44078
-
zambrotta #10191 speciel ha a Szamuráj elmegy a barcaba, még vhogy megemésztem
és a londoni bibsik bejelentkeztek Pavelért.... -
#10190 bazz ezt már nézni is rossz :-(
iszonyat sajnálom ezt a csapatot -
zambrotta #10189 pedrag mijatovic, a real sportigazgatója a Juventussal tárgyal Emerson, Cannavaro és Zambrotta vételéről.
45 milliót kérünk a 3 játékosért, de a Real egyelőre csak 35-öt hajlandó adni, állítólag Canna telefonon megígérte Capellonak, hogy a realt választja.
Holnapi nap folyamán több európai klub vezető és menedzser érkezik Torinóba,hogy megpróbálják a Juventus hejzetét kihasználva leigazolni játékosait.Olyan csapatok vezetői érkeznek Torinóba mint Arsenal aki Buffon és iránt érdeklődik legfőképp,de érkezik még a M United aki Vieira útán érdeklődik majd a Liverpool aki Trezeguet látná szívesen soraiban a Bayern München és az a Real Madrid aki Cannavaro mellet 45 millió euróért szeretné megszerezni Gianluca Zambrottát illetve Emersont.
Mindezek mellett a mai nap Torinó repűlőterén Zambrotta felszált egy Barcelonába tartó járatra menedzserével együtt.
12:30 - Fabio Cannavaro igent mondott a Real Madrid ajánlatára.
idézet a madridistáról
-
Curesz #10188 Hagyjaad máá! a Milan ebben az évben is 12ponttal jobb lett mint az Inter -
#10187 persze ne legyél nevetséges, 15 pont nagyon sok -
zambrotta #10186 hülyét fogok kapni, sajnos most jöttem csak rá, hogy nagyon nagy a baj és a sok szánalmas klub és vezető gusztustalan módon kihasználja ezt
megvan a véleményem mondjuk muturól, de mit vár az ember egy román cigánytól
menjen vieira oda ahová akar, nem érdekel különösebben, nem sok vizet zavart
mehet zlatan is sohasem szerettem megmondom őszintén és szerintem nincs akkora játékos, mint amekkorának tartják
trezt sem fogom megsiratni, bár tényleg nagyon nagy játékos és rengeteget köszönhetünk neki
emersont speciel kedvelem, de ugyanazt el fogja játszani, mint a rómával, mikor hozzánk jött
CANNA, ZAMBROTTA, ALEX, NEDVED ÉS GIGI MARADJATOK
vagy ha el is mennek, egyet kérek tőlük: ne a szánalmas realba és ne a nevetséges cselziba, azt általam a világon mindennél jobban gyűlölt (meg persze van még két magyar is) csapatba menjenek, mert akkor biztos csúnya dolgokat fogok művelni
ha a ruszki tényleg Olaszországban van remélem megtalálja pár Drughis!!!
Egy dolog azonban biztos: ugyanolyan büszkén viselem majd ezután is a JUVENTUS mezét, és várom a harmadik csillagot, mint teszem több, mint tíz éve
JUVENTUS SIAMO NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chi non salta madridista!
MERDA madrid & cselzi -
#10185 Abramovics jachtja lehorgonyzott az olasz partoknál -
gergelyanevem #10184 csak az elmúlt évek mondatják ezt velem
felőlem nyerhettek, de én nem látok benne fantáziát -
faláb #10183 Miért kell ennyire leírni az Intert? -
gergelyanevem #10182 nem hiszem én azt...még a Milan is hamarabb odaér a 15 pont minuszból...
főleg ha Buffon tényleg odamegy
de akár a Romának is több esélye lesz, sztem -
R9 #10181 Nem kapja meg az Inter, jövőre úgy is megnyerik! -
zambrotta #10180 mutu
és remélem marad is, mert jobb, mint a szőröstalpú szerintem -
a zsírkereskedő #10179 bojinov ki helyett is van? -
Monoton #10178
ez nem spam hanem együttérzés :P -
#10177 jav:
csak tudnám , hogy miért itt spamolnak a reálosok
remélem ezt már megértetted -
#10176 nem véletlenül
össze kell rakni a mozaikokat és egyértelműen látszik -
manettino #10175 csak az a legrosszabb abban hogy a milán maradt a serie a-ban, hogy igy biztos megmarad az egész játékos kerete, és nekik szinte nem jelent sokat ez a büntetés, mert 15 pont minuszban nem olyan vészes. -
#10174 csak tudnál, hogy miért ott spamolnak a reálosok
na ezen most mit akartál érteni? ,,ott", hol? meg ,,tudnál"... isten bizony nem értem -
Etelkozi Vata #10173 HAJRÁ JUVENTUS!!
-
Etelkozi Vata #10172 Szarok az egészre!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#10171 én úgy tudom,hogy az egyiket törölték,a másikat nem osztják ki,legalábbis ez van az NS cikkben -
#10170 teljesen igazad van de az már úgyis kiderült volna. ha elfogadják akkor annyi bőr marad a képükön mint amennyi olasz játékosuk volt a tavalyi kezdőben. -
#10169 azt tudom hogy az egyiket törölték,a másikat viszont "csak" elvették,és akkor ezekszerint azt az inter kapta meg. ha lenne egy kis bőr a képükön akkor nem fogadnák el -
#10168 A legutóbbit gondolom igen. Hát ha máshogy nem is megy nekik ... -
#10167 az inter megkapott egy bajnoki címet??? -
#10166 csak tudnál, hogy miért ott spamolnak a reálosok
első évben aztán felkerüni ám, és szorítok nektek -
#10165 nem gondoltam volna, hogy bármelyik Real-os mellém áll ezek után :) -
#10164 kitartok a csapatom mellett,még így is több embert fog érdekelni a Juve,mint akármelyik Serie A-s csapatot -
Monoton #10163 -
#10161 ne legyél már ilyen paraszt, nem papír számít a bajnokságban...
bocs szurkolótársam, de ezt nem kéne -
#10160 te nem értesz semmit
-
#10159 hát akkor is 27x bajnokok vagytok,ezt el kell viselni -
#10158 szerintem se
azokat megnyertük, bármit variálnak
-
#10157 nem cserélem -
#10156 cseréld a logodat.(rossz a szám) -
#10155 Azért 44 pontot vontak le hogy éppen ne tudjanak elindulni de szerintem Berlusconi pontosan tisztában volt az Empoli helyzetével azért könyörögte ki ezt. -
Curesz #10154 ez komoollyyy?! -
#10153 Szánalmas. A legnagyobb nyertesei ennek az egész huzavonának... Ugye Berlusconi? -
#10152 milan állítólag indulhat az uefa kupában,mert az empolinak nincs licence uefa kupára -
moor09 #10151 Legrottaglie ugy látom megint megszopta idáig kölcsönadogatták most meg B.