Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nedved con il gruppo
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
½ Utazást szervezünk Torinóba,Serie A 32.fordulójában, 2005.04.17.-én rendezendõ JUVENTUS-INTER bajnoki meccsre. Részvételi díj: 28.000,- Ft + jegy.
Érdeklõdni: 06/70 293-2572 vagy [email protected] ½
felhívtam a csávót azt mondta 10e körül van a jegy
sima kakaskodás volt,tény hogy Olivera erre más eszközt alkalmazott
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
egy jó Chievo ellen játszottunk iszonyat szarul.nem érdemeltünk gyõzelmet. a gól tisztán bent volt, nagyon örülhetünk a 3 pontnak.
a bírói segítségekkel kapcsolatban Várhidi tökéletesen kifejtette véleményét én isezt gondolom.
a szar játék mondjuk nem lehet annyira meglepõ hisz egy 120 perces meccs van a lábunkban
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Olivera elvesztette a fejét de hát istenem 😊
Mondjuk amikor kiállították a chievo játékosát hát , hogy ekkorát belerúgni , hogy ennyire ne legyen normális szóval pff..
Olivera meg úgy futott le mintha üldöznék 😊
Szerencsétlen Alex-t vmiért nagyon rühellheti Capello! DE MEGNYERTÜK! NEHÉZ VOLT , DE MEGNYÉRTÜK! Csak így tovább! Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mutu+4 milla és 4,5 milla euro fizetés
Mutu + Kovac = Cassano 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"