44078
-
#9910 1. én nem járok át másik csapat topicjába ilyeneket irogatni.
2. Számomra aki nem tudja kiaza Keselyű az divatdrukker.
Mindenki aki normálisan látja és nem elfogultan tudja, hogy a Real régebben sokkal szimpatikusabb csapat volt.
3. A saját fórumomban had margitozzak már egypárszor el lett mondva, hogy reálosokból nem kérünk itt. -
#9909 fején találtad a szöget ! :) -
Etelkozi Vata #9908 Igen,a "divatdrukkerek" most a arcatopikban gyülekeznek, ésmindenkinek "inho" a nicknevének a vége. Jocinho, Lacinho, Béluskinho, stb. -
#9907 aha,nem margit...kösz...gondoltam h felhozod.de tudod,a divatdrukkerek,mindig a legjobbnak drukkolnak,és olaszországban most a juve volt a legjobb,úgyh sok divatdrukker ide is jött,és nehogy azt higyjétek,h érdekelte őket a bundabotrány. utálom,h mindig a madriddal jön mindenki.TE IS!!
belehet nézni a real topikba,h hány divatdrukker van.hát nem sok,mivel a csapat már 3 éve nem nyert semmit,szal nem kell itt margitozni,ha a mi csapatunk kerülne a segundába vagy a tercerába,mi ugyanúgy szurkolnánk a csapatunknak,h feljussanak megint az első osztályba! lehet,h te nem így látod,de hát csak margitozzál tovább,a végén meglátjuk majd ki nevet... -
#9906 ezt a kérdést te komolyan gondoltad? -
#9905 az lesz, hogy a divatdrukkerek elmennek, tehát 99% marad P
ez nem margit és kicsit unalmasak már ezek az egyenkérdések
jó magyar kárörvendés rulez.......... -
Etelkozi Vata #9904 Akkor rendszeresebben emlékezünk meg rólad, Materazzi módra! -
#9903 nem értem a kérdést.
szerinted ha a Juventus Serie C-s lesz akkor nem fogunk szurkolni neki?Nálam nem az határozza meg h kinek szurkolok hogy melyik ligában játszik hanem az érzelmek -
#9902 mi lesz ezzel a topikkal, ha lekerül a juve a 3.madosztályba?:) -
#9901 Vhol aztírják h a húgát :P:D -
Monoton #9900 nem :P -
#9899 láttátok Cannavarót mikor azt énekli, hogy : Gianluca Presotto ? -
#9898 nem semmi,hogy mekkora ünneplés van :D -
#9897 nem gyengén :P -
#9896 amnesztiánál pár fikázó kiakadna P -
#9895 grrr >( látom,h nem volt ítélethírdetés,de azt kérdeztem,h miért nem >(
(biztos az ünneplés miatt,ahogy forzajuve5 mondja) -
#9894 nem, biztos nem akrják elrontani az ünneplést -
#9893 kiváglak, ha nem tudsz olvasni :Ddddddd -
#9892 hh???? -
#9891 #9885 -
#9890 valahogy megnőtt az orra P -
#9889 na,döntöttek már a bundabotrányos ügyekben? -
ozsi #9888 -
ozsi #9887 -
#9886 és folytatódik az ünneplés közvetítése a rain,csak reklám volt -
#9885 nem volt ítélethírdetés -
#9884 nálunk maradt a rai,de már nem adják ők se az ünneplést :( -
#9883 nincs kilőtték a raiuno-t,sport2 van helyette -
#9882 osztják a kitüntetést a fiúknak nagy pompa közepette -
#9881 nézzétek a rai uno-t!!!!! -
Redvin #9880 akkor mar 3 fele valtozat van: prostinak nevezte a noveret, terroristanak nevezte Zidanet, vagy azt mondta hogy jatszad csak a nagy sztart, na most melyik az igaz? -
#9879 hy skacok! nem ma volt az első fokú döntéd kihirdetése? -
#9878 Ugyan, honnan tudná h van nővére? -
#9877 Vagy ütni -
#9876 Materazzi prostituáltnak nevezte Zidane nővérét! - értesült a Globo nevű brazil lap. -
#9875 hehh kár hogy rúgni nem lehet -
#9874 zadane mazo
klikk -
#9873 Olasz kollegák megfejtették, melyek voltak Marco Materazzi utolsó szavai Zidane visszataszítóan durva fejese előtt. Materazzi azt mondta: Igen, Igen játszad csak a nagy sztárt..... - melynek következtében az aranylabdás Zinedine Zidane elvesztette a fejét. Gianluca Zambrotta az olasz csapat kiváló balhátvédje csak annyit jegyzett meg a történtek után, hogy már a Juvéban is viselkedett hasonlóan Zizou. -
#9872 Monacotól minen edzőt elzavarnak -
#9871 énmár akkor tájékoztatást kaptam...