Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
de remélem semmi nem lesz az üzletbõl ugyanis a Milan nyáron akarja az Udinesenek meg most kell a pénz. és mi ráadásul 7 millát + Kapo 50 %-át adnánk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Milan Beat Juve To Jankulovski?
hát szerintem kéne nektek igaz hogy az erõs kp-tokra nem fér be de mivel a cseh válogatottban Pavel és Rosicky miatt bal hátvéd lett ezért jól jönne nektek. Pancaro,Kaladze kettõsnél lényegesen jobb is

12/21/2004 12:27:00 PM
After months of speculation linking Marek Jankulovski with a move to Juventus, it appears that Milan may just have beaten the Bianconeri to his signature.
Reports in Italy today suggest that the Rossoneri have agreed a £6.5 million deal with Udinese for the Czech star.

Jankulovski would remain at Udinese until the end of the season as they bid to reach the Champions League.

DONGUBA
Ezt hol olvastad????Minek nekunk?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

9csöves9
mi ez a pangás?
sajna úgy néz ki hogy a Milan elhappolja elõlünk Jankulovskit...
pedig jó lenne mert Nedvedet és Zambrottát is tudná pótolni

Kit--Kat
De télleg miért mindíg Alexet??? A Zlatant miért hagyja fönt?? Mintha jobb lenne Alexnél. Zalayeta jó csatr, csak nem Alex helyén kéne játszatni..

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
jah azt nem értettem hogy hagyta ki szemben volt Buffonnal és mellélõtte.
támadásban kéne vmit újitani mert azútobbi 3 meccsen 0 amit produkálunk

DONGUBA
Hat ja szerencsetek volt foleg a vegen pirlo helyzetenel

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

9csöves9
na a Milan volt mezõnyfölényben több helyzete is volt ugyhogy jó az egy pont. nagyon jól védekeztünk de támadásban semmi
MIÉRT HOZZA LE MINDIG ALEXET??????????

Breki33
találtam egy jó transzparenst

DONGUBA
Ez nem 1 inter meccs lesz te láma

DONGUBA
<#ejnye1><#banplz>

9csöves9
Zlatan még fiatal sztem a Juvéhoz. hatalmas játékos lesz majd belõle csak türelmesen kell várni😊

elég gázos meccs lesz sztem, fõleg ilyen Zlatan I. nevezetû játékosokkal 😞. remélem rámcáfol és rúg egy mester3ast <#idiota>

Forza Juve!!!

egy x jó lenne <#idiota>

hihihih
reszkes real
jövünk

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

9csöves9

MEGÜTJÜK A MILANT

9csöves9
felépül és jajj a realnak😊

a Reált kaptuk a BLben. megütjük az orcájukat megint <#hawaii>
addigra ugye már Trezeguet is felépül?

Szerintem te se tudsz olvasni. FORZA JUVE, a topic neve!!!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

még hogyha tudnál olvasni hülyegyerek olyanok vagytok mint tavaly a bilan

DONGUBA
<#lama><#lama><#lama><#lama>

Az a milan tegnap kitomte a fiorentinat.Hetvegen meg remelem jatszunk egy jo kis meccset a juveval es nyerunk es izgalmas lesz a bajnoksag.Mi meg a juve legalabb nem halmozzuk az x-eket😄DD
BOCS AZ OFFERT!

az igaz

Breki33
jobb mint az x P
elmegyek góltototzni és 1:0-t fogadok a juvénak.tuti bejön.olyanok vagytok mint tavaly a bilan.

gondolom nem 😊. de azért Kapo felét nem kéne odaadni nekik. Igazából még meg sem mutathatta mit is tud. rábaszunk erre is, én érzem.

9csöves9
méirt szted kell az udinesenek a sok öreg védõnk?
tegnap óriási mákkal és iszonyat szar játékkal nyertünk...

pont Kapot? nemá'! ott a sok vén fasz védõnk, miért nem õket adjuk oda az Udinének!!! ezt a transfert is bebukjuk.

9csöves9
úgynézki megszerezzük Jankulovskyt bár oda kell adnunk Kapo 50 %-t+7 millát
Jankulovsky elvileg Pavel posztján játszik de ha Pavel is fent van akkor balhátvéd(lásd cseh válogatott). de itt Szamuráj a balhátvéd...lehet hogy újra jobb kp lesz?

9csöves9
rácsaptuk a kezünket egy fiatal spílerre. Mavuba a neve 20 éves a Bordeaux ban játszik állítólag õ az új Davids

1-1

és vasárnap 20:15-kor Bologna-Juventus Élõben a sport1en

9csöves9
tegnap B csapattal x eltünk nagyon örülök hogy Alex betalált!

9csöves9
Milano??? az baszna be 😊
inkább dél

Kit--Kat
azt nemértem miért nem viszik el a stadiont milánóba vagy valahova délre ahogy tervezték, bárhol máshol meghalnak a juvéért csak Torinóban nem, paradox helyzet😞((

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
jaja min 10000 voltak. de csak a szurkolók miatt lesz új stadion mert ha többen kimennének nem lenne-mondjuk ez nem a Fightersre vonatkozik mert õk mindig kkint vannak

BADE
A Fighters nem volt kint,mert tüntettek az új stadion ellen.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

na szal megvertük a Laziot 2-1re kemény ~ 21ezer nézõ elött a Delle Alpiban (ez amúgy tragédia nem akarnak az olaszok kedvezmények kettõs állampolgárságot adni a szegény magyar Juve drukkerekenek? majd mi betöltjük azt a stadiont). 4 pont elõnyünk van a Milannal szemben. A rangadón sokminden eldõl... én már elõre félek...

Breki33
De miis P
ja 😞

bázzzzz!

Parma-milán 1-2
pedig a 80. percben még 1-0 volt a Parmanak, de sjana (mint várható volt) a milán az uccsó tíz percben fordított. :/

BADE
Mindenképpen hozni kell a holnapi meccset!
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
Nedved influenzás így nem játszhat holnap Alex viszont igen és végre Kapo is kezdõ

r9

inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy a neved alapján real drukker vagy (mind a kettõ idétlen, mármint a neved és a real)
na meg azzal, hogy a te csapatod minden évben összevásárol annyi játékost, mint amennyit mi az elmúlt tíz évben és örülhet ha dobogós a seria a-aban és eljut a bl nyolcaddöntõig, vagy uefakapa legjobb 8 közé

köszi

FORZA JUVE!!!!!!!!

DONGUBA
<#taps><#nyes>

9csöves9
R9 gondold azt hogy minket segit a biro legalább addig se gondolsz arra hogy nyer e valamita jövõben ez a szedett vedett zsoldoscsapat

Breki33
Ez ugye nem Interes topic hálaisten.
Kit--Kat
'Az Inter elnöke szerint az Öreg Hölgy mindvégig a bíró bizalmát élvezte, és az egész meccs alatt elõnyben voltak részesítve.
"Az Adriano-val való szabálytalankodás büntetõt ért volna. Az nem jó, ha ilyen dolgok történnek a nagy klubok érdekében. Én sem szeretek egy-két megjegyzést ami a meccset követõen hangzott el. Azt hallottam hoy egy nagyszerû Juve futballozott, de ez a pályán nem mutatkozott meg.
Volt egy jó 20 percük az elsõ gól után, de megérdemeltük a gyõzelmet. Kicsit idegesítõ volt hogy hagytunk két gólt lõni a Juventusnak, de az volt az a meccs, ahol talpra tudtunk állni."'
forrás: www.juventusfc.hu

Nagy LÁL!

hát igen,még szerencse hogy ti mindig 12-en voltatok a pályán!

Kaplan
😉 ez kemény

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
R9 ennyit értek a veretlenségetekkel!
Az Inter nem nyert...:

…BL-mérkôzést október 20. óta
…bajnoki mérkôzést október 17. óta
…UEFA-kupát 1998 óta
…bajnoki címet 1989 óta
…Olasz Szuperkupát 1989 óta
…Olasz Kupát 1982 óta
…BEK-et 1965 óta
ha 15 évenként nyertek scudettot akkor sztem maradj csöndben😊

Kit--Kat
na majd visszavágón amikor Alex is pályán lesz kitömi a Juve az Intert😊