44078

ibogldrc.jpg

• gabber_saviola
    ma jelentették be :)
  • DJ Bee18
    a Monacotól pedig elzavarták, de miért . Pedig előtte meg BL ezüstöt nyert...
  • Breki33
  • 9csöves9
    nagyon örülnék ha mellétennék a Conte-Ciro párost
  • gergelyanevem
    legalább szívvel csinálja :)
  • gabber_saviola
    szerintem is jó döntés, és sok sikert Mr. Deschampsnak
  • 9csöves9

így van a lehető legjobb döntés,a múltja miatt mindenképp

sok sikert neki
  • gabber_saviola
    nah akkor legyek első ezzel:

Juve, Deschamps nuovo allenatore
    Didier Deschamps è il nuovo allenatore della Juventus. Il 37enne tecnico francese, già giocatore bianconero, ha firmato un contratto biennale con opzione per il terzo anno.

• gergelyanevem
    jobb lenne, ha nem lenne miről beszélni...
  • forzajuve5
    ha megszületik az ítélet,és mi itt nekiállunk beszélgetni róla akkkor meglesz a 10000 hozzászólás :)
  • Kit--Kat
    Ezt már rég megérdemelték Cannavaroék!!!
  • Breki33
    A döntő összefoglalója

klikk
  • 9csöves9
    ma lesz az ítélet,de biztos sokáig eltart.szerintem este felé tudjuk meg
  • Breki33
    kommentár nélkül

klikk
  • Pluskast
    Nem ma születik ítélet a Juve ügyében? Erről nem tud már esetleg valaki valamit?
  • Breki33
    "A döntőben Franciaország volt a jobb, az egész vb-n pedig Olaszország nőtt a mezőny fölé. Akár a franciákat, németeket, portugálokat, brazilokat, argentinokat nézzük, mindegyiknek volt, voltak rossz meccseik. Az olaszok voltak a legegységesebbek, a legszervezettebbek, és a legtechnikásabbak is, megelőzve a portugálokat, brazilokat is. A franciák Zidáne ámokfutása miatt sem érdemeltek volna győzelmet, a Sors igazságot szolgáltatott! "
  • EmIn3m02
  • Breki33
    Franciaország vezető sportlapja, a L’Equipe szerkesztőségi vezércikkben foglalkozik Zidane-nal. Publicisztikájában Claude Droussent „Ostoba támadásnak” minősítette Zidane az esetet, amikor az aranylabdás zseni felöklelte Marco Materazzit. Szerinte ezt nehéz megbocsátani.

„Zinedine, tudod, nem az a legnehezebb ma reggel, hogy megpróbáld megérteni, hogy a válogatott, a te válogatottad elveszítette a vb-döntőt vasárnap" – olvasható a cikkben.

"A legnehezebb megmagyarázni sok millió embernek szerte a világon, hogyan feledkezhettél meg magadról, és hogyan fejelhettél bele Marco Materazziba tíz perccel a hosszabbítás vége előtt.”

„Mit mondjunk a gyerekeinknek, és mindazoknak, akik számára örökre példakép leszel?” – teszi fel a kérdést a szerző, majd hozzáteszi:

„Hogyan történhet meg ez egy olyan emberrel, mint te?”

Az újság azért is bírálta Zidane-t, mert a meccs után nem jött ki a pályára, hogy átvegye az ezüstérmet és megvigasztalja a csapattársait, akiket becsapott.
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    főleg, hogy egyértelmű ki volt az
  • forzajuve5
    akkor is hihetetlen hogy ő lett a legjobb játékos
  • DJ Bee18
    Jaaaj, most azért ne csináljuk már, Totti köpködései , De Rossi, elszakad néha a cérna, ennyi...
  • Breki33
    Az olaszok között ugyanakkor megoszlanak a vélemények Zidane cselekedetéről. “Nagyra tartom, és nem tudom, mi sarkallta ilyen sportszerűtlenségre” – mondta például Lippi. “Szomorú, hogy egy ilyen formátumú játékos ekkora sportszerűtlenséggel búcsúzik” – vélekedett ugyanakkor Gianluigi Buffon, Gianluca Zambrotta viszont még ennél is tovább ment.

“Szégyenteljes, amit Zidane elkövetett, de egyáltalán nem lepődtem meg. Már akkor is csinált ilyesmit, amikor még a Juventusban játszott” – fogalmazott kevéssé diplomatikusan az egykori csapattárs.
  • Breki33
  • Shotogan
    Zidane 2012 szavazat
    Cannavaro 1977 szavazat
    Pirlo 715 szavazat

sztem ez eléggé nem fair döntés
  • Breki33
    ha van benne becsület nem fogadja el

amúgy kb egy meccsen játszott jól

Canna meg szinte mindegyiken.
  • gergelyanevem
    ez van...pedig Canná lehetett volna
  • Shotogan
    srácok én ezt nem akarom elhinni!
    Zidane nyerte az aranylabdát,vagyis a VB legjobbjának járó díjat
  • 9csöves9
    Zidane szégyellheti magát,hogy egyszer ilyen mezt vett magára,sok millió kisgyerek példaképe erre ilyet tesz

ahogy lejjebb is írták,nekem is megszűnt focistának lenni
  • Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33
    Ezt tudom, de én több lehetőséget adtam volna neki.
    Sztem amerikaiak ellen is jól kezdett.