Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
nem kell aggódni akkor is bajnokok leszünk!

itt egy link a mai meccshez
http://www.kidiwi.com/livefootball/Les%20matchs.html
Sajnos ez nem biztos, próbálgassatok.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Ma nyernünk kell, máskülönben elkezdek aggódni...:|

9csöves9
TEGNAP VOLT CIRO 38. SZÜLETÉSNAPJA!BOUN COMPLEANNO CIRO!

9csöves9
hát igen hihetetlenek ezek a nápolyiak😊 lehet hogy azthiszik hogy játszik még Maradona?😄

OFF
uhhh! hétfõn a Napoli-Reggiana C1es meccsen 62EZER nézõ volt!!!!!! (2-0ra nyert a Nápoly)
ON
Nálunk összvissz voltak annyian egész idényben... <#idiota>

9csöves9
szvsz a Bl-t megnyerjük...

9csöves9
AZ IFIK MEGNYERTÉK KEDDEN A TORNEO DI VIAREGGIOT ZSÍNÓRBAN HARMADSZOR!

kapott a bíró egy beckham-es real mezt dedikálva+egy rakás pepsi-t <#vigyor>

hmmmm...
Tudsz valamit? Megvették a bírót?<#eplus2>

real ellen már kiestek szvsz.

Ha tényleg igaz mindenféle szóbeszéd, (helyette nyáron jön Cassano) akkor nyárig nyugodtan fogdossa és azért sem haragudnék rá, ha a bl döntõn gyõztes gólt rúgna!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

9csöves9
sztem meg egyáltalán nem kéne Juve mezt fogdosnia

gercse
hülyén fogja vagy a betük vannak hülyén rárakva a mezre?
mindenesetre kár hogy el van tiltva,szerintem jót tenne ha játszhatna

gercse
hülyén fogja vagy a betük vannak hülyén rárakva a mezre?
mindenesetre kár hogy el van tiltva,szerintem jót tenne ha játszhatna

Breki33
gercse
szerintem nem kell leírni ,ibra szerintem sokkal gagyibb szokott lenni,legalábbis szerintem
és Trez-ben szerintem van fantázia még,jó Ibrában is de neki még fejlõdnie kell,de az lenne a legjobb ha játszana Del Piero szerintem szükség van a kreativitására,ha pedig jönne már Nedved is akkor õ meg jönne a hajtásával és mindenkit le tudnánk gyakn

az rendben van hogy sokat tett a csapatért, de amit az elmúlt 2 meccsen csinált....
nem a múltbeli eredmények miatt lesz a miénk a scudetto v a BL

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

9csöves9
na azért Trezt ne szidjad!hogy lehet egy Juve játékost szidni akinek a góljaival nem egyszer nyertünk meccset?

Sajnos ez van!Pedig én hajtottam😊
Mi a faszért nem zavarjuk, v adjuk el a köcsög trezegét?Egy értelmes megmozdulása nem volt!!!!
remélem az udine ellen ALEX és Zlatan kezd!!!

Breki33
Nehéz lesz a Real meg most indult be....
BADE
Capello is egy segg,már csak azért sem Alexet viszi be,hanem Zalayetát,aki nyilvánvalóan nem a legjobb a megoldás.3 Magas játékost minek,hogyha egy étkézláb beívelés nem jött semelyik oldalról??Ennyire hülye legyen valaki,komolyan mondom!Ezt még én is észreveszem,pedig semmi edzõi képesítésem sincs!Sajna Buffon is egyre többet hibázik!Amikor Blasi beállt azt hittem lefordulok a székrõl!Ki akartuk ismét bekkelni az 1-0-ás vereséget?Egy szó,mint 100,Capello gyorsan húzd el a beled!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ja az állat! Tacsi helyett behozza a 62. percben azt a fasz Blasit aki eztán kb. 45 méterrõl figyelgeti, h mi folyik a Palermoi kapu elött, mindezt 1-0 palermoi vezetésnél... fuck!
Zalayeta behozása sztem jót tett a csapatnak, viszont Trezeguet nemtom mit kersett a pályán, be kellett volna hozni helyette Sanyit. Amúgy meg egy 3-0 palermoi gyõzelem esetén sem lehetne egy szavunk sem. Néha 3 passzal úgy kigurigáztak minket, h "öröm" volt nézni.

gercse
én nem bizom már caapelloban

9csöves9
faszom kivan Capelloval takarodjon!ezt nem csak D.P. miatt mondom hanem a csapat játéka miatt..hányszor láttuk idén szépen játszani a csapatot?
hihetetlen hogy leutánozzuk a Milant mikor volt 8 pont elõnyûnk amivel más csapat már bajnok lenne

mindegy én még bizakodok FORZA MAGICA JUVE! CAPELLO VA IN CULO!

DONGUBA
Eszem faszom megall ha holnap nem tudunk nyerni a lazio ellen most hogy kikapott a juve.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

jó a palermo-juve meccs 😄

Capello nem kéne nekik? 😄

BADE
A Palermo csábítja DP-t:

Del Pieronak nehezségei vannak Capelloval, azonban tökéltesen illeszkedik Guidolin taktikai elképzeléseibe.

"Nyilván gazdagabb és nagyobb klubok is érdeklõdnek iránta, de álmondozni természetes dolog. Lehet, hogy a Palermonál nagyobb csapatok vonzzák inkább, de ha csak tõlem függne én ide hoznám. Ha belemenne egy fizetés csökkentésbe, leigazonám"-mondta Zamparini Alexrõl

Forrás:
juventusfc.hu

ja! de mi ugye nagy ívben fosunk a Milánra... 😉

9csöves9
jaja ugyanez volt a Milannál is. talált egy gólt a Bologna aztán semmi több.

BADE
Capello azt sem tudta mit akar!Minek kezdtei szegény Kapo-t,ha 20 perc múlva lehozza,pedig nem is játszott szarul.

Már megint egy felejtõs meccs. Tiszta Bayern München vagyunk, azok jáccanak ilyen nézhetetlen szarul. Egy olyan meccs nem volt még ebben a szezonban ami után azt tudtam mondani, h na ez igen, jók voltunk ma. A tegnapi meccs egyetlen meglepõ esemény Blasi távoli lövése volt, gondoltam is magamban mit csinál ez? miért nem passzol inkább hátra?😊)

Csacsi
Meg kell hagyni....hogy bár "bunkerfociT" játszott a sampdoria...de azt nagyon jól, és fegyelmezetten. Nem kis hajtást hajtottak végre. Bár Juve drukker vagyok...el kell ismerni, hogy jól játszott a sampdoria. Nem szépen, de okosan.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DONGUBA
Ez van mi is jobbak voltunk megis megvert minket a bologna.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

9csöves9
hát kikaptunk nagyon mérges vagyok.nehéz egy bunkerfocit játszó csapat ellen eredményesen játszani de ez van.az elsõ félidõben fasz se tudja miért hozta le Kapot, emiatt teljesen leállt a bal oldali játék. Puma és Camo most közel se m nyújtották azt a teljesítményt amit a mostani formájuk alapján elvárhattunk voltna.
a második félidõ eksp 20 percében játszottunk úgy ahogy egy bajnokesélyesnek játszania kell de sajnos pechünk volt. 7 nagy helyzetünk volt Antonioli fantasztikusan védett.jó húzás volt Alex irányítvá tevése bár a 70. perc után csak lézengett a pályán egyáltalán nem futott teljesen kifáradt pedig addig jól nyomta.Zlatan játéka számomra pozítivum volt sokat lendített a játékon.teljesen ugyanaz a meccs volt mint a hétvégi Milan-Bologna...
NEm baj fiúk továbbra is cél a scudetto!

9csöves9
Mascherano Emersonnal szeretne játszani
2/2/2005 10:45:00 AM
A sok csapat által csábított Javier Mascherano, a River Plate középpályása, megsúgta, hogy a Juventusba szeretne igazolni.
"Tudom, hogy a Juventus és az Inter érdeklõdik irántam" mondta.

"Nagyra tartom Emersont és minden vágyam, hogy együtt játszak vele."

"Mindemellett, tudom, hogy júniusig a River Plateben játszom. A többi már az ügynökeim dolga"

ha már 1szer volt olyan "hülye", h elpasszolta a felét a Fioremerdának, akkor miért ne lenne még1szer olyan "hülye", h bevonja õt egy hozzuk Bojinovot Torinóba fedõnevû transzferbe...

9csöves9
hát sztem Miccoli magában jobb mint Bojinov és még plusz egy Maresca aki tökéletesen beleillene a középpályánkba.
azért ennyire nem hülye Moggi!

hát sztem meg kurva nagy bolt lenne számunkra egy Miccoli,Maresca<->Bojinov csere. Mondjuk Marescat picit sajnálnám, de akkor is egy Bojinovért? Bármit!!!! 😊

9csöves9
persze hogy nem az😊

egy ferde orrút nem szeretne minden 2. olasz nõcske😄

9csöves9
régen is az volt😊 mindegy én csak örülök neki ha csõdbe mennek ismét

mert gazdag a tulaj

9csöves9
nem értem hogy van náluk ennyi pénz ... mindegy megint összevásárolnak egy szupercsapatot aztán mehetnek a C ligába a mocskos lilák!

egyébként mi lennénk hülyék a Bojinovot elcserélnénk Miccolira meg Enzora
külön külön is jobbak mint a bolgár ráadásul olaszok!

Bojinovot megszerezte a Fiorentina 10millió Fontért a Leccétõl 😞(( Gecik!
Bár vannak olyan híresztelések, h a bolgár nyáron átteszi a székhelyét hozzánk Miccoliért és Marescaért cserébe, de nem hiszem, h ennyire hülyék lennének a firenzeiek.

Breki33
Hm nemis ferde az orra P

Kéne egy ilyen rendes szájjal
9csöves9
én max vendéget tudok Del Pierosat

9csöves9
végre sikerült ezt a képet megszerezni 😄

Breki33
ne itt vitázzatok már

helyezettek topic.............
DONGUBA
Ugyesen masolsz .

Fos juve ugyse lesz bajnok mert szarok!!!!!!!!!!!!