalyban maradni. Es szerintem Capello egyszer sem mondta azt hogy akkor is marad ha visszasoroljak a Juvet, valoszinuleg nem veletlenul tettek bele a szerzodeseben a kiesesi-elengedesi zaradekot.
  • forzajuve5
    jövő hét elején lesz ítélet(ami hamarosan ugye ideér), én már nagyon várom hogy ki milyen büntetést kap, de van egy olyan érzésem hogy rossz hetünk lesz:(
  • Breki33
    Írjuk már nagybetűvel őket

megérdemlik.
  • 9csöves9
    semmi baj nincs ezzel hogy elment,csak ne tett volna 100 olyan nyilatkozatot,hogy marad
  • BADE
    még semmilyen ítélet nincs
  • a zsírkereskedő
    egyébként ott is volt juvés...deschamps pl
    na majd ma del piero is kezdhetne és akkor tök jó lesz
    toni totti del piero
    a másik oldalon meg henry zidane malouda ribery hát majd kiderül melyik a jobb
    győzzön a JOGA BONITO