44078

ibogldrc.jpg

• Curesz
    ekkora kibaszást még a világon nem láttam! Hát ez egy kemény fordulópont a Juve történetében...remélem tényleg felállnak... A lazio is nagy csapat volt, és mostmár egy átlagos középcsapat.
  • Punker
    sálat kabátot zászlókat stb már elégetted? :)
  • BADE
    remélem Moggi-t és Giraudo-t mgetalálják a szurkolók!
  • BADE
    tartok tőle,hogy valami hasonló lesz a bajnokság kezdetekor is:(
    Bonnefoi,Mirante,Balza,Bartolucci,Birindelli,Masiello,Marchionni,Palladino mindenképp maradjon!Elkezdhetnénk a fiatalokat beépíteni,remélhetőleg mérséklik -20pontra és valószínű a feljutás.
    Forza Juve!
  • 9csöves9
    ők kezdték meg ma a felkészülést

Portieri:
    Landry Bonnefoi
    Antonio Mirante
    Matteo Trini

Difensori:
    Federico Balzaretti
    Giovanni Bartolucci
    Alessandro Birindelli
    Francesco Calanchi
    Giorgio Chiellini
    Nicola Legrottaglie
    Andrea Masiello
    Felice Piccolo
    Andrea Rossi
    Pietro Zammuto

Centrocampisti:
    Paolo De Ceglie
    Giuliano Giannichedda
    Olivier Kapo
    Andrea Luci
    Marco Marchionni
    Claudio Marchisio
    Ruben Olivera
    Matteo Paro
    Cristiano Zanetti

Attaccanti:
    Valeri Bojinov
    Tomas Guzman
    Raffaele Palladino
    Giuseppe Sculli
    Rey Volpato
    Marcelo Zalayeta
  • 9csöves9
    kihírdették a mezeket

nem tudom miért tették az ujjára a csillagokat,büszkén kéne viselni

• 9csöves9
    az előzetes hírekkel ellentétben mégis fellebezik a klub
  • 9csöves9
    szerintem a világon te gondoltál eddig egyedül erre
  • 9csöves9
    ez a 30 pont vicc nem is tudok most mit írni erre...
  • BADE
    Ha mi nekünk B liga és -30 pont,akkor a Milannak B liga,ez a realitás!
  • BADE
    k**** anyjukat,ennyit tudok hozzáfűzni,rövid és velős!Bezzeg a Milan szinte nem kapott semmit!
  • Shotogan
    nem tudja valaki mi lesz így Tonival?úgy értem mivel kizárják a csapatot és törlik az eredményeiket így a csapat lőtt góljait is törlik tehát Toni nem gólkirály és elveszik tőle az aranycipőt.ez előfordulhat?mert ha igen akkor ő is nagyot vesztett
  • Shotogan
    én még mindig nem érzem jogosnak az ítéletet a Milan esetében,mert sztem voltak annyira sárosak mint a Lazio vagy a Fio.
    de leginkább ezzel a 30 ponttal nem vagyok kibékülve,ezzel eléggé azt akarják elérni h a Juve 2 évet töltsön a B ligában.ezek után már végképp kíváncsi leszek ki megy és ki marad
  • Gabe18
    Lol?
    Az elözö idényben 39 pontal még kiesö volt a Ternana,akkor mondjuk 40 kell a bentmaradáshoz (kb),az nektek egyből nem 40 hanem 70.
    6. helyhez meg egyből 66 (=96) pont kellett volna,ami szerintem teljessen irreális.
  • Hegeace
    Én csak arra leszek kiváncsi h Deschamp kitalál-e vmi spéci taktikot vagy 4-4-2 lesz , mert szerintem a 4-3-3 esetleg 4-3-2-1 reális lenne.Főleg elöl a Del Piero, Bojinov, Palladiono/Rey Volpato hármas lenne ütős.
  • Curesz
    még jóó, én is maradok juventino!Már 8 éve nekik szurkolok,és ez sem fog megmásítani semmit! Márcsak az Inter az egyetlen csapat, aki mindig a seria A-ban volt!
  • zambrotta
    3 nap va a fellebbezésre és júli 24-én lesz a végső döntés, hogy a 25-i uefa nevezési határidőt tartsák
    az ide bajnoki címet elvették, a tavalyit pedig törölték

szerintem is benne van az egészben a milan keze, mármint, hogy mi így jártunk, ha ők megússzák ennyivel az nagyon gáz

nem a csapatot és a szurkolókat kellene büntetni
  • Kaplan
    Szánalmas az egész, -30 pont. Nevetséges, itt ahogy valaki mondta, a bűntetés volt a legnagyobb bunda. Milanról meg annyit, nagy mákjuk volt, hogy nem náluk pattant ki. Én még azt se zárom ki, hogy a Milannak olyannyira benne van a keze abban, hogy kipattant ez... Így jól jártak. Apropo.. Ki indúl a BLben? Roma? :D Inter? :D Chievo? :D Nevetséges... Mindegy, maradok Juventino, Forza Juventus in Serie B, egy év alatt feljutunk és elkenjük az összesnek a száját :)
    Ellenben annak nem láttam értelmét, hogy a 2005-2006s idény bajnoki kupát elvegyék tőlünk...
  • Trunks
    Bennmaradás, lol... Még 30 pont hátránnyal is simán meglesz a középmezőny...

Az ítéletek sztem egész jogosak, bár a Juve 30 pontos hátránya geci sok... mondjuk még mindig jobb, mint a C1. A Milan azért nem kapott nagyobb büntetést, mert kevesebb meccset befolyásoltak. Szóval nem kell itt bundáról hablatyolni...
  • Gabe18
    Nem azért,de az erősen meggyengülö kerettel,-30-ról indulva,plusz a B ligában a Juve lesz az a csapat aki ellen már csak a név miatt is mindenki meg akarja majd mutatni,szerintem elsőre még a bentmaradás is necces lesz,nemhogy a 6. hely...
  • gergelyanevem
    akkor pont elkerülik egymást...ehh :D
    viszont ezeket a csapatokat odavissza ütni kell akármilyen b csapattal is állunk ki
  • Redvin
    a b ligaban a 3-6. helyezettek kozul rajatszasban dol el ki jut fel 3-kent, szoval a Juvenak eleg egy 6. helyet megszerezni, mondjuk ez sem lesz egyszeru.
  • gabber_saviola
    Serie b 2005-2006

Atalanta 81
    Catania 78
    Torino FC 76
    Mantova 69
    Modena 67
    Cesena 66
    Arezzo 66
    Bologna 64
    Crotone 63
    Brescia 60
    Pescara 54
    Piacenza 54
    Bari 51
    Triestina 51
    Verona 49
    Vicenza 49
    Rimini 48
    Albinoleffe 46
    Avellino 46
    Ternana 39
    Cremonese 30
    Catanzaro 28

Torino feljutott
  • gergelyanevem
    akkor a 3. hely csak meglesz, fio meg lazio az egyetlen ellenfél, vagy vannak még nagy csapatok?
    lesz akkor Torino-Juve meccs is? :)
  • gabber_saviola
    Palermóban amici a Juve, szal szorítanom kell :)

így igaz 3 csapat jut fel
  • gergelyanevem
    hát kell is a szorítás mindenkitől...30 pont az nem kevés mennyi jut fel ? 3 csapat? elkéne érni a 3. helyet
  • gabber_saviola
    sajnálom a Juvét, remélem hamar visszajönnek a Serie A-ba
    (szorítok érte)
  • Shotogan
    hát az előbb azt olvastam h az ítélet jogerős tehát fellebbezni nem lehet de remélem nincs igazam és nem ez a végső ítélet
  • DJ Bee18
    a jó kis 0-0-ák :DD
  • DJ Bee18
    Zlatan hozzánk nem jön
  • Johnny23
    ..naggyon hiányozni fognak a jó kis "Juve-Milan" rangadók!!!!
  • zambrotta
    az igazi bunda a milan első osztályba maradása.............

fellebez űgyis mind a négy csapat, úgyhogy ezek még nem 100%os tények, csak támpontok

ha a nagy sztárok elmennek, nehéz lesz még a B liga is, sajnálom Zanettit és Marchionnit...
    emerson biztos megy capello után, zlatannal, csak nehogy CANNA is így tegyen

és sajnos zlatan helyett sem kapjuk meg cassanot

VERITAS
  • DJ Bee18
    azért kérdem, lehet hogy visszakérik?
  • forzajuve5
    azt már elitták :D
  • DJ Bee18
    azért 20 :DDDD
  • DJ Bee18
    és a scudettoért járó pénz? (ha van)
  • forzajuve5
    nemzeti sportról szedtem a szöveget