44078
-
-
-
-
-
-
#9785 Sztem is -
-
#9783 -
#9782 -
#9781 -
#9780 -
#9779 Amúgy sztem a lesgólunknál a fejelő ember hátrábbról indult a mellette lévő volt lesen. -
#9778 ha megint az ugye kettő P
olaszoké szerintem jogos volt -
a zsírkereskedő #9777 na ez új hír nekem thx
elkezdődött az olaszosítás -
Oszi #9776 Grosso már az interbe igazolt a vb előtt -
a zsírkereskedő #9775 normális esetben azt írnám most h grosso valószínűleg juvés lesz
de ezt most nem mondhatjuk
jó döntő volt - alex bevarrta rendesen
cannavaro meg a legjobb díjat megkakpja egészen biztosan -
#9774 egál.. -
#9773 Ha valaki az olaszoknak szurkol akkor azt bárhol nyugodtan megteheti :) -
R9 #9772 te miért itt drukkolsz? -.- ott az olasz foci
most jó az Interes a háznál mi? -
#9771 góóóóóóóóóóóóóól Mate
ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz -
#9770 Franciák megint kamutizenegyest kaptak....... -
#9769 Nah: FORZA ITALIA PER SEMPRE-asszem ide beírhatom ezt :D -
#9768 "Capello egy patkány"-én ezzel nem értek egyet.a világ egyik legjobb edzője. KÉT BAJNOKI CÍMET SIKERÜLT VELE SZEREZNI. ő egy olyan edző akinek az első osztályban a helye, és valószínűleg új kihívást keres magának,ezért igazolt Madridba.Ha a gyenge formában lévő Madriddal sikerül megszerezni a bajnoki címet a Barcelona elől akkor mindenki róla fog beszélni. -
#9767 Háátttt testalkatilag Nesta tökéletesebb védő én jobban is szeretem annak ellenére, hogy Milanos, de lehet Cannavaro jobb. -
manettino #9766 hát az kár -
#9765 nem -
#9764 ahogy gondolod.mindesetre azért már eljutottunk addig,hogy nem közvetlenül a kiesési záradék miatt lépett le
a kizárásól,akár hiszed akár nem mi is tudunk és mi is beletörődtünk -
manettino #9763 üdv. nagy juve rajongo vagyok. csak azt kérdezném, ha kizárják öket a serie a-ból, akkor a bajnokok ligájában azért még induhatnak? -
Redvin #9762 El, ez egy teljesen normalis resze a szerzodesnek, a legtobb sztar edzo/jatekos szerzodeseben benne van, barmekkora is az esely arra hogy kiessenek. Az meg hogy a Juve nem akadalyozta Capellot a tavozasban valoszinuleg azert volt mert mind1 hogy most megy el es fogadjak el a lemondasat, vagy holnap mikor kihirdetik az iteletet akkor lep eletbe a zaradek. A Juve-t meg minden valoszinuseg szerint kizarjak, ebbe mar ok is beletorodtek, nem veletlenul azert kuzdenek hogy csak a b ligaba kuldjek oket. -
#9761 te eltudod képzelni,hogy mikor megkötötték Capello szerződését akkor megfordult a fejükben hogy ki is eshetnek?
és mondom,egyenlőre még mindig mi vagyunk a címvédők és az első osztályban vagyunk,de ha te máshogy tudod akkor mond meg légyszíves.ha lett volna elengedési záradék az akkor lépett volna életbe amikor alsóbb osztályba kerülünk -
Redvin #9760 Valoszinuleg nem szamitott arra hogy kizarjak oket a seria a-bol vagy nem tudom, o sem gondolhatta komolyan hogy egy c ligas csapatot iranyitson.
A zaradekrol pedig itt az all hogy ez letezett: nso
„Nem jelent számára problémát, hogy elhagyja a Juventust, a szerződésében ugyanis egy sor záradék van, ami ezt adott esetben lehetővé teszi. A Real Madrid nem fog lelépési díjat fizetni.” -
#9759 röviden annyit,hogy mindenképp a Juvenál képzeli el a jövőjét,nem befolyásolja az itélet a döntését,2009-ig ki szeretné tölteni a szerződését stb. még bőven a botrány után is nyilatkozott ezekhet hasonlót.
a kiesési záradék még azért nem állja meg a helyét,mert még nem estünk ki sehonnan ezáltal nem léphetett volna életbe. azért ment ingyen Madridba mert közösen így egyeztek meg a vezetőkkel -
Redvin #9758 Mivel nem tudok olaszul nekem ez nem mond semmit, igazan lefordithatnad. Az elnegedesi zaradekrol meg volt egy cikk, ha nem lenne ilyen, akkor nem ingyen ment volna a Real-ba. -
#9757 nem mondta egyszer sem?:D
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/200627/cmc_98303.html
ezt a kiesési-elengedési záradékot meg nem tudom honnan vetted -
Redvin #9756 Meg nincs itelet, de ha a Juve is azt keri hogy csak a b-ligaba soroljak oket, akkor valoszinu hogy nem fognak az elso osztalyban maradni. Es szerintem Capello egyszer sem mondta azt hogy akkor is marad ha visszasoroljak a Juvet, valoszinuleg nem veletlenul tettek bele a szerzodeseben a kiesesi-elengedesi zaradekot. -
#9755 jövő hét elején lesz ítélet(ami hamarosan ugye ideér), én már nagyon várom hogy ki milyen büntetést kap, de van egy olyan érzésem hogy rossz hetünk lesz:( -
#9754 Írjuk már nagybetűvel őket
megérdemlik. -
#9753 semmi baj nincs ezzel hogy elment,csak ne tett volna 100 olyan nyilatkozatot,hogy marad -
#9752 még semmilyen ítélet nincs -
a zsírkereskedő #9751 egyébként ott is volt juvés...deschamps pl
na majd ma del piero is kezdhetne és akkor tök jó lesz
toni totti del piero
a másik oldalon meg henry zidane malouda ribery hát majd kiderül melyik a jobb
győzzön a JOGA BONITO