44078
-
Curesz #10150 ekkora kibaszást még a világon nem láttam! Hát ez egy kemény fordulópont a Juve történetében...remélem tényleg felállnak... A lazio is nagy csapat volt, és mostmár egy átlagos középcsapat. -
#10149 sálat kabátot zászlókat stb már elégetted? :) -
#10148 remélem Moggi-t és Giraudo-t mgetalálják a szurkolók! -
#10147 tartok tőle,hogy valami hasonló lesz a bajnokság kezdetekor is:(
Bonnefoi,Mirante,Balza,Bartolucci,Birindelli,Masiello,Marchionni,Palladino mindenképp maradjon!Elkezdhetnénk a fiatalokat beépíteni,remélhetőleg mérséklik -20pontra és valószínű a feljutás.
Forza Juve! -
#10146 ők kezdték meg ma a felkészülést
Portieri:
Landry Bonnefoi
Antonio Mirante
Matteo Trini
Difensori:
Federico Balzaretti
Giovanni Bartolucci
Alessandro Birindelli
Francesco Calanchi
Giorgio Chiellini
Nicola Legrottaglie
Andrea Masiello
Felice Piccolo
Andrea Rossi
Pietro Zammuto
Centrocampisti:
Paolo De Ceglie
Giuliano Giannichedda
Olivier Kapo
Andrea Luci
Marco Marchionni
Claudio Marchisio
Ruben Olivera
Matteo Paro
Cristiano Zanetti
Attaccanti:
Valeri Bojinov
Tomas Guzman
Raffaele Palladino
Giuseppe Sculli
Rey Volpato
Marcelo Zalayeta
-
#10145 kihírdették a mezeket
nem tudom miért tették az ujjára a csillagokat,büszkén kéne viselni
-
#10144 az előzetes hírekkel ellentétben mégis fellebezik a klub -
#10143 szerintem a világon te gondoltál eddig egyedül erre -
#10142 ez a 30 pont vicc nem is tudok most mit írni erre... -
#10141 Ha mi nekünk B liga és -30 pont,akkor a Milannak B liga,ez a realitás! -
#10140 k**** anyjukat,ennyit tudok hozzáfűzni,rövid és velős!Bezzeg a Milan szinte nem kapott semmit! -
#10139 nem tudja valaki mi lesz így Tonival?úgy értem mivel kizárják a csapatot és törlik az eredményeiket így a csapat lőtt góljait is törlik tehát Toni nem gólkirály és elveszik tőle az aranycipőt.ez előfordulhat?mert ha igen akkor ő is nagyot vesztett -
#10138 én még mindig nem érzem jogosnak az ítéletet a Milan esetében,mert sztem voltak annyira sárosak mint a Lazio vagy a Fio.
de leginkább ezzel a 30 ponttal nem vagyok kibékülve,ezzel eléggé azt akarják elérni h a Juve 2 évet töltsön a B ligában.ezek után már végképp kíváncsi leszek ki megy és ki marad -
Gabe18 #10137 Lol?
Az elözö idényben 39 pontal még kiesö volt a Ternana,akkor mondjuk 40 kell a bentmaradáshoz (kb),az nektek egyből nem 40 hanem 70.
6. helyhez meg egyből 66 (=96) pont kellett volna,ami szerintem teljessen irreális. -
#10136 Én csak arra leszek kiváncsi h Deschamp kitalál-e vmi spéci taktikot vagy 4-4-2 lesz , mert szerintem a 4-3-3 esetleg 4-3-2-1 reális lenne.Főleg elöl a Del Piero, Bojinov, Palladiono/Rey Volpato hármas lenne ütős. -
Curesz #10135 még jóó, én is maradok juventino!Már 8 éve nekik szurkolok,és ez sem fog megmásítani semmit! Márcsak az Inter az egyetlen csapat, aki mindig a seria A-ban volt! -
zambrotta #10134 3 nap va a fellebbezésre és júli 24-én lesz a végső döntés, hogy a 25-i uefa nevezési határidőt tartsák
az ide bajnoki címet elvették, a tavalyit pedig törölték
szerintem is benne van az egészben a milan keze, mármint, hogy mi így jártunk, ha ők megússzák ennyivel az nagyon gáz
nem a csapatot és a szurkolókat kellene büntetni -
#10133 Szánalmas az egész, -30 pont. Nevetséges, itt ahogy valaki mondta, a bűntetés volt a legnagyobb bunda. Milanról meg annyit, nagy mákjuk volt, hogy nem náluk pattant ki. Én még azt se zárom ki, hogy a Milannak olyannyira benne van a keze abban, hogy kipattant ez... Így jól jártak. Apropo.. Ki indúl a BLben? Roma? :D Inter? :D Chievo? :D Nevetséges... Mindegy, maradok Juventino, Forza Juventus in Serie B, egy év alatt feljutunk és elkenjük az összesnek a száját :)
Ellenben annak nem láttam értelmét, hogy a 2005-2006s idény bajnoki kupát elvegyék tőlünk... -
#10132 Bennmaradás, lol... Még 30 pont hátránnyal is simán meglesz a középmezőny...
Az ítéletek sztem egész jogosak, bár a Juve 30 pontos hátránya geci sok... mondjuk még mindig jobb, mint a C1. A Milan azért nem kapott nagyobb büntetést, mert kevesebb meccset befolyásoltak. Szóval nem kell itt bundáról hablatyolni... -
Gabe18 #10131 Nem azért,de az erősen meggyengülö kerettel,-30-ról indulva,plusz a B ligában a Juve lesz az a csapat aki ellen már csak a név miatt is mindenki meg akarja majd mutatni,szerintem elsőre még a bentmaradás is necces lesz,nemhogy a 6. hely... -
gergelyanevem #10130 akkor pont elkerülik egymást...ehh :D
viszont ezeket a csapatokat odavissza ütni kell akármilyen b csapattal is állunk ki -
Redvin #10129 a b ligaban a 3-6. helyezettek kozul rajatszasban dol el ki jut fel 3-kent, szoval a Juvenak eleg egy 6. helyet megszerezni, mondjuk ez sem lesz egyszeru. -
#10128 Serie b 2005-2006
Atalanta 81
Catania 78
Torino FC 76
Mantova 69
Modena 67
Cesena 66
Arezzo 66
Bologna 64
Crotone 63
Brescia 60
Pescara 54
Piacenza 54
Bari 51
Triestina 51
Verona 49
Vicenza 49
Rimini 48
Albinoleffe 46
Avellino 46
Ternana 39
Cremonese 30
Catanzaro 28
Torino feljutott -
gergelyanevem #10127 akkor a 3. hely csak meglesz, fio meg lazio az egyetlen ellenfél, vagy vannak még nagy csapatok?
lesz akkor Torino-Juve meccs is? :) -
#10126 Palermóban amici a Juve, szal szorítanom kell :)
így igaz 3 csapat jut fel -
gergelyanevem #10125 hát kell is a szorítás mindenkitől...30 pont az nem kevés mennyi jut fel ? 3 csapat? elkéne érni a 3. helyet -
#10124 sajnálom a Juvét, remélem hamar visszajönnek a Serie A-ba
(szorítok érte) -
#10123 hát az előbb azt olvastam h az ítélet jogerős tehát fellebbezni nem lehet de remélem nincs igazam és nem ez a végső ítélet -
#10122 a jó kis 0-0-ák :DD -
#10121 Zlatan hozzánk nem jön -
#10120 ..naggyon hiányozni fognak a jó kis "Juve-Milan" rangadók!!!! -
zambrotta #10119 az igazi bunda a milan első osztályba maradása.............
fellebez űgyis mind a négy csapat, úgyhogy ezek még nem 100%os tények, csak támpontok
ha a nagy sztárok elmennek, nehéz lesz még a B liga is, sajnálom Zanettit és Marchionnit...
emerson biztos megy capello után, zlatannal, csak nehogy CANNA is így tegyen
és sajnos zlatan helyett sem kapjuk meg cassanot
VERITAS -
#10118 azért kérdem, lehet hogy visszakérik? -
#10117 azt már elitták :D -
#10116 azért 20 :DDDD -
#10115 és a scudettoért járó pénz? (ha van) -
#10114 nemzeti sportról szedtem a szöveget -
gergelyanevem #10113 itt már 20 a milannak? -
#10112 ja hát gyakorlatilag 5 győzelem
nálunk meg 10 győzelem... -
#10111 szép is volna, akkor valszeg nem kapja meg senki