44078

ibogldrc.jpg

• horpeti
    Látom megy a sárdobálás Olaszországban.

Kb. olyan mint amikor 3 balhés kisgyerek közül lebukik 1, de ő akkor már dacból is még a másik kettőt bemártja.

végülis így jó, mert még több igazság lesz, de lol, h. ahelyett, hogy magával foglalkozna, és védené, mást is belemárt. végülis amikor már neki úgyis mind1, akkor jah. :D

Mekkora lol ez az egész... Pápá olasz foci!
  • tormy
    OH azaz! Thx
  • 9csöves9
    Fehér Toll

egy zseni volt
  • Monoton
    hát figy nem fogok hazudni

fáj az igazság

egyébként én nem szeretném ha a Juve játékosai hozzánk jönnének! najó talán Zambrotta

de Emerson és Cannavaro ! áhh sose szerettem őket

ahogy Capello t sem szerettem volna edzőnek :(

együttérzek veletek de sajnálni nem tudom a csapatot :(
  • tormy
    Jo oreg Ravanelli, jo kis focista volt. Mi is volt a becenve? Elfelejtettem de asszem az osz hajarol kapta azt.
  • 9csöves9
    erről van szó:

Ravanelli: "Ha én hasonló helyzetben lennék, mint a mostani Juve labdarúgók, nem is gondolkodnék a klubváltáson. Szerintem a Juvéban focizni a maximumot jelenti, bármelyik osztályban is induljon a klub."
  • Hegeace
    Pedig van rá az esély.
  • forzajuve5
    reméljük nem nyírja ki a Maffia mielőtt megírja a könyvet
  • forzajuve5
    ez tetszik :D
  • gergelyanevem
    remélem leírja az igazságot
  • 9csöves9
    "Nem én vagyok a szörny, hanem Carraro, a Milan és az Inter"

"Egy új fejezet kezdődik az életemben. Szörnyű, megdöbbentő dolgok történnek az olasz labdarúgásban, de találtam magamnak egy új munkát" - így kezdte interjúját Luciano Moggi a La Repubblica legtekintélyesebb olasz napilapnak.

"Visszatérek a labdarúgás világába és tönkreteszek mindenkit, aki tönkrett engem és a Juventust. Felsorolok minden nevet és felszámolok az olasz focivilággal, amit már tisztának hisznek, mert távozott belőle Moggi és Giraudo. Annyit mondok, hogy mielőtt beléptünk Giraudóval a 'calcióba', már azelőtt mocskos volt minden és most is, miután kiléptünk, még mindig ugyanolyan mocskos."

Moggi rendkívül keményen támadja az Intert és vezetőit, és nagyon jól elrejtett hamis dokumentumokról beszél: "Az Inter hamis dokumentumai nagyon jól el vannak rejtve. Még a mostani botrány kirobbanása előtt a Bíróság tudomást szerzett róluk, de erről érdekes módon nem beszél senki. Miért? Egy tehetős újságíró, aki birtokosa volt az Inter részvényeinek, egy félrevezető kampányt vezet az újságjában, ami a focibotrányt 'Moggiopoli'-vá alakította át. Érdekes módon ez az újság már egy nappal előbb lehozta szinte teljesen pontosan a CAF elsőfokú ítéleteit. A FIGC (Olasz Labdarúgó Szövetség - a szerk.) megbízottja, akinek rendbe kellene tennie a jelenlegi helyzetet, ő az Inter extanácsnoka." - Moggi eképpen támadja a La Gazzetta Dello Sportot. "Mi a helyzet Recoba hamis útlevelével? Melyik az egyetlen Serie A-s klub, amely nem volt semmennyire sem érintve a botrányban? És melyik az az egyetlen Serie A-s csapat, amely érdekelt a B ligában is? Nem az Inter véletlenül a Speziával? Higgyék el nekem van különbés a között, ha Moggi megy vacsorázni Bergamóval (a játékvezetőküldöttség exelnöke - a szerk.), amikor már a Juve megszerezte a Scudettót, és a között, amikor Giacinto Facchetti (az Inter általános igazgatója - a szerk.) megy vacsorázni Bergamóval, amikor az Internek még a BL helyezése sem volt biztosítva. Facchetti hamisított jótállásai a Regginának talán nem számítanak hamis dokumentumoknak? És most miért elég a Sportbíróságnak csak a gyanú, hogy ítéljenek? Ezt kérdezem, mert a Juventust csak így száműzték a Serie B-be."

Ezek után Moggi támadja Carrarót, a Milant, és a Galliani-Berlusconi rendszert, amely a kis csapatokat és a tévéjogokat irányította már több, mint 15 éve.

"Nagyon szeretném megtudni, hogy miután Berlusconival találkoztam és felröppent annak a híre, hogy a Milanhoz megyek, nem Galliani és Carraro voltak e azok, akik hirtelen teljesen más színben vetettek fel engem a La Gazzetta Dello Sporton keresztül? Milyen érdekes."

Luciano Moggi tehát megtalálta új munkáját, ki fog adni egy könyvet, mely a Labdarúgás feketekönyve címet fogja viselni. Ebben leír mindent amit az olasz futball irányítóiról tudni kell- az Inter, a Milan és vezetőik fekete titkairól.

Az Inter és a Milan vezetői kezdhetnek rettegni...
  • Matthewpamer
    el se mentem rotflol
  • Csacsi
    Nem értem a Margitosok mit verik itt a nyálukat......Érdekes...én miért nem megyek át a margit topicban szídni a csaptukat akármi miatt is. Szal ez mire jó?...ennyire unatkoztok. Nincs elég történés a klubbotok körül? Beszélgessetek ott....és tartsátok meg a sok divatdrukkereteket.

• hunbasser
    R9 visszatért -.-
  • DJ Bee18
    Mert?
  • hunbasser
    te se!(ya,és látom rendes gyerek vagy :))
  • Matthewpamer
    :DDD
  • Barni
    szerintem ne is gyere vissza!
  • hunbasser
    ya,és szia! :)
  • hunbasser
    fúúú de rossz szöveg...^^
    ya,bocs,te offolhatsz,de a realosok nem.érteeeem.
    h a témához is hozzászóljak,egyedül a játékosokat sajnálom a juvéban,de ott sem mindet ám...
    ya,és ebből csak mi jövünk ki jól,tudod,canna,zambrotta,és emerson,remélem h ők jönnek,és szerencsére ők nem tévesztenek klubot ;)
  • Breki33
    akkor pá

a madrid meg most bizonyítja újra milyen szutyok
  • hunbasser
    ya,és zambrotta mondta,h szánalmas real...
    ez vicces,nem kellene így fikázni,mert most én is szidhatnám itt a juvét,elvégre juve topik,vagy nem???(kérdem én,ha a real szánalmas,akkor a juve ezekután mi??)
    és nem spammelni,meg flémelni akarok,csak utálom,h elkezdenek egy csapatot szidni mint egy bokrot,amikor az illető kedvenc csapatát is ugyanígy lehetne szidni,és részemről ennyi is volt
  • hunbasser
    nem vagyok paraszt,de ez a helyzet,és én elhiszem h a juve játékosai mindent megtettek a bajnoki címért,de hát ... ááhhh,most megint mondjam ami már régóta téma???
    bundázott a juve,kész,megérdemelték h a b-ben vannak,és papíron 27x bajnokok,igen,de ha az én csapatom tett volna olyat,h bundával nyernének bajnokságot,én nem is venném azt megnyert bajnokságnak,és haragudnék a real madridra,de attól még szeretném
  • a zsírkereskedő
    dicső múlt:)
    robi baggio a mester:)
    egyébként szerintem szét fog esni a csapat tengelye mindegyik kiesőnél
  • Breki33
  • Barni
    ez jobb lenne!
  • gergelyanevem
    így legyen
  • Breki33
    Időközben Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus új elnöke meggondolta magát: szerinte a klubnak az A-ligában a helye: „Az ítélet indoklásából egyáltalán nem derül ki, miért száműztek minket a legjobbak közül, és nem érthető, hogy sok apró, gondatlanságból elkövetett bűncselekmény összeadva miért hozott ki olyan büntetési tételt, mintha gyilkosságot követtünk volna el. Egyedül mi váltottuk le a botrányban érintett vezetőinket, ráadásul más csapatokkal ellentétben mindössze két mérkőzésünk gyanús, és ott sincsenek bizonyítékok, csak érthetetlen lehallgatások. A fellebbezésünk erős és határozott lesz, ha rajtam múlik, legrosszabb esetben a B-ligában folytatjuk, de pontlevonás nélkül.”

• fsgh
    részvét a szurkoloknak:( biztos szar lehet:( De számolgattam és -30 ponttal is el lehet csípni egy rájátszós helyet:) és akkor első évben feljuttok. Hiszen marad Del Piero(szvsz ő lesz a b gólkirálya magasan) meg maradnak még 1 páran...
  • Breki33
    „Az ítélet miatt át kell fogalmaznunk a terveinket, de csak a határidőket, nem a lényeget: a lehető leghamarabb vissza kell jutnunk a Serie A-ba és a Bajnokok Ligájába.”

Didier Deschamps, a Juventus újonnan kinevezett (és a sajtónak szombaton bemutatott) edzője Acqui Termében, a torinói gárda edzőtáborozásának első napján így értékelte a klub kizárását az A-ligából, és azt a harmincpontos hátrányt, amellyel a Serie B 2006–2007-es idényét kell majd megkezdenie a csapatnak. „DD” nem mondta ki, de alighanem arra gondolt, hogy a zebramezesek nem egy, hanem két év alatt tudnak majd visszajutni a legjobbak közé, és nem két, hanem három év múlva lehetnek ismét ott a nagy pénzt jelentő BL-ben.

• Hegeace
    Megtörtént az ítélethirdetés az olasz futballbotrány ügyében. A négy érintett klub közül a Juventus, a Lazio és a Fiorentina a Serie B-ben, ponthátránnyal kezdi a következő idényt, míg a Milan marad a Serie A-ban, de a következő szezont 15 pont hátránnyal kezdi, és nem vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben sem.

A Milan hivatalos nyilatkozata hatalmas igazságtalanságnak minősíti a döntést, és azonnali fellebbezés benyújtását igéri.

Forrás: goal.com, acmilan.com

Ha Milán szerint igazságtalan akkor mi mit mondjunk?
  • zambrotta
    el a kezekell a csapatomtól

a legközelebbi real mezt amit látok, leköpöm!
  • Kaplan
    Tényleg nem értem mit vagytok itt állandóan :S Most minden Juventino iszonyatosan harapós mert a bűntetést elviselem, de ez már-már szánalmasan megalázó, azért nem volt ekkora ez a dolog.. És most én is ütnék. Úgyhogy inkább tárgyaljátok ki a topikotokban, hogy kit vigyetek el a csapatunkból...
  • zambrotta
    "nem sajnálom mert nem szeretem a Juvet :)"

Szerinted?
  • Monoton
    most mibajod?
  • zambrotta
    én is ütnék most- találd ki kit!!!!

a "csapatodnak" nincs topikja?
  • Matthewpamer
    megbocsájtott :>
  • Monoton
    őszintén !

nem sajnálom mert nem szeretem a Juvet :)

ha a MADRIDOT pakolnák szét az más lenne :) ütnék akit látnák :P
  • gabber_saviola
    nehogy azt mond, hogy egy kicsit sem sajnálod? megnéznélek ha a reálodat szednék így szétt Gáborom -.-
  • Monoton
    már akinek :)

mit tettél erkilenccccel? :DS_A