Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Hajrá fiuk

Sheva
nekem nem mondjuk de a juvenak igen! 😊)

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

kinek?😄

Sheva
na ma minden eldõl... Nedved hiányozni fog nagyon!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gercse
remélem igazad lesz,nekem tetszik a kezdö 11 csak sikerüljön golt löni és nem kapni

Juventus: 1-Gianluigi Buffon; 27-Jonathan Zebina, 21-Lilian Thuram, 28-Fabio Cannavaro, 19-Gianluca Zambrotta; 16-Mauro Camoranesi, 3-Alessio Tacchinardi, 8-Emerson; 10-Alessandro Del Piero, 9-Zlatan Ibrahimovic, 17-David Trezeguet.

Real Madrid: 1-Iker Casillas; 15-Raul Bravo, 19-Walter Samuel, 6-Ivan Helguera, 3-Roberto Carlos; 23-David Beckham, 16-Thomas Gravesen, 5-Zinedine Zidane, 10-Luis Figo; 7-Raul, 9-Ronaldo

Vezeti: Markus Merk (német)

megnyugodtam! 😊 Továbbjutunk Forza Juve! szerintem...

9csöves9
ha kapunk egy gólt lövünk 3-t

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nincs elsõ 2 órám.....

DONGUBA
menj iskolaba.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ha kaptok egy gólt pánik van tudjátok

9csöves9
na eljött a nagy nap... NEdved,Kapo és Blasi nem bevethetõ remélem Zalayeta és Alex is kezd. Végre teltház lesz a Delle Alpiban muszály kiszolgálni a közönséget. FORZA JUVE!

9csöves9
ráadásul megszrukáltak 4 Juve szurkolót!szerencsére csak a lábukon, meg verekedés volt

gercse
a romaiak csak ilyenek le kell szarni öket,mostmár csak a reál ellen kell készülni

9csöves9
a rómaiak csalásról beszélnek Zlatan meg nem adott gólját meg se említik persze

9csöves9
itt az érdekes kép😊 nem szoktak ennyire ehymás nyakába ugrani talán csak a LEcce ellen😊

9csöves9
brakhattam volna de jó látni a szomorú szánalmas romaiakat😄

gercse
ennyi erövel berakhattad volna az alexes képet is ibivel,mindegy a lényeg hogy nyertünk,és ezek után már rosszul érezném magam ha kikapnánk a reáltól vagy nem jutnánk tovább egy x miatt

9csöves9
lényeg a 3 pont. ebben a versenyfutásban már teljesen mindegy hogy ki hogy gyûjti be

kurva jó ez a kép 😄😄

Capello már megint hozta a formáját... <#gunyos1> Kiváncsi vagyok mit fog alakítani a reklám margit ellen

DONGUBA
na jo telleg igazad van most.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

9csöves9
miért most mond hogy nincs mákotok amikor állandóan az uccsó percben szerzitek a gólokat,vagy mákosan lövitek

DONGUBA

9csöves9
tegnap hajtós meccsen nyertünk 2-1-re! x lett volna a megérdemelt eredmény de ha a Milan már 6 meccs óta nem a megérdemelt eredménnyel lépnek pályára így nekünk is lehet mákunk!

9csöves9
4-3-3-ba csak lesznek támadásaink. fõleg ha leültetik végre Zlatant

nagyon tartok én ettõl a meccstõl, szerintem be leszünk szarva és nem sok normális támadást fogunk vezetni, bár remélem nem így lesz

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

gercse
felölem zalayeta is belöheti azt a golt amivel nyerünk,csak nyerjünk

9csöves9
ja min 1 Alex góllal😊 na meg a volt romai fiuknak is bekéne 1-1-t lõni😄

gercse
ez jó kis kép,reélem hasonlo eredmény születik mint az elözö roma meccsen

9csöves9
nemsokára itt a szombat! ismét 3 csatárral játszunk ami érthetõ hisz a Romának az egyetlen értékelhetõ csapatrésze a csatárai! MERDA ROMA!

9csöves9
ha õt meg Fabriziot és egy védõt mondjuk Bonerat hozzuk nyáron akkor szobrot állíttatok Don Mogginak 😛

na igen, õ Capello miatt ment el, sajnos, nekem nagyon tetszik a játéka

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

9csöves9
jaja jó vásár lenne meg még az ha Enzot visszahoznánk. õ is tökéletes útód lehetne

felõlem mehet az összes nagy név, csak egy olyan embert igazoljon aki képes lesz Pavelt pótolni, én már régen kinéztem Rosickyt

9csöves9
hát Gila és Janku nálunk padozott volna úgyis ugyhogy nem bánom.és Moggi nem hülye hozni fog õ még nagy nevet csak hát a gazdaságra is figyelni kell.amíg nincs nézõ kevesebb a bevétel ráadásul a Mondo Juve is sok pénzbe került,nem sokára építik a stadiont és nyáron drága játékosokat vettünk.

BADE
Ha senkit nem igazolunk baszhatjuk,ez nagyon fel tud idegesíteni,minden nagy nevet elvittek már.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
de nekünk erõsebb P

az a pletyka meg hogy Alex elmegy az hülyeség

Breki33
az ámmmmmmmmen
Breki33
Kedves Juve szurkoló!

Figyelmedbe szeretnénk ajánlani, hogy elsõként nyílt meg Magyaroszágon az olasz "Juvestore" mintájára a Forza Juve oldal, ahol Te is válogathatsz kedvenc csapatod különbözõ termékeibõl!
Számos ajándéktárgyat, virtuális és tárgyi emlékeket találhatsz, amivel meglepheted magad és örömet szerezhetsz másoknak is. Küldd el ezt az emailt Juvés ismerõseidnek, barátaidnak, hogy számukra is lehetõség nyíljon elérni a folyamatosan bövülõ termékek oldalát.

http://forzajuve.fw.hu
[email protected]
Forza Juve

támogatóink:
www.alessandrodelpiero.fw.hu
www.delpiero.hu
BADE
Bocs,csak lesz.

BADE
Gila+Janku elég erõs csapatuk van.Mondjuk én nem értem az egészet,ha Moggi fia Janku ügynöke,akkor miért nem ide jön?

Állítólag Jankulovski mindenképpen a milanba megy a nyáron

mi legyen úgy

Breki33
úgy legyen
Fabio Capello elégedett csapata teljesítményével.

"Azt mondtam, hogy az utóbbi napokban nagyon jó erõnléti állapotban van a csapat. Nagy koncentrációval és elszántsággal edzettek és ma hasonlóképp játszottak. Ennek az eredménye, hogy gyorsabb iramban játszottak."

Del Piero nagyszerû teljesítménye kapcsán a következõket nyilatkozta Capello:

"Pár hónapja nem találta önmagát, akkor azt mondtam, hogy késõbb még köszönetet fog mondani nekem. Most magára talált, amivel nagy örömet okoz nekünk és gyõzelemre vezet bennünket."

juventusfc.hu

de Alex érinthetetlen, Õ nem mehet

A tegnapi sportban volt egy érdekes pletyka! Mely szerint Alex nyáron megy az arzenálhoz, terz meg a barcához és jön Cassano és Gillardino!

Személy szerint és örülnék neki ha trez menne a picsába, ha jön az a kettõ akkor zlatan is mehet!

9csöves9
ejj ejj ez Parmai kép P

9csöves9
nem tudom, asszem egy állattól 😄

Breki33

megütjük a realt
Breki33
Hm ezt kitõl tanultad? P