Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jóóóó de hogy?😊 Jankulovszkit még le sem igazolták mégis lõtt egy gólt a Milánban 😄

hihi! A nyugdíjas Zola hogy lefejelte Zebinát. Amúgy ez egy nagy szarfos teljesítmény ilyen játékkal nem foguk bl-t meg scudettot nyerni.

legalább nem nõtt az elõnyötök<#idiota>

9csöves9
nekem is elegem van belõle!
ezt nem hiszem el! hogy lehet ennyire csökönös Capello... Trez meg Zlatan szinte életükbe alig játszottak együtt viszont Alex és Trez 4 éve együtt átszanak!Zlatannak ismét alig volt ép megmozfulása de megint õt hagyta fent és Trezt hozta le!ráadusl mindig bal oldalon játszatni Nedvedet óriási baromság!!!
hihetetlen hogy míg a Milan hozza a nehezebbnél nehezebb meccseket addig mi kiscsapatokkal remizünk! ha így játszunk továbbra is akkor nem érdemeljük meg a scudettot és csak idõk kérdése mikor veszi át a vezetést a milan. a góljukról pedig siralmas volt.... Appiah nem tudom mi a lófaszt akart és Zebina.....biztos vagyok benne hogy 180-190 cm között mozog és akkor egy fejjel magasabbra ugrik a 161 centis Zola....

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BADE
Capello faszságaiból kezd elegem lenni!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kaplan
3-1 lett sajna a Milannak ...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DONGUBA
mar nem.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

9csöves9
vezet az UDinese! hajrá fiúk😊

9csöves9
na ma végre közvetítik a meccsünket mindenki nézze! az Inter botlott és a Milannak iszonyat nehéz dolga lesz az Udineiek ellen. remélem õk is botlanak és mi immáron Trezzel kiegészülve megverjük a Cagliarit!

FORZA JUVE PER SEMPRE!

9csöves9
csak benyal a vezetõknek! örül hogy nem kell a román másodosztályban fociznia!

egyébként lehet hogy érvénytelen a szerzõdés!!!

Kit--Kat
"Nagyon boldog vagyok, mert számomra a Juventus a legnagyobb klub a világon!"-kezdte mondanóját a Chelsea egykori támadója

"Az elmúlt két évben már párszor szóba került, hogy ide igazolhatok, de ez most végre valósággá vált. Most nagyon boldog vagyok és megteszek minden tõlem telhetõt, hogy rászolgáljak arra bizalomra, amit a klub vezetõi tanusítottak velem szemben." -nyilatkozta Mutu

(Egyes információk szerint Mutut csak azért igazolta le a Juve, hogy évvégén kicserélhesse a Romával Cassanora)
<#hehe>
forrás: www.juventusfc.hu

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DONGUBA
ja ertem ok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

9csöves9
nem a kupa meccsre értettem
hanem vasárnap majdnem a legerõsebbel nem tudtatok nyerni
viszont szerdán meg b vel elvertétek õket.
jobb a B csapatatok?😄😄
na de hagyjuk

DONGUBA
Nem ertettem felre.....Pl jatszott az a faszi is aki 5 eve nem focizott sehol.

9csöves9
hiányzott Nesta és Stam meg Pippo Simulato aki már nem fog labdába rugni...
sztem félreértetted amit mondtam

DONGUBA
Kis gyagya-lattad az osszeallitast??

DONGUBA
majdnem legrosebb????????

Capellotól megkérdezték, h mit vár el a játékosaitól az Atalanta elleni meccsen aszonta egyszerû, 3 gólt. hát megkapta.... amúgy azért elég égõ a tökuccsó Atalantától 3at kapni bármilyen felállásban is lépünk pályára.

9csöves9
miért olyan nagyszám hogy kiestünk? nektek erõsebb a B védelmetek de ha ugyanolyan lenne ti is kiestetek volna. hamár itt tartunk majdnem legerõsebb csapattal 0-0 a Palermo ellen B-vel meg nyertek. gigalol

Breki33
A bajnokság fontosabb
DONGUBA
ki is estetek??????????,gigalol.Legalabb nemtiteket kap a Milan

9csöves9
az elsõ meccs 2-0 volt az atalantának
várható volt hogy nem álljuk meg kapott gól nélkül ezzel a védelemmel. az a lényeg hogy Trez visszatért ráadásul a képek alapján látszik hogy nem fél az ütközésektõl, esésektõl

Rudee
Elsõ meccs mennyi volt?

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Sajna a tipped nem jött össze 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
FT Juventus ❤️ - 3> Atalanta
4' <1 - 0> C. Natali (o.g.)
10' <1 - 1> A. Lazzari
33' <2 - 1> M. Zalayeta
43' <2 - 2> A. Lazzari
79' ❤️ - 2> D. Trezeguet
79' Kiállítás A. Tacchinardi
90' ❤️ - 3> A. Lazzari

tipp: Juve-Atalanta 4-0 😊

Rudee
Az olasz kupában nem indulnak alacsonyabb osztályú csapatok? <#ejnye1>

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
miért az Eibar az egy erõs csapat pl😄

😄

ehh copa del rey meg a szinvonal... 😄DD

9csöves9
mert nem tartják jó kupasorozatnak. az Fa kupa és a Copa del Rey jóval nívosabb

Vajon miért nem közvetíti a sportcsatorna a mai meccsünket? Túl drága a Coppa jogdíja? Vagy mi? Mert ha egy Lorka-Atl.Madrid meccset közvetítenek akkor egy Juve-Atalantát ménem? Pedig jó lenne látni Trezegol visszatérõ meccsét de hát...

9csöves9
addig meg szúrja magát unalmában

BADE
utolsó 2 meccsen játszhat is

BADE
igaz

zaki
igaz a hír, hogy leigazolta a Juve 5 évre Mutut?

9csöves9
sztem erre nagyon kicsi az esély hogy egy Montero-Tudor belsõ párossal ne kapjunk gólt és Nedved meg Zambrotta nélkül lõjjünk 3-t... sztem kiesünk

És ha a kupában megveritek az atalantát akkor velünk játszotok.

9csöves9
és meg is jött. hivatalosan is miénk Mutu!

9csöves9
sztem magas, befejezõ ékünk van 3... Alex típusú kéne pl Miccoli

Breki33
Lehet újralátni Morientest játszani. A Liverpoolban. 4,5 éves
szerzõdést kötött a klubbal. Valószinû ez is tovább segíti a Liverpool
tartós felzárkozását a 3 nagy mellé.

Meg kellett volna vennünk
Iuliano a Mallorcához igazolt

Az egykori olasz válogatott védõ Spanyolországba szerzõdött.

Mark Iuliano nyolc és fél év után elhagyta a Juventust. A védõre már tavaly sem számított állandó kezdõjátékosként Marcello Lippi, idén azonban tovább romlott a helyzete, hiszen Capello kinevezése után érkezett a hátvédsorba Zebina és Cannavaro személyében két rutinos játékos.
Iuliano idén egyetlen alkalommal lépett pályára az elsõ csapatban, mégpedig az Atalanta elleni Olasz kupa mérkõzésen (2-0-ra gyõztek a bergamóiak).

Iuliano 1996-ban igazolt a Juvéhoz a Salernitanából, a Torinóban eltöltött évei alatt 4 scudettót, 1 európai szuperkupát és 2 olasz szuperkupát nyert. A bajnokságban 187 alkalommal lépett pályára a Juve színeiben és 7 gólt szerzett.

A rutinos védõ távozása nem számít meglepetésnek, hiszen régóta mentek a találgatások a potenciális kérõkrõl. A befutó végül a Hector Cuper edzette spanyol elsõ osztályú Mallorca lett. Iuliano új klubja jelenleg a Primera Division utolsóelõtti helyén áll.

Sok sikert Mark!

by: juventusfc.hu

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

9csöves9
Trezeguet: "Legyõzzük az Atalantát!"

Végre elérkezett az õ ideje! D. Trez visszatér a pályára a vállmûtétje után, egy az olasz kupa menetélésének szempontjából döntõ meccsen:
"A társaknak ad motivációt, az hogy velem együtt jönnek fel a pályára és az, hogy vissza akarnak vágni a 2-0-ért, hogy kvalifikáljuk magunkat a negyeddöntõbe. Le akarjuk gyõzni az Atalantát és tovább akarunk jutni!"

Több hónap távollét után Trezegeut már nagyon várta, hogy mikor térhet vissza:
"Az egyik legkeményebb pillanat kétségkívül az volt, amikor egyedül kellett edzenem, miközben a társaim játszottak."

Egy értékelés a csatártársairól, Del Piero-ról és Ibrahimovicról:
"Zlatan nagyon hamar megértette, hogy ez a bajnokság nagyban eltér a holland bajnokságtól, megtanult keményen játszani. Több gólt szerez, mert többször megy a 16-os területén belülre, megértett, hogy a gólokat onnan lövik. Alexet nagyon motiváltnak látom, a Livorno elleni gólja feldobta, és biztos vagyok benne, hogy folytatni fogja a jó játékot. Azt, hogy ki fog jászani és ki nem, Capello fogja eldönteni."

9csöves9
lehet mert a juventus.comon a fõcímbe azt írják : Trezeguet: Visita ok
tehát az uccsó vizsgálaton átment tehát játszhat lehet csütörtökön is😊

baró! én azt olvastam, h már a csütörtöki kupameccsen is bevethetõ lesz.

9csöves9
amikor lecserélte legutóbb nem is a kispadra ült hanem egybõl bement az öltõzõbe. Alexet nehéz kihozni a sodrából de azthiszem Capellonak sikerült...

Kaplan
Hajrá Trez!
Amit Alexxel mûvel Capello az már tényleg röhej!

9csöves9
ez az Trez már Cagliari ellen is pályára léphet!!!gyerünk Trezegol!

kit érdekel!

9csöves9
kár azért a 2 bekapott gólért de már végre támadófocit játszunk és PAvel se a bal szélen volt. Alexet akkor is lehozná ha 10 gólt lõne...