44078
-
#10274 akkor szidjuk itt a madridot mikor akarjuk
fogd már fel, hogy ehhez semmi közöd, mise nézzük, hogy más csapat topicjában
ki szid minket
-
#10273 láttam, nagyon jó :D -
Marchionni is maradna
Marco Marchionni kijelentette, hogy a Juventus kizárása ellenére szeretne a zebráknál maradni.
"Egy év és bajnokok leszünk, még egy és mégegyszer. Természetesen arra gondolok, hogy most feljutunk, majd jövőre megnyerjük a Seria A-t. Az igazán hűségesek most is maradnak amikor baj van, egyfajta példát szertenék mutatni." - mondta Marcionni a La Gazetta dello Sportnak.
http://www.foci24.com -
#10271 láttátok az új FIAT reklámot? Trap,Alex,Gigi,Canna és Zambro szerepel benne:) -
#10270 -
#10268 Pessotto túl van az életveszélyen -
gergelyanevem #10267 azért bízom benne -
#10266 volt ma már ezzel teljesen ellentétes hír is,még ne vegyünk rá mérget -
#10265 #10000 -
gergelyanevem #10264 ja és ez tuti hír? mert azért egy Thuram fontos lenne a védelemben -
gergelyanevem #10263 van valami hír Cannavaro-ról?
mondjuk remélem, ha lesznek friss hírek akkor berakjátok egyből -
#10262 na pontosan ezt akartam énis írni
csak így érthetőbb -
#10261 mondjuk nehezen értem, hogy akkor miért itt teszitek
ne válaszoljatok csak menjetek vissza a helyetekre elég volt az off-ből -
gergelyanevem #10260 egyet nem értek, miért kell ide írni?
-
#10259 nem olvasom
és nem járok olyan topicocba offolni ahol számomra unszimpatikus csapatok vannak
maradjunk ebben
-
#10257 és?
juve topicban had szidjuk már a divatcsapatot
ne ti mondjátok meg
ezentúl fogjátok végre fel, hogy elég volt az margitfejű tizenévesek hozzászólásaiból itt
-
#10256 Könyörgöm ne offoljunk már ennyit. -
#10255 akkor plz használd ""-ezt -
#10254 az első 2 sor idézet... -
#10253 ez a hozzászólás Reálos logóval?:O kemény vagy:DDDD -
#10252 sztem is, 6. hely meglesz, -
#10250 a mostani ítélet és a tavalyi végeredményt figyelmbe véve kb. 77%os mutatót kellene elérni a megszerzett pontok/ megszerezhető pontok tekintetében. -
Monoton #10249 és a -30 még nem -30 ha fellebez a csapat! -
#10248 :DDDDDDDdddd
aki kételkedik: rájátszás a hatodik helyig van nehogymá ne legyen 6. a Juve a b-ben...-30it ellenére is... -
Monoton #10247 értem
THX
-
#10246 Nedvedért sokan bejelentkeztek, úgyhogy kérdéses hogy mi lesz vele -
#10245 Nedved azt mondta B liga esetén visszavonul
de Deschamps csak azzal a feltétellel vállalta az edzői posztot h marad Del Piero,Nedved és Cannavaro.
sz'al majd meglátjuk mi lesz
-
Monoton #10244 második?
talán Nedved nem marad? -
#10243 Kizart. -
#10242 így igaz SZERINTEM :) is -
#10241 ááááááá,-30ról nem hiszem, sőt tuti, hogy nem! -
#10240 Lilian Thuram megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a kizárás ellenére sem hagyja el a Juventust. "34 éves vagyok, a hátralévő éveimet el tudom tölteni a B-ligában is. Nagyon szívesen játszom itt, mert szeretnek és elismernek." - mondta Thuram.
Igeeen! Tessék! Itt a második maradó tag! Lehet, hogy volt már de ennek nagyon örülök, sajnálom ha elmegy Cannavaro és Zambrotta, de azért már ők se fiatalok 2-3-4 éven belül abbahagyják szerintem, szóval ha most emiatt a kis intermezzo miatt elkezdjük építgeni az 'újhullámos' fiatal csapatot nem lehet nagy gond.
-
#10239 én azt mondom a Juve -30pontrol a b-ben lazán elcsíp egy rájátszós helyet onnan meg feljut... -
#10238 olyan jó, hogy előre tudjátok a dolgokat
kb mint akivel fogadtam hogy az olaszok megverik a németeket a brazilok meg kiesnek -
#10237 FEL FOG JUTNI!!! -
#10236 lol Recoba ügye ősrégi lelet
horpeti: juve -30 pontal indul nem fog feljutni -
#10235 deh, értem.
bár a pontos ítéletekről csak most olvastam. :D
De amúgy ilyen közegben maga az olasz foci is eléggé gázossá válik.
Kíváncsi leszek, ki mennyire lesz hű a Juvéhoz játékosokban, meg gazdaságilag hogyan fogják ezt rendezni... Mert ez így elég gáz. És még ha feljutnak a Seria Aba jövőre, mert azért az annyira nem lehet nehéz, még akkor sem, ha anagy sztárok elmennek, de azért marad pár, akkor is hogy újra erős legyen gazdaságilag + ebből következően játékosállományban is , az aztán szép lesz...
Bár nyilván óriási a gazdasági háttér, ha ilyen mértékű bundára is volt pénz. -
gergelyanevem #10234 hát derüljön ki minden, ha van minek kiderülnie -
#10233 tökjó hogy a mondandód végére már te sem érted mi van -
gergelyanevem #10232 eljöhetne levezetni 1 évet a b ligába :), csereként még megállná a helyét (talán)