44078
-
#9870 ma jelentették be :) -
#9869 a Monacotól pedig elzavarták, de miért . Pedig előtte meg BL ezüstöt nyert... -
#9868 #9335 -
#9867 nagyon örülnék ha mellétennék a Conte-Ciro párost -
gergelyanevem #9866 legalább szívvel csinálja :) -
#9865 szerintem is jó döntés, és sok sikert Mr. Deschampsnak -
így van a lehető legjobb döntés,a múltja miatt mindenképp
sok sikert neki -
#9863 nah akkor legyek első ezzel:
Juve, Deschamps nuovo allenatore
Didier Deschamps è il nuovo allenatore della Juventus. Il 37enne tecnico francese, già giocatore bianconero, ha firmato un contratto biennale con opzione per il terzo anno.
-
gergelyanevem #9862 jobb lenne, ha nem lenne miről beszélni... -
#9861 ha megszületik az ítélet,és mi itt nekiállunk beszélgetni róla akkkor meglesz a 10000 hozzászólás :) -
#9860 Ezt már rég megérdemelték Cannavaroék!!! -
#9859 A döntő összefoglalója
klikk -
#9858 ma lesz az ítélet,de biztos sokáig eltart.szerintem este felé tudjuk meg -
#9857 kommentár nélkül
klikk -
#9856 Nem ma születik ítélet a Juve ügyében? Erről nem tud már esetleg valaki valamit? -
#9855 "A döntőben Franciaország volt a jobb, az egész vb-n pedig Olaszország nőtt a mezőny fölé. Akár a franciákat, németeket, portugálokat, brazilokat, argentinokat nézzük, mindegyiknek volt, voltak rossz meccseik. Az olaszok voltak a legegységesebbek, a legszervezettebbek, és a legtechnikásabbak is, megelőzve a portugálokat, brazilokat is. A franciák Zidáne ámokfutása miatt sem érdemeltek volna győzelmet, a Sors igazságot szolgáltatott! " -
#9854 -
#9853 Franciaország vezető sportlapja, a L’Equipe szerkesztőségi vezércikkben foglalkozik Zidane-nal. Publicisztikájában Claude Droussent „Ostoba támadásnak” minősítette Zidane az esetet, amikor az aranylabdás zseni felöklelte Marco Materazzit. Szerinte ezt nehéz megbocsátani.
„Zinedine, tudod, nem az a legnehezebb ma reggel, hogy megpróbáld megérteni, hogy a válogatott, a te válogatottad elveszítette a vb-döntőt vasárnap" – olvasható a cikkben.
"A legnehezebb megmagyarázni sok millió embernek szerte a világon, hogyan feledkezhettél meg magadról, és hogyan fejelhettél bele Marco Materazziba tíz perccel a hosszabbítás vége előtt.”
„Mit mondjunk a gyerekeinknek, és mindazoknak, akik számára örökre példakép leszel?” – teszi fel a kérdést a szerző, majd hozzáteszi:
„Hogyan történhet meg ez egy olyan emberrel, mint te?”
Az újság azért is bírálta Zidane-t, mert a meccs után nem jött ki a pályára, hogy átvegye az ezüstérmet és megvigasztalja a csapattársait, akiket becsapott.
-
#9852 -
#9851 -
#9850 -
#9849 főleg, hogy egyértelmű ki volt az -
#9848 akkor is hihetetlen hogy ő lett a legjobb játékos -
#9847 Jaaaj, most azért ne csináljuk már, Totti köpködései , De Rossi, elszakad néha a cérna, ennyi... -
#9846 Az olaszok között ugyanakkor megoszlanak a vélemények Zidane cselekedetéről. “Nagyra tartom, és nem tudom, mi sarkallta ilyen sportszerűtlenségre” – mondta például Lippi. “Szomorú, hogy egy ilyen formátumú játékos ekkora sportszerűtlenséggel búcsúzik” – vélekedett ugyanakkor Gianluigi Buffon, Gianluca Zambrotta viszont még ennél is tovább ment.
“Szégyenteljes, amit Zidane elkövetett, de egyáltalán nem lepődtem meg. Már akkor is csinált ilyesmit, amikor még a Juventusban játszott” – fogalmazott kevéssé diplomatikusan az egykori csapattárs.
-
#9845 -
#9844 Zidane 2012 szavazat
Cannavaro 1977 szavazat
Pirlo 715 szavazat
sztem ez eléggé nem fair döntés -
#9843 ha van benne becsület nem fogadja el
amúgy kb egy meccsen játszott jól
Canna meg szinte mindegyiken. -
gergelyanevem #9842 ez van...pedig Canná lehetett volna -
#9841 srácok én ezt nem akarom elhinni!
Zidane nyerte az aranylabdát,vagyis a VB legjobbjának járó díjat -
#9840 Zidane szégyellheti magát,hogy egyszer ilyen mezt vett magára,sok millió kisgyerek példaképe erre ilyet tesz
ahogy lejjebb is írták,nekem is megszűnt focistának lenni -
-
-
-
-
-
-
-
-
#9831 Ezt tudom, de én több lehetőséget adtam volna neki.
Sztem amerikaiak ellen is jól kezdett.