Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

állítólag az Anderlechtes Vincent Kompany-ért (1986os, belga, védõ gyerek) is harcban állunk az Arsenallal. Az õ érkezése a nyáron várható (ha várható 😊)

9csöves9
cserének elmegy. jobban örülök hogy ül ott vki minthogy csak Montero ülne ott

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Sheva
ja vagy Gyepest hagy vágjon vagy 2-3 öngólt is...<#zavart1>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

BADE
Akkor már igazoljuk le Mátyust+Sebõk Vilit is!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Nehogy már Kovaccal erõsödjünk,amikor a Bayernek sem kellett,azért mi meg a Bayern között nagy a különbség!Ugyanez a helyzet Koffour-ral,minek nekünk?Hol is játszik?Vagy csak a labdatartóhálót cipeli?Nevetségesek lennének ezek az igazolások!Ja és ne külföldieket igazoljunk már,ha otthon bõven van választék!

Sheva
szerintem egy nagyobb védõt is igazolhattak volna.. mondjuk Kovac se rossz..

Breki33
Mondhatjuk úgy is, hogy 100%-osan kihasználta helyzeteit P
Breki33
Tényleg mit szóltok Kovac-hoz?
Breki33
Szval a szokásos P
9csöves9
egyetértek Trez nevét csak a gólnál lehetett hallani de õ legalább gólt lõtt. nem fog Ale kiszoúlni sztem vagy maradunk a 3 csatáros 1 védõkp-s rendszernél vagy ÉSSZERÛEN rotálni fog

Kit--Kat
Capellóból kiindulva lehet akármilyen jóformában, nem érdejkli, hogy õ vezeti az abszolút góllövõlistát házonbelül nem szereti és kész, így trezzel kiegészülve marad neki a pad😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
Teljesen hülyeség,azért fog kiszorúlni,mert Trez és Zala is gólt lõtt?Trez a gólon kívül nem is nagyon ért labdába.

tep
Gratula a Juvénak........lassan már a Real mumusává válik a csapat 😊))

\"SLICE of LIFE\"

Kit--Kat
elég szomorú, hogy Capellónak 1 Zalayeta elõbb áll mint Alex, persze õ lõtte a gólt és jó, de nem hinném, hogy jó megoldás lenne, Barca ellen is lõtt gólt még se lett kezdõ. Na mind1 tök fölösleges mert így lesz😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kaplan
Jó volt a meccs sztem is Alex fog kiszorúlni sajna.
Ki is lesz a köv. ellenfelünk?
RESZKESS AKÁRKI IS VAGY!!!! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Topliner
vissza jon Nedved akkor Szerintem Del Piero kiszorul,de ugyis az lesz ha valakinek nem megy akkor jön helyette más,meg persze Zalayeta sem lesz kezdö gondolom,szerintem Nedvad Ibra és Trez kezd majd elöl

Kit--Kat
de most valamelyik csatár kiszorul a kezdõbõl és ha csak nincs sérülés nem is nagyon fog játszani, ki lesz az szerintetek?

gercse
ja,elnézést csak siettem, NEDVED

Breki33
Nedved
gercse
szép volt fiuk,Ibrahimovic nagyon jol játszott Zalayeta is ugy nyomta ahogy kell,ha minden meccsen igy küzdünk nem lehet probléma,és még jön nedved 😉

Bandee1987
Gratula a Juvénak. Bár nem vagyok Juventus-fan, örülök neki, hogy nem az a mocskos Real nyert.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sheva
persze csak a Milannal! 😄

Királysááááág! Irány a BL döntõ! 😊

Sheva
gratulálok a Juvénak nagyon erõs Realt gyõztek le!!!

Egy héten belül másodszor döntött napi nézettségi rekordot Magyarország harmadik legnagyobb kereskedelmi csatornája, a Viasat3. Március 8-án a csatorna 8,3 százalékos kereskedelmi közönségarányt ért el a 18-49 éves korosztály körében.
A rekord többek között az UEFA Bajnokok Liágája két mérkõzésének köszönhetõek. Az élõben közvetített Chelsea-Barcelona összecsapást a nézõk 11,2 százaléka, a felvételrõl sugárzott AC Milan - Manchaster United rangadót pedig 12,4 százaléka kísérte figyelemmel a 18-49 éves lakosság körében. Ugyanebben a korcsoportban, a kábeltévével rendelkezõ háztartásokban a fõmûsoridõ zömében (20:40 - 24:00 között) a VIASAT3 (18,1% SHR) maga mögé utasította a TV2-t (17,8% SHR) és az MTV1-et (16,1% SHR) is.

Ramadamammy rapidrandi

Kit--Kat
félek ez volt Alex uccsó meccse idén a BL-ben😞

Breki33
Kaplan
😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
Én ma elõvettem a Juventusos bögrém reggelizni :-)
9csöves9
csodálatos volt a tegnapi meccs! Alex szar volt de ezzel most nem kell foglalkozni! fantasztikus egyéni teljesítmény fantasztikus védelem mi kell még. Trez és Robocop góljai csodálatosak voltak! IMÁDLAK JUVEEE!

BADE
Királyok vagyunk!Szerintem Zlatan ma játszott az eddigiekhez képest a legjobban,csak megtanulhatna néha passzolni is!Robocop Isten!Tacskó is jót bunyózott Fat Boy-al,magyarul meg vagyok elégedve mindenkivel😊
Legjobb lenne,ha a Bayern-t kapnánk!
Forza Juve!

Breki33

Breki33
Amúgy Imbra és Zalayeta is tök jó volt.

Nedveddel még javulunk
Breki33
Nem tudjom miért szidjátok Imbra-t most tök jó volt.

Mondjuk a végén szidtam mikor ellõtte 3-0-mehettünk volna
Kaplan
Remélem nem a chelsea jön az sztem megint kemény lenne bár már a mostani csapatok mind kemények.

Kit--Kat
úhh mi is jön, chelse???
Na most kívételesen szerencsére bejött, hogy lejött Alex, de a további meccseken szeretném bent látni a pályán a lefújásig.

Kaplan
Szép volt fiúk! Szép volt fiúk!

Kaplan
És kivertük a REAL-t!!!!! Huhh nagy kõ esett le a szívemrõl.
Szívesen megnéznék még egy Milan-Juventus döntõt! 😊

Breki33
bye bye real
Breki33
repeat P
Kaplan
Nem tom én ilyenkor úgy izgulok! 😊
Szabályosan remegek és imádkozok nehogy gólt lõjjön a real madrid....
szép volt a mi gólunk nagyon csak a real kezében ott van a nagy fegyver miszerint ha gólt lõnek nekünk min. kettõt kell .... 😞

Kaplan
VEZETÜNK!!!

Breki33
az egy parfüm? P
Breki33
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Fenomino majdnem gólt lõtt

Breki33
Meg kell lennie

Kit--Kat
ehhh nyernünk kell!!! Ibra nagyon elszúrta azt a 100% helyzetet😞(

Kaplan
lehetne jobb is igazad van. az a baj , hogy annyira izgulok mert ha kap egy gólt a juve akkor nem hiszem , hogy talpra tud állni és 3-t bevágni a realnak 😞

FORZA JUVE!!!

gercse
nem rosz mecs de lehetne jobb is egyelöre 0-0,1 gol min. kéne