Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt egy link a mai meccshez
http://www.kidiwi.com/livefootball/Les%20matchs.html
Sajnos ez nem biztos, próbálgassatok.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

uhhh! hétfõn a Napoli-Reggiana C1es meccsen 62EZER nézõ volt!!!!!! (2-0ra nyert a Nápoly)
ON
Nálunk összvissz voltak annyian egész idényben... <#idiota>#idiota>

Tudsz valamit? Megvették a bírót?<#eplus2>#eplus2>
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
mindenesetre kár hogy el van tiltva,szerintem jót tenne ha játszhatna
mindenesetre kár hogy el van tiltva,szerintem jót tenne ha játszhatna
és Trez-ben szerintem van fantázia még,jó Ibrában is de neki még fejlõdnie kell,de az lenne a legjobb ha játszana Del Piero szerintem szükség van a kreativitására,ha pedig jönne már Nedved is akkor õ meg jönne a hajtásával és mindenkit le tudnánk gyakn
nem a múltbeli eredmények miatt lesz a miénk a scudetto v a BL
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Mi a faszért nem zavarjuk, v adjuk el a köcsög trezegét?Egy értelmes megmozdulása nem volt!!!!
remélem az udine ellen ALEX és Zlatan kezd!!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Zalayeta behozása sztem jót tett a csapatnak, viszont Trezeguet nemtom mit kersett a pályán, be kellett volna hozni helyette Sanyit. Amúgy meg egy 3-0 palermoi gyõzelem esetén sem lehetne egy szavunk sem. Néha 3 passzal úgy kigurigáztak minket, h "öröm" volt nézni.
hihetetlen hogy leutánozzuk a Milant mikor volt 8 pont elõnyûnk amivel más csapat már bajnok lenne
mindegy én még bizakodok FORZA MAGICA JUVE! CAPELLO VA IN CULO!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Del Pieronak nehezségei vannak Capelloval, azonban tökéltesen illeszkedik Guidolin taktikai elképzeléseibe.
"Nyilván gazdagabb és nagyobb klubok is érdeklõdnek iránta, de álmondozni természetes dolog. Lehet, hogy a Palermonál nagyobb csapatok vonzzák inkább, de ha csak tõlem függne én ide hoznám. Ha belemenne egy fizetés csökkentésbe, leigazonám"-mondta Zamparini Alexrõl
Forrás:
juventusfc.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
a második félidõ eksp 20 percében játszottunk úgy ahogy egy bajnokesélyesnek játszania kell de sajnos pechünk volt. 7 nagy helyzetünk volt Antonioli fantasztikusan védett.jó húzás volt Alex irányítvá tevése bár a 70. perc után csak lézengett a pályán egyáltalán nem futott teljesen kifáradt pedig addig jól nyomta.Zlatan játéka számomra pozítivum volt sokat lendített a játékon.teljesen ugyanaz a meccs volt mint a hétvégi Milan-Bologna...
NEm baj fiúk továbbra is cél a scudetto!
2/2/2005 10:45:00 AM
A sok csapat által csábított Javier Mascherano, a River Plate középpályása, megsúgta, hogy a Juventusba szeretne igazolni.
"Tudom, hogy a Juventus és az Inter érdeklõdik irántam" mondta.
"Nagyra tartom Emersont és minden vágyam, hogy együtt játszak vele."
"Mindemellett, tudom, hogy júniusig a River Plateben játszom. A többi már az ügynökeim dolga"
azért ennyire nem hülye Moggi!
egy ferde orrút nem szeretne minden 2. olasz nõcske😄
egyébként mi lennénk hülyék a Bojinovot elcserélnénk Miccolira meg Enzora
külön külön is jobbak mint a bolgár ráadásul olaszok!
Bár vannak olyan híresztelések, h a bolgár nyáron átteszi a székhelyét hozzánk Miccoliért és Marescaért cserébe, de nem hiszem, h ennyire hülyék lennének a firenzeiek.

Fos juve ugyse lesz bajnok mert szarok!!!!!!!!!!!!