Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt nem hiszem el! hogy lehet ennyire csökönös Capello... Trez meg Zlatan szinte életükbe alig játszottak együtt viszont Alex és Trez 4 éve együtt átszanak!Zlatannak ismét alig volt ép megmozfulása de megint õt hagyta fent és Trezt hozta le!ráadusl mindig bal oldalon játszatni Nedvedet óriási baromság!!!
hihetetlen hogy míg a Milan hozza a nehezebbnél nehezebb meccseket addig mi kiscsapatokkal remizünk! ha így játszunk továbbra is akkor nem érdemeljük meg a scudettot és csak idõk kérdése mikor veszi át a vezetést a milan. a góljukról pedig siralmas volt.... Appiah nem tudom mi a lófaszt akart és Zebina.....biztos vagyok benne hogy 180-190 cm között mozog és akkor egy fejjel magasabbra ugrik a 161 centis Zola....
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
FORZA JUVE PER SEMPRE!
egyébként lehet hogy érvénytelen a szerzõdés!!!
"Az elmúlt két évben már párszor szóba került, hogy ide igazolhatok, de ez most végre valósággá vált. Most nagyon boldog vagyok és megteszek minden tõlem telhetõt, hogy rászolgáljak arra bizalomra, amit a klub vezetõi tanusítottak velem szemben." -nyilatkozta Mutu
(Egyes információk szerint Mutut csak azért igazolta le a Juve, hogy évvégén kicserélhesse a Romával Cassanora)
<#hehe>#hehe>
forrás: www.juventusfc.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
hanem vasárnap majdnem a legerõsebbel nem tudtatok nyerni
viszont szerdán meg b vel elvertétek õket.
jobb a B csapatatok?😄😄
na de hagyjuk
sztem félreértetted amit mondtam

várható volt hogy nem álljuk meg kapott gól nélkül ezzel a védelemmel. az a lényeg hogy Trez visszatért ráadásul a képek alapján látszik hogy nem fél az ütközésektõl, esésektõl
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
4' <1 - 0>1 - 0> C. Natali (o.g.)
10' <1 - 1>1 - 1> A. Lazzari
33' <2 - 1>2 - 1> M. Zalayeta
43' <2 - 2>2 - 2> A. Lazzari
79' ❤️ - 2>3 - 2> D. Trezeguet
79' Kiállítás A. Tacchinardi
90' ❤️ - 3>3 - 3> A. Lazzari
Szar Bayern, szar Bayern :)
szerzõdést kötött a klubbal. Valószinû ez is tovább segíti a Liverpool
tartós felzárkozását a 3 nagy mellé.
Meg kellett volna vennünk
Az egykori olasz válogatott védõ Spanyolországba szerzõdött.
Mark Iuliano nyolc és fél év után elhagyta a Juventust. A védõre már tavaly sem számított állandó kezdõjátékosként Marcello Lippi, idén azonban tovább romlott a helyzete, hiszen Capello kinevezése után érkezett a hátvédsorba Zebina és Cannavaro személyében két rutinos játékos.
Iuliano idén egyetlen alkalommal lépett pályára az elsõ csapatban, mégpedig az Atalanta elleni Olasz kupa mérkõzésen (2-0-ra gyõztek a bergamóiak).
Iuliano 1996-ban igazolt a Juvéhoz a Salernitanából, a Torinóban eltöltött évei alatt 4 scudettót, 1 európai szuperkupát és 2 olasz szuperkupát nyert. A bajnokságban 187 alkalommal lépett pályára a Juve színeiben és 7 gólt szerzett.
A rutinos védõ távozása nem számít meglepetésnek, hiszen régóta mentek a találgatások a potenciális kérõkrõl. A befutó végül a Hector Cuper edzette spanyol elsõ osztályú Mallorca lett. Iuliano új klubja jelenleg a Primera Division utolsóelõtti helyén áll.
Sok sikert Mark!
by: juventusfc.hu
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Végre elérkezett az õ ideje! D. Trez visszatér a pályára a vállmûtétje után, egy az olasz kupa menetélésének szempontjából döntõ meccsen:
"A társaknak ad motivációt, az hogy velem együtt jönnek fel a pályára és az, hogy vissza akarnak vágni a 2-0-ért, hogy kvalifikáljuk magunkat a negyeddöntõbe. Le akarjuk gyõzni az Atalantát és tovább akarunk jutni!"
Több hónap távollét után Trezegeut már nagyon várta, hogy mikor térhet vissza:
"Az egyik legkeményebb pillanat kétségkívül az volt, amikor egyedül kellett edzenem, miközben a társaim játszottak."
Egy értékelés a csatártársairól, Del Piero-ról és Ibrahimovicról:
"Zlatan nagyon hamar megértette, hogy ez a bajnokság nagyban eltér a holland bajnokságtól, megtanult keményen játszani. Több gólt szerez, mert többször megy a 16-os területén belülre, megértett, hogy a gólokat onnan lövik. Alexet nagyon motiváltnak látom, a Livorno elleni gólja feldobta, és biztos vagyok benne, hogy folytatni fogja a jó játékot. Azt, hogy ki fog jászani és ki nem, Capello fogja eldönteni."
tehát az uccsó vizsgálaton átment tehát játszhat lehet csütörtökön is😊
Amit Alexxel mûvel Capello az már tényleg röhej!